• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
الان قیمت رو ۴۷۰۰ هستش!! صبح ۴۴۵۰ نخریدم !!!
چیکار کنم؟!!! نخرم؟

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
یکی ۴۶۸۰ راضی شد بده ولی واقعا زور داره صبح همون تو محل خودمون میگفت ۴۴۵۰ نگرفتم ! نمیدونم بخرم یا نه! ولی اوضاع خیلی درهمه ! دلال های دلار رو هم گیر میدن بهشون !

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان الان قیمت روی تابلوی طلا فروشی ها امامی چقدره؟
دست دست کردم تا گرون شد

minini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظرم فردا ریزش خوبی خواهیم داشت.
یکیش میتونه احتمال زیاد تایید fatf شورای نگهبان و خبرای خوب رابطه با اروپا با مراودات بین المللی غیر دلاری باشه.
ان شااله...
در ضمن دوستان بیاییم مثبت فکر کنیم و نه فقط بخاطر چند دلاری که تو جیبمون هست دعای گرونی براش کنیم و خودمون با اصل و سود پولش تو گرونی غرق بشیم.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خدا کنه بزنه پایین به جای اینایی که امروز فروختیم بتونیم فردا باز بخریم و جاشو پر کنیم

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
به نظرم فردا ریزش خوبی خواهیم داشت.
یکیش میتونه احتمال زیاد تایید fatf شورای نگهبان و خبرای خوب رابطه با اروپا با مراودات بین المللی غیر دلاری باشه.
ان شااله...
در ضمن دوستان بیاییم مثبت فکر کنیم و نه فقط بخاطر چند دلاری که تو جیبمون هست دعای گرونی براش کنیم و خودمون با اصل و سود پولش تو گرونی غرق بشیم.

والا تغییر قیمت ها ربطی به مثبت و منفی فکر کردن ما نداره، دورنمای اقتصاد ایران بسیار نا امید کننده هست، علتش هم نه بخاطر تحریم بلکه به علت بی برنامه بودن دولت برای مواجه شدن با شرایط پیش رو هست وگرنه با مدیریت صحیح خیلی عالی و بدون مشکل میشه تحریم هارو پشت سر گذاشت.
fatf هم تاثیر کوتاه مدت در کاهش نرخ ارز داره و چاره ی کار نیست، و متاسفانه رابطه کاری و مراوداتی با اروپا در کار نیست و تمام این شایعات دروغ هایی هست که دولت تحویل مردم داده، خود اروپایی ها رفتن پیش آمریکا گفتن توروخدا سوئیفت ایران رو مسدود نکنید بعد از اینور دولت میگه اروپا دنبال سوئیفته که آمریکا توش نباشه. دیگه امروز تو خبراها دیده باشید اروپا گفته ایران دو سال تحمل کنه ترامپ عوض میشه

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
دیروز من خریدم سکه طرح جدید رو ، قیمت ۴۶۵۰ تومان
تعداد نگرفتم البته خواستم ببینم این بازار سکه به چه منوال هست و سود و زیانش به چه صورت ، بیشتر اینو برداشتم تا ترسم در قبال سرمایه گزاری در طلا بریزه و بتونم آینده مالی بهتری رو برای خودم رقم بزنم
البته شاید تو سقف خریده باشم که بازم برای من اهمیت نداره میخوام اون ترس از ریسک در من کشته بشه ، شاید کم گرفته باشم ولی باید از جایی شروع کرد

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
نظر صبح امروز کشتی آرای در زمینه تأثیر تصویب یا رد CFT بر بازار طلا را در لینک زیر ببینید:

لینک: کشتی آرای: CFT هیچ تأثیری در بازار طلا و ارز ندارد/ حباب ۴۰۰ هزار تومانی سکه

محمد کشتی آرای در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌در خصوص وضعیت بازار طلا و سکه اظهار داشت: تا صبح امروز تقاضای چندانی در این بازار وجود نداشت ولی از ساعتی قبل مجدد صف تقاضا درحال تشکیل است.
کشتی آرای در پاسخ به این سوال که تصور برخی از بازاری ها این بود که با تصویب CFT در مجلس، قیمت ها در بازار طلا و ارز ریزش چشم گیری خواهد داشت، و چرا این اتفاق رخ نداد؟ عنوان کرد: تصویب یا رد CFT هیچ تاثیری در بازار طلا و ارز ندارد و این اظهارات فقط جو روانی بود چراکه اگر این لایحه تصویب یا رد شود، وضعیت ما هیچ فرقی نخواهد کرد.
------------------------------------
پی نوشت: شخصاً فکر میکنم، بازار از تنش مستمر موجود و ادامه بلاتکلیفی خسته شده و مدیریت ریسک بازار بر روی سرمایه، برای فعالین اقتصادی هم بسیار سخت خواهد بود.

zafar09

Registered User
لایک‌ها
34
من درست میگم یا اشتباه؟؟؟؟
15 مهرسکه 3600 بود و 17 مهر شده 4600 و الانم ثابت مونده؟
از شنبه مشخص میشه روند صعودی و نزولی بازار

zafar09

Registered User
لایک‌ها
34
دیروز من خریدم سکه طرح جدید رو ، قیمت ۴۶۵۰ تومان
تعداد نگرفتم البته خواستم ببینم این بازار سکه به چه منوال هست و سود و زیانش به چه صورت ، بیشتر اینو برداشتم تا ترسم در قبال سرمایه گزاری در طلا بریزه و بتونم آینده مالی بهتری رو برای خودم رقم بزنم
البته شاید تو سقف خریده باشم که بازم برای من اهمیت نداره میخوام اون ترس از ریسک در من کشته بشه ، شاید کم گرفته باشم ولی باید از جایی شروع کرد
سکه بازار خوبی برای سرمایه گذاری هست ولی بلند مدت باید کار کنید.من 3تا سکه سال 95 به قیمت 1100 خریدم به قیمت 4 فروختم

mehdi pato

Registered User
لایک‌ها
175
سکه بازار خوبی برای سرمایه گذاری هست ولی بلند مدت باید کار کنید.من 3تا سکه سال 95 به قیمت 1100 خریدم به قیمت 4 فروختم
آخه الان شرایط فرق میکنه ! الان میتونیم بگیم مثلا سال ۹۷ سکه خریدم ۵ تومن ، یه سال بعد فروختم ۱۵ تومن ! میشه بنظرت؟

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
قیمت روز سکه رو اطلاع دارید دوستان ؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بازار سکه و دلار رو نمیدونم چقدر داغه اما بازار مواد غذایی قشنگ منجمد شده ملت تا تونستن خریدن انبار کردن یکسری هم قدرت خریدشون خیلی اومده پایین

سایت ها رو که پوکوندن ، یکی یه توضیحی بده اوضاع طلا و دلار از چه قراره ؟

بالا