• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان عزیز فردا قیمت گرم رو چطور می بینید؟!! من یه مقداری خرید زدم ولی خیلی نگرانم البته بالاتر از قیمت سایت هاست خریدم. یعنی از عصر به بعد بالا رفت
شما آنلاین خرید و فروش میکنید؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دوستان عزیز فردا قیمت گرم رو چطور می بینید؟!! من یه مقداری خرید زدم ولی خیلی نگرانم البته بالاتر از قیمت سایت هاست خریدم. یعنی از عصر به بعد بالا رفت
دادا خرید زدی دیگه فعلا در بندش نباش بنداز کنار فعلا یه هفته برو شمال

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
samen-3.jpg
فرهاد زاهدی فر مدیر عامل و رئیس کلاهبردار و متواری سکه ثامن
این کلاهبردار 30 ساله بیش از 10 هزار میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده و به خارج از کشور متواری شده بود
که با ردیابی پلیس فتا و پلیس اطلاعات و پلیس امنیت و پلیس بین الملل ناجا و اینترپل دستگیر و به کشور دیپورت شد.

%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D8%AB%D8%A7%D9%85%D9%86-1.jpg

به نظر شما چه مجازاتی در انتظارشه؟؟؟؟

Last edited:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
پیشنهاد خرید شما دوستان با تجربه فردا و پس فردا روی سکه امامی هست یا طلا آبشده ؟!
ممنون

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
سلام
پیشنهاد خرید شما دوستان با تجربه فردا و پس فردا روی سکه امامی هست یا طلا آبشده ؟!
ممنون
الان چون سکه حبابش کم شده زیاد فرقی نداره
اگه زیر سی چهل میلیون داری سکه بخر

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
الان چون سکه حبابش کم شده زیاد فرقی نداره
اگه زیر سی چهل میلیون داری سکه بخر

من که سکه امامی هر کدوم رو ۵.۴۶۰ خریدم
تا الان کلی ضرر کردم
امروز صبح نگاه کردم زده بود ۴.۳۸۰
الان نگاه کردم شده ۴.۰۱

هزار تومن هزار تومن میره بالا روزی ، بعد میخواد بیاد پایین سیفون میکشه یهو ۵۰۰ هزار ۵۰۰ هزار میاد پایین

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
تا الان کلی ضرر کردم
الان نگاه کردم شده ۴.۰۱

هزار تومن هزار تومن میره بالا روزی ، بعد میخواد بیاد پایین سیفون میکشه یهو ۵۰۰ هزار ۵۰۰ هزار میاد پایین
خب باید در نظر میگرفتی هر صعود یه اصلاح قیمت داره منتها ایندفعه با بگیر و ببند و دستوری بیشتر از چیزی که انتظار داشتیم پایین اومد. تا ۵۵۰۰ رفت بعدش طبیعی بود اصلاح شه بیاد ۴۸۰۰ مثلا
حالا هم تا زمانی که نفروختیش ضرر نکردی
بنداز کنار برو به کارات برس

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
نگران نباش و صبر داشته باش. نیاز نیست به قیمت فردا و پس فردا و یه ساعت و دو ساعت نگاه کنی.

تا الان کلی ضرر کردم
الان نگاه کردم شده ۴.۰۱

شما نه تنها تو نقطه مقاومت بلکه حتی بسیار بالاتر از نقطه مقاومت خرید کردی. فکر میکنم سکه وقتی 5460 شد که دلار 19 رو هم رد کرده بود. و جالب اینجاست که فقط هم چند ساعت اخر شب 19 به بالا بود و شما هم احتمالا همون لحظات رفتی خرید کردی. نقطه مقاومت دلار تو نوسان قبلی نهایتا 17500 تا 18000 پیشبینی شده بود. بالاتر از اون یه قیمت کاذب و لحظه ای بود که مشخص بود خیلی سریع برمیگرده. حالا این وسط جدا از روند اصلاح طبیعی یه دخالت دولتی-حکومتی هم داشتیم طی یک هفته اخیر که با شانتاژ عظیم رسانه ای و بمباران اخبار دروغ به هر شکلی که بود باعث شدن قیمت ها بیشتر از یه اصلاح معمولی سقوط کنه. در هر صورت شما چاره ای جز صبر نداری، وگرنه وقتی تو سقف خرید کردی اگه تو کف هم بفروشی ضررت میشه 2 تا.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه سکه و ارز رو برای سرمایه گذاری انتخاب میکنید ، بهترین انتخاب رو کردید. اما باید نگاه بلند مدت داشته باشید. نه اینکه امروز بخرید و از فردا بشینید مدام قیمت ها رو نگاه کنید و تا یه ذره زد پایین نگران بشید یا تا یکم رفت بالا سریع برید بفروشید. باید صبور باشید. افرادی که عجله میکنند و احساسی تصمیم میگیرند در این بازار سودی نصیبشون نمیشه. سود رو افرادی میکنند که صبر و حوصله دارند.

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان اگر قصد سرمایه گذاری دارین تو اصلاح ها خریدار باشید مثلا صبح رفت بالا الان اصلاح شد
من امروز دیگه نمیرسم بخرم ،فردا و پس فردا زمان مناسبی هست واس خرید ؟ و اینکه بعد از ظهر برم بهتره؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
من امروز دیگه نمیرسم بخرم ،فردا و پس فردا زمان مناسبی هست واس خرید ؟ و اینکه بعد از ظهر برم بهتره؟
اره برادر فردا هم خوبه
صبح یا بعد از ظهرش رو دیگه باید همون روز دید چطور میشه. چیز کلی‌ای وجود نداره بگیم صبح یا بعدازظهر پایینتره

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
اره برادر فردا هم خوبه
صبح یا بعد از ظهرش رو دیگه باید همون روز دید چطور میشه. چیز کلی‌ای وجود نداره بگیم صبح یا بعدازظهر پایینتره
مرجعی برای قیمت لحظه ای سکه هست که موقع خرید کلاه سرمون نره؟ الان چنده سکه ؟ ممنون بابت پاسخ

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اگه سکه و ارز رو برای سرمایه گذاری انتخاب میکنید ، بهترین انتخاب رو کردید. اما باید نگاه بلند مدت داشته باشید. نه اینکه امروز بخرید و از فردا بشینید مدام قیمت ها رو نگاه کنید و تا یه ذره زد پایین نگران بشید یا تا یکم رفت بالا سریع برید بفروشید. باید صبور باشید. افرادی که عجله میکنند و احساسی تصمیم میگیرند در این بازار سودی نصیبشون نمیشه. سود رو افرادی میکنند که صبر و حوصله دارند.
نه بنده اکثرا قصد سرمایه گذاری حتی میان مدت هم ندارم به جز مواردی خاص در زمان های قدیم تر بنده الان فقط دنبال راه بهتری برای جایگزینی با سود روزشمار بانکی این خریدها رو انجام میدم و سعی می کنم به سودهای ملایم قانع باشم، چون باید پولش سریع دستم باشه و نقد باشه‌ برای جایی. یعنی اگه طلا نخرم سود فق روزشمار گذاشته بودم و پولی نیست که بتونم برای مدتی بندازم رو چیزی بمونه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
مرجعی برای قیمت لحظه ای سکه هست که موقع خرید کلاه سرمون نره؟ الان چنده سکه ؟ ممنون بابت پاسخ
مرجع که وقتی رفتی بازار از چنتا سکه فروش و دلال قیمت بگیر. من خودمم زنگ میزنم از بچه‌های سبزه میدون و پاساژ افشار میپرسم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نه بنده اکثرا قصد سرمایه گذاری حتی میان مدت هم ندارم به جز مواردی خاص در زمان های قدیم تر بنده الان فقط دنبال راه بهتری برای جایگزینی با سود روزشمار بانکی این خریدها رو انجام میدم و سعی می کنم به سودهای ملایم قانع باشم، چون باید پولش سریع دستم باشه و نقد باشه‌ برای جایی. یعنی اگه طلا نخرم سود فق روزشمار گذاشته بودم و پولی نیست که بتونم برای مدتی بندازم رو چیزی بمونه
اگر اینطور هست که من اصلا خرید طلا و ارز رو به شما توصیه نمیکنم

بالا