mehdi pato
Registered User
یعنی احتمال اینکه باز قیمتها بعد از یه مدت بره بالا هست؟ بریم طلا بخریم !
الان فرصت خرید هست به نظرت؟ امکانش هست پایین تر هم بیاد؟من که الان یه پله خرید زدم
معلوم نیست ولی الان افزایشی شدالان فرصت خرید هست به نظرت؟ امکانش هست پایین تر هم بیاد؟
ممکنه فردا هم قیمت مثل امروز باشه متاسفانه بنده هم امروز نخریدم ؟از دیروز یه کودتای رسانه ای رو شکل دادند...
طوری شایعه کردند که دلار رسیده به 8 تومن که به هر کی میرسی اینو میگه
قیمت پراید صفر تو آگهی های دیوار رسیده به 23.5 میلیون!!!
سبدهای پر از کالا رو تو فروشگاه ها با شنیدن خبر سقوط دلار ول کردند و رفتند
بورس هم امروز سقوط وحشتناکی داشت
و افراد زیادی امروز حمله کردند برای فروش طلا و دلار
یکی امروز میگفت طلاشو برده طلافروشی ازش گرمی 330 تومن خریده (جالب اینکه امروز سایت اتحادیه طلا و جواهر قیمتها رو بروز نکرد! و طلا فروشی ها هم ظاهرا خودشون با نرخ دلار و انس قیمت رو حساب میکردند ا من که هرجوری حساب کردم به قیمت 330 تومن نرسیدم)
امروز یک فرصت عالی برای خرید بود... خرید دلار، طلا، ماشین و ... و حیف که من پول نداشتم.
دیگه بعیده بتونیم قیمتهای امروز رو ببینیم.
بز خری میکنن طلا فروشی هایی که کلا قصد خرید ندارن یا میخوان از بازار گل آلود ماهی بگیرن جالب وقتی فروختنی بر اساس قیمت قبلی فروش انجام میدادن.از دیروز یه کودتای رسانه ای رو شکل دادند...
یکی امروز میگفت طلاشو برده طلافروشی ازش گرمی 330 تومن خریده (جالب اینکه امروز سایت اتحادیه طلا و جواهر قیمتها رو بروز نکرد! و طلا فروشی ها هم ظاهرا خودشون با نرخ دلار و انس قیمت رو حساب میکردند ا من که هرجوری حساب کردم به قیمت 330 تومن نرسیدم)
امروز یک فرصت عالی برای خرید بود... خرید دلار، طلا، ماشین و ... و حیف که من پول نداشتم.
هنوز تحریمهای نفتی و بانکی شروع نشده ولی به زمان حذف قیمت از سایتها و نمایشهای گسترده عجیب برای انتشار دروغ رسانه ای در تمام رسانه های رسمی در مورد قیمت ارز و طلا رسیده ایم. این تازه مرحله اول برنامه های غارتگری وسیع دارایی مردم توسط حاکمیت بعد از اعطای مجوز مداخله در بازار به بانک مرکزی هست. شخصاً فکر میکنم بدلیل بحران اقتصادی، صدها مرتبه بدتر از وضعیت زمان تحریمهای قبلی را هم میبینیم.از دیروز یه کودتای رسانه ای رو شکل دادند...
اتفاقا خیلی ها طلا فروشی ها فروشنده بودن سکه امامی رومن رفتم سکه بخرم نمیفروختن اما قیمت رو تابلو 4260 بود
قربون آدم چیز فهم بیا اینو به مشتریا ما هم توضیح بدهعلتش اینه طلافروش قراره از خرید هر گرم طلا مثلا 5 هزار تومان سود کنه و به طلا ساز بفروشه پس میاد و میخره
به این فاصله بین خرید و فروش در معاملات جهانی میگن اسپرید
ولی ناگهان قیمت 20 هزار تومان سقوط می کنه
وقتی بازار به صورت وحشتناکی نزولی و یا صعودی میشه اسپرید wide میشه یعنی فاصله بین قیمت خرید و فروش زیاد میشه ولی وقتی بازار ساکنه
مثلا از شما میخره 400 بعد به طلا ساز می فروشه405، خدا بده برکت
اما الان اون بنده خدا طلا فروش وقتی قیمت 420 بود ، خرید کرده 410 الان باید به طلا ساز بفروشه 380
هنوز تحریمهای نفتی و بانکی شروع نشده ولی به زمان حذف قیمت از سایتها و نمایشهای گسترده عجیب برای انتشار دروغ رسانه ای در تمام رسانه های رسمی در مورد قیمت ارز و طلا رسیده ایم. این تازه مرحله اول برنامه های غارتگری وسیع دارایی مردم توسط حاکمیت بعد از اعطای مجوز مداخله در بازار به بانک مرکزی هست. شخصاً فکر میکنم بدلیل بحران اقتصادی، صدها مرتبه بدتر از وضعیت زمان تحریمهای قبلی را هم میبینیم.
قربون آدم چیز فهم بیا اینو به مشتریا ما هم توضیح بده
امروز هرچی اومد همون قیمت تابلو خریدم از گرمی ۳۴۰ تا ۴۱۰ خرید داشتمشما امروز چند زیر تابلو خریدی از مشتری؟
ممکنه فردا هم قیمت مثل امروز باشه متاسفانه بنده هم امروز نخریدم ؟
امروز هرچی اومد همون قیمت تابلو خریدم از گرمی ۳۴۰ تا ۴۱۰ خرید داشتم
ساعت ۲ اینطورا بودرو چه ساعتی قیمت رسید به 340 ؟
چون کف دلار امروز 12500 بود که تقریبا قیمت 750 میافتاد 360 تومن