• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
نه شما نمیخواد از خورد و خوراک خود بزنید کسی هم اینجا نگفت نه خوراک مصرفی روزانه نخرید نه مایعات مصرفی فقط هر بار که دست توی جیبت کردی و خواستی چیزی بخری فکر کن و ارزش چیزی که میخری رو بسنج مثلا خواستی سیبزمینی بخری اگه دیدی یه مشت خاک ریختن توی کیست نخر چرا؟چون از فرداش دولت تصویب میکنه فروش سیبزمینی به مردم با یک مشت خاک باید فروخته شود
مشخصا هیچ فرد عاقلی اقدام به خرید خاک به جای سیب زمینی نمی کند و نیازی به گوشزد هم نیست
اینکه شما الان گفتی میشه خرید یک جنس دیگه به جای جنس اصلی
ارزش هر چیز هم با پول اون مملکت سنجیده میشه که الان وضعش مشخصه پس اینکه می گین نخر تا ارزان بشه معنایی نداره
ولی اون چیزی که دولت به صورت گسترده داره منتشر می کنه، ایجاد تفرقه بین مردم برای نخرید خود کالاست چون عامل گرانی مثلا رب یا روغن را مغازه دار یا کارخانه دار تولید کننده و یا پخش کننده معرفی می کند
امروز صبح شاهد درگیری سوپر مارکتی همسایه مان بودم که پیر زنی فحش می داد که سوپر مارکت روغن را پنهان کرده ولی او دائما فریاد میزد به قران قسم هیچ روغنی در مغازه ندارم
دولت به هدفش رسیده و به خوبی در میان مردم دو دستگی ایجاد کرده و عامل گرانی را خودم مردم معرفی کرده است.
دقیقا مثل دلار یا طلا که یک عده را معرفی میکرد الان هم در زمینه اقلام خوراکی استراتژی همان است
ضمنا بنده به صورت شخص حتی یک عدد کالای مصرفی اضافی برای خودم خریداری نکرده ام و حتی قوطی روغن مان نصف شده بود که گفتن بخر ولی گفتم تا تمام نشده نیاز نیست بخریم اما نباید بی عرضگی دولت را با این حرفها که نخریم تا ارزان شود ، لاپوشانی کرد

Last edited:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
مشخصا هیچ فرد عاقلی اقدام به خرید خاک به جای سیب زمینی نمی کند و نیازی به گوشزد هم نیست
اینکه شما الان گفتی میشه خرید یک جنس دیگه به جای جنس اصلی
ارزش هر چیز هم با پول اون مملکت سنجیده میشه که الان وضعش مشخصه پس اینکه می گین نخر تا ارزان بشه معنایی نداره
ولی اون چیزی که دولت به صورت گسترده داره منتشر می کنه، ایجاد تفرقه بین مردم برای نخرید خود کالاست چون عامل گرانی مثلا رب یا روغن را مغازه دار یا کارخانه دار تولید کننده و یا پخش کننده معرفی می کند
امروز صبح شاهد درگیری سوپر مارکتی همسایه مان بودم که پیر زنی فحش می داد که سوپر مارکت روغن را پنهان کرده ولی او دائما فریاد میزد به قران قسم هیچ روغنی در مغازه ندارم
دولت به هدفش رسیده و به خوبی در میان مردم دو دستگی ایجاد کرده و عامل گرانی را خودم مردم معرفی کرده است.
دقیقا مثل دلار یا طلا که یک عده را معرفی میکرد الان هم در زمینه اقلام خوراکی استراتژی همان است
ضمنا بنده به صورت شخص حتی یک عدد کالای مصرفی اضافی برای خودم خریداری نکرده ام و حتی قوطی روغن مان نصف شده بود که گفتن بخر ولی گفتم تا تمام نشده نیاز نیست بخریم اما نباید بی عرضگی دولت را با این حرفها که نخریم تا ارزان شود ، لاپوشانی کرد
بله الان دیگه آب از سر این مملکت و ملت گذشته و با نخریدن نمیشه آن کالا را ارزان کرد اما میشه با تحریم کالاهایی که نیازی به وجودشان نیست آن سازنده یا شرکت را تحریم کرد مثل خودرو عملا این شرکتها کلاهبرداریهای خیلی بزرگی به مردم میکنند و هر قیمتی با کمترین ایمنی و بدترین مواد اولیه بکار رفته در خودرو را به مردم میفروشند

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اقتصاد علم بسیار پویا و منسجمیه و اینقدر با پشتوانه و دقیق هست که به اون جایزه نوبل تعلق میگیره(در کنار فیزیک و شیمی و پزشکی)

همونطور که توی فیزیک نمیتونی بگی من قوانین نیوتون رو قبول ندارم، یا توی شیمی نمیتونی بگی من قبول ندارم مولکول آب از هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده درباره اقتصاد هم نمیتونی بگی من قوانینش رو قبول ندارم

شما هر چقدر که دوست داری تصورات و اختراعات ذهنی خودت رو تکرار کن، برای اقتصاد هیچ اهمیتی نداره. اقتصاد راه خودش رو میره

برای بار هزارم: در هر کشوری به هر میزانی که پول ملی سقوط کنه، به همون میزان تمام اجناس باید گرون بشن تا تعادل قبلی برقرار بشه. نه تفاوتی بین کشورش هست(چه ایران چه آمریکا چه آلمان و ...) نه تفاوتی بین اجناس(چه سکه طلا چه گوجه و پیاز و ...) در نهایت اقتصاد خودش رو به تعادل میرسونه. کما اینکه دارید میبینید این روزها گوجه و سیب زمینی گوی سبقت رو از دلار و طلا ربودن و در ماه های آینده این اتفاق برای تمامی کالاها خواهد افتاد.

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
اقتصاد علم بسیار پویا و منسجمیه و اینقدر با پشتوانه و دقیق هست که به اون جایزه نوبل تعلق میگیره(در کنار فیزیک و شیمی و پزشکی)

همونطور که توی فیزیک نمیتونی بگی من قوانین نیوتون رو قبول ندارم، یا توی شیمی نمیتونی بگی من قبول ندارم مولکول آب از هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده درباره اقتصاد هم نمیتونی بگی من قوانینش رو قبول ندارم

شما هر چقدر که دوست داری تصورات و اختراعات ذهنی خودت رو تکرار کن، برای اقتصاد هیچ اهمیتی نداره. اقتصاد راه خودش رو میره

برای بار هزارم: در هر کشوری به هر میزانی که پول ملی سقوط کنه، به همون میزان تمام اجناس باید گرون بشن تا تعادل قبلی برقرار بشه. نه تفاوتی بین کشورش هست(چه ایران چه آمریکا چه آلمان و ...) نه تفاوتی بین اجناس(چه سکه طلا چه گوجه و پیاز و ...) در نهایت اقتصاد خودش رو به تعادل میرسونه. کما اینکه دارید میبینید این روزها گوجه و سیب زمینی گوی سبقت رو از دلار و طلا ربودن و در ماه های آینده این اتفاق برای تمامی کالاها خواهد افتاد.

البته نه تمامی اجناس! هر جنسی بسته به وابستگی ای که به ارز خارجی یا واردات داره گرون میشه، البته به اضافه سود تولیدکننده/توزیع کننده که اونم بهش اضافه میشه
به عنوان مثال، یک گوشی که کاملا وارداتیه دقیقا به اندازه افزایش نرخ دلار بالا میره، یک خودرو اما نه اونقدر چون مواد اولیش وارد میشه، اما هزینه کارگر و ... ثابت مونده یا حداقل درصد کمی اضافه شده، پس نهایتا کمتر از افزایش نرخ دلار، افزایش پیدا میکنه
در مورد گوجه و سیب زمینی هم این اتفاق تو اکثر سالها افتاده، الان هم یکی از علتهاش اعتصاب راننده هاست. دقت کنید که چون اکثر حجم تولید محصولات کشاورزی کشور از چند استان خاص هست (کرمان، خوزستان، فارس و ...) کافیه فقط یکی از استانها کامیونداراش اعتصاب کنند، تاثیر زیادی میزاره. اصلا علت اینکه مثلا سالهای پیش با اینکه قیمت دلار ثابت بود یه دفعه تو یه هفته قیمت گوجه میشد 4 تومن یا پیاز میشد 5 تومن این بود که مثلا به فاصله چند روز بار پیاز یا گوچه از اون استان به تهران نمی اومد (به هر دلیلی) و دقیقا تا دو سه هفته بعدش به قیمت اول برمیگشت
پس در مورد محصولات کشاورزی تولید داخل آنهایی که امکان نگهداری و صادرات آنچنانی ندارند (مثل همین گوچه، خیار، پیاز، سیب زمینی و ...) کمترین تاثیر رو از افزایش نرخ دلار میگیره، (اون میزان تاثیری که میگیره بابت افزایش قیمت کود، افزایش دستگاه های کشاورزی، دستمزد و ... است) اما محصولاتی مانند زعفران، پسته، و ... تقریبا پا به پای نرخ دلار بالا میرند البته با کمی تاخیر چند ماهه

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
بله الان دیگه آب از سر این مملکت و ملت گذشته و با نخریدن نمیشه آن کالا را ارزان کرد اما میشه با تحریم کالاهایی که نیازی به وجودشان نیست آن سازنده یا شرکت را تحریم کرد مثل خودرو عملا این شرکتها کلاهبرداریهای خیلی بزرگی به مردم میکنند و هر قیمتی با کمترین ایمنی و بدترین مواد اولیه بکار رفته در خودرو را به مردم میفروشند

دوست عزیز قیمت پراید صفر الان تو بازار حدود 33-34 تومنه با دلار 18 تومن حساب کن، میشه زیر دو هزار دلار! حالا تو دنیا یه ماشین هرچند آشغال، پیدا کن که با دو هزار دلار بشه خرید
مشکل ما اینه که قیمت ماشین رو با درآمد ریالی خودمون حساب میکنیم، و فکر میکنیم خیلی گرونه، در واقع اون گرون نیست، درآمد ما خیلی پایین و بی ارزشه
دقت کن تو سال 89 قیمت پراید حدود 7 هزار دلار بود!

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692

به ادبیات هم نوبل میدن ولی میتونی بگی کارای فلان نویسنده رو قبول نداری اقتصاد هم مثل ادبیات جزو علوم انسانی هست مقایسه اش با علوم تجربی مثل ریاضی و فیزیک درست نیست. تو اقتصاد مکاتب مختلفی وجود داره که بعضا نظراتشون 180 درجه باهم فرق میکنه.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
البته نه تمامی اجناس! هر جنسی بسته به وابستگی ای که به ارز خارجی یا واردات داره گرون میشه، البته به اضافه سود تولیدکننده/توزیع کننده که اونم بهش اضافه میشه
به عنوان مثال، یک گوشی که کاملا وارداتیه دقیقا به اندازه افزایش نرخ دلار بالا میره، یک خودرو اما نه اونقدر چون مواد اولیش وارد میشه، اما هزینه کارگر و ... ثابت مونده یا حداقل درصد کمی اضافه شده، پس نهایتا کمتر از افزایش نرخ دلار، افزایش پیدا میکنه
در مورد گوجه و سیب زمینی هم این اتفاق تو اکثر سالها افتاده، الان هم یکی از علتهاش اعتصاب راننده هاست. دقت کنید که چون اکثر حجم تولید محصولات کشاورزی کشور از چند استان خاص هست (کرمان، خوزستان، فارس و ...) کافیه فقط یکی از استانها کامیونداراش اعتصاب کنند، تاثیر زیادی میزاره. اصلا علت اینکه مثلا سالهای پیش با اینکه قیمت دلار ثابت بود یه دفعه تو یه هفته قیمت گوجه میشد 4 تومن یا پیاز میشد 5 تومن این بود که مثلا به فاصله چند روز بار پیاز یا گوچه از اون استان به تهران نمی اومد (به هر دلیلی) و دقیقا تا دو سه هفته بعدش به قیمت اول برمیگشت
پس در مورد محصولات کشاورزی تولید داخل آنهایی که امکان نگهداری و صادرات آنچنانی ندارند (مثل همین گوچه، خیار، پیاز، سیب زمینی و ...) کمترین تاثیر رو از افزایش نرخ دلار میگیره، (اون میزان تاثیری که میگیره بابت افزایش قیمت کود، افزایش دستگاه های کشاورزی، دستمزد و ... است) اما محصولاتی مانند زعفران، پسته، و ... تقریبا پا به پای نرخ دلار بالا میرند البته با کمی تاخیر چند ماهه

دلیل افزایش قیمت اجناس غیر وارداتی و تولید داخل از یک مدل دیگه پیروی میکنه و اونهم توجیه پذیر بودن صادرات و قاچاق خواهد بود. منِ تولید کننده ی گوجه و پیاز و سیب زمینی وقتی بتونم گوجه و پیاز و سیب زمینیم رو کیلویی 1 درهم به امارات صادر کنم هیچوقت علاقه ای به عرضه در بازار داخل به یک سوم قیمت نخواهم داشت، بنابراین 3 اتفاق میفته: 1- جنسمو از راه قانونی صادر میکنم و میزان عرضه در بازار داخلی میاد پایین؛ پس قیمت افزایش پیدا میکنه. 2-دولت با دستور و پلیس بازی صادرات رو ممنوع میکنه، در نتیجه به صادرات غیر قانونی(قاچاق) رو میارم و همون اتفاق اول خواهد افتاد. 3- دولت با قوه قهریه، جریمه و تهدید جلوی هرگونه صادرات و قاچاق گوجه و پیاز و سیب زمینیم رو میگیره و من کشاورز هم با اعصاب خوردی و ناراحتی میگم حالا که اینطوریه و همه چیز 3 برابر شده اصلا به خودم زحمت و سختی نمیدم تا جنس تولید کنم و یک سوم قیمت تو بازار داخلی بفروشم؛ نتیجه بازهم کاهش تولید و عرضه و افزایش قیمت خواهد بود. در نهایت هیچ راهی جز واقعی شدن قیمت تمامی اجناس وجود نخواهد داشت. همونطور که در حال حاضر روزانه بین 20 تا 30 میلیون لیتر بنزین قاچاق میشه به دلیل ارزان بودن بیش از حد قیمت بنزین در ایران نسبت به قیمت جهانی و قطعا در ماه های آینده خواهید دید که بنزین سهمیه بندی و گران خواهد شد.

تبعات کاهش ارزش پول ملی خیلی گسترده تر از این حرفاست که فقط اجناسی که مستقیم با دلار میان گرون بشن. بحران های اجتماعی زیادی ایجاد میشه. شما تا 8 9 ماه آینده خواهید دید همین تورم نمایشی که خود دولت اعلام میکنه رکورد تورم تاریخ ایران رو خواهد شکست. همینی که به گفته دولت 2 سال تک رقمی بود و آخرین بار همین دیروز 13.5% اعلام شده به رکوردهای تاریخی خواهد رسید(حداقل 45%). رکورد احمدی نژاد 40.4%ئه.

تازه یه قضیه دیگه هم هست که هنوز کسی بهش توجه نکرده چون هنوز زوده. اونم افزایش دستمزدها در بودجه سال 98ئه. اگر افزایش حقوق مناسب با کاهش قدرت خرید نباشه نارضایتی شدید عمومی ایجاد میشه، اگر افزایش حقوق قابل توجه باشه خود این افزایش حقوق باعث تشدید تورم خواهد شد.

تورم ماهیانه شهریور 97 رکورد تورم ماهیانه 2 دهه اخیر رو شکست با 6.1%. بیشترین تورم ماهیانه در بحران زمان احمدی نژاد در بهمن 91 و معادل 5.2% بود! با این تفاوت که الان تازه در ابتدای بحران هستیم و هنوز وارد طوفان اصلی نشدیم.

تمام این مسائل رو اگه در نظر بگیرید به نظرم زیاد نمیشه خوشبین بود.

یه نکته رو هم به طور خاص درباره خودروی داخلی چون اشاره کردید میگم. قیمت خودرهای تولید داخل از اواخر تابستون و پاییز 98 شوکه کننده خواهد شد.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
به ادبیات هم نوبل میدن ولی میتونی بگی کارای فلان نویسنده رو قبول نداری اقتصاد هم مثل ادبیات جزو علوم انسانی هست مقایسه اش با علوم تجربی مثل ریاضی و فیزیک درست نیست. تو اقتصاد مکاتب مختلفی وجود داره که بعضا نظراتشون 180 درجه باهم فرق میکنه.
قوانین پایه اقتصاد مشخص و معین هست و قابل تغییر هم نیست. هیچ شخصی نمیتواند مسیری در تقابل با قوانین پایه اقتصاد را مطرح کند، مثلاً وقتی چندین سال چاپ پول بدون پشتوانه بصورت گسترده در یک کشور انجام شود درحالیکه اقتصاد آن کشور بصورت متناظر رشد نکند و برای آن پول پشتوانه ای ایجاد نشود، سقوط ارزش آن پول قطعی و حتمی و کاملاً روشن و واضح هست. اینها بدیهیات اقتصادی هست.

تفاوت در مکتبهای اقتصادی، مربوط به تفاوت در رویکردها و روشها هست، در بسیاری از وضعیت های اقتصادی، تعداد زیادی متغیر در تعداد محدودی معادله وجود دارد، در ریاضیات هم وقتی تعداد متغیرها از تعداد معادلات بیشتر باشد، در تلاش برای حل معادلات، جواب یکتا برای هر متغیر، حاصل نخواهد شد. همچنین این نکته را هم در نظر داشته باشید که هر متغیر میتواند رابطه نامتوازن و وابسته به زمان با متغیرهای دیگر داشته باشد که همین مسأله هم میتواند حل معادلات را پیچیده تر کند. در این شرایط هست که حتی وقتی یک راهکار مشابه مثلاً برای کنترل ابر تورم در دو کشور با وضعیتهای اقتصادی مشابه در نظر گرفته میشود، با توجه به مسیر اجرا و شرایط و بستر کشورها، پاسخ کاملاً متفاوتی حاصل میشود. یعنی انتخاب راهکار و نقطه شروع مشابه، منجر به جواب منحصر به فرد و ثابت نمیشود. حتی قدرت بسیاری از پارامترها و متغیرها میتواند ناگهان افزایش پیدا کند و مسیر را در دست بگیرد. مهم این هست که در یک وضعیت ناپایدار، یک راهکار و رویکرد مناسب اقتصادی در پیش گرفته شود و برای حل معادلات از طریق بهینه سازی متغیرهای اساسی اقدام شود وگرنه کل سیستم ناپایدار میتواند به سمت نابودی میل کند.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
منم نگفتم مردم این وضعیت رو بوجود آوردن گفتم بهش دامن زدن الان شما یه شایعه درست کن بگو مثلا جوراب دیگه وارد نمیشه یا تولید نمیشه مردم تمام موجودی جورابهای کشور رو میخرن انبار میکنن:general711:مردم ما هم هیچ رحمی به هم نوع خودشون ندارن و از کاری که در آینده باعث بدبختر شدن خودشون میشه آگاهی ندارن این وسط فقط جیب شرکتها و دولت که پر پول میشه شما فقط یه چند تا فرغون ایران خودرو داری که جز اینجا حتی توی افغانستان هم ببری شاید بتونی با یه دوچرخه معاوضه کنی:general711:دولت آشغال میفروشه به قیمت ارث پدرش شما زحمت چندینو چند سالتو میدی آشغال میخری.واقعا این مردم کی میخوان بیدار بشن کی میخوان از این جهل و نادانی بیرون بیان؟

وقتی ریال داره پودر می شه و کسی پولش به خرید ماشین خارجی نمی رسه چی کار کنه که شما راضی بشی؟ به عوض این که بری طلبکار دولت باشی که انحصار بوجود آورده توی سر ملت بدبخت می زنی که پراید بیشتر نمی تونه سوار بشه؟ بدبختی ما فقط هجوم آورندگان نیستند، بدبختی شماهایی هستید که تازه نشستید ملت رو به جای معضل اصلی سرزنش می کنید.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
وقتی ریال داره پودر می شه و کسی پولش به خرید ماشین خارجی نمی رسه چی کار کنه که شما راضی بشی؟ به عوض این که بری طلبکار دولت باشی که انحصار بوجود آورده توی سر ملت بدبخت می زنی که پراید بیشتر نمی تونه سوار بشه؟ بدبختی ما فقط هجوم آورندگان نیستند، بدبختی شماهایی هستید که تازه نشستید ملت رو به جای معضل اصلی سرزنش می کنید.
شما مجبور نیستی آشغال دولت رو بخری بشخصه حاظرم با دوچرخه سرکار برم اما پراید یا هر نوع خودروی ملی مقوایی که با کلاهبرداری به مردم فروختن رو سوار نشم شما برای جونت هم ارزش قائل نیستی دولت از سادلوحی ملت سواستفاده میکند ملت هم راحت گول دولت را خورده و به چاه عمیقتری فرو میرود انقدر که هرچقدر تقلا کند محال است که بیرون بیاید

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
شما مجبور نیستی آشغال دولت رو بخری بشخصه حاظرم با دوچرخه سرکار برم اما پراید یا هر نوع خودروی ملی مقوایی که با کلاهبرداری به مردم فروختن رو سوار نشم شما برای جونت هم ارزش قائل نیستی دولت از سادلوحی ملت سواستفاده میکند ملت هم راحت گول دولت را خورده و به چاه عمیقتری فرو میرود انقدر که هرچقدر تقلا کند محال است که بیرون بیاید
داداش از دیروز هر چی گرون شده نمی خرم الان یک روزه چیزی نخوردیم
اینجوری که شما میگی باید پیاده بریم سرکار چون دوچرخه هم دو برابر شده قیمتش اونم نخریم تا ارزون بشه؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ول کنیم اینو. بیکاریم ها. باشه، ما نمی خریم، نمی خوریم، پیاده می ریم.

Handel

Registered User
لایک‌ها
397

آقا بحث کردن با این جماعت بی فایدست کسی خودشو بخواب زده نمیشه بیدارش کرد اینا سالهاست یاد گرفتن هر کی غیر از خودشون رو مقصر بدونن نمیخوان یه نگاه تو اینه به خودشون و رفتارشون بندازن. طرف برای توجیه اومده آلمان صد سال پیش مثال زده اینا باید برن تو همون صف انتخاب بد و بدتر و پراید و دلار و اینا وایستن بعدم برای توجیه بگن دولت مقصره :general404:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
کاهش شدید طلا و وارد شدن به کانال ۵ میلیون تومان

مثقال ۲۰۰۳۰۰۰ تومن
گرم ۱۸ ۴۶۲۴۲۰ تومن
گرم ۲۴ ۶۱۶۵۶۰ تومن
سکه امامی ۵۰۰۵۰۰۰ تومن

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
کاهش شدید طلا و وارد شدن به کانال ۵ میلیون تومان

مثقال ۲۰۰۳۰۰۰ تومن
گرم ۱۸ ۴۶۲۴۲۰ تومن
گرم ۲۴ ۶۱۶۵۶۰ تومن
سکه امامی ۵۰۰۵۰۰۰ تومن
خدا کنه حداقل به 10 تومن برگرده وگرنه مملکت داغون میشه

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
تقاضای مردم برای طلای آبشده و همچنین عدم خرید مصنوعات طلا بدلیل کارمزدها و اجرت ها و درنتیجه تعطیل شدن بسیاری از واحدهای صنفی ساخت طلا و جواهر، باعث شده که مرتباً از مردم درخواست شود که به سمت خرید آبشده نروند! اینبار از زبان نایب رئیس اتحادیه طلا بخوانید که میگوید از همکاران درخواست کردیم فقط به اعضای صنفی طلای آبشده عرضه کنند!:
وی تقاضای مردم برای خرید طلای آب‌شده را یکی دیگر از مشکلات اخیر این صنف اعلام کرد و افزود: به مردم توصیه می‌کنیم به سمت طلای آب‌شده یا شمش طلا نروند، چراکه در اکثر موارد با بحث تخصصی و عیار آن آشنایی نداشته و موجب ضرر آنها می‌شود. از همکاران هم درخواست کردیم فقط به اعضای صنفی طلای آب‌شده عرضه کنند. در همین راستا مردم می‌توانند از مصنوعات طلای کم اجرت که هم مقرون به صرفه و هم دارای کد استاندارد و شناسایی است برای خرید استفاده کنند.
لینک: توصیه‌های نایب رییس اتحادیه طلا برای خرید طلا و سکه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
آقا بحث کردن با این جماعت بی فایدست کسی خودشو بخواب زده نمیشه بیدارش کرد اینا سالهاست یاد گرفتن هر کی غیر از خودشون رو مقصر بدونن نمیخوان یه نگاه تو اینه به خودشون و رفتارشون بندازن. طرف برای توجیه اومده آلمان صد سال پیش مثال زده اینا باید برن تو همون صف انتخاب بد و بدتر و پراید و دلار و اینا وایستن بعدم برای توجیه بگن دولت مقصره :general404:

با اینکه میدونم بحث کردن با 7 تومنی احمقانست ولی سعی میکنم یکم از خواب احمقانه ای که خودتو بهش زدی بیدارت کنم. تا حالا اسم یونان به گوشت خورده؟ کشور یونان. میدونی که مهد فلسفه و ریاضی دنیاست؟ میدونی که اساطیر علم و فلسفه تاریخ مثل افلاطون، ارسطو، سقراط، دموکریتوس، تالس، فیثاغورث، اقلیدوس، اپیکور اهل کشوری به نام یونان هستند؟ میدونی که یونان کمتر از یک دهه پیش دچار بحران مالی شد؟ دقت کن 100 سال پیش نیست، 7 8 سال پیشه. مردم بی تمدن و آدمخوار و قبایل جنگل آمازون هم نبودند، نوادگان سقراط و ارسطو و افلاطون بودند. اوکی؟ تا اینجا به زبون فارسی حرف زدم و فهمیدی دیگه؟

خب حالا در اینجا مشاهده میکنی هجوم مردم اروپایی یونان برای دریافت میوه و سبزی دولتی. اینا دیگه ایرانی های سودجو و بی فرهنگ نیستن، نوادگان افلاطون و سقراط هستند

هجوم مردم برای دریافت میوه مجانی +عکس
هجوم جمعیت برای دریافت میوه و سبزی رایگان در کشور بحران‌زده یونان به زخمی شدن چند تن منجر شد.

شبکه خبری راشاتودی خبر داد توزیع میوه و سبزی رایگان در میان یونانی‌ها به زخمی شدن چند تن منجر شد. کشاورزان یونانی در حرکتی اعتراض‌آمیز اقدام به توزیع 55 تن محصول رایگان در بین مردم کرده بودند.

به گزارش این خبرگزاری روسی، در این حوادث یک نفر در میان ازدحام جمعیتی که برای دریافت این محصولات هجوم آورده بودند زمین خورده و از ناحیه سر آسیب دید.

خبرنگار شبکه خبری انگلیسی رویترز که در تلاش بوده از این صحنه‌ها عکس‌برداری کند، با گل‌گلم مورد حمله قرار گرفته و از ناحیه سر زخمی شده است.

بسیاری از شهروندان یونان نیز این رویدادها را غیرقابل درک می‌دانند. یک شهروند یونانی 65 ساله گفته است: «سخت است. هرگز تصور نمی‌کردم کار به اینجا بکشد.»
وی ادامه داد: «من توانایی خرید هیچ چیز حتی از میوه‌فروشی را ندارم. همه چیز گران است؛ قیمتها بالا می‌روند، در حالی که حقوق ما کمتر می‌شود و کار هم که پیدا نمی‌شود.»

144746_421.jpg

144745_493.jpg

144744_689.jpg
144747_989.jpg

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
با اینکه میدونم بحث کردن با 7 تومنی احمقانست ولی سعی میکنم یکم از خواب احمقانه ای که خودتو بهش زدی بیدارت کنم. تا حالا اسم یونان به گوشت خورده؟ کشور یونان. میدونی که مهد فلسفه و ریاضی دنیاست؟ میدونی که اساطیر علم و فلسفه تاریخ مثل افلاطون، ارسطو، سقراط، دموکریتوس، تالس، فیثاغورث، اقلیدوس، اپیکور اهل کشوری به نام یونان هستند؟ میدونی که یونان کمتر از یک دهه پیش دچار بحران مالی شد؟ دقت کن 100 سال پیش نیست، 7 8 سال پیشه. مردم بی تمدن و آدمخوار و قبایل جنگل آمازون هم نبودند، نوادگان سقراط و ارسطو و افلاطون بودند. اوکی؟ تا اینجا به زبون فارسی حرف زدم و فهمیدی دیگه؟

خب حالا در اینجا مشاهده میکنی هجوم مردم اروپایی یونان برای دریافت میوه و سبزی دولتی. اینا دیگه ایرانی های سودجو و بی فرهنگ نیستن، نوادگان افلاطون و سقراط هستند

هجوم جمعیت برای دریافت میوه و سبزی رایگان در کشور بحران‌زده یونان به زخمی شدن چند تن منجر شد.

شبکه خبری راشاتودی خبر داد توزیع میوه و سبزی رایگان در میان یونانی‌ها به زخمی شدن چند تن منجر شد. کشاورزان یونانی در حرکتی اعتراض‌آمیز اقدام به توزیع 55 تن محصول رایگان در بین مردم کرده بودند.

به گزارش این خبرگزاری روسی، در این حوادث یک نفر در میان ازدحام جمعیتی که برای دریافت این محصولات هجوم آورده بودند زمین خورده و از ناحیه سر آسیب دید.

خبرنگار شبکه خبری انگلیسی رویترز که در تلاش بوده از این صحنه‌ها عکس‌برداری کند، با گل‌گلم مورد حمله قرار گرفته و از ناحیه سر زخمی شده است.

بسیاری از شهروندان یونان نیز این رویدادها را غیرقابل درک می‌دانند. یک شهروند یونانی 65 ساله گفته است: «سخت است. هرگز تصور نمی‌کردم کار به اینجا بکشد.»
وی ادامه داد: «من توانایی خرید هیچ چیز حتی از میوه‌فروشی را ندارم. همه چیز گران است؛ قیمتها بالا می‌روند، در حالی که حقوق ما کمتر می‌شود و کار هم که پیدا نمی‌شود.»

144746_421.jpg

144745_493.jpg

144744_689.jpg
144747_989.jpg

تازه اضافه کن که پول این کشور یورو بود و هیچ کشوری تحریمش نکرده بود و صنعت توریسم خیلی قوی هم داره .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438

144746_421.jpg

144745_493.jpg

144744_689.jpg
144747_989.jpg
این چیزخل ها چرا برای 4 تا دونه پرتقال اینجوری می کنن؟؟؟
واسه میوه نخوردن کسی نمرده ولی ازدحام و فشار جمعیت تلفات جانی زیاد داشته!
همه جای دنیا خر داره ما فکر می کردیم فقط اینجا پیدا میشه.

بالا