web-developer
Registered User
- نوشتهها
- 576
- لایکها
- 725
مشخصا هیچ فرد عاقلی اقدام به خرید خاک به جای سیب زمینی نمی کند و نیازی به گوشزد هم نیستنه شما نمیخواد از خورد و خوراک خود بزنید کسی هم اینجا نگفت نه خوراک مصرفی روزانه نخرید نه مایعات مصرفی فقط هر بار که دست توی جیبت کردی و خواستی چیزی بخری فکر کن و ارزش چیزی که میخری رو بسنج مثلا خواستی سیبزمینی بخری اگه دیدی یه مشت خاک ریختن توی کیست نخر چرا؟چون از فرداش دولت تصویب میکنه فروش سیبزمینی به مردم با یک مشت خاک باید فروخته شود
اینکه شما الان گفتی میشه خرید یک جنس دیگه به جای جنس اصلی
ارزش هر چیز هم با پول اون مملکت سنجیده میشه که الان وضعش مشخصه پس اینکه می گین نخر تا ارزان بشه معنایی نداره
ولی اون چیزی که دولت به صورت گسترده داره منتشر می کنه، ایجاد تفرقه بین مردم برای نخرید خود کالاست چون عامل گرانی مثلا رب یا روغن را مغازه دار یا کارخانه دار تولید کننده و یا پخش کننده معرفی می کند
امروز صبح شاهد درگیری سوپر مارکتی همسایه مان بودم که پیر زنی فحش می داد که سوپر مارکت روغن را پنهان کرده ولی او دائما فریاد میزد به قران قسم هیچ روغنی در مغازه ندارم
دولت به هدفش رسیده و به خوبی در میان مردم دو دستگی ایجاد کرده و عامل گرانی را خودم مردم معرفی کرده است.
دقیقا مثل دلار یا طلا که یک عده را معرفی میکرد الان هم در زمینه اقلام خوراکی استراتژی همان است
ضمنا بنده به صورت شخص حتی یک عدد کالای مصرفی اضافی برای خودم خریداری نکرده ام و حتی قوطی روغن مان نصف شده بود که گفتن بخر ولی گفتم تا تمام نشده نیاز نیست بخریم اما نباید بی عرضگی دولت را با این حرفها که نخریم تا ارزان شود ، لاپوشانی کرد
Last edited: