ehsanservat
Registered User
دوستان لطفا توجه کنن که انس جهانی از ۱۳۳۶ رسیده به ۱۲۸۵ دلار و روندش هم کاهشی هستش ... اما حالا کی مینیمم میشه پیش بینی اون سخته
ایران کی از قیمت ها جهانی پیروی کرده
دوستان لطفا توجه کنن که انس جهانی از ۱۳۳۶ رسیده به ۱۲۸۵ دلار و روندش هم کاهشی هستش ... اما حالا کی مینیمم میشه پیش بینی اون سخته
سلام دوستان
الان دقیق ترین قیمت ها رو کدوم سایت میزنه؟
و بعد اینکه میخوام دیتای آرشیو قیمت ها رو داشته باشم . آیا جایی هست که دیتای آماده داشته باشند (مثلا api آماده کرده باشند) یا باید از روی همین سایتهایی که نرخ اعلام میکنند استخراج کنم؟
و بعد اینکه میخوام وقتی نرخ ها طبق چند تا فرمول به اندازه های خاصی رسیدند بهم الارم بده. نرم افزار اماده ای هست که این کارو انجام بده یا خودم باید کد بزنم؟
ممنونه
هفته دیگه اونس 1300 رد میکنه
سکه یه چند روزیه هی از ۴۵۰۰ میره رو ۴۴۰۰ دوباره برمیگرده به ۴۵۰۰ درجا میزنه امروز هم من رفتم هرچی سکه داشتم فروختم خبرشم میاد تا تابستون زیاد تکون نخوره این قیمت توی همین رنج بمونه تا جهش بزرگی نکنه که چیزی نمیشه گفت فعلا یه کف ۴۴۰۰ درست شده تا سال بعد ببینیم چی میشهتا سکه و طلا میکشه پایین یا ثابت میشه همتون غیبتون میزنه
تا میره بالا همتون از زیر زمین میقولین بیرون و میشین کارشناس
چرا انقدر تباه ؟؟؟!!!
سکه یه چند روزیه هی از ۴۵۰۰ میره رو ۴۴۰۰ دوباره برمیگرده به ۴۵۰۰ درجا میزنه امروز هم من رفتم هرچی سکه داشتم فروختم
۴۵۰۰ اما منتظرم بیاد پایین دوباره خرید بزنم اشتباه کردم توی این نوسانات نگهداشتمش باید زودتر از اینا میفروختم دوباره خرید میزدمچند فروختی؟
۱۰۰تومن زیر قیمتسلام
وقتی طلا ۴۶۰۰ هست
اگه بتونید دقیق بگید هر سکه رو طلافرو چند میخره ؟
۴۵۵۰ میخرن ؟
تا سکه و طلا میکشه پایین یا ثابت میشه همتون غیبتون میزنه
تا میره بالا همتون از زیر زمین میقولین بیرون و میشین کارشناس
چرا انقدر تباه ؟؟؟!!!
بنده شخصا فکر میکنم که دیگه پیش بینی خیلی سخت باشه ، یه تعداد زیادی میگفتن که کاهشی هست و تا ۴ تومن میاد پایین و تا سال بعد ثابت میمونه ولی دیروز کاملا برعکس از اب درومد چرا که افزایش ۲۰۰ هزارتومنی را شاهد بودیم البته انس جهانی بالا رفت ولی امروز دوباره پایین امد با این حال افزایش دلار موجب افزایش قیمت سکه شده است به نظر من شاید کمی بیاد پایین ولی فکر نکنم دیگه زیر ۴۶۰۰ بیاد ....
بله الان خودم از فروش سکه توی ۴ ماه ۱۰تومن سود کردم باید موقعیت رو بسنجی و بگیریش دیگه تمومه راحت ازش سود میکنیمیرن خرید بزنن
اینو باید خودت بفهمی تا از قافله عقب نیفتی
بله الان خودم از فروش سکه توی ۴ ماه ۱۰تومن سود کردم باید موقعیت رو بسنجی و بگیریش دیگه تمومه راحت ازش سود میکنی
من از ۵ ماه پیش داشتم رو قیمت سکه برسی میکردم سکه رو ۴ تا ۳۹۰۰ بود بعد گفتم این دیگه کفه خرید زدم بعد دو هفته یهو رفت ۳۶۰۰ خیلی جا خوردم البته به مدت یکی دو روز بعد سریع رفت رو ۴ کلا اگه شانسم بهتر بود همشو رو ۳۶۰۰ میخریدم بیشتر سود میکردم الانم کف قیمت رو ۴۴۰۰ هست سال بعد سکه ۵تومنی داریممن کلا از این ریسکا نمیکردم سکه و ارز بخرم
یه ۱۱۰۰ یورو داشتم اونم از سفر خارجم مونده بود رو ۹۳۰۰ فروختم که بعد تا ۲۳۰۰۰ رفت بالا
من کلا کارم کنسول بازی بود
اینبار اشتباه کردم حرف دوست دخترمو گوش کردم هی گفت پولت داره بی ارزش میشه بجاش ارز و سکه داره میره بالا
منم خر شدم رفتم رو ۵.۴۶۰ خریدم
دیگه کشید رو ۵.۶۵۰ بعد یهو خالی کرد تا ۳.۲۰۰