ssh3614
Registered User
- نوشتهها
- 311
- لایکها
- 380
ولی چرا سکه افزایش قیمت یافته ؟
سکه از ۴.۷۰۰ خورده ای الان رسیده به زیر ۴.۶۰۰
افت کرده
بنظرم دارن تا جایی که میتونن قیمت رو میارن پایین اما طولی نمیکشه که باز میره بالا صبر کن ببین تا کجا میاد پایین بعد خرید بزندوستان به نظرتون الان زمان خرید هست یا ممکنه بازم کاهش قیمت داشته باشیم؟
گرم طلای ۱۸ : ۴۰۸
سکه : ۴۴۷۰
بنظرم دارن تا جایی که میتونن قیمت رو میارن پایین اما طولی نمیکشه که باز میره بالا صبر کن ببین تا کجا میاد پایین بعد خرید بزن
آره منم رو ۴۸۰۰ نفروختم که الان این شد اما قبل عید میره بالازمانی که میخوام بفروشم ببین چی شده
بازم میره بالا اینبار سکه ۵ تومنی رو تجربه میکنیم فعلا همتی داره طلا و دلارهاشو واسه شب عید میریزه توی بازار تا بگه من شب عید آوردم پایین اما همچین از عید بگذره دوباره افزایشها شروع میشه البته اینم بگم یه فرصت هم داره ایجاد میشه واسه خرید پس فرصت رو از دست ندید اگه بیاد زیر ۴ تومن من بازم یه خرید تپل میکنمپس چرا اینجوری شد ؟!؟! چرا کاهشی شد یهو شب عیدی ؟!؟!
الان دیگه خرم فهمیده که تمام این بالا پایین شدن قیمتها دست حکومتو دولت بوده و هست
رفتیم دلار ۱۳/۶۰۰ خریدیم الان خشگل کشیدنش پایین حالا بشینیم بزنیم تو سرمون ببینیم کی میره بالا
بازم میره بالا اینبار سکه ۵ تومنی رو تجربه میکنیم فعلا همتی داره طلا و دلارهاشو واسه شب عید میریزه توی بازار تا بگه من شب عید آوردم پایین اما همچین از عید بگذره دوباره افزایشها شروع میشه البته اینم بگم یه فرصت هم داره ایجاد میشه واسه خرید پس فرصت رو از دست ندید اگه بیاد زیر ۴ تومن من بازم یه خرید تپل میکنم
بازم میره بالا اینبار سکه ۵ تومنی رو تجربه میکنیم فعلا همتی داره طلا و دلارهاشو واسه شب عید میریزه توی بازار تا بگه من شب عید آوردم پایین اما همچین از عید بگذره دوباره افزایشها شروع میشه البته اینم بگم یه فرصت هم داره ایجاد میشه واسه خرید پس فرصت رو از دست ندید اگه بیاد زیر ۴ تومن من بازم یه خرید تپل میکنم
رسید به ما همه چی کاهشی شد
فردام اعلام میکنن پراید رایگان توضیع میشه ، دلار هم از اعتبار ساقته ، ایران هم از این به بعد جزو خاک اروپا محسوب میشه
توف به این زندگی
اونایی که سکه میخرن نباید با همچین نوساناتی خودشونو ببازن همونطور که یکشبه ۸۰۰تومن سکه میره بالا همونطور هم پایین میاد من یا شما باید رو همون ۴۸۰۰ میفروختیم الانم که داره میره پایین خرید میزدیم اما بازم جای خوشحالیه که فرصت خرید داره ایجاد میشه پس یه خرید دیگه اون زیان رو از بین میبره و سود بیشتر نصیب میشه سکه بیاد رو ۴۱۰۰ یا پایینتر حتما خرید میزنمرسید به ما همه چی کاهشی شد
فردام اعلام میکنن پراید رایگان توضیع میشه ، دلار هم از اعتبار ساقته ، ایران هم از این به بعد جزو خاک اروپا محسوب میشه
توف به این زندگی
دقیقا درست گفته بذار انقدر سکه طلا و دلار بریزه که خالیه خالی بشه بعد که دستش خالی شد میاد از ما میخرهاونم نه سکه ۴۸۰۰ تومنی سکه ۵تومنی:general404:یکی از نمایندگان مجلس چند وقت پیش گفته بود سیاست ها غلط بانک مرکزی اکثر طلاها ذخایر ملی از بین برده
معلومه چه خبره
دقیقا درست گفته بذار انقدر سکه طلا و دلار بریزه که خالیه خالی بشه بعد که دستش خالی شد میاد از ما میخرهاونم نه سکه ۴۸۰۰ تومنی سکه ۵تومنی:general404: