:general404::general304:
حجت الاسلام
web-developer فتوا دادند که:
۱۱۰ کیلو گوجه حلال است.
۸ تا روغن حرام است.
دلار بالاتر از ۱۹ هزار تومان روز سخنرانی ترامپ، اصلاً به ۲۰ هزار تومان نزدیک نیست، بلکه به ۲ هزار تومان نزدیک است.
گران شدن کالا حلال است.
دروغگویی و کلاهبرداری جیره خواران حکومتی از مردم، حلال است.
Stop-loss حلال است.
سوراخ کردن زبان مردم حلال است.
ادامه حلال و حرامها، در جلسه بعد.....
-------------------------
وی افزود:
دوشواری؟ دوشواری نداریم ما اینجا!
واقعا دلیلی نمی بینم وقتمو تلف کنم و بیام با امثال تو بحث کنم و این موضوع رو اینجا می نویسم گرچه بی ربط به عنوان تاپیکه ولی دیدم خیلی شلوغش کردین
شما در بدجور گمراهی به سر میبری
یاد داستانی افتادم که یک نفر استادی رو می بینه که مسائل علمی رو توضیح میده و سرشم تکون میده
بعد یکی مثل شما میاد و بهش میگه شما برو دنبال کار من ، و من اینجا سرمو تکون میدم
دقیقا مثال اون فردی و در بد ظاهر بینی گرفتار شدی
تو یه چیزی شنیدی که مثلا خرید یه کالا و انبارش اشتباهه و بهش میگن احتکار
بعد اینو همه جا تعمیم میدی
اول یه فکری بکن بعد بیا اینجا دائما افاضات بنویس
گوجه یک محصول فصلی هست
یعنی در یک فصلی زیاد میشه و اون موقع خریدشه
تا حالا فکر کردی چرا دولت میاد در فصلش محصولات رو از کشاورزها به صورت عمده خریداری می کنه
سعی کن ده دقیقه خودتو بزاری جای کشاورز که یک سال صبر کرده و الان چهل تن گوجه برداشت کرده
ده دقیقه به این موضوع فکر کن که باید همه 40 تن گوجه اش رو در بازه زمانی 20 روزه باید بفروشه
سعی کن ده دقیقه به مانیتور نگاه نکنی و صرفا فکر کنی...
اونوقت متوجه میشی خرید گوجه در فصلش حمایت از کشاورزه
اگر به جای نوشتن اینجا بشینی و فکر کنی متوجه میشی هر کس الان گوجه خریده از کشاورز حمایت کرده
والا کارخانه به قیمت مفت ازش می خره و بعد میزنه به بشکه و در طول سال می فروشه به مثل شما
متاسفانه اموزش و پرورش و صدا و سیما در کشور وظیفه اصلی شون رو درست انجام ندادن و اطلاعات اشتباه و غلط و ناقص به عوام جامعه ،موجب یک عوام گرایی در جامعه شده و سیاستمداران بیشتر استفاده رو از این موضوع می برن
بارزترین مثالش همین اقتصاد ماست که کلیه اصول اقتصاد ازاد رو برای مردم ترسناک توصیف کردن
مثلا همین چنچ پول
طرف کلی ادعا داره ولی خبر نداره چنچ پول در اروپا چقدر سفت و سخته و حدود 3-5 درصد باید مالیات بده
حداقل الان شما سواد داری خودت می تونی سرچ کنی
در تمام کشورهای اروپایی مردم میوه فصل خودش رو میخورن
الان اکثرا در فصلش ترشی و محصولات چیپس نگهداری می کنن برای سال
حداقل این جور چیزها رو خودتون یاد بگیرید -دیگه وقتی سواد خواندن نوشتن دارین باید خودتون هم تلاش کنین
دیگه شما و همفکرات فرق خرید یک محصول کشاورزی فصلی و کمک به اقتصاد اون کشاورز و خود فرد و در ضمن جامعه - با هجوم برای خرید روغن و نایاب کردنش رو متوجه نشین واقعا به نظرت باید بیاین اینجا راجع به اقتصاد کلان کشور بحث کنین؟
ضمن اینکه وقتی شما یک قوطی رب میخری عملا 2500 تومن پول اون قوطی فلزی هست که ضرر به کشور میزنی
واقعا دلیلی نمی بینم وقتمو تلف کنم و بیام با امثال تو بحث کنم و این موضوع رو اینجا نوشتم گرچه بی ربط به عنوان تاپیکه ولی دیدم خیلی شلوغش کردین