mostafa_gm
Registered User
اين داستان براي من تو سهام پديده شانديز كاملا ثابت شدمنم متوجه ام دوستان خرید داشتن و الان در ضرره و اعصاب ندارن
هر وقت هم می بینن طلا و دلار ارزان میشه فورا میخان یکی بیاد بگه کشور از هم پاشیده و دلار میخاد بشه 30 تومن و شماها هم ازش تشکر کنین
ولی واقعیت اینه در خرید اشتباه کردین
بنده 6 سال در فارکس معامله کردم
چندتا اصل را میگم اگر خواستین سرچ بزنین و مطالب زیادی دربارشون هست ،بخونید:
-هر وقت دیدی مردم کوچه و بازار و "واکسی کفش شما" هم می گوید فلان سهم را می خواهم بخرم چون گران میشود، ان موقع فروش انست - دقیقا روزی که بنده فروختم همسایه های دفتر ما همگی میخاستن بخرن - واکسی کفش شما اشاره به داستانی از یک سفته باز حرفه ای وال استریت
-جلوی ضرر را هر وقت بگیری منفعت است. حتما قبل از ورود به معامله باید حد ضرر-stoploss- را تعیین کنید- این حد ضرر به گونه ایست که در بدترین شرایط شما فقط 5 درصد از کل سرمایه تان از بین برود-ارجاع به money mangment در بازار بورس
-هیچ وقت با پولی ترید نکن که اگر ضرر کردی به زندگی ات لطمه بزند.البته این اولین اصل ورود به سفته بازیه - کسی که الان دچار استرس شده مطمئنا حد ضرر نزاشته و اصل سرمایه اشم اورده به این کار و الان هر روز دنبال یک خبره تا شاید فرجی حاصل بشه و بازار برگرده
-سعی کنید همیشه با روند معامله کنید-تفاوت اساسی من با شما دقیقا همین جاست- الان باید تلاش کنیم روند نزولی ادامه پیدا کنه - شما برعکس روند دارید ترید می کنید که هم به خودتون ضرر می زنید و هم به جامعه
اینها روانشناسی بازاره ولی در مورد تکنیکال بازار
خرید در زمانیکه تمام اسیلاتور ها و macd و cci و ... در حد اشباع هستند واقعا کار اشتباهی بود که یه عده مرتکب شدند.
الانم یه خط روند بکشید کاملا مشخصه که شکسته شده
البته من اون موقع هم نخريدم چون مي دونستم اينا آخرش بدبخت ميشن