• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
این چیزخل ها چرا برای 4 تا دونه پرتقال اینجوری می کنن؟؟؟
واسه میوه نخوردن کسی نمرده ولی ازدحام و فشار جمعیت تلفات جانی زیاد داشته!
همه جای دنیا خر داره ما فکر می کردیم فقط اینجا پیدا میشه.

همه جای دنیا همینه. یونان و ایران و ترکیه و آمریکا نداره. ترکیه هم 1 2 ماه پیش که لیر سقوط کرد خرید طلا 2 برابر شد، منتها پروپاگاندای فداییان اردوغان ملت رو خر فرض کردن یه 4 تا دونه یک دلاری جلوی دوربین ها آتش زدن. عین همین کاری که بسیجیا و ذوب شدگان در ولایت تو ایران انجام میدن و پرچم آمریکا آتیش میزنن و قطعا خارج از ایران هم خیلیا فکر میکنن چون هر هفته تو نماز جمعه مرگ بر آمریکا گفته میشه پس کل ملت ایران ضد آمریکا و موافق سیاست های حاکمیتن.

حتی این اتفاق تو آمریکا هم افتاد. یکی از دوستان نمیدونم تو همین تاپیک بود یا تاپیک دلار و ارز که به درستی اشاره کرد. سالهای 2010 تا 2012 که اقتصاد آمریکا با بحران شدید مواجه شد خرید طلا به شدت افزایش پیدا کرد به شکلی که قیمت اونس جهانی از 700 800 دلار به 2000 دلار رسید.

متهم کردم مردم ایران به اینکه باعث به وجود اومدن این وضع هستن یا نیاز به بی شرمی زیاد یا نادانی داره. حکومت از بی شرمی و بعضی افراد از نادانی مردم رو مقصر میدونن. نادانی در تشخیص علت و معلول. هجوم مردم برای خرید طلا و ارز و کالاهای اساسی علت نیست، معلوله.

بفرما این یه نمونه دیگه:

هجوم مردم ترکیه برای خرید نان + عکس
به علت ازدحام جمعیت و هجوم مردم ترکیه برای خرید نان به مغازه ها، قیمت نان دو برابر شده است. گویا کودتای شکست خورده ترکیه اولین تاثیرش را بر روی نان گذاشته است.

636042810402442393.jpg

636042810334207993.jpg

636042810370150393.jpg

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
همه جای دنیا همینه. یونان و ایران و ترکیه و آمریکا نداره. ترکیه هم 1 2 ماه پیش که لیر سقوط کرد خرید طلا 2 برابر شد، منتها پروپاگاندای فداییان اردوغان ملت رو خر فرض کردن یه 4 تا دونه یک دلاری جلوی دوربین ها آتش زدن. عین همین کاری که بسیجیا و ذوب شدگان در ولایت تو ایران انجام میدن و پرچم آمریکا آتیش میزنن و قطعا خارج از ایران هم خیلیا فکر میکنن چون هر هفته تو نماز جمعه مرگ بر آمریکا گفته میشه پس کل ملت ایران ضد آمریکا و موافق سیاست های حاکمیتن.

حتی این اتفاق تو آمریکا هم افتاد. یکی از دوستان نمیدونم تو همین تاپیک بود یا تاپیک دلار و ارز که به درستی اشاره کرد. سالهای 2010 تا 2012 که اقتصاد آمریکا با بحران شدید مواجه شد خرید طلا به شدت افزایش پیدا کرد به شکلی که قیمت اونس جهانی از 700 800 دلار به 2000 دلار رسید.

متهم کردم مردم ایران به اینکه باعث به وجود اومدن این وضع هستن یا نیاز به بی شرمی زیاد یا نادانی داره. حکومت از بی شرمی و بعضی افراد از نادانی مردم رو مقصر میدونن. نادانی در تشخیص علت و معلول. هجوم مردم برای خرید طلا و ارز و کالاهای اساسی علت نیست، معلوله.

بفرما این یه نمونه دیگه:

هجوم مردم ترکیه برای خرید نان + عکس
به علت ازدحام جمعیت و هجوم مردم ترکیه برای خرید نان به مغازه ها، قیمت نان دو برابر شده است. گویا کودتای شکست خورده ترکیه اولین تاثیرش را بر روی نان گذاشته است.

636042810402442393.jpg

636042810334207993.jpg

636042810370150393.jpg
شما این خبرها رو از کجا میاری؟عجیبه هیچ خبرگذاری ای همچین چیزی رو عنوان نکردهo_Oاین سیاه بازیها به جایی نخواهد رسید از منابع معتبری خبر دارم فردا دلار به ۱۵ تومن هم کاهش میابد

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
شما این خبرها رو از کجا میاری؟عجیبه هیچ خبرگذاری ای همچین چیزی رو عنوان نکردهo_Oاین سیاه بازیها به جایی نخواهد رسید از منابع معتبری خبر دارم فردا دلار به ۱۵ تومن هم کاهش میابد
هیچ خبرگزاری؟؟ پس اینا چیه؟! o_O

http://www.tabnak.ir/fa/news/606443/هجوم-مردم-ترکیه-برای-خرید-نان
https://www.yjc.ir/fa/news/5693666/عکس-هجوم-مردم-ترکیه-برای-خرید-نان
https://www.ilna.ir/بخش-سایر-رسانه-ها-10/391057-عکس-هجوم-مردم-ترکیه-برای-خرید-نان

نمی دونم چرا احساس می کنم شما دقیقا سعی داری شعور کاربران اینجا رو به بازی بگیری! :general108:

farzad.sadeshi6

Registered User
لایک‌ها
584

محدی وِل تونی عمو!؟

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
با اینکه میدونم بحث کردن با 7 تومنی احمقانست ولی سعی میکنم یکم از خواب احمقانه ای که خودتو بهش زدی بیدارت کنم. تا حالا اسم یونان به گوشت خورده؟ کشور یونان. میدونی که مهد فلسفه و ریاضی دنیاست؟ میدونی که اساطیر علم و فلسفه تاریخ مثل افلاطون، ارسطو، سقراط، دموکریتوس، تالس، فیثاغورث، اقلیدوس، اپیکور اهل کشوری به نام یونان هستند؟ میدونی که یونان کمتر از یک دهه پیش دچار بحران مالی شد؟ دقت کن 100 سال پیش نیست، 7 8 سال پیشه. مردم بی تمدن و آدمخوار و قبایل جنگل آمازون هم نبودند، نوادگان سقراط و ارسطو و افلاطون بودند. اوکی؟ تا اینجا به زبون فارسی حرف زدم و فهمیدی دیگه؟

خب حالا در اینجا مشاهده میکنی هجوم مردم اروپایی یونان برای دریافت میوه و سبزی دولتی. اینا دیگه ایرانی های سودجو و بی فرهنگ نیستن، نوادگان افلاطون و سقراط هستند

هجوم مردم برای دریافت میوه مجانی +عکس
هجوم جمعیت برای دریافت میوه و سبزی رایگان در کشور بحران‌زده یونان به زخمی شدن چند تن منجر شد.

شبکه خبری راشاتودی خبر داد توزیع میوه و سبزی رایگان در میان یونانی‌ها به زخمی شدن چند تن منجر شد. کشاورزان یونانی در حرکتی اعتراض‌آمیز اقدام به توزیع 55 تن محصول رایگان در بین مردم کرده بودند.

به گزارش این خبرگزاری روسی، در این حوادث یک نفر در میان ازدحام جمعیتی که برای دریافت این محصولات هجوم آورده بودند زمین خورده و از ناحیه سر آسیب دید.

خبرنگار شبکه خبری انگلیسی رویترز که در تلاش بوده از این صحنه‌ها عکس‌برداری کند، با گل‌گلم مورد حمله قرار گرفته و از ناحیه سر زخمی شده است.

بسیاری از شهروندان یونان نیز این رویدادها را غیرقابل درک می‌دانند. یک شهروند یونانی 65 ساله گفته است: «سخت است. هرگز تصور نمی‌کردم کار به اینجا بکشد.»
وی ادامه داد: «من توانایی خرید هیچ چیز حتی از میوه‌فروشی را ندارم. همه چیز گران است؛ قیمتها بالا می‌روند، در حالی که حقوق ما کمتر می‌شود و کار هم که پیدا نمی‌شود.»

144746_421.jpg

144745_493.jpg

144744_689.jpg
144747_989.jpg

برو عمو من اگه هفت تومنی بودم الان عین شما همه رو تشویق میکردم برن تو صف پراید و دلار وایستن خودشون بدبخت کنن.

گشتی چهار تا عکس پیدا کردی اونم از ترکیه و یونان که خودشون عقب مونده و جهان سومن اونم تو شرایط کودتا گذاشتی که بگی همه جا همینطوره نیاز به زحمت نبود تی وی خودمون صبح تا شب داره از بدبختی بیچارگی و بی فرهنگی مردم کشورهای دیگه میگه :general404:

دقیقا رفتار مردم هست که تعیین میکنه کشور پیشرفت بکنه یا همچنان جهان سوم باقی بمونه تو عکسهای بالا هم آدم متوجه میشه که چرا یونان و ترکیه همچنان مشکل دارن و هنوز نتونستن به کشورهای پیشرفته برسن.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
این رسانه های نون به نرخ روز خور عادتشونه چیزهای کوچیک رو به مردم بزرگ جلوه بدن و بگن ما تنها بدبختهای دنیا نیستیم شما بشنو و باور نکن ما روی گنج نشستیم اما از ترکیه ای که هیچی نداره و با توریست نون مملکتشو درمیاره از ما داره بهتر و عالیتر زندگی میکنه باز هم میگم این سیاه بازیها فقط برای افکار پراکنیه بد نیست کمی جهت افکارمون رو عوض کنیم و با دید بازتری به جریان نگاه کنیم

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
برو عمو من اگه هفت تومنی بودم الان عین شما همه رو تشویق میکردم برن تو صف پراید و دلار وایستن خودشون بدبخت کنن.

گشتی چهار تا عکس پیدا کردی اونم از ترکیه و یونان که خودشون عقب مونده و جهان سومن اونم تو شرایط کودتا گذاشتی که بگی همه جا همینطوره نیاز به زحمت نبود تی وی خودمون صبح تا شب داره از بدبختی بیچارگی و بی فرهنگی مردم کشورهای دیگه میگه :general404:

دقیقا رفتار مردم هست که تعیین میکنه کشور پیشرفت بکنه یا همچنان جهان سوم باقی بمونه تو عکسهای بالا هم آدم متوجه میشه که چرا یونان و ترکیه همچنان مشکل دارن و هنوز نتونستن به کشورهای پیشرفته برسن.
دقیقا تا جایی که یادمه یونان اقتصاد درست و حسابی ای نداشت و بخاطر بدهیهای میلیاردی به آلمان به این وضعیت افتاد.
(دقیقا رفتار مردم هست که تعیین میکنه کشور پیشرفت بکنه یا همچنان جهان سوم باقی بمونه)احسنت به شما اینو باید زد سردر این تاپیک

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
با اینکه میدونم بحث کردن با 7 تومنی احمقانست ولی سعی میکنم یکم از خواب احمقانه ای که خودتو بهش زدی بیدارت کنم. تا حالا اسم یونان به گوشت خورده؟ کشور یونان. میدونی که مهد فلسفه و ریاضی دنیاست؟ میدونی که اساطیر علم و فلسفه تاریخ مثل افلاطون، ارسطو، سقراط، دموکریتوس، تالس، فیثاغورث، اقلیدوس، اپیکور اهل کشوری به نام یونان هستند؟ میدونی که یونان کمتر از یک دهه پیش دچار بحران مالی شد؟ دقت کن 100 سال پیش نیست، 7 8 سال پیشه. مردم بی تمدن و آدمخوار و قبایل جنگل آمازون هم نبودند، نوادگان سقراط و ارسطو و افلاطون بودند. اوکی؟ تا اینجا به زبون فارسی حرف زدم و فهمیدی دیگه؟

خب حالا در اینجا مشاهده میکنی هجوم مردم اروپایی یونان برای دریافت میوه و سبزی دولتی. اینا دیگه ایرانی های سودجو و بی فرهنگ نیستن، نوادگان افلاطون و سقراط هستند

هجوم مردم برای دریافت میوه مجانی +عکس
هجوم جمعیت برای دریافت میوه و سبزی رایگان در کشور بحران‌زده یونان به زخمی شدن چند تن منجر شد.

شبکه خبری راشاتودی خبر داد توزیع میوه و سبزی رایگان در میان یونانی‌ها به زخمی شدن چند تن منجر شد. کشاورزان یونانی در حرکتی اعتراض‌آمیز اقدام به توزیع 55 تن محصول رایگان در بین مردم کرده بودند.

به گزارش این خبرگزاری روسی، در این حوادث یک نفر در میان ازدحام جمعیتی که برای دریافت این محصولات هجوم آورده بودند زمین خورده و از ناحیه سر آسیب دید.

خبرنگار شبکه خبری انگلیسی رویترز که در تلاش بوده از این صحنه‌ها عکس‌برداری کند، با گل‌گلم مورد حمله قرار گرفته و از ناحیه سر زخمی شده است.

بسیاری از شهروندان یونان نیز این رویدادها را غیرقابل درک می‌دانند. یک شهروند یونانی 65 ساله گفته است: «سخت است. هرگز تصور نمی‌کردم کار به اینجا بکشد.»
وی ادامه داد: «من توانایی خرید هیچ چیز حتی از میوه‌فروشی را ندارم. همه چیز گران است؛ قیمتها بالا می‌روند، در حالی که حقوق ما کمتر می‌شود و کار هم که پیدا نمی‌شود.»

144746_421.jpg

144745_493.jpg

144744_689.jpg
144747_989.jpg

به به آقای همه چی دون بازم که میبینم ترکوندی
خب که چی ؟

یونان وضعش اینه خب که چی ؟

یعنی چون اونا اونطوری شدن ما هم بگیم وای وای ببین ترکیه و یونان وضعشون اینه پس ما خدامونو شکر کنیم که پوشک بچه هم نداریم : )

داداشی این چیزا دیگه قدیمی شد 40 ساله با همین چیزا مردمو بدبخت کردین ترس انداختین تو ذهن مردم که وای وای ببینید دشمن هست میخوان مارو نابود کنن وای وای بترسید و برید شکد کنید که نمیکشنتون :|

عزیز من فدات شم قربونت بشم من که انقد باهوشی و سریع میری دوتا کشور بدبخت پیدا میکنی که بگی آره فلانه

تو پست قبلیم هم بهت گفتم ولی گویا جوابی نداشتی بدی

بر فرض مثال این کشورهایی که گفتی همه داغون ما هم باید اینطوری بشیم ؟

کشوری که منابع طبیعیش حدودا تا 100 سال دیگه هم میتونه کاری کنه که تو نازو نعمت زندگی کنیم الآن لنگ گوچه و خیارو سیب زمینی شدن همش به لطف کسایی مثل شما هست که مثل افکار 2 هزار سال پیش به جلو و از خودشون بهتر نیگا نکردن و اومدن به بدبختر از خودشون نیگا کردن

چرا نمیایی کشورایی مثل ژاپن سوئیس و .... رو مثال بزنی ؟

میای افلاطون و نمیدونم دانشمنمدای ریاضی مثال میزنی ؟ :| خب فدات شم اونا شاید تو ریاضی و فلان بهترین بودن ولی تو زندگی هیچی حالیشون نبود

ما هم از اینایی که مثال زدی زیاد داشتیم و داریم ولی به قول معروف گیریم پدر تو فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل ؟

نمیدونم واقعا خوابی یا خودتو زدی به خواب ولی امیدوارم یه کم ....

هعی دنیا : )

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
اقا ما همچنان چیزهای گران شده را نمی خریم-پیرو مطالب صفحه قبلی که نوشته شد تا ارزان نشود نخواهیم خرید

الان گفتن شام روغن بخر ولی من نخریدم تا ارزان شود...
ولی تو رو خدا برای فردا ظهر یک کاری بکن
ایا شما هم از دیروز هیچی نخریدین تا ارزون بشه؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اقا ما همچنان چیزهای گران شده را نمی خریم-پیرو مطالب صفحه قبلی که نوشته شد تا ارزان نشود نخواهیم خرید

الان گفتن شام روغن بخر ولی من نخریدم تا ارزان شود...
ولی تو رو خدا برای فردا ظهر یک کاری بکن
ایا شما هم از دیروز هیچی نخریدین تا ارزون بشه؟

کاش همه چیزو به مسخره نگیریم

این پستاتو که هعی تکرار میکنی یاد اوایل یاد گرفتن php خودم افتادم که یه حلقرو نبسته بودم صفحرو که باز کردم همینطوری رفت تا آخر که هنگ کرد سیستمم و ریست کردم
تو هم خواهشن یه ریست کن

اونایی که میگن با نخریدن درست میشه و نخرین و این حرفا خودشون اولین ها هستن تو صف خرید : )

مشکل با نخریدن درست نمیشه و مشکل مملکت ما ریشه ای هست که باید درمان بشه

آره با نخریدن شاید درست بشه ولی نا با این مردمی که نه پشت هم هستن و نه اتحادی و نه غیرت و دلسوزی و ...

اینجا یاد گرفتن برای این که خونه خودت درست باشه باید کشورتو داغون کنی :(

وگرنه آره اگه همه پشت هم بودن با نخریدن درست میشد

ولی بیماری مملکت ما چیزی نیس که با نخریدن یا مصرف نکردن درمان بشه چیزای دیگست که 99% همه ما میدونیم چیه ولی یا نمیخوایم قبول کنیم یا خودمونو زدیم به اون راه ....

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
حالا این مسائل رو ول کنید به نظر شما وقت خرید کی هست؟؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
حالا این مسائل رو ول کنید به نظر شما وقت خرید کی هست؟؟

من خودم هم یه کم سرمایه دارم که به خاطر بی ارزش شدن ریال چند هفته ای هست دنبال اینم چیکارش کنم

کاش دوستانی که اهل فن هستند و اطلاعاتی دارن که چیکار میشه کرد راهنمایی کنن و این بحثای حاشیه ای که هیچوقت سودی جز ناراحتی همدیگه نداشته و نداره رو بیخیال بشن ...

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من خودم هم یه کم سرمایه دارم که به خاطر بی ارزش شدن ریال چند هفته ای هست دنبال اینم چیکارش کنم

کاش دوستانی که اهل فن هستند و اطلاعاتی دارن که چیکار میشه کرد راهنمایی کنن و این بحثای حاشیه ای که هیچوقت سودی جز ناراحتی همدیگه نداشته و نداره رو بیخیال بشن ...

منم همینطور، حالا داراییم زیاد نبوده ولی به نظرم هر مقداری باشه مطمئنا در این مملکت تبدیل به هر چیزی غیر از ریال کار مناسبی خواهد بود حالا بنده زیاد به دلار و ارز اعتقاد ندارم باهاش حال نمیکنم ولی هستند کسایی که هر روز صبح موقع نزول قیمت ها می خرند و عصر صراف ها وقتی قیمت ها رو بالا می برند ، می فروشند. میگند حدود 20 روز هست که مرتب کارشون همینه

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
منم همینطور، حالا داراییم زیاد نبوده ولی به نظرم هر مقداری باشه مطمئنا در این مملکت تبدیل به هر چیزی غیر از ریال کار مناسبی خواهد بود حالا بنده زیاد به دلار و ارز اعتقاد ندارم باهاش حال نمیکنم ولی هستند کسایی که هر روز صبح موقع نزول قیمت ها می خرند و عصر صراف ها وقتی قیمت ها رو بالا می برند ، می فروشند. میگند حدود 20 روز هست که مرتب کارشون همینه
آره دقیقا

حالا من یه کم تو کریپتو اطلاعات داشتم یه کم اتریوم خریدم ولی فکر میکنم سکه و طلا بهتر باشه

حالا ببینیم دوستان چیکار میکنن راهنمایی میکنن یا نه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به به آقای همه چی دون بازم که میبینم ترکوندی
خب که چی ؟

یونان وضعش اینه خب که چی ؟

یعنی چون اونا اونطوری شدن ما هم بگیم وای وای ببین ترکیه و یونان وضعشون اینه پس ما خدامونو شکر کنیم که پوشک بچه هم نداریم : )

داداشی این چیزا دیگه قدیمی شد 40 ساله با همین چیزا مردمو بدبخت کردین ترس انداختین تو ذهن مردم که وای وای ببینید دشمن هست میخوان مارو نابود کنن وای وای بترسید و برید شکد کنید که نمیکشنتون :|

عزیز من فدات شم قربونت بشم من که انقد باهوشی و سریع میری دوتا کشور بدبخت پیدا میکنی که بگی آره فلانه

تو پست قبلیم هم بهت گفتم ولی گویا جوابی نداشتی بدی

بر فرض مثال این کشورهایی که گفتی همه داغون ما هم باید اینطوری بشیم ؟

کشوری که منابع طبیعیش حدودا تا 100 سال دیگه هم میتونه کاری کنه که تو نازو نعمت زندگی کنیم الآن لنگ گوچه و خیارو سیب زمینی شدن همش به لطف کسایی مثل شما هست که مثل افکار 2 هزار سال پیش به جلو و از خودشون بهتر نیگا نکردن و اومدن به بدبختر از خودشون نیگا کردن

چرا نمیایی کشورایی مثل ژاپن سوئیس و .... رو مثال بزنی ؟

میای افلاطون و نمیدونم دانشمنمدای ریاضی مثال میزنی ؟ :| خب فدات شم اونا شاید تو ریاضی و فلان بهترین بودن ولی تو زندگی هیچی حالیشون نبود

ما هم از اینایی که مثال زدی زیاد داشتیم و داریم ولی به قول معروف گیریم پدر تو فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل ؟

نمیدونم واقعا خوابی یا خودتو زدی به خواب ولی امیدوارم یه کم ....

هعی دنیا : )

کلا از مرحله پرتی.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بشین و ریال نگه دار تا 4 تا روضه خون عقب افتاده با سیاستهای احمقانه و دشمنی با جهان سرمایه و زندگیت رو دود کنن

رفتار مردم هیچ ارتباطی به ارزش پول ملی یک کشور نداره، رفتار رهبران و حکام تعیین کننده ارزش پول ملی یک کشوره. نمونه: مردم کره شمالی و جنوبی که هر دو از یک تبار، از یک نسل و از یک نژادن. یکی غول اقتصاد آسیا با پول و اقتصادی قدرتمند، یکی دیگه غرق در نکبت و فقر و گرسنگی.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

شما بشینید 20 روز رفتار بازار رو بررسی کنید ببینید این حرف چقدر صحت داره. نوسانات شدیدی داره، ولی این طور نیست که صبح ارزون باشه عصر گرون. به علاوه الان که روند صعودی هست، زبده ترین نوسان گیر ها هم یهو جا می مونن و ضرر شدیدی می کنن. اون که دلار رو همون موقع می فروشه و همون موقع می خره و توی خرید و فروش یه درصدی سود می کنه، اونو کاری ندارم ها، نوسان گیر ها رو می گم.

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
@koosharz
دوستان لطفا تحلیل خودتون رو در مورد پیشبینی قیمت طلا در کوتاه مدت و بلندمدت بفرمایید.الان وقت خرید هست به نظرتون؟ یا امکان کاهش در کوتاه مدت و حتی میان مدت وجود داره؟

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
dcen_img_20181001_140205_338.jpg

سکه تحویل یک روزه در قیمت ۴ میلیون و ۶۷۲ هزار تومان روی تابلوی بورس صف فروش شد

بالا