• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دمی هست حتی توی این فروم که یک کیلو در قیمت 450 تومن خریده و الان شیرین 80 میلیون در ضرره
ببین داداش من قبلا هم بهت گفتم این که قیمتا بیاد پایین و در حد توان خرید مردم باشه و ثبات داشته باشه به نفع من هست ۸۰ میلیون تو صنف ما یک هفته‌ای در بازاری که رونق داشته باشه در میاد
من دلال هم نیستم شغلم طلافروشی هستش هرچقدر میفروشم همونقدر باید طلا بخرم. این نوسانات باعث آسیب به شغل ما میشه که به ضرر همه مردم هست

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من قبلاً در چند تا آدرس نمودارهای طلا رو داشتم الان مثل اینه قیمت طلا رو در سایتهای معتبر حذف کردند رو نمودارها هم تاثیر گذاشته یه مقدار گشتم نتونستم پیدا کنم

من دلال هم نیستم شغلم طلافروشی هستش هرچقدر میفروشم همونقدر باید طلا بخرم. این نوسانات باعث آسیب به شغل ما میشه که به ضرر همه مردم هست
برای من همیشه سوال بوده طلا فروش کلا به کی می فروشه وقتی مثلاً قیمت نزولی میشه خود طلافروش چجوری و به کجا می فروشه؟

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
ببین داداش من قبلا هم بهت گفتم این که قیمتا بیاد پایین و در حد توان خرید مردم باشه و ثبات داشته باشه به نفع من هست ۸۰ میلیون تو صنف ما یک هفته‌ای در بازاری که رونق داشته باشه در میاد
جسارتا صرف اطلاع میشه در خواستی بکنم یک عکس از پروانه تون بگیرین که کنارش ای دی کاربری نوشته باشین
ممنون که شرمنده می کنین

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
برای من همیشه سوال بوده طلا فروش کلا به کی می فروشه وقتی مثلاً قیمت نزولی میشه خود طلافروش چجوری و به کجا می فروشه؟
ما طلاهایی که از مشتریا میخریم رو ذوب میکنیم میدیم به بنکدار طلای ساخته شده میگیریم. کلا آب شده در هر شرایطی مشتری داره
جسارتا صرف اطلاع میشه در خواستی بکنم یک عکس از پروانه تون بگیرین که کنارش ای دی کاربری نوشته باشین
ممنون که شرمنده می کنین
به یک شرط این کارو میکنم که اگه عکس گذاشتم دیگه شما در این تاپیک فعالیت نکنین

mirkazemi

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز بنده همکار هستم در کل هیچ بحثی نکن بنظر شخصی من با این جماعت آخر ما ها میشیم آدم بده شبانه روز داریم با این مردم که اصلا سردرنمیارن میان بازار برای خرید و پس انداز فکر میکنن طلا بشه ۵۰۰یا ۶۰۰سود کردن یا بشه ۱۰۰ضرر کردن طرز فکر ما چیز دیگس مردم عادی چیز دیگه هیچ وقتم متوجه نمیشن

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
به یک شرط این کارو میکنم که اگه عکس گذاشتم دیگه شما در این تاپیک فعالیت نکنین
فکر نکنم بنده درخواست خارج از عرفی داشته باشم
شما منطورتون اینه بنده هیچ مطلبی ننویسم تا صرفا مطالب در جهت گرانی به صورت یک دست اینجا باشن؟
اگر این موضوع که قیمتها پایین میاد و بنده اینجا می نویسم بابت رنجش خاطر شما میشه دیگه قیمت روز را اعلام نمی کنم

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
شما یه ۷۴۰&۷۵۰یادشون بدی یکسال طول می‌کشه بازم آخرش نمی‌فهمن
بنده دکتری انالیز ریاضی دارم(کسی هم خواست عکس با نام کاربری میزارم و ناراحتی هم ندارد)
750 و 740 که میگین رو فکر کنم در چارت قیمتها دیده ام
منظور معیار طلاست
مثلا اگر 100 گرم 740 داشته باشیم باید اونو به روشی که در سوم راهنمایی خوندیم ، مخرج به مخرج و کسر به کسر ضرب کنیم و با 750 در بیاریم(اون زمان دور به دور و نزدیک به نزدیک می گفتیم!)
منظورتون این باشه که یاد دادن نداره
کل اطلاعات یک طلافروش در محاسبات ، میشه یک پاراگراف از یکی از کتابهای کارشناسی رشته ریاضیات
البته بحث های مربوط به آینده قیمت رو حق میدم ، می تونیم باهم اختلاف نظر داشته باشیم

mirkazemi

Registered User
لایک‌ها
40
فقط نمیخواهم وارد بحث بشم چون صبح تا شب تو بازار با مردم سر کله میزنم به اندازه کافی ۷۴۰یا ۷۵۰اصطلاح تو طلافروشی هیچ کتاب ریاضی یاد نمیده کتاب ریاضی نمیاد مثلاً طلا شکن و ضرب سکه یاد بده فیلسوف نخبه انیشتین هم باشی اینارو یادت و نمیدن نیازی به نمایش نیست حرف همه درسته قرار نیست یکی پروانه کسب نشون بده یکی مدرک تحصیلی نشون بده در کل هرکسی باید تو کار خودش باشه مردم عادی نباید بیان طلای ابشده بخرن وقتی بلد نیستن وقتی فکر میکنن بیاد بالا سود کردن

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
شما منطورتون اینه بنده هیچ مطلبی ننویسم تا صرفا مطالب در جهت گرانی به صورت یک دست اینجا باشن؟
اگر این موضوع که قیمتها پایین میاد و بنده اینجا می نویسم بابت رنجش خاطر شما میشه دیگه قیمت روز را اعلام نمی کنم
دقیقا درخواست خارج از عرفه
اره ما میخوایم اینجا جو بدیم طلا و ارز رو گرونش کنیم:general304:
فازت چیه
همه هم منتظرن شما بیای قیمت روز رو اعلام کنی خودشون نمیتونن چک کنن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اصلا کاری به دلار و طلا ندارم
------
بگو باشه بگو طوری عکس بذاره که عکسش مشخص باشه من قبلا عکسشو تو تلگرام دیدم بگو بذاره بغل مجوز طلا فروشیش بفرسته
اینو من میشناسم زیرزمین خونه باباشو کارگاه آبکاری نقره کرده حالا خودشو طلافروشی جا زده
تا شیش ماه پیش چهارصد دلار خریده بود کلی ذوق مرگ شده بود حالا ماهی هشتاد تا در بازار خوب می‌تونه در بیاره

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دقیقا درخواست خارج از عرفه
اره ما میخوایم اینجا جو بدیم طلا و ارز رو گرونش کنیم:general304:
فازت چیه
همه هم منتظرن شما بیای قیمت روز رو اعلام کنی خودشون نمیتونن چک کنن

یه نفر پیغام فرستاده منو تهدید کرده بابت همین صحبت های تاپیک ارز و سکه:general304:. فقط من موندم با این وضعیت چطور میخواد ویزا بگیره بیاد منو بکشه:general405::general404:. فکر کنم باید پول بلیطش رو هم خودم بدم با این گرونی:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
تا شیش ماه پیش چهارصد دلار خریده بود کلی ذوق مرگ شده بود حالا ماهی هشتاد تا در بازار خوب می‌تونه در بیاره

من فروشگله کوشا رو از نزدیک دیدم. پولدار شدن جرم نیست. دمو بازی در نیار تو رو خدا :D. ضمنا کوشا از اولش هم پولدار بود:general108:

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
یه نفر پیغام فرستاده منو تهدید کرده بابت همین صحبت های تاپیک ارز و سکه:general304:. فقط من موندم با این وضعیت چطور میخواد ویزا بگیره بیاد منو بکشه:general405::general404:. فکر کنم باید پول بلیطش رو هم خودم بدم با این گرونی:D
ای بابا اینجوری که دیگه نمیتونیم اینجا جو بدیم طلا و ارز رو گرون کنیم:D

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121

افتک نازنین تهدید رو میشه پیگیری کرد ، مگه صاحاب نداره اینجا ... مجازات کیفری داره .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
افتک نازنین تهدید رو میشه پیگیری کرد ، مگه صاحاب نداره اینجا ... مجازات کیفری داره .

والا من الان ایران نیستم. اگر ادامه دار باشه، وقتی برگشتم پیگیر میشم.

وقتی توی پی تی دوستان نازنینی مثل شما دارم:general504:، حرف های اینچنینی افراد معلوم الحال چه اهمیتی داره ؟ بذار به این چیزا دلخوش باشن. ;)

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
والا من الان ایران نیستم. اگر ادامه دار باشه، وقتی برگشتم پیگیر میشم.

وقتی توی پی تی دوستان نازنینی مثل شما دارم:general504:، حرف های اینچنینی افراد معلوم الحال چه اهمیتی داره ؟ بذار به این چیزا دلخوش باشن. ;)

خیلی محبت داری باعث افتخاره , اهمیت که نداره قطعا" ، روی سخنم با مدیران این محیط هم بود .

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
اینجا صاحاب نداره؟چند روزه چش منو دور دیدن روشون زیاد شده :mad: مگه من مردم که یکی دیگه بیاد افتک رو تهدید بکنه :p

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
از برخوردی که با شما شده و همچنین تهدید، واقعاً متعجب و بسیار متأسف شدم.:(

قطعاً کمترین انتظار از کاربران فاروم، این هست که حد و اندازه خودشان را بدانند و افرادی که بدلیل وسعت اطلاعات، مورد استناد بسیاری از کاربران سایت هستند را حداقل مورد تهدید قرار ندهند.
همچنین مدیران فاروم هم باید حداقل در مورد یک سطحی از تهدید و توحش(وحشیگری) در فاروم، واکنش نشان بدهند.

بالا