- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
شاید شاید شاید یک فرصت کوتاه خرید برای کسانی که جا موندن بده ، شاید هم نده چون موضوع زیاد دندون گیری نیست
الان با اختلاف حدود صد تومن (کمتر یا بیشتر) میخرن.لطفآ این هایی که قیمت سکه می گیرند، اگر تونستند قیمت خرید هم بگیرند
خب الان قیمت سکه (و طلا) حباب داره ؟یا قیمت دلار باید بره بالا؟صرافی هم داره سکه رو همین قیمت میده. در واقع الان قیمت سکه داره با دلار 15300 تومنی محاسبه میشه در حالیکه قیمت دلار الان 13700 هست
سکه که حباب داره اما قبلاً هم عرض کرده بودم که این حباب بعیده که از بین بره و فعلاً باید قیمت رو به همین صورت پذیرفت و با حباب خرید و فروش کرد. در واقع استنباط من این هست که در حال حاضر به دلیل تقاضای بیشتر برای سکه نسبت به ارز، این حباب وجود داره. اگر دلار بالاتر بره بدون شک قیمت سکه هم ثابت نمیمونه و افزایش پیدا میکنه و چه بسا این حباب باز هم بیشتر و بیشتر بشه.خب الان قیمت سکه (و طلا) حباب داره ؟یا قیمت دلار باید بره بالا؟
سلام. بعید میدونم فایل اکسل حاضر و آماده ای برای دانلود وجود داشته باشه . باید خودتون درست کنیدسلام
فایل اکسل آپدیت شده ای از قیمت انواع سکه (گرمی ربع نیم و تمام)
و ارزهای مختلف مثل دلار یورو و لیر و ... از سال پیش تا امروز لازم دارم
از جایی میشه دانلود کرد؟
سکه که حباب داره اما قبلاً هم عرض کرده بودم که این حباب بعیده که از بین بره و فعلاً باید قیمت رو به همین صورت پذیرفت و با حباب خرید و فروش کرد. در واقع استنباط من این هست که در حال حاضر به دلیل تقاضای بیشتر برای سکه نسبت به ارز، این حباب وجود داره. اگر دلار بالاتر بره بدون شک قیمت سکه هم ثابت نمیمونه و افزایش پیدا میکنه و چه بسا این حباب باز هم بیشتر و بیشتر بشه.
پاسخ این سوال بستگی به نوع استراتژی سرمایه گذاری شما داره. اینکه شما برای سود فوری بخواهید سرمایه گذاری کنید یا نگاه بلندمدت داشته باشید و به حفظ ارزش سرمایه فکر کنید.ممنون از راهنمایی.الان برای خرید طلا وقت مناسبی هست به نظرتون؟ یا صبر کنیم؟
داداش با این وضع و قیمت سکه دیگه نمیشه ازدواج کرد تا آخر عمر باید مجرد موند و با تنهایی سر کردسکه ۴۷۰۰:general410:یاخدا داره میره رو ۵تومن