درود دوست عزیز
چندتا سوال داشتم خدمتت
1- طلای آب شده بصورت شمش، و با وزن ثابت هستش؟ مثلا شمش های یک یا چند گرمی؟
2- چی شد که تصمیم به خرید طلای آب شده گرفتید؟ (بغیر از قضیه اجرت که نداره)
3-آیا نسبت به خرید سکه یک گرمی ، یا سکه بهار منطقی تر هست؟
4-قیمتش بر چه مبنایی هست؟ مثلا وقتی میگن الان طلا هر مثقال یک میلیونه، منظور همین طلای آب شده هست؟
ممنون میشم توضیح مختصری بفرمایید
سپاس
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
درود
ببین داداش گلم من خودمم تو طلا آدم حرفه ای نیستم... این دفعه هم اولین بار بود آب شده می خریدم...
ولی تا اونجایی که اطلاع دارم جوابتو می دم
1: نه به صورت شمش نیست.. یک سری قطعات به صورت مکعب مستطیله ( البته اشکال دیگه هم هست) با وزنهای مختلف که اندازه ثابت نداره که عیارطلاش 18 است ( البته با طلای 24 عیار هم پیدا می شه ولی کمتر) فزق شمش با طلای آب شده دقیقا" تو همینه.. شمش را با طلای 24 می زنن ولی آب شده با عیار 18 است..مثلا" من رفتم به طلا فروش گفتم 60 میلیون آب شده می خوام ولی بر اساس آب شده هایی که داشت هیچ کدوم به 60 میلیون نمی خورد وزنشون یکم بیشتر بود برای همین 63 میلیون گرفتم
2:چون موقع خرید اجرت ساخت نداره، سود 7 درصدی طلا فروش را نداره و 9 درصد ارزش افزوده را هم نداره موقع که می خوای بفروشی ( اینطوری که شنیدم چون هنوز خودم نفروختم) به ازای هر گرم حدود 4-5 تومن یا کمتر ازت ارزونتر می خرن در صورتی که اگر طلای عادی را ببری طلای فروشی اکثرا" تا گرمی 20 تومن زیر قیمت ازت می خرن
3:در مورد سکه های که شما نوشتی اطلاعی ندارم ولی می دونم سکه امامی الان حدود 400-500 تومن حباب داره در صورتی که طلای 18 عیار الان هر مثقالش حدود 200 تومن حباب منفی داره.. یعنی قیمت بازار پایین تر از قیمت واقعیه..
4:قیمتش بر مبنای هر گرم طلای 18 عیاره که الان گرمی حدود 350 تومنه.. مثقال ربطی به اب شده نداره هر مثقال حدود 4.5 گرم طلای 17 عیاره ( یک مقدار کمتراز 4.5 اگر تو اینترنت بزنید مقدار دقیقشو براتون می یاره) ولی تو بازار که می خوایید خرید و فروش کنید با همون گرم باهاتون حساب می کنن