• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آهان، دلار رو قیمتش رو درست نزده بودن. الان شد 18 و دوباره مظنه حباب منفی گرفت.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان من کمی طلا دارم حدودا با قیمت الان 15 تومن میشه به نظرتون الان وقت خوبیه برای فروش ؟

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
دوستان من کمی طلا دارم حدودا با قیمت الان 15 تومن میشه به نظرتون الان وقت خوبیه برای فروش ؟
TXY2i6gQRixG6DrVBsAK_no_no_Accent_Beauty

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
از نظر علم اقتصاد مردم دارن کوچ میکنن از پول داخلی به ارز و طلا برای در امان ماندن از غول تورم و بی ارزشی دارایی ها گام بعدی هم هجوم به فروشگاهها برای خرید لوازم اساسی هست البته اونایی که نتونستن پولشونو تبدیل کنن

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
اینکه کماکان، بعد از 6 ماه سقوط آزاد و 300 درصدی ریال شما هنوز یک گزاره ی کاملا غلط (هجوم مردم و بالا رفتن قیمت دلار) رو تکرار میکنید یعنی اینکه از اساس متوجه قضیه نیستی دوست گرامی. شما مثل اون عده ای هستید که سالهاست فکر میکنن بستن شیر آب موقع مسواک زدن باعث رفع مشکل کم آبی میشه، در حالیکه 90 درصد آب کشور توی کشاورزی مصرف میشه.

دلیلش واضحه، از بین رفتن ارزش ریال به دلیل اقتصاد ورشکسته ی کشور. دلیل ورشکستگی اقتصاد: سومدیریت فاجعه بار، فساد هولناک و سیستماتیک، سیاست خارجی خصمانه و کناه گیری کامل از جهان. شما وقتی به جهان وصل نیستی قاعدتا نمیتونی به سادگی از خدماتی که جهان ارائه میکنه استفاده کنی.

این صحبتهای شما فقط پیش هم فکرهای خودتون خریدار داره این شما هستی که داری اطلاعات غلط میدی وضعیت کشور سالهاست به همین صورته ولی هر بار بعد ازایجاد جو روانی و هجوم مردم برای خرید قیمتها افزایش شدید پیدا کرده دلیلش هم به هم خوردن عرضه و تقاضاست. مردم امروز برای خرید دلار 17 هزارتومنی هجوم بردن در واقع دارن خودشون رو بدبخت تر میکنن.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
این صحبتهای شما فقط پیش هم فکرهای خودتون خریدار داره این شما هستی که داری اطلاعات غلط میدی وضعیت کشور سالهاست به همین صورته ولی هر بار بعد ازایجاد جو روانی و هجوم مردم برای خرید قیمتها افزایش شدید پیدا کرده دلیلش هم به هم خوردن عرضه و تقاضاست. مردم امروز برای خرید دلار 17 هزارتومنی هجوم بردن در واقع دارن خودشون رو بدبخت تر میکنن.
هیچ مردمی برای خرید دلار هجوم نبردن
والا بنده شهرستان هستم و هیچ خبری نیست
مردم ساده در حال مشاهده از بین رفتن سرمایه شون هستن
در اطرافیانم کسی دلار را نمی شناسد و در عمرش دلار دستش نگرفته
پس خواهشا یک خیابان از تهران را به کل ایران تعمیم ندهید و خواهشا تحلیل های ابکی نکنید
----------------
شما برعکس فکر می کنید
فکر می کنید دلار گران می شود در حالیکه دلار ثابت است و ارزش ریال دارد از بین می رود
کلمه دلار را از ذهنتان خارج کنید و به دینار عراق فکر کنید
چرا دینار عراق اینهمه گران شده؟
این تقصیر کیست؟
------------------
می خواهید تصاویری از خیابانهای ارام شهرمان و کارگرها در حال کار کردن و مغازه دار ها بزارم و ثابت شود مردم دارن می سوزن و می سازن و مسئولین بی لیاقت کشورمان در حال اتش زدن به زندگی مردم هستند

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مردم هجوم می برن دلار می خرن ارز گرون میشه؟ مگه همه ارز مملکت تو بازار آزاد ریخته که با افزایش تقاضا، عرضه کم بشه و قیمتا افرایش پیدا کنه؟ میگن این بازار آزاد 2 یا 4 درصد بازار ارز هم نیست.
با 4 درصد مگه میشه 96 درصد دیگه رو تحت کنترل دراورد؟

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
تغییر فوری واحد پول ایران.

با توجه به بی ارزش شدن ریال تا سطح هر دلار19 هزار تومان پیشنهاد میکنم بیخیال ریال شده و نام واحد پول جدید را بگذارند پهن ( به کسره پ و ه و سکون نون ) . که این پهن به 100 واحد کوچکتر به نام پشگل ( به کسره پ و گ و سکون ش ول ) تقسیم میشود . ( که هر صد پشگل میشود یک پهن )این نامها ( پهن و پشگل ) مزایای بسیاری برای اقتصاد جمهوری اسلامی در بر دارد.
از جمله :

1- مردم دیگر دائما درخواست افزایش حقوق نمیکنند چرا که هیچ کس دوست ندارد پهن و پشگل بیشتری نصیبش شود !

2- مردم دیگر تورم قیمتها را احساس نخواهند کرد چون مثلا 10 پهن میدهند و یککیلو گوشت قرمز میخرند یا 30 پشگل میدهند و یک نان بربری میخرند و این گونهمعامله برای مردم خیلی لذت بخش و غرور آفرین خواهد بود . ( چون کالای با ارزشرا به بهای ناچیز خریده اند ! )

3- تورم کنترل میشود چون فروشندگان کالا و خدمات میدانند با افزایش قیمتها ،پهن و پشگل بیشتری نصیبشان خواهد شد که یقینا این عمل مورد خوشایند ایشاننخواهد بود برای همین سعی در تثبیت و کاهش قیمتها مینمایند .

4- هر یک دلار آمریکا برابر با یک پهن ( یا 100 پشگل جمهوری اسلامی ) میشود کهاین میتواند باعث تحقیراستکبار جهانی و افزایش غرورامت حزب الله بشود .

5- با این تغییر نام ( به پهن و پشگل ) واردات کالا دیگر بصرفه نخواهد بود و برعکس صادرات کالا و خدمات افزایش خواهد یافت . چون کالا و خدمات به بهای کمتریتولید میشود در نتیجه تقاضای بین المللی برای خرید آن افزایش می یابد که اینرویداد منجر به مثبت شدن تراز بازرگانی جمهوری اسلامی میگردد .

6- و سایر مزایای دیگر

پس می بینید که این نامگذاری کاملا علمی و کارشناسی شده میباشد بنابراین بهمتصدیان اقتصادی جمهوری اسلامی پیشنهاد میشود که در اسرع وقت این نامها را بر
روی واحد پول جدیدشان بگذارند تا امت حزب الله هر چه زودتر از مزایای گفته شدهبهرمند شوند.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
واقعاً تلاش برای فهمیدن وضعیت اینقدر سخت نیست وقتی بارها و بارها بسادگی در همین تاپیک توضیح داده شده است:

1. کشور کاملاً ورشکسته هست و صنعت و تجارت و اقتصاد به عنوان پشتوانه پول ملی وجود ندارد و نقدینگی بیشتر از ۴ برابر تولید کالا و خدمات هست.

2. دولتها تا زمان موفقیت در انتخابات دور دوم، با چاپ پول و عرضه ارز حاصل از فروش نفت در بازار آزاد، بصورت مصنوعی نرخ ارز را پایین نگه میدارند و در نتیجه ریال مرتباً حباب عظیم تری پیدا میکند.

3. یک تحریم فروش نفت و انتقالات بانکی و غیره به کشور اعمال میشود و دیگر حاکمیت هیچ ارزی برای عرضه در بازار ندارد و دیگر نمیتواند آن حباب عظیم ریال را حفظ کند، با عدم عرضه ارز در بازار، حباب ریال تخلیه میشود و سقوط یکباره پول ملی باعث میشود که همه اجناس و دارایی ها تورم چند صد درصدی را تجربه کنند. هر زمان که دولت تصمیم بگیرد که پرداخت ارز دولتی برای دارو را هم محدود کند، واقعیت کمبود ارز و بدبختی مردم را خواهید دید، همین حالا در مورد بسیاری از داروها، کمتر از ذخیره 4 ماه دارویی وجود دارد.

4. حاکمیت، هر گروهی، از جمله آمریکا که ایران را تحریم کرده و مردمی که برای تبدیل سرمایه و خرید ارز و طلا به بازار مراجعه میکنند و همچنین دلال و جمشید بسم الله و هر شعر دیگری را که بتواند، بهانه میکند که تورم و نابودی پول ملی و کمبود کالا و قحطی و فقر مردم را به گردنشان بیاندازد و دیگر تقصیر خودش نباشد!

5. آیا همچنان فکر می‌کنید که ریال بیشتر از این قیمتها می ارزد و مردمی که در بازار ارز، اسکناس میخرند باعث نابودی پول ملی شده اند؟! پس در خواب و رویا هستید.

Last edited:

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من ۱۳ میلیون ۵۰۰ هزار پول تو کارتم داشته باشم
بنظرتون طلا بخرم بهتره ؟ یا سکه؟
یا ارز؟

سکه کجا میفروشه که مطمعن باشه؟
طلا و سکه قیمتش افزایش میکنه؟ یا همین قیمت میمونه چون یهو از ۳۸۰ پرید ۴۶۰

طریقه پرداخت چجوریه؟ چون کارت به کارت ۳ میلیون بیشتر نمیشه
از کجا سکه تهیه کنم؟

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
من اول سال اشتباه کردم ۲۰ میلیون داشتم خواستم سکه یا طلا بخرم ترسیدم ! گذاشتم بانک به خیال خودم ریسک نکنم !
تورو خدا الان چه خاکی تو سرم بریزم؟ یه کارگر ساده که واس روزی ۴۰ تومن کار میکنیم و هر روزم داره سرمایه و درآمد و ... کمتر و بدتر میشه !

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
الان دیگه دقت خرید نیست ممکنه قیمت ها افت کنه صبر کنید‌ (نظر شخصیمه، خودتان تصمیم بگیرید)

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
درسته ولی با این روند من فکر نمیکنم افت قیمت زیادی داشته باشیم و برعکس افزایش قیمت محتملتر هستش نه؟
یعنی تا ۶ ماه آینده خدا میدونه چه اتفاقاتی قراره بیفته ! من میخوام امروز برم طلا بگیرم نظرتون چیه؟ چون سکه موقع فروش سخت میخرن و دلار هم که پیدا نمیشه!

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
خرید قطعات کامپیوتر چی ،خوبه؟ مثل پردازنده و اینا ؟
طلا هم فروشنده ها روش خیلی میخورن ! مثلا الان گرمی ۵۵۰ هست ولی موقع خرید میبینی برات درواقع گرمی ۶۵۰ میفته!! سکه هم که موقع فروش کسی نمیخره
دلار هم من تا حالا از نزدیک ندیدمش! میترسم تقلبی بدن بهم بدبخت بشم :D
کمک کنید دوستان ، بیایین همفکری کنیم ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم!

Last edited:

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
طلا هم فروشنده ها روش خیلی میخورن ! مثلا الان گرمی ۵۵۰ هست ولی موقع خرید میبینی برات درواقع گرمی ۶۵۰ میفته!! سکه هم که موقع فروش کسی نمیخره
نمیدونم کی بهت گفته سکه رو موقع فروش نمیخرن هی تکرار میکنی!!

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سکه بر عکس اینا قیمتش دقیقتره و ارزش افزوده و اجرت و کوفت و زهرمار نداره موقع فروشم چندجا قیمت بگیری عیار دستت میاد در بدترین شرایط 50 ت زیر قیمت فروش میخرن

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
یکی از دوستان من داره میگه چند جا بردم نخریدن!! اینجایی که من هستم سکه تمام و امامی گیر نمیاد ولی یک گرمی هست ، همین خوبه بگیریم؟ فکر کنم امروز قیمتش ۷۰۰ هست! یا برم از جای دیگه تمام بگیرم؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
یکی از دوستان من داره میگه چند جا بردم نخریدن!! اینجایی که من هستم سکه تمام و امامی گیر نمیاد ولی یک گرمی هست ، همین خوبه بگیریم؟ فکر کنم امروز قیمتش ۷۰۰ هست! یا برم از جای دیگه تمام بگیرم؟
امکان نداره سکه نخرن حتما جای درستی نبرده بعضی طلافروشی ها اصلا سکه کار نمیکنن. سکه گرمی رو تعداد بالا رو من توصیه نمیکنم.

بالا