Amadea
مدیر بازنشسته
آهان، دلار رو قیمتش رو درست نزده بودن. الان شد 18 و دوباره مظنه حباب منفی گرفت.
دوستان من کمی طلا دارم حدودا با قیمت الان 15 تومن میشه به نظرتون الان وقت خوبیه برای فروش ؟
اینکه کماکان، بعد از 6 ماه سقوط آزاد و 300 درصدی ریال شما هنوز یک گزاره ی کاملا غلط (هجوم مردم و بالا رفتن قیمت دلار) رو تکرار میکنید یعنی اینکه از اساس متوجه قضیه نیستی دوست گرامی. شما مثل اون عده ای هستید که سالهاست فکر میکنن بستن شیر آب موقع مسواک زدن باعث رفع مشکل کم آبی میشه، در حالیکه 90 درصد آب کشور توی کشاورزی مصرف میشه.
دلیلش واضحه، از بین رفتن ارزش ریال به دلیل اقتصاد ورشکسته ی کشور. دلیل ورشکستگی اقتصاد: سومدیریت فاجعه بار، فساد هولناک و سیستماتیک، سیاست خارجی خصمانه و کناه گیری کامل از جهان. شما وقتی به جهان وصل نیستی قاعدتا نمیتونی به سادگی از خدماتی که جهان ارائه میکنه استفاده کنی.
هیچ مردمی برای خرید دلار هجوم نبردناین صحبتهای شما فقط پیش هم فکرهای خودتون خریدار داره این شما هستی که داری اطلاعات غلط میدی وضعیت کشور سالهاست به همین صورته ولی هر بار بعد ازایجاد جو روانی و هجوم مردم برای خرید قیمتها افزایش شدید پیدا کرده دلیلش هم به هم خوردن عرضه و تقاضاست. مردم امروز برای خرید دلار 17 هزارتومنی هجوم بردن در واقع دارن خودشون رو بدبخت تر میکنن.
مردم هجوم می برن دلار می خرن ارز گرون میشه؟ مگه همه ارز مملکت تو بازار آزاد ریخته که با افزایش تقاضا، عرضه کم بشه و قیمتا افرایش پیدا کنه؟ میگن این بازار آزاد 2 یا 4 درصد بازار ارز هم نیست.این صحبتهای شما فقط پیش هم فکرهای خودتون خریدار داره این شما هستی که داری اطلاعات غلط میدی وضعیت کشور سالهاست به همین صورته ولی هر بار بعد ازایجاد جو روانی و هجوم مردم برای خرید قیمتها افزایش شدید پیدا کرده دلیلش هم به هم خوردن عرضه و تقاضاست. مردم امروز برای خرید دلار 17 هزارتومنی هجوم بردن در واقع دارن خودشون رو بدبخت تر میکنن.
واقعاً تلاش برای فهمیدن وضعیت اینقدر سخت نیست وقتی بارها و بارها بسادگی در همین تاپیک توضیح داده شده است:این صحبتهای شما فقط پیش هم فکرهای خودتون خریدار داره این شما هستی که داری اطلاعات غلط میدی وضعیت کشور سالهاست به همین صورته ولی هر بار بعد ازایجاد جو روانی و هجوم مردم برای خرید قیمتها افزایش شدید پیدا کرده دلیلش هم به هم خوردن عرضه و تقاضاست. مردم امروز برای خرید دلار 17 هزارتومنی هجوم بردن در واقع دارن خودشون رو بدبخت تر میکنن.
نمیدونم کی بهت گفته سکه رو موقع فروش نمیخرن هی تکرار میکنی!!خرید قطعات کامپیوتر چی ،خوبه؟ مثل پردازنده و اینا ؟
طلا هم فروشنده ها روش خیلی میخورن ! مثلا الان گرمی ۵۵۰ هست ولی موقع خرید میبینی برات درواقع گرمی ۶۵۰ میفته!! سکه هم که موقع فروش کسی نمیخره
دلار هم من تا حالا از نزدیک ندیدمش! میترسم تقلبی بدن بهم بدبخت بشم
کمک کنید دوستان ، بیایین همفکری کنیم ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم!
سکه بر عکس اینا قیمتش دقیقتره و ارزش افزوده و اجرت و کوفت و زهرمار نداره موقع فروشم چندجا قیمت بگیری عیار دستت میاد در بدترین شرایط 50 ت زیر قیمت فروش میخرنخرید قطعات کامپیوتر چی ،خوبه؟ مثل پردازنده و اینا ؟
طلا هم فروشنده ها روش خیلی میخورن ! مثلا الان گرمی ۵۵۰ هست ولی موقع خرید میبینی برات درواقع گرمی ۶۵۰ میفته!! سکه هم که موقع فروش کسی نمیخره
دلار هم من تا حالا از نزدیک ندیدمش! میترسم تقلبی بدن بهم بدبخت بشم
کمک کنید دوستان ، بیایین همفکری کنیم ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم!
امکان نداره سکه نخرن حتما جای درستی نبرده بعضی طلافروشی ها اصلا سکه کار نمیکنن. سکه گرمی رو تعداد بالا رو من توصیه نمیکنم.یکی از دوستان من داره میگه چند جا بردم نخریدن!! اینجایی که من هستم سکه تمام و امامی گیر نمیاد ولی یک گرمی هست ، همین خوبه بگیریم؟ فکر کنم امروز قیمتش ۷۰۰ هست! یا برم از جای دیگه تمام بگیرم؟