• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
اگر دلار بیست هزار تومان بشود چه می شود؟
1-عده ایی که اینجا دلار 17 تومنی را تحت جو روانی خریده اند ، با سود هر دلار سه هزار تومان ، نقد می کنند
2-پراید: با دلار 5 تومنی 22 تومن بود----- با دلار ده یا دوازده تومنی 41 شد ---- با دلار 20 تومنی 80 الی 90 میلیون می شود و سمند هم می شود 140-150 میلیون
3-اب معدنی: با دلار 5 تومن 600 تومن بود -----با دلار 11 تومن شد:1200 تومن--- با دلار 20 تومن می شود 2500 تومان
4-پوشک بچه : با دلار 5 تومنی ،بیست تومان بود---- با دلار 11 تومنی شد 55 تومن ---- با دلار 20 تومنی می شود هر بسته صد و بیست هزار تومان
5-رب گوجه فرنگی: دلار 5 تومنی :5 تومن -----دلار 11 تومنی شد 16 تومن ---------- با دلار 20 تومنی می شود 35 هزار تومان

اول یک درکی از دلار 20 تومنی داشته باشیم
بعد بیایم هی جار بزنیم که دلار 30 هزار تومان می شود ، 50 هزار تومان می شود
کسانیکه اینجا و بیرون با تحلیل های ابکی موجب شدن عده ایی ساده دل اقدام به خرید دلار 17 تومن بکنن
الان به جای تحلیل های اشتباه و توجیه خودشون ، لطفا بیان ضرر اون عده بیچاره رو بدن
نه اینکه دوباره با پر رویی تمام بیان تحلیل بکنن که دلار به سی تومن می رسه

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
از نفرت پراکنی پرهیز کنید. این جا قرار نیست به هم برچسب بزنیم. چند نفر عقلشون رو روی هم می گذارند تا شرایط رو تحلیل کنن، و بعد خودشون تصمیم بگیرند چه بکنند.

این که آیا این تحریم ها از زمان احمدی نژاد بدتره، باید بگم، بله، بدتره. زمان احمدی نژاد رضا ضراب به توسط شبکه پیچیده ای که شامل بانک های ترکیه ای و جابجا کردن طلا بود، عملا تحریم های آمریکا رو دور زده بود. اگر اخبار رو پیگیری کنید، می بینید که ایشون در نهایت در آمریکا دستگیر شد و راضی شد با اف بی آی همکاری کنه و برعلیه رئیس هالک بانک ترکیه شهادت بده. در نتیجه او رو آزاد کردن و رئیس هالک بانک الان در آمریکا زندانی هست. ترکیه هم بابت همین مسائل تحریم شد که می بینیم ارزش پولش سقوط کرد. کل شبکه هم متلاشی شد و روش هاش الان برای اف بی آی روشن شده، بنابراین دوباره نمی تونن همون کارها رو بکنن. این که چه تعداد کشور حاضر به همکاری با ایران باشند، وقتی آمریکا حاضر نیست، مهم نیست. سیستم اقتصادی جهان فعلا بر پایه دلار و روابط بانکی که آمریکا ارائه می کنه می چرخه.
بنده نفرت پراکنی نکردم و اگر اینطور برداشت شده معذرت میخام
اما عده ایی جشن گرفته اند که مردم ایران بدبخت شد و اقتصاد و به طبع اون امنیت کشور از بین خواهد رفت
به نظرم باید مقابلشون ایستاد
در زمان احمدی نژاد ، ایران به همه کشورها کری می خواند، برعکس دیپلماسی کار می کرد، دائما بحران درست می کرد و تحت شدیدترین تحریم ها بودیم
حتی سازمان ملل هم تحریم کرد
کشورهای کوچک و بزرگ افریقایی ایران را تحریم کردند
اتحادیه اروپا سفیر هایشان را از ایران بیرون کشیدند
خلاصه اوضاعی شده بود
اینکه یک نفر به اسم ضراب رفته باید به شما گفت برادر هزاران فرد مثل ضراب هستند که ضراب رو در جیب شان جای می دهند
الان کل اتحادیه اروپا میخواهد تحریم را دور بزند
ساده فکر نکنید
چین الان با امریکا در افتاده
ترکیه ، همسایه ایران با امریکا در افتاده و دیروز در یک اقدام مشترک با داخل ایران، کلی دلال گرفته و رئیس جمهورشم اشکارا فریاد میزند در کنار برادرمان خواهیم ماند و تحریم ها را دور می زنیم
بالاخره حرف زیاده و عده ایی تلاش می کنند اقتصاد کشور را برهم بزنند و از اب گل الود ماهی بگیرند

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان قیمت امروز طلا و سکه چنده ؟ توی سایتا قیمت بروز نشده !!!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
برای متن پست زیر، بدلیل نفرت پراکنی و ترویج خشونت، گزارش تخلف دادم:
جمع کنین این بساط رو
خدا رحمت کنه رضا شاه رو
اینها رو میگرفت و وسط زبونشونو سوراخ میکرد که دیگه شایعه پراکنی نکنن و زندگی عوام رو مختل نکنن

امیدوارم در فاروم با هرنوع پست ترویج نفرت و خشونت، برخورد شود، چون وقتی خشونت کلامی به این شکل واضح اجازه انتشار پیدا میکند، عواقب سنگین فرهنگی، اجتناب ناپذیر خواهد بود.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
برای متن پست زیر، بدلیل نفرت پراکنی و ترویج خشونت، گزارش تخلف دادم:

امیدوارم در فاروم با هرنوع پست ترویج نفرت و خشونت، برخورد شود، چون وقتی خشونت کلامی به این شکل واضح اجازه انتشار پیدا میکند، عواقب سنگین فرهنگی، اجتناب ناپذیر خواهد بود.
:general710:این چرا اینطوریه؟:general710:خدایا بسه دیگه .............:(

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دوستان تمام شد!
وقتی دولت میاد میگه دلار بیاین بزارین و سود چهار درصد بگیرین
این یعنی خود دولت برنامه دارد که دلار ثابت خواهد ماند و میخواهد با ان دلار کار کند و چهار درصد هم سود بدهد
پس اگر کار بکند و دلار ثابت نماند که ضرر کرده است(مثلا رفته یه کشتی خریده و دلار شده 20 تومن ، سپرده گذار میاد میگه دلار منو بده،و ضرر کلان می کند )
مطمئنا به این نتیجه رسیده اند که دلار حداقل برای یک سال ثابت خواهد ماند و لذا سپرده قبول می کنند.

artablog

Registered User
لایک‌ها
145
:general710:این چرا اینطوریه؟:general710:خدایا بسه دیگه .............:(
100درصد شماها باقی مانده از همان نسلی هستید که میگفتن انقلاب آب و برق مجانی بهمون میده
من تا حالا یک پست بی ربط و بدون استدلال از این بزرگوار ندیدم و همیشه از صحبت های ایشون استفاده کردم
لطفا از ارسال جفنگ خودداری کنید

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
100درصد شماها باقی مانده از همان نسلی هستید که میگفتن انقلاب آب و برق مجانی بهمون میده
من تا حالا یک پست بی ربط و بدون استدلال از این بزرگوار ندیدم و همیشه از صحبت های ایشون استفاده کردم
لطفا از ارسال جفنگ خودداری کنید
هه جالب بود:general711:دیگه چه شیرین کاریهای بلدی بکنی؟:D

artablog

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان تمام شد!
وقتی دولت میاد میگه دلار بیاین بزارین و سود چهار درصد بگیرین
این یعنی خود دولت برنامه دارد که دلار ثابت خواهد ماند و میخواهد با ان دلار کار کند و چهار درصد هم سود بدهد
پس اگر کار بکند و دلار ثابت نماند که ضرر کرده است(مثلا رفته یه کشتی خریده و دلار شده 20 تومن ، سپرده گذار میاد میگه دلار منو بده،و ضرر کلان می کند )
مطمئنا به این نتیجه رسیده اند که دلار حداقل برای یک سال ثابت خواهد ماند و لذا سپرده قبول می کنند.
دقیقا با کدوم منطق به این نتیجه رسیدید؟
اتفاقا این نشان از عاجز بودن دولت در جذب سپرده های ارزی در مرحله قبل بود که با هزار التماس و ضمانت کتبی کسی حاضر نشد به این قماش دزد اعتماد کند.
دولتی که بازار آزاد رو قبول نداره عملا میخاد سود و اصل سپرده را به نرخ دولتی یا در خوش بینانه ترین حالت به نرخ بازار ثانویه حساب کند.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نمونه واضح فرافکنی !

تبدیل میدان بحث و گفتگو به میدان جنگ .

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
دوستان بحث و گزارشتون رو بزارید برای محیطی مثل تلگرام که آزاد هست هرچیزی بگید!
اینجا مجبوریم الان 20 صفحه آخر رو حذف کنیم و دردسر سیاسی حرفاتون رو پای ما نزارید لطفا!!!
خودتون بهتر میدونید محیطی مثل ایران اجازه صحبت های قبل انقلاب و توهین به مقامات سیاسی کشور ممنوعه و واضح همه با محدودیت هایی جایی که توش زندگی میکنید واقف هستید!
لطفا دردسر برای ما و خودتون درست نکنید تو این آشوب بازار کشور!

رک خدمتتون گفتم که ادامه پیدا نکنه! نه قصد بن کردن کسی رو داریم نه حذف پستتون ولی خواهشا ادامه ندید! محوریت صحبت روی همون سرمایه گذاری سکه و طلا باشه من یک دنیا ازتون ممنون میشم

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان عزیز به نظرتون وقت خرید هست یا خیر؟ من حساب کردم قیمت طلا با دلار ۱۴ هزار تومن میفته به نظرتون بالاتر می ره؟

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دوستان بحث و گزارشتون رو بزارید برای محیطی مثل تلگرام که آزاد هست هرچیزی بگید!
اینجا مجبوریم الان 20 صفحه آخر رو حذف کنیم و دردسر سیاسی حرفاتون رو پای ما نزارید لطفا!!!
خودتون بهتر میدونید محیطی مثل ایران اجازه صحبت های قبل انقلاب و توهین به مقامات سیاسی کشور ممنوعه و واضح همه با محدودیت هایی جایی که توش زندگی میکنید واقف هستید!
لطفا دردسر برای ما و خودتون درست نکنید تو این آشوب بازار کشور!

رک خدمتتون گفتم که ادامه پیدا نکنه! نه قصد بن کردن کسی رو داریم نه حذف پستتون ولی خواهشا ادامه ندید! محوریت صحبت روی همون سرمایه گذاری سکه و طلا باشه من یک دنیا ازتون ممنون میشم
چشم فقط دیدتون تنها به یک یا دو شخص نباشد

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
چشم فقط دیدتون تنها به یک یا دو شخص نباشد

نه بزرگوار، برای همین کسی رو تگ نکردم، منظور به همه هست حتی خود من، بلاخره قوانین کشور و انجمن همه ی مارو محدود میکنه تو برخی موضوعات برای دردسر درست نشدن صحبت نکنیم.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
نه بزرگوار، برای همین کسی رو تگ نکردم، منظور به همه هست حتی خود من، بلاخره قوانین کشور و انجمن همه ی مارو محدود میکنه تو برخی موضوعات برای دردسر درست نشدن صحبت نکنیم.
آیا این امکان وجود دارد که در مورد گزارش تخلف در مورد نفرت پراکنی و ترویج خشونت در فاروم هم رسیدگی و نتیجه وجود داشته باشد؟

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
خدا رو شکر پیش بینی ها همچنان درست از اب در میان و طلا و دلار امروز هم ارزان شد
پس از خبر رای دادگاه لاهه طلا حدود 26 تومن ارزان شد:
گرم 18 3,810,200 (-6.51%) -265,500
الان نمیشه فروش کرد ولی از فردا سیل طلاهای اب شده و طلاهای خانگی به طلا فروشها روانه خواهد شد
الان طلا فروش 360 هم نمی خره

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دقایقی پیش قیمت واقعی آبشده : 1/680/000 تومان (388/000 تومان)

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اگر دلار بیست هزار تومان بشود چه می شود؟
1-عده ایی که اینجا دلار 17 تومنی را تحت جو روانی خریده اند ، با سود هر دلار سه هزار تومان ، نقد می کنند
2-پراید: با دلار 5 تومنی 22 تومن بود----- با دلار ده یا دوازده تومنی 41 شد ---- با دلار 20 تومنی 80 الی 90 میلیون می شود و سمند هم می شود 140-150 میلیون
3-اب معدنی: با دلار 5 تومن 600 تومن بود -----با دلار 11 تومن شد:1200 تومن--- با دلار 20 تومن می شود 2500 تومان
4-پوشک بچه : با دلار 5 تومنی ،بیست تومان بود---- با دلار 11 تومنی شد 55 تومن ---- با دلار 20 تومنی می شود هر بسته صد و بیست هزار تومان
5-رب گوجه فرنگی: دلار 5 تومنی :5 تومن -----دلار 11 تومنی شد 16 تومن ---------- با دلار 20 تومنی می شود 35 هزار تومان

اول یک درکی از دلار 20 تومنی داشته باشیم
بعد بیایم هی جار بزنیم که دلار 30 هزار تومان می شود ، 50 هزار تومان می شود
اینا رو هر کی سوم دبستان و ضرب و تقسیم بلد باشه میفهمه. نمیخواد به 4 تا شهروند معمولی بگی، برو به اونایی که به خاطر مبارزه با استکبار و یه سری آرمان پوچ و مضحک زندگی 80 میلیون نفر رو به بازی گرفتن بگو.

من خودم 4 ماه پیش وقتی دلار 8 تومن بود گفتم دلار بالای 13 تومن یعنی ورشکستگی کامل اقتصادی. نه یکبار و دوبار بلکه 10 بار تو همین تاپیک و تاپیک ارز گفتم.

ولی متاسفانه بازار و اقتصاد برای حرف اعضای پرشین تولز و بقیه فروم ها و کانال های تلگرامی و اینستاگرامی پشیزی ارزش قائل نیست. نه تنها برای حرف من و شما و بقیه اعضای پرشین تولز، که حتی برای حرف نفر دوم دولت هم پشیزی ارزش قائل نشد و قیمت 4200 تومنیش رو به مضحکه گرفت.

همچنین مراجعه کنید به پستهای فروردین، اردیبهشت و خرداد همین تاپیک. تقریبا همه ی اعضا معتقد بودند با پیشفروش سکه سکه ارزان خواهد شد، هیچکس هم مردم رو به خرید سکه و طلا تشویق نکرد و حتی خیلی از اعضا میگفتن سکه 1.8 و 2 میلیونی نخرید که ضرر بزرگی میکنید. خب نتیجه چی شد؟!

کسانیکه اینجا و بیرون با تحلیل های ابکی موجب شدن عده ایی ساده دل اقدام به خرید دلار 17 تومن بکنن
الان به جای تحلیل های اشتباه و توجیه خودشون ، لطفا بیان ضرر اون عده بیچاره رو بدن
نه اینکه دوباره با پر رویی تمام بیان تحلیل بکنن که دلار به سی تومن می رسه

مگه شما و بقیه دوستانتون که با تحلیل های فوق آبکی و مضحک باعث شدید عده ای که قصد خرید سکه پیش فروش 1.4 میلیونی و سکه بازار 1.8 میلیونی داشتن منصرف بشن و سرمایشون در عرض 3 4 ماه دود بشه بره هوا ضرر 300 درصدیشون رو میدی که حالا دلسوز مردم شدی و ضرر 20% خریداران دلار 17 تومنی رو طلب میکنی؟

Last edited:
بالا