amir_k2m
Registered User
- نوشتهها
- 655
- لایکها
- 509
۴۸۰۰:general710:چه خبره؟:general405:بابا این پاساژ فروردین و اردیبهشت و .. . سکه نمیفروشن که یعنی فکر کنم دارن و نمیفروشن !! فقط یکی داشت اونم گفت ۴۸۰۰ !!
۴۸۰۰:general710:چه خبره؟:general405:بابا این پاساژ فروردین و اردیبهشت و .. . سکه نمیفروشن که یعنی فکر کنم دارن و نمیفروشن !! فقط یکی داشت اونم گفت ۴۸۰۰ !!
به نظرم فردا ریزش خوبی خواهیم داشت.
یکیش میتونه احتمال زیاد تایید fatf شورای نگهبان و خبرای خوب رابطه با اروپا با مراودات بین المللی غیر دلاری باشه.
ان شااله...
در ضمن دوستان بیاییم مثبت فکر کنیم و نه فقط بخاطر چند دلاری که تو جیبمون هست دعای گرونی براش کنیم و خودمون با اصل و سود پولش تو گرونی غرق بشیم.
سکه بازار خوبی برای سرمایه گذاری هست ولی بلند مدت باید کار کنید.من 3تا سکه سال 95 به قیمت 1100 خریدم به قیمت 4 فروختمدیروز من خریدم سکه طرح جدید رو ، قیمت ۴۶۵۰ تومان
تعداد نگرفتم البته خواستم ببینم این بازار سکه به چه منوال هست و سود و زیانش به چه صورت ، بیشتر اینو برداشتم تا ترسم در قبال سرمایه گزاری در طلا بریزه و بتونم آینده مالی بهتری رو برای خودم رقم بزنم
البته شاید تو سقف خریده باشم که بازم برای من اهمیت نداره میخوام اون ترس از ریسک در من کشته بشه ، شاید کم گرفته باشم ولی باید از جایی شروع کرد
آخه الان شرایط فرق میکنه ! الان میتونیم بگیم مثلا سال ۹۷ سکه خریدم ۵ تومن ، یه سال بعد فروختم ۱۵ تومن ! میشه بنظرت؟سکه بازار خوبی برای سرمایه گذاری هست ولی بلند مدت باید کار کنید.من 3تا سکه سال 95 به قیمت 1100 خریدم به قیمت 4 فروختم
من هم تقریبا همین قیمت خریدم(۴۷۵۰) یعنی گرون خریدم؟:general507:۴۸۰۰:general710:چه خبره؟:general405:
بهرحال هر چقدر خریدی از ۱۳ آبان گرونتر میشه نگران نباشمن هم تقریبا همین قیمت خریدم(۴۷۵۰) یعنی گرون خریدم؟:general507:
فکر نکنم تا اخر سال به اون قیمتها برسهمن هم تقریبا همین قیمت خریدم(۴۷۵۰) یعنی گرون خریدم؟:general507:
به نظرتون تا کجا راکد می مونه و چه زمانی احتمال و پتانسیل داره بالاتر بره؟جو بازار فروشنده بود