• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
به نظرتون تا کجا راکد می مونه و چه زمانی احتمال و پتانسیل داره بالاتر بره؟

به نظرم الان راکد نیست و هر کاهشی بلافاصله با افزایش همراه بوده. با تحقیقی که کردم بیشتر بازاری ها اعتقاد داشتن تو آذر ماه سکه تو کانال پنج تومن نوسان خواهد کرد. جوی هم که موقت پیش میاد صرفا به دلیل نوسان گیری هست.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بازار اتفاقاً راکد نیست و فعالان بازار به خوبی دارن کسب سود میکنند

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
کار خوبی کردید. آخر وقت تا 4300 هم پایین اومد. خرید 4250 بود.
ان شااله بیاد پایین بازم بخریم
ولی بازار نمیدونم چرا حتی با این قیمت ها پتانسیل بالایی داره
بورس امروز ی مقدار ریزش داشت تقریبا تا 175 هزار تا اومد پایین و بیشترش به نظرم ترس از تحریم های آبان ماه بود که سهام داران پولشون رو کشیدن بیرون و احتمالا دوباره به سمت ارز و طلا بره...
مشکل تورم و افزایش قیمت همه اجناس توی کشور ما بخاطره 1600 هزار میلیارد نقدینگی هست که دو روز پیش این عدد رو هم رد کرد و نمیشه هم دیگه جمش کرد مگر سیاست های موقت انقباضی بانک مرکزی که اونم متاسفانه خبری نیست

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
اشتباه کردم هفته پیش که قیمت ها ریزش داشت از ترس جوی که راه افتاده بود دست دست کردم خرید نکردم .الان ده روزه نمیدونم این ریالی که دستمه رو چیکار کنم.فردا اگر ریزشی شد دیگه میرم میخرم حتما.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
اشتباه کردم هفته پیش که قیمت ها ریزش داشت از ترس جوی که راه افتاده بود دست دست کردم خرید نکردم .الان ده روزه نمیدونم این ریالی که دستمه رو چیکار کنم.فردا اگر ریزشی شد دیگه میرم میخرم حتما.

اگه ریزشی هم نشد سعی کنید اول وقت یه پله خرید کنید.

mirkazemi

Registered User
لایک‌ها
40
سلام امروز اعتصاب بود و فعلا بنظرم خرید نکنید دوستان

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
هفته پیش که قیمت طلا پایین اومده بود به پیشنهاد 2 3 تا از دوستان که طلا فروشی دارن حدودا 25 گرم خرید کردم . البته من همیشه و بیشتر برای استفاده خودم میخرم .
خرید و فروش طلا همیشه سود داشته و اگه توی این وضعیت هم بالا بخرید و چند روز بعد قیمت ها کم بشه، مطمئن باشید طی چند ماه سود می کنید .
پس نگران این ریزش های لحظه ای و ساعتی و حتی هفتگی نباشید .

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
امامی 86: چهار و هشتاد

زیر 86: 3900

بعضی از طلافروش ها خرید و فروش نمیکردن.

به نظرم فرصت خرید پله ای فراهم شده.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بنده ساعت 7 عصر مقداری خرید کردم 1/695/000 (391300 تومان)

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دوستان توجه کنید
عده ای در 550 تومن طلا خرید کرده اند(خود بنده در 510 تومن سیصد گرم طلا فروختم و حتما کسی اونو خریده)
بعضی ها خیلی زور میزنن که قیمت برگرده و بتونن در اون قیمت بفروشن و از شر این معامله رها بشن
از یک طرف قیمت هر روز نزولی میشه و یا ثابته
دولت و قوه قضائیه هم با تمام توان به صورت نامحسوس داره کار می کنه چون احساس ترس کردن به خاطر موقعیت خودشون هم که شده
حرف بنده اینجاست که یه عده خیلی حلوا حلوا می کنن مراقب باشین در سقف نخرین
اگر الان طلا می خرین حداقل دید 6 ماه یا یکساله داشته باشین
--------------
طرف کاغذ زده طلای شما را بالاترین قیمت خریداریم
من رفتم داخل گفتم 50 گرم دارم چند می خرین
25 تومن از قیمت سایتها و تابلوش کمتر خواست
خیلی خیلی مراقب باشین عده ایی میخان جو بندازن وتلاش می کنن قیمت رو بالاتر ببرن یا با کمترین ضرر به شما بفروشن و تمام بشه

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
ولی در بلند مدت خرید طلا بهتر از دلار خواهد بود و سودده می شود
علتش هم اینه الان دولت ایران با کاهش ارزش ریال -که با چاپ پول انجام میشه- دائما داره ارزش ریال رو پایین میاره
و دولت امریکا همین کار رو برای دلار می کنه
دولت امریکا هم با چاپ دلار و تامین هزینه جنگ و نیروی نظامی اش عملا از جیب همه مردم دنیا میده
اما اینکه بخاین در یک زمان کوتاه مدت از طلا سود کنید اشتباهه
شما میخای راه عاقلانه بری بنده در پست بعدی میگم چطور بدون ریسک در این کشور میلیاردر بشی

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
دوستان توجه کنید
عده ای در 550 تومن طلا خرید کرده اند(خود بنده در 510 تومن سیصد گرم طلا فروختم و حتما کسی اونو خریده)
بعضی ها خیلی زور میزنن که قیمت برگرده و بتونن در اون قیمت بفروشن و از شر این معامله رها بشن
از یک طرف قیمت هر روز نزولی میشه و یا ثابته
دولت و قوه قضائیه هم با تمام توان به صورت نامحسوس داره کار می کنه چون احساس ترس کردن به خاطر موقعیت خودشون هم که شده
حرف بنده اینجاست که یه عده خیلی حلوا حلوا می کنن مراقب باشین در سقف نخرین
اگر الان طلا می خرین حداقل دید 6 ماه یا یکساله داشته باشین
--------------
طرف کاغذ زده طلای شما را بالاترین قیمت خریداریم
من رفتم داخل گفتم 50 گرم دارم چند می خرین
25 تومن از قیمت سایتها و تابلوش کمتر خواست
خیلی خیلی مراقب باشین عده ایی میخان جو بندازن وتلاش می کنن قیمت رو بالاتر ببرن یا با کمترین ضرر به شما بفروشن و تمام بشه
البته این فقط محدود به ارز و طلا نیست . شما در بازارچه همین انجمن چرخی بزنید میبینید که دوستان با چه منطقی روی اجناس دست دوم که نه، دست سوم و گاها بنجل و بی کیفیت و از رده خارج قیمت گذاشتن .
متاسفانه همینطوره و خیلی ها، از جوون 16 17 ساله گرفته تا اونی که یک پاش لب گوره، دارن از این وضعیت گل آلود ماهیگیری می کنن یا منتظر فرصت هستند .
این افراد دید محدودی دارن و همون هایی هستن که با بالا و پایین شدن قیمت ها سکته می کنن .
در صورتی که برای سرمایه گذاری خصوصا روی طلا باید دید طولانی مدت داشت .

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
منم متوجه ام دوستان خرید داشتن و الان در ضرره و اعصاب ندارن
هر وقت هم می بینن طلا و دلار ارزان میشه فورا میخان یکی بیاد بگه کشور از هم پاشیده و دلار میخاد بشه 30 تومن و شماها هم ازش تشکر کنین
ولی واقعیت اینه در خرید اشتباه کردین
بنده 6 سال در فارکس معامله کردم
چندتا اصل را میگم اگر خواستین سرچ بزنین و مطالب زیادی دربارشون هست ،بخونید:
-هر وقت دیدی مردم کوچه و بازار و "واکسی کفش شما" هم می گوید فلان سهم را می خواهم بخرم چون گران میشود، ان موقع فروش انست - دقیقا روزی که بنده فروختم همسایه های دفتر ما همگی میخاستن بخرن - واکسی کفش شما اشاره به داستانی از یک سفته باز حرفه ای وال استریت
-جلوی ضرر را هر وقت بگیری منفعت است. حتما قبل از ورود به معامله باید حد ضرر-stoploss- را تعیین کنید- این حد ضرر به گونه ایست که در بدترین شرایط شما فقط 5 درصد از کل سرمایه تان از بین برود-ارجاع به money mangment در بازار بورس
-هیچ وقت با پولی ترید نکن که اگر ضرر کردی به زندگی ات لطمه بزند.البته این اولین اصل ورود به سفته بازیه - کسی که الان دچار استرس شده مطمئنا حد ضرر نزاشته و اصل سرمایه اشم اورده به این کار و الان هر روز دنبال یک خبره تا شاید فرجی حاصل بشه و بازار برگرده
-سعی کنید همیشه با روند معامله کنید-تفاوت اساسی من با شما دقیقا همین جاست- الان باید تلاش کنیم روند نزولی ادامه پیدا کنه - شما برعکس روند دارید ترید می کنید که هم به خودتون ضرر می زنید و هم به جامعه
اینها روانشناسی بازاره ولی در مورد تکنیکال بازار
خرید در زمانیکه تمام اسیلاتور ها و macd و cci و ... در حد اشباع هستند واقعا کار اشتباهی بود که یه عده مرتکب شدند.
الانم یه خط روند بکشید کاملا مشخصه که شکسته شده

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در راستای تحلیلهای شگفت انگیز ارائه شده توسط برادران:p، نتیجه حاصل که هیچ راهی هم برای فرار از آن ندارند، به این صورت هست که هر زمان که میبینید اکثر مردم در اثر تبلیغات دروغین رسانه ای فروشنده ارز و طلا شده اند در حالیکه هیچ تحلیل بنیادی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور وجود ندارد، در زمان رسیدن قیمتها به کف، دقیقاً فرصت خرید هست و همچنین اگر دیدید که حاکمیت به عنوان توزیع کننده اصلی ارز در بازار، تصمیم گرفته که بازار را امنیتی کند و امکان خرید را از مردم بگیرد، نسبت به کمبود ارز در کشور و افزایش قیمتها در آینده، حتی شک هم نداشته باشید.
در واقع برای کاهش بنیادی قیمت‌ ارز، به معجزه ای در حد توافق با آمریکا و رفع تحریمهای نفتی و بانکی نیاز هست.

Last edited:
بالا