سلام دوست عزیز
هیچ موقع بازی خبری نخورید . متن این اطلاعیه رو از خود پایگاه SWIFT بخونید .

بنده اطلاعات خودم رو از منابع اصلیش تهیه میکنم . در ضمن میدونید سیاسی نیستم چون کارم باز ارز هست و در هر پارت تامین ارزی که می کنم مجبور از لحاظ تنش های سیاسی و یا اقتصادی داخلی و حتا خارجی که باعث بالاتر رفتن و پائین تر اومدن این ارز میشه تحقیق کامل انجام . دوست گلم آدرس پایگاه سوئیفت
هست و آدرس خبر مربوطه
کد:
http://www.swift.com/news/press_releases/SWIFT_disconnect_Iranian_banks
به سر اول توجه بفرمائید
ماشا... خودتون که به زبان وارد هستید .
قطع خدمات به موسسات مالی ایران که در حال حاضر تحت تحریم اتحادیه اروپا هستن لیست اون بانک ها و موسساتی رو که تحریم بودن هم گذاشتن . :eh:
پرابلم ؟ همیشه خبر رو از منبع اصلی جویا بشید نه خبر گذاری اینم سندم که ببینید که خبر گذاری از خودش نظر داره متاسفانه
میگن هیچ موقع خبر گذاری از خودش نظریه ولی خلاف واقع هست . ببینید
BBC فارسی - خبرهای کوتاه - 'قیمت دلار از مرز ۲ هزار تومان گذشت'
به روز شده: 13:24 گرينويچ - جمعه 16 مارس 2012 - 26 اسفند 1390
یعنی دقیقا تاریخ امروز :eh: دیگه مزخرف گویی و مزخرف نویسی افتادن همین امروز من دلار الکترونیکی رو 1930 حساب کردم و حواله بانکی و یا مانی گرام رو 1889.7 تومان . :eh: . همکارهای من هم همین بود نرخشون . دیگه یعنی شور یه قضیه رو در اوردن و هر سولاخی توش انگشت کردن . دوست گلم من هیچ حرفیم روی بی اطلاعی نیمزنم . بانک ملی و صادرات هم برای ضمانت نامه ها از پنجشنبه اعلام کرده بودن که ممکنه مجبور به فسخ بشن ولی بانک های خصوصی تا الان هیچ چیزی اعلام نکردند . حساب های ارزی خودم در بانک ملی تغییر کد شدند ولی بانک در بانک های خصوصی حتی تغییر کد نشدند
تا الان از نظر حقوقی و چیزی که در وب سایت رسمی خود SWIFT اعلام شده طبقه گفته خودشون و بانک های تحریمی اتحادیه اروپا همون لیستی هست که عرض کردم .
بنده در زمینه سکه همون جور که میدونید هیچ موقع اظهار نظری نکردم چه برای خرید و چه برای فروش ولی کارم ارز هست و وقتی نوشته ای بی اساس هست رو نمیتونم نگم که بی اساس هست . همیشه اخبار رو منبع اصلیش تهیه کنید نه خبر گذاری ها . متاسفانه در چند ساله اخیر خبر گذاری ها که نباید از خودشون نظری داشته باشند این رسالت مهم خودشون رو زیر پا گذاشتن . بی بی سی هم یه زمان بی بی سی بود الان هم که خودتون وضع رو می بینید

. در هر زمینه اخبار رو از سورس اصلیش تهیه کنید چون پیچوندن خبر و مغرضانه نویسی اون در اقتصاد یک عامل بسیار مهم هست و باعث تنش میشه و صد البته از همین تنش ها هست که کسائی که به علوم وارد هستند سودهای سنگین میکنن