- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
شما آنلاین خرید و فروش میکنید؟دوستان عزیز فردا قیمت گرم رو چطور می بینید؟!! من یه مقداری خرید زدم ولی خیلی نگرانم البته بالاتر از قیمت سایت هاست خریدم. یعنی از عصر به بعد بالا رفت
شما آنلاین خرید و فروش میکنید؟دوستان عزیز فردا قیمت گرم رو چطور می بینید؟!! من یه مقداری خرید زدم ولی خیلی نگرانم البته بالاتر از قیمت سایت هاست خریدم. یعنی از عصر به بعد بالا رفت
نه اصلاً.شما آنلاین خرید و فروش میکنید؟
دادا خرید زدی دیگه فعلا در بندش نباش بنداز کنار فعلا یه هفته برو شمالدوستان عزیز فردا قیمت گرم رو چطور می بینید؟!! من یه مقداری خرید زدم ولی خیلی نگرانم البته بالاتر از قیمت سایت هاست خریدم. یعنی از عصر به بعد بالا رفت
کجاست ؟ کدوم ایستگاه مترو بهش نزدیکه؟یه سر به پاساژ اردیبهشت بزن
تو بازار دیگه توی مسجد امام برو بپرس پاساژ اردیبهشتکجاست ؟ کدوم ایستگاه مترو بهش نزدیکه؟
الان چون سکه حبابش کم شده زیاد فرقی ندارهسلام
پیشنهاد خرید شما دوستان با تجربه فردا و پس فردا روی سکه امامی هست یا طلا آبشده ؟!
ممنون
الان چون سکه حبابش کم شده زیاد فرقی نداره
اگه زیر سی چهل میلیون داری سکه بخر
خب باید در نظر میگرفتی هر صعود یه اصلاح قیمت داره منتها ایندفعه با بگیر و ببند و دستوری بیشتر از چیزی که انتظار داشتیم پایین اومد. تا ۵۵۰۰ رفت بعدش طبیعی بود اصلاح شه بیاد ۴۸۰۰ مثلامن که سکه امامی هر کدوم رو ۵.۴۶۰ خریدم
تا الان کلی ضرر کردم
امروز صبح نگاه کردم زده بود ۴.۳۸۰
الان نگاه کردم شده ۴.۰۱
هزار تومن هزار تومن میره بالا روزی ، بعد میخواد بیاد پایین سیفون میکشه یهو ۵۰۰ هزار ۵۰۰ هزار میاد پایین
نگران نباش و صبر داشته باش. نیاز نیست به قیمت فردا و پس فردا و یه ساعت و دو ساعت نگاه کنی.دوستان عزیز فردا قیمت گرم رو چطور می بینید؟!! من یه مقداری خرید زدم ولی خیلی نگرانم البته بالاتر از قیمت سایت هاست خریدم. یعنی از عصر به بعد بالا رفت
شما نه تنها تو نقطه مقاومت بلکه حتی بسیار بالاتر از نقطه مقاومت خرید کردی. فکر میکنم سکه وقتی 5460 شد که دلار 19 رو هم رد کرده بود. و جالب اینجاست که فقط هم چند ساعت اخر شب 19 به بالا بود و شما هم احتمالا همون لحظات رفتی خرید کردی. نقطه مقاومت دلار تو نوسان قبلی نهایتا 17500 تا 18000 پیشبینی شده بود. بالاتر از اون یه قیمت کاذب و لحظه ای بود که مشخص بود خیلی سریع برمیگرده. حالا این وسط جدا از روند اصلاح طبیعی یه دخالت دولتی-حکومتی هم داشتیم طی یک هفته اخیر که با شانتاژ عظیم رسانه ای و بمباران اخبار دروغ به هر شکلی که بود باعث شدن قیمت ها بیشتر از یه اصلاح معمولی سقوط کنه. در هر صورت شما چاره ای جز صبر نداری، وگرنه وقتی تو سقف خرید کردی اگه تو کف هم بفروشی ضررت میشه 2 تا.من که سکه امامی هر کدوم رو ۵.۴۶۰ خریدم
تا الان کلی ضرر کردم
امروز صبح نگاه کردم زده بود ۴.۳۸۰
الان نگاه کردم شده ۴.۰۱
هزار تومن هزار تومن میره بالا روزی ، بعد میخواد بیاد پایین سیفون میکشه یهو ۵۰۰ هزار ۵۰۰ هزار میاد پایین
من امروز دیگه نمیرسم بخرم ،فردا و پس فردا زمان مناسبی هست واس خرید ؟ و اینکه بعد از ظهر برم بهتره؟دوستان اگر قصد سرمایه گذاری دارین تو اصلاح ها خریدار باشید مثلا صبح رفت بالا الان اصلاح شد
اره برادر فردا هم خوبهمن امروز دیگه نمیرسم بخرم ،فردا و پس فردا زمان مناسبی هست واس خرید ؟ و اینکه بعد از ظهر برم بهتره؟
مرجعی برای قیمت لحظه ای سکه هست که موقع خرید کلاه سرمون نره؟ الان چنده سکه ؟ ممنون بابت پاسخاره برادر فردا هم خوبه
صبح یا بعد از ظهرش رو دیگه باید همون روز دید چطور میشه. چیز کلیای وجود نداره بگیم صبح یا بعدازظهر پایینتره
نه بنده اکثرا قصد سرمایه گذاری حتی میان مدت هم ندارم به جز مواردی خاص در زمان های قدیم تر بنده الان فقط دنبال راه بهتری برای جایگزینی با سود روزشمار بانکی این خریدها رو انجام میدم و سعی می کنم به سودهای ملایم قانع باشم، چون باید پولش سریع دستم باشه و نقد باشه برای جایی. یعنی اگه طلا نخرم سود فق روزشمار گذاشته بودم و پولی نیست که بتونم برای مدتی بندازم رو چیزی بمونهاگه سکه و ارز رو برای سرمایه گذاری انتخاب میکنید ، بهترین انتخاب رو کردید. اما باید نگاه بلند مدت داشته باشید. نه اینکه امروز بخرید و از فردا بشینید مدام قیمت ها رو نگاه کنید و تا یه ذره زد پایین نگران بشید یا تا یکم رفت بالا سریع برید بفروشید. باید صبور باشید. افرادی که عجله میکنند و احساسی تصمیم میگیرند در این بازار سودی نصیبشون نمیشه. سود رو افرادی میکنند که صبر و حوصله دارند.
مرجع که وقتی رفتی بازار از چنتا سکه فروش و دلال قیمت بگیر. من خودمم زنگ میزنم از بچههای سبزه میدون و پاساژ افشار میپرسممرجعی برای قیمت لحظه ای سکه هست که موقع خرید کلاه سرمون نره؟ الان چنده سکه ؟ ممنون بابت پاسخ
اگر اینطور هست که من اصلا خرید طلا و ارز رو به شما توصیه نمیکنمنه بنده اکثرا قصد سرمایه گذاری حتی میان مدت هم ندارم به جز مواردی خاص در زمان های قدیم تر بنده الان فقط دنبال راه بهتری برای جایگزینی با سود روزشمار بانکی این خریدها رو انجام میدم و سعی می کنم به سودهای ملایم قانع باشم، چون باید پولش سریع دستم باشه و نقد باشه برای جایی. یعنی اگه طلا نخرم سود فق روزشمار گذاشته بودم و پولی نیست که بتونم برای مدتی بندازم رو چیزی بمونه