سلام دوستان
طلایی که به ارث میرسه موقع فروش طلای دست دوم حساب میشه؟
2-کسی از مالیات بر ارث (که فقط طلا هست) خبر داره؟مالیات این هم بر اساس قیمت روز طلا حساب میشه یا موقع فوت فرد؟
قانون مالیات هر روز در حال تغییر هست بهترین راه اینکه با یک وکیل مشورت کنید
حتی اگر به طلا مالیات برسه وکیل راه برای فرار از مالیات دادن نشونت میده
توضیح شما واقعیت هست، در مورد بازار آتی و کلاً بورس کالا و اصلاً اعمال نرخ و غیره، بسته به تصمیمات لحظه ای، همه نوع دستکاری را انجام میدهند.
در مورد پیش بینی شما، یعنی رشد چشمگیر در قیمت ملک و زمین نسبت به حال حاضر، در طی این چند ماه اتفاق می افتد؟ یعنی دلیل خاصی برای انتقال سرمایه ها به صورت خاص به سمت ملک و زمین مشاهده میکنید؟
اما یک مسئله ای که در مورد ملک و زمین وجود داره اینه که با این شرایط و قیمت ها فقط درصد کمی از مردم هستن که میتونن ملک و زمین بخرن برای سرمایه گذاری. حتی شهر های کوچیک
به طور مثال کسی که 50 میلیون 100 میلیون سرمایه داره بازم فقط میتونه برای حفظ سرمایه به فکر خرید سکه و طلا باشه که اکثر مردم اینجورین.
20 سال پیش میشد با کار کردن و حقوق ماهانه هم زمین بخری اما الان غیر ممکنه.
پدر من سال 82 بازنشت شد 12 میلیون بهش دادن با اون پول تو شهرمون 2 تا خونه خرید. الان با پول بازنشستگی به زور بتونی پراید بخری
با این وضعیت به نظر من بازار مسکن و زمین اگه شرایط قیمت ها همینجوری باشه بازم توی رکوده.
تو ایران معمولا قیمت زمین سیکل سینوسی داشته یعنی بعد از چند سال رکود دوباره حرکت میکنه
در حال حاضر دیگه کسی جرات خرید سکه و دلار رو نداره و بورس هم حرکت خودش رو داره انجام میده
از طرفی بازار وسیله نقلیه هم رشد عجیبی کرده فقط این وسط صحبت از مسکن نیست
یعنی شما اگر سال گذشته یه ملکی رو میخریدی ۱۰۰۰ تومن امروز میخری ۱۰۱۰ تومان که نسبت به تورم یا بازارهای دیگه رشد چندانی انجام نداده
به همین دلیل من چند ماه اینده رو ماه هایی میدونم که سرمایه گذاران یا دلالان به سمت مسکن کشیده میشوند و این باعث میشه یک حرکت ( کاذب ) در قیمت مسکن ایجاد بشه
تعداد یک کیف دلار اگر فروشنده واقعی هست تهران خریدارم لطفا پیغام خصوصی
اینجا دنبال کیف نباش
برو سبز میدون یا ده جای دیگه تو تهرون کیف که خوبه چمدون بهت میدن