سکه داره افت میکنه ۴۶۸۰
یعنی دیگه بالا نمیره نزدیکهای عید؟
بخر پسر جون ، کل دنیا متحد شدن ایرانو کله پا کنن ، تو هنوز دنبال قاتل قاشوقچی هستی ، بخر تا دیر نشده
سکه داره افت میکنه ۴۶۸۰
یعنی دیگه بالا نمیره نزدیکهای عید؟
من که خیلی وقته خریدم موقعیت فروش میخوام:general710:بخر پسر جون ، کل دنیا متحد شدن ایرانو کله پا کنن ، تو هنوز دنبال قاتل قاشوقچی هستی ، بخر تا دیر نشده
۲ برابر = ۱۰۰ درصد افزایشداداش مدرک تحصیلیت چیه؟؟؟؟
دوستان این بحثهای بچگونه رو تموم کنید اینجا هم میشه تاپیک دلار بعد درش تخته میشهپس سیکل هم هنوز نداری
ببینید کیا تو بحث اقتصادی این تاپیک شرکت میکنن بعدم یه سری از روی پستای اینا میرن سکه میخرنو ضرر میکنن
اونایی هم که تشکر کردن مثل خودتن
وقتی 5 میلیون 20 میلیون بشه یعنی اون پول 400 درصد شده دیگه اینو هر بچه کلاس اول ابتدایی هم میفهمه
عرف بازار الان همین قدره بین 100 تا 150 زیر قیمت تابلو میخرن.من که ۲ تا سکه داشتم ۱۰۰ تومن زیر تابلو فروختم جالب اینجاست نرخ قیمت تابلو ۵۰ هزارتومن از مثقال پایین تر بود ...
دوستان به جا مثل مهد کودکیا به رخ کشیدن اطلاعات ریاضی بهم دیگه
بگید چی میشه آخرش
من ۲ تا سکه تمام امامی دارم زمانی که ۵.۴۶۰ بود خریدم تا ۵.۶۵۰ رفت بالا
بعد کشید پایین تا ۳.۲۰۰
قبل عید پول لازمم میخوام بفروشم
الان چند میخرن ازم ؟
بنظرم تا آخرین روز مانده به پایان سال صبر کندوستان به جا مثل مهد کودکیا به رخ کشیدن اطلاعات ریاضی بهم دیگه
بگید چی میشه آخرش
من ۲ تا سکه تمام امامی دارم زمانی که ۵.۴۶۰ بود خریدم تا ۵.۶۵۰ رفت بالا
بعد کشید پایین تا ۳.۲۰۰
قبل عید پول لازمم میخوام بفروشم
الان چند میخرن ازم ؟
خب 15 میلیون زیاد شده دیگه، 20 میلیون که افزایش پیدا نکرده، 15میلیون افزایش پیداش کرده، 15 میلیون هم میشه 300 درصد.وقتی 5 میلیون 20 میلیون بشه یعنی اون پول 400 درصد شده دیگه اینو هر بچه کلاس اول ابتدایی هم میفهمه
اینجا هر کی میگه بخر خودش دلار 17 تومنی و سکه 5500 خریده تو ضرره مجبوره ایطوری جو بده
هر کی هم میگه نخر ضرر میکنی پولشون تو بانک ه .
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیرد
اینجا هر کی میگه بخر خودش دلار 17 تومنی و سکه 5500 خریده تو ضرره مجبوره ایطوری جو بده
هر کی هم میگه نخر ضرر میکنی پولشون تو بانک ه .
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیرد
یه دسته سومی ام هست که نه پول دارن دلار و سکه بخرن و نه پولی دارن که تو بانک بزارن و ناگفته پیداس شما جزو این دسته ای
دسته چهارمی هم هست که نه پول دارن دلار و سکه بخرن و نه پولی دارن که تو بانک بزارن و ن خیلی تربیت و شعور دارن ناگفته پیداس شما جزو این دسته ای