• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من الان ۱۳ میلیون دارم برم سکه بخرم؟

خیلی ها میگن میره بالا
خیلی ها میگن اروپا کانال مالی داره میزنه با ایران و ..... قیمت افت میکنه

نیاز دارم پولم از ۱۳ میلیون برسه ۱۵ میلیون برا خرید ملک

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
پس ربع سکه یا نیم سکه بخریم؟ البته اگه پیدا بشه
توی شهر ما که هیچ کدام پیدا نمیشه، نه ربع نه نیم نه تمام. فقط ربع سکه قبل از ۸۶ بود که موقع فروشش کلی ضرر می کنیم.

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
توی شهر ما که هیچ کدام پیدا نمیشه، نه ربع نه نیم نه تمام. فقط ربع سکه قبل از ۸۶ بود که موقع فروشش کلی ضرر می کنیم.
من دارم میرم بخرم ! تا حالا سکه نخریدم به چه چیزایی دقت کنم؟ بعد تاریخ جدید بگیرم؟ مثلا چه سالی؟

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
من دارم میرم بخرم ! تا حالا سکه نخریدم به چه چیزایی دقت کنم؟ بعد تاریخ جدید بگیرم؟ مثلا چه سالی؟
من مثل شما تخصص ندارم فقط از بقیه درست یا غلط شنیدم که سکه امامی بانک مرکزی سال ۸۶ بهتره، نیم سکه و ربع سکه هم بانکی ۸۶، خودم چند سال پیش یک ربع خریدم، به خاطر ۸۵ و ۸۶ صد تومن سال ۹۲ ضرر کردم. قیمت لحظه ای هم اینجا زده:
http://www.tgju.org

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507

من امروز از محلمون خریدم ۲ تا تمام سال ۸۶
کلا ۱۰/۹۲۰ شد
ربع خواستم گفت برا ۸۵ و به قبله خوب نیست بزار ربع ۸۶ بیاد بخری بهتره

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
داره ارزون میشه که !!!!

این چیزا میره بالا بعد میاد پایین باز میره بالا
سکه ۴.۸۰۰ شد بعد رفت رو ۴.۶۰۰ حتی ۴.۴۰۰ به یک ماه نرسبده شد ۵.۵۰۰

ارز من یورو داشتم ۱۱۲۰ یورو شد ۱۰ ، اومد پایین فروختم ۹۳۰۰ ، تا ۸۴۰۰ اومد پایین و خوشحال بودم خوب فروختم
الان ۲۱.۹۷۰ شده

اینو دقت کن تحریم ها هنوز شروع نشده ، ترامپ گفته کاری میکنیم واحد پول ایران از بین بره کلا
گفته تازه تحریم ها شروع شه بعد تحریم ها از بین بردن منابع درآمدی ایران شروع میشه

سرمایه بیکار داری ارز یا سکه بخر
یه کارشناسی گفت ارز تا ۲۰ میره این هفته ، خودم باور نکردم واقعا هم رفت
میگفت تا سال دیگه شهریور دلار به ۶۴ هزار میرسه

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
روند کاهشی شدید قیمت طلا و ارز

ارز و طلا نسبت به روز گذشته بطور میانگین حدود ده درصد کاهش را تجربه کرد
سکه امامی ۵۰۹۰۰۰۰ تومن
دلار ۱۷۲۵۶ تومن

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
هیچ مردمی برای خرید دلار هجوم نبردن
والا بنده شهرستان هستم و هیچ خبری نیست
مردم ساده در حال مشاهده از بین رفتن سرمایه شون هستن
در اطرافیانم کسی دلار را نمی شناسد و در عمرش دلار دستش نگرفته
پس خواهشا یک خیابان از تهران را به کل ایران تعمیم ندهید و خواهشا تحلیل های ابکی نکنید
----------------
شما برعکس فکر می کنید
فکر می کنید دلار گران می شود در حالیکه دلار ثابت است و ارزش ریال دارد از بین می رود
کلمه دلار را از ذهنتان خارج کنید و به دینار عراق فکر کنید
چرا دینار عراق اینهمه گران شده؟
این تقصیر کیست؟
------------------
می خواهید تصاویری از خیابانهای ارام شهرمان و کارگرها در حال کار کردن و مغازه دار ها بزارم و ثابت شود مردم دارن می سوزن و می سازن و مسئولین بی لیاقت کشورمان در حال اتش زدن به زندگی مردم هستند

برو عمو کدوم مردم ساده اینجا اغلب مردم از راننده تاکسی تا بقال و چقال و سبزی فروش همه بهم میگن ریال نگه ندارید هر کی یه پولی دستشه دنبال اینه یه چیزی بخره نگه داره فروشگاه میری اقلام مصرفی هم کم شده و مردم دنبال خریدن و انبار کردنن کسی فکر نمیکنه اونی که پول نداره بخره انبار کنه تکلیفش چی میشه. بعد توقع دارن یکی بیاد اینجا رو واسشون بکنه سوئیس :general404: همین هم واسشون زیاده.

من گفتم دلار گران میشود؟؟
دلار ارز مرجعه وقتی ریال ارزشش مقابل دلار کم میشه مقابل سایر ارزها کم میشه خداوکیلی من باید اینجا توضیح واضحات واسه شما بدم :general404:

Last edited:

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507

سکه امامی ۵۰۹۰۰۰۰ تومن
دلار ۱۷۲۵۶ تومن

از کلی طلا فروشی قیمت گرفتم تمام بهار ۸۶ زیر ۵.۴۰۰ نیست
اگر ۵۰۹۰۰۰۰ سراغ داری من ۲ تا میخوام

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
از کلی طلا فروشی قیمت گرفتم تمام بهار ۸۶ زیر ۵.۴۰۰ نیست
اگر ۵۰۹۰۰۰۰ سراغ داری من ۲ تا میخوام

داداش مواظب باش . الان وقت بنداز صراف ها و طلا فروشی ها هست . حتما با یه آدم که قبلا خرید و فروش کرده برو بخر . کلا تو پنج شنبه همه چیز رو گرون تر میفروشن . چون فرداش جعمه تعطیله . یه قیمتی میدن که اگه شنبه بالا بره قیمت ها ضرر نکنن .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
داداش مواظب باش . الان وقت بنداز صراف ها و طلا فروشی ها هست . حتما با یه آدم که قبلا خرید و فروش کرده برو بخر . کلا تو پنج شنبه همه چیز رو گرون تر میفروشن . چون فرداش جعمه تعطیله . یه قیمتی میدن که اگه شنبه بالا بره قیمت ها ضرر نکنن .

خریدم خودم قبلا
این طرف خریدم آدم مطمعنیه
تو محل ما چنتا طلا فروشی به فاصله ۲۰ متر هم هستن همه میرن پیش این
طلا بخواد بخره از بقیه بیشتر بر میداره ، سرویس قیمت کردیم برا فروش همه جا میگن مثلا ۱۲.۲۰۰ این ۱۲.۶۰۰ گفت میخرم

۷۰ ساله مغازشون هست تو محل از پدر بزرگش تا پدرش و خودش اینجان
امروز ۱۲ نیم قیمت گرفتم گفت ۵.۴۶۰
گفتم ربع داری؟ گفت ۸۵ و قبلشو دارم اینا خوب نیست تو فروشش شما ضرر میکنی فقط سال ۸۶ بخر هواست باشه

خودش گفت طلا میخواد بکشه پایین ، بعد،دوباره میره بالا

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من الان ۱۳ میلیون دارم برم سکه بخرم؟

خیلی ها میگن میره بالا
خیلی ها میگن اروپا کانال مالی داره میزنه با ایران و ..... قیمت افت میکنه

نیاز دارم پولم از ۱۳ میلیون برسه ۱۵ میلیون برا خرید ملک

یکشنبه یا دوشنبه سکه بخر نگه دار فعلا

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
داره ارزون میشه که !!!!
امان از ادمای تازه کار و بی صبر. داداشم شما همون ریالتو نگه دار. من یکماه پیش که نیم شده بود یک و نصد و پنجا حدود ده تا خریدم درس بعد خرید من تا یک و هفتصد پایین اومد خم به ابرو نیاوردم گفتم معامله ریسک داره و نگه داشتم تا الان. ادمهایی که با یه ریزش هل میشن همیشه تو سقف میخرن تو کف میفروشن تو بورس بهشون میگن نماد خوک که مدام از این شاخه به اون شاخه میپرن و همیشه تو نوسانا سلاخی میشن. گاو نماد خریدارا و خرس نماد فروشنده هاست

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
چق

سکه امامی ۵۰۹۰۰۰۰ تومن
دلار ۱۷۲۵۶ تومن
چقدرم شدیده !قیمتهای ده روز پیشو مرور کن چون دیگه خاطره شدن

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
امان از ادمای تازه کار و بی صبر. داداشم شما همون ریالتو نگه دار. من یکماه پیش که نیم شده بود یک و نصد و پنجا حدود ده تا خریدم درس بعد خرید من تا یک و هفتصد پایین اومد خم به ابرو نیاوردم گفتم معامله ریسک داره و نگه داشتم تا الان. ادمهایی که با یه ریزش هل میشن همیشه تو سقف میخرن تو کف میفروشن تو بورس بهشون میگن نماد خوک که مدام از این شاخه به اون شاخه میپرن و همیشه تو نوسانا سلاخی میشن. گاو نماد خریدارا و خرس نماد فروشنده هاست
نه داداش من هول نکردم اگه کل پولم هم به فنا بره چون خودم ریسک کردمو خریدم ناراحت نمیشم
فقط من نیم سکه گرفتم فکر کنم طرح قدیم باشه روش نوشته علی هستش ، مشکلی داره؟

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
صبح امروز ساعت 11 نوشتیم که امروز نزولیه
هفته بعد هم اگر ریزش نکنه در خوشبینانه ترین حالت ثابت خواهد موند
اما عده زیادی برای سود گیری اقدام به فروش خواهند کرد و این موجب کاهش قیمت خواهد شد
به نظر دلار به 15 تومن برگرده
الان زمان خرید دلار و طلا و سکه نیست
باید کالاهای دیگه مثل خودرو که یک ماه دیگه دو برابر میشه یا برنج یا محصولات به این سبک و سیاق رو خرید که دولت فعلا اونها رو ثابت نگه داشته
که اونم به دل خود بنده یه جوری میاد و ادمی نیستم که برنج بخرم انبار کنم تا گرون شد بفروشم
اما دلار و طلا دوباره برای 13 ابان سعی خواهد کرد که گران شود و مطمئنا این بار دولت با برنامه و امادگی بیشتری در ان زمان برای نگه داشتن دلار تلاش خواهد کرد همانگونه از الان اعلام می کند 10 ابان کانال مالی با اروپا باز خواهد شد... البته این زمان تا 13 ابستن حوادث است و هر لحظه با نهیبی از سمت ترامپ ممکن است کنترل از دست خارج شود...
در هر حال الان شاید زمان خروج بسیار دقیق از بازار طلا و دلار نباشد اما مطمئنا بهترین زمان برای ورود به بازار کالاست

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
در هر حال خدا رحم کنه که چه خواهد شد
تصور کنید الان بنزین از اب معدنی ارزانتره
مطمئنا در عید کارگرها توقع دارن حقوقشون 30-40 درصد افزایش پیدا کنه
اگر بنزین بخاد گرون بشه
اگر گاز و برق گرون بشه
مطمئنا کارخانه ها جنس هاشون رو 50-100 درصد گران خواهند کرد
دور گرانی های شدید که علاوه بر این یک ماه که ایجاد خواهد شد یک گرانی 50 درصدی در عید به صورت بالقوه خوابیده است

بالا