• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
در پی اعلام آمادگی قبلی سرویس جهانی معاملات مالی (سویفت) برای قطع ارتباط با ایران در پی تحریم های بین المللی، این سرویس از امروز خدمات دهی به ایران را متوقف کرد. این اقدام پیشرفته ترین مرحله تحریم های غرب علیه ایران است که تاکنون به اجرا درآمده است. قطع ارتباط با سویيفت باعث خواهد شد که ايران يکی از مسير های اصلی تجارت با دنيا را از دست بدهد. بانک های ايرانی بخش بزرگی از مبادلات تجاری خود را با استفاده از همين سيستم انجام می‌دهند
دوستان وضعیت وخیم شد

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اي دادا زبل وضعيت ما كه خيلي وقته وخيمه حتما بايد سيگنال هاي مهم اقتصادي برسه تا به عمق وخامت حالمون پي ببريم ؟!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
تا وقتی بحران اقتصادی وجود داره، طلا زیاد بالا و پایین میره
بعید می دونم به این زودی ها وضعیت نرمالی شاهد باشیم

Exclusive: Iran food stockpiling grows as grain ships near port | Reuters

برای دوستانی که می گن احتمال جنگ در حد صفره ... الان دولت ایران با کمک روسیه داره گندم انبار می کنه ... دلیلشو خودتون پیدا کنید!

این ذخیره چند برابر مصرفشه!

کسی که در عرصه مسائل استراتژیک و رسانه ها مطالعه و بررسی داشته باشد و بگوید احتمال جنگ صفر است، خیلی شوت تشریف داره :D

با اینهمه تبلیغات که برای سال 2012 شده و دقیقا یاداور سال 2000 است؛ باید منتظر طوفانهای شدیدی در منطقه باشیم
اما بعید است که آمریکا دیگر بتواند به شکل افغانستان و عراق و لیبی کاری بکند و برای مثال در مورد سوریه همین اول کاری قطعنامه نسبتا شدیدی وتو شد

روسیه و چین هم می دانند که اگر کنار بایستند، بعد از سوریه و حماس و حزب الله و ایران و .... نوبت خودشان است.پس دیگر سکوتشان شکسته و شک نکنید به این راحتی ها عقب نمی نشینند

به نظر می رسد باید منتظر جنگهای منطقه ای باشیم و احتمال دارد این وقایع از حدود ماه خرداد 91 شروع شود.......... البته این حدس است و ادعا ندارم درست است اما برای مثال کشور اردن رزمایشی قرار است در آن زمان برگزار کند!!!
خبرگزاری رسمی اردن خبر داد؛ دولت این کشور اعلام کرد که بزرگترین رزمايش در تاریخ کشور اردن تحت عنوان "الأسد المتأهب" (دورخيز شیر) را که در آن 17 دولت همپیمان اردن شرکت خواهند داشت، در می آینده برگزار مي کند.
برگزاری بزرگترین رزمایش تاریخ اردن - مشرق نیوز | mashreghnews.ir

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اي دادا زبل وضعيت ما كه خيلي وقته وخيمه حتما بايد سيگنال هاي مهم اقتصادي برسه تا به عمق وخامت حالمون پي ببريم ؟!

متاسفانه خیلی ها دیر متوجه میشوند!!!دیگه وقتی کار از کار گذشته!الان روسیه برای مقابله با سیل عظیم جنگ زدگان احتمالی ایرانی از مسیر آذربایجان در آماده باشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در پی اعلام آمادگی قبلی سرویس جهانی معاملات مالی (سویفت) برای قطع ارتباط با ایران در پی تحریم های بین المللی، این سرویس از امروز خدمات دهی به ایران را متوقف کرد. این اقدام پیشرفته ترین مرحله تحریم های غرب علیه ایران است که تاکنون به اجرا درآمده است. قطع ارتباط با سویيفت باعث خواهد شد که ايران يکی از مسير های اصلی تجارت با دنيا را از دست بدهد. بانک های ايرانی بخش بزرگی از مبادلات تجاری خود را با استفاده از همين سيستم انجام می‌دهند
دوستان وضعیت وخیم شد

خیر بغرنج نشد اتفاقا تا قبل از عید سرمایه های چند 100 میلیاردی در بانک ها جابجا میشه و دوران طلائی بانک های خصوصی ایران شروع میشه . دوست عزیز خبر رو دقیق بخونید جهت اطلاعات تکمیلی و لیست بانکهایی که سوئیفت تحریمشون کرده و کد سوئیفت اونها از شنبه باطل میشه به اینجا مراجعه کنید http://forum.persiantools.com/t247571.html

دوستای گلم تا خبر رو دقیق نخوندید نظر ندید و جو روانی ایجاد نکنید.من چون میدونم 50% نمیرن تاپیک رو ببینن لیست بانک هایی که در حال حاضر توسط اتحادیه اروپا تحریم شدن و کد سوئیف اونها به احتمال زیاد از شنبه گرفته میشه رو میزام

لیست بانک های تحریمی

بانک صادرات ایران (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)
بانک ملی (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)
بانک کارگشایی (تهران – خیابان مولوی – میدان محمدیه – پلاک ۵۸۷)
بانک ملی ایران ZAO (مسکو – روسیه)
بانک ملی – مسئولیت محدود (لندن – بریتانیا)
بانک آریان (پروژه معاملاتی مشترک میان بانک‌های صادرات و ملی – کابل – افغانستان)
بانک ملت (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)
MELLAT BANK SB CJSC (ایروان – ارمنستان)
بانک بین‌المللی پرشیا – مسئولیت محدود (بریتانیا)
بانک توسعه صادرات (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)
بانک تجارت (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)
بانک سپه (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)

در آینده نزدیک بانک مرکزی

البته سوئیفت چون یک سازمان اروپایی هست از قوانین اتحادیه اروپا تبعیت میکنه ولی کنگره آمریکا قانونی تصویب کرده که در صورتیکه که هر یک از بانک های ایرانی با بانک مرکزی در زمینه نقل و انتقال ارزی و همکاری کنن رو هم میتونه در لیست بانک های تحریمی قرار بده . که 100 البته اتحادیه اروپا هم دنباله رو خواهد بود .

بغیر از این لیست از هیچ یک از بانک های دیگه ایرانی کد سوئیف اونها ابطال نمیشه . این موضوع در بازار ارز به اصطلاح پیش خور شده و دیگه روی قیمت نمی تونه تاثیری داشته باشه و امروز هم عادی بودن بازار گواهی این ادعا من بود . چه شود این 4 روزه مونده به عید :دی از بعد از عید دوران عملا طلائی ارزی بانک های خصوصی ایران شروع میشه .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
آقای موذنی

به این راحتی هم نیست ...

من نمی دونم این آمارتون رو از کجا آوردید ولی اون چیزی که من خوندم ۳۰ بانک و تمام موسسه های مالی وابسته تحریم شدند. مشمول بانک های خصوصی هم خواهد بود:

Crucial payment hub severs ties with Tehran - Europe - Al Jazeera English

Because of its reach, SWIFT's decision to cut off some 30 Iranian banks and subsidiaries could hinder not only banking but also the country's lucrative crude oil industry and possibly hurt Iranian households that depend on remittances from relatives living abroad.

این لیستی که دادید انگشت شمار بیشتر نیست ... اگر بخوان کاری کنند خیلی گسترده تر کار می کنند.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
مهم جو روانیش هست که شنبه خودش رو نشون میده . به نظر دوستان شنبه قیمت دلار و طلا میره بالا یا نه. من فکر کنم دلار بالای 2 تومن برسه و سکه هم بره بالا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اونس هم یه کم رفته بالا 1660 شد .

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من فكر نمي‌كنم قيمت بره بالا اگر هم بره خيلي كم 5-10 تومان اونم به خاطر بالا رفتن اونس (تا اين ساعت) چون قبل از اين هم صحبتش بود، در مورد نظريه قبليتونم بگم فكر نمي‌كنم كار به اين همه برنامه‌ريزي كه شما گفتيد برسه، الان خودشون دارن خودشونو مي‌خورن.

مهم جو روانیش هست که شنبه خودش رو نشون میده . به نظر دوستان شنبه قیمت دلار و طلا میره بالا یا نه. من فکر کنم دلار بالای 2 تومن برسه و سکه هم بره بالا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظرت شنبه چی میشه . من سکه هامو تو 800 فروختم می ترسم دوباره وضع به هم بریزه شنبه اول صبح میخام برم بخرم نظرت چیه

راستش من اینجور موقع ها زیاد ریسک نمیکنم فقط وقتی نیم شد 580 میخواستم برم بفروشم اینجا هم اعلام کردم چون مطمین بودم نهایت قیمتش اینه و میره پایین دوباره که متاسفانه این کارو نکردم .الان هم تو این یکی 2 ماه شرایط مشخص نیست و آدم راستش نمیدونه چی پیش میاد ولی من جای شما بودم نمیفروختم فقط منتظر فرصت میشدم که بیاد پایین بخرم .چون اونقدری ارزش نداره که بریم تو خرید و فروش

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
راستش من اینجور موقع ها زیاد ریسک نمیکنم فقط وقتی نیم شد 580 میخواستم برم بفروشم اینجا هم اعلام کردم چون مطمین بودم نهایت قیمتش اینه و میره پایین دوباره که متاسفانه این کارو نکردم .الان هم تو این یکی 2 ماه شرایط مشخص نیست و آدم راستش نمیدونه چی پیش میاد ولی من جای شما بودم نمیفروختم فقط منتظر فرصت میشدم که بیاد پایین بخرم .چون اونقدری ارزش نداره که بریم تو خرید و فروش

پنجشنبه ای قیمت پاین بود . میخریدی .
http://biuk-gold.com/

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
هیچ وقت سکه هاتون رو بیخودی به خاطره بازی در اوردن قیمت های بازار تحت شعاع یا ریسک فروش قرار ندید ! حتی اگه قیمت سکه کاهش چشم گیری داشته باشه
سکه همیشه روند صعودی داره حالا گهی تند و گهی خسته ولی مشخصا صعود داره و بهترین وسیله برای حفط ارزش و سرمایه سرگردان که باهاش نشه کار خاصی کرد!
نظر من اینه تا به پول نیاز ندارید و هدف خواستی از فروش سکه ندارید هیچ کاری نکنید مثلا الان خواستید سکه ها رو بفروشید باید به این فکر باشید با پولش میخواهید چیکار کنید نهایت میخواهید تو فکر گذاشتن تو بانک یا بدتر از اون ریخت و پاش بیخودی اون باشید دیگه !

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
دقيقا حرف اين دوستمون ( ارفان ) تاييد ميشه . اگه قرار باشه با هر كاهشي در قيمت خريداران گذشته برن و بشن فروشنده ! كه ديگه اصلا برا چي خريد كرده بودن ؟ از آدماي عامي و بي خبر نميشه گلايه داشت اما از كاربرايي كه ماههاست دارن اين تاپيك و مباحثش رو دنبال ميكنن آدم تعجب ميكنه كه در همچين زماني به فروش فكر كنند ! انگار آدم كلي برنامه بريزه برا آتيش زدن اموال خودش ! هر پايين رفتني بالارفتني داره ( اما قرار نيست كه سريع منتظر همچين بالارفتني باشيم ) . كلا كسايي كه دنبال سودهاي سريع الگذر هستن اصلا نبايد طرف بازار سكه بيان ( فقط بلندمدتاش بايد بسم الله رو بگن و تا الحمدالله ش پيش برن )

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ج.مونگ من به پایینتر از اون فکر میکردم .
کلا با عرفان موافقم

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
مشاور اقتصادی اتحاديه اروپا،در خصوص تاثير ميان مدت قطع شدن خدمات سوييفت بر اقتصاد ايران گفته است: در کمتر از صد روز شاهد آن خواهیم بود که يک تشنج بسيار بسيار گسترده ای به تجارت خارجی و سيستم بانکی ايران وارد شود ، که خارج از انتظار نيست و تورم به طرز قابل توجهی بالا برود. وی افزوده است: «عليرغم اين ذخيره اندوزی بسيار مهمی که دولت (ايران)در اين هفت هشت ماهه کرده است، و به نظرم اين کار درستی بوده است، اما جلوی اين مسئله را نخواهد گرفت.برای اينکه همه خواهند دانست که با برداشتن کد سيستم سوييفت از سيستم ايران ، ما دچار يک اقتصاد به شدت دچار کمبود کالا و کمبود توان برای تامين نيازهای توليدی خواهيم شد.» مهرداد عمادی همچنين می گويد،به دنبال فشار مالی بين المللی بر ايران اخير يک صرافی اصلی در امارات متحده عرابی اعلام کرده است که ديگر با طرف هايی که ريال عرضه می کنند داد و ستد نخواهند کرد و با يک تصميم تمام طرف های ايران را حذف کرده است. به گزارش رویترز در سال ۲۰۱۰ ، دستکم ۱۹ بانک و ۲۵ موسسه متعلق به ايران ۲ ميليون مبادله پولی و مالی برون مرزی را از طريق سویيفت انجام داده اند. بانک های صادرات، پست، ملت و سپه که پیشترتوسط امريکا به دليل ارتباط با برنامه هسته ای ايران و حمايت از تروريسم مورد تحريم قرار گرفته اند، شامل اقدام قطع ارتباط با سوييفت خواهند شد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ایران مقدار زیادی گندم از آمریکا خریده! این دلیل می شه که ایران و آمریکا از در دوستی با یکدیگر وارد شدن ؟
هنوز هم می گویم احتمال جنگ تن به تن نزدیک به صفره. شاید شما به این حرف اعتقاد نداشته باشی ولی غرب خیلی خوب می دونه که حمله به ایران باعث اتحاد و یکدست شدن مردم عادی و سیاسیون خواهد شد. غیر از اون مباحث دیگری هم بر دلایل عدم جنگ هست که به دلیل بی ربط بودن به موضوع تاپیک بهتر است در جای درست خودش اشاره بشه.
...

از خدا می خوام به جای احتمالات کمی بر اعتقاداتم بیفزاید. اون بر هر چیزی قادر و تواناست.

سلام دوست عزیز

هیچ موقع بازی خبری نخورید . متن این اطلاعیه رو از خود پایگاه SWIFT بخونید . ;) بنده اطلاعات خودم رو از منابع اصلیش تهیه میکنم . در ضمن میدونید سیاسی نیستم چون کارم باز ارز هست و در هر پارت تامین ارزی که می کنم مجبور از لحاظ تنش های سیاسی و یا اقتصادی داخلی و حتا خارجی که باعث بالاتر رفتن و پائین تر اومدن این ارز میشه تحقیق کامل انجام . دوست گلم آدرس پایگاه سوئیفت

کد:
http://www.swift.com/
هست و آدرس خبر مربوطه

کد:
http://www.swift.com/news/press_releases/SWIFT_disconnect_Iranian_banks

به سر اول توجه بفرمائید

Brussels, 15 March 2012 – Following an EU Council decision, SWIFT is today announcing it has been instructed to discontinue its communications services to Iranian financial institutions that are subject to European sanctions.

ماشا... خودتون که به زبان وارد هستید . قطع خدمات به موسسات مالی ایران که در حال حاضر تحت تحریم اتحادیه اروپا هستن لیست اون بانک ها و موسساتی رو که تحریم بودن هم گذاشتن . :eh:

پرابلم ؟ همیشه خبر رو از منبع اصلی جویا بشید نه خبر گذاری اینم سندم که ببینید که خبر گذاری از خودش نظر داره متاسفانه :(

میگن هیچ موقع خبر گذاری از خودش نظریه ولی خلاف واقع هست . ببینید ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮خبرهای کوتاه‬ - ‮'قیمت دلار از مرز ۲ هزار تومان گذشت'‬

به روز شده: 13:24 گرينويچ - جمعه 16 مارس 2012 - 26 اسفند 1390 یعنی دقیقا تاریخ امروز :eh: دیگه مزخرف گویی و مزخرف نویسی افتادن همین امروز من دلار الکترونیکی رو 1930 حساب کردم و حواله بانکی و یا مانی گرام رو 1889.7 تومان . :eh: . همکارهای من هم همین بود نرخشون . دیگه یعنی شور یه قضیه رو در اوردن و هر سولاخی توش انگشت کردن . دوست گلم من هیچ حرفیم روی بی اطلاعی نیمزنم . بانک ملی و صادرات هم برای ضمانت نامه ها از پنجشنبه اعلام کرده بودن که ممکنه مجبور به فسخ بشن ولی بانک های خصوصی تا الان هیچ چیزی اعلام نکردند . حساب های ارزی خودم در بانک ملی تغییر کد شدند ولی بانک در بانک های خصوصی حتی تغییر کد نشدند ;)

تا الان از نظر حقوقی و چیزی که در وب سایت رسمی خود SWIFT اعلام شده طبقه گفته خودشون و بانک های تحریمی اتحادیه اروپا همون لیستی هست که عرض کردم .

بنده در زمینه سکه همون جور که میدونید هیچ موقع اظهار نظری نکردم چه برای خرید و چه برای فروش ولی کارم ارز هست و وقتی نوشته ای بی اساس هست رو نمیتونم نگم که بی اساس هست . همیشه اخبار رو منبع اصلیش تهیه کنید نه خبر گذاری ها . متاسفانه در چند ساله اخیر خبر گذاری ها که نباید از خودشون نظری داشته باشند این رسالت مهم خودشون رو زیر پا گذاشتن . بی بی سی هم یه زمان بی بی سی بود الان هم که خودتون وضع رو می بینید :( . در هر زمینه اخبار رو از سورس اصلیش تهیه کنید چون پیچوندن خبر و مغرضانه نویسی اون در اقتصاد یک عامل بسیار مهم هست و باعث تنش میشه و صد البته از همین تنش ها هست که کسائی که به علوم وارد هستند سودهای سنگین میکنن ;)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آقای موذنی یا drdexter یه سوالی داشتم

چطور میشه با وجود هزینه های ضرب سکه و مالیات و عوارض و اصل قیمت طلا، باز قاچاق آن به صرفه است؟
واقعا اونور مرز چقدر سود قرار است بدست آید که اینهمه هزینه برای قاچاق باز می صرفد؟
بانک مرکزی هم خروجش رو ممنوع کرد!

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
سکه بهار آزادی ۱۵۰۰ تومان شد
۷ فروردین ۱۳۵۸

امسال نرخ انواع مسکوک طلا در شب عید نسبت به سال‌های گذشته تغییری نکرد، علت
این بود که برخلاف سال‌های گذشته عیدی‌دهندگان ترجیح دادند بجای دادن سکه‌های طلا از اسکناس‌های ریز و درشت استفاده کند. در سال‌های گذشته قسمت عمده سکه‌های طلا بوسیله طاغوتیان خریداری می‌شد، ولی امسال با فرار این گروه بازار سکه بی‌رونق ماند.
قیمت انواع مسکوک در بازار تهران به شرح زیر بود: ربع پهلوی ۳۰۰ توماننیم پهلوی ۶۰۰ تومانیک پهلوی ۱۳۰۰ توماندو و نیم پهلوی ۳۱۰۰ تومانپنج پهلوی ۶۲۰۰ تومانده پهلوی ۱۵۰۰۰ تومانیک بهار آزادی ۱۵۰۰ تومان ضمنا خبرنگار اقتصادی کیهان کسب اطلاع کرد که در حال حاضر بازار مسکوکات طلا برخلاف سال‌های قبل تغییری نکرده و همچنان این قیمت‌ها بر قوت خود باقی است.از سوی دیگر قیمت طلا در بازارهای جهانی کاهش یافت و میزان آن بسیار شدید است. در بازار لندن دیروز طلا هر اونس ۵۴۱/۵ دلار معامله شد که نسبت به روز قبل ۲۴ دلار کاهش نشان می‌دهد.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوست عزیز

هیچ موقع بازی خبری نخورید . متن این اطلاعیه رو از خود پایگاه SWIFT بخونید . ;) بنده اطلاعات خودم رو از منابع اصلیش تهیه میکنم . در ضمن میدونید سیاسی نیستم چون کارم باز ارز هست و در هر پارت تامین ارزی که می کنم مجبور از لحاظ تنش های سیاسی و یا اقتصادی داخلی و حتا خارجی که باعث بالاتر رفتن و پائین تر اومدن این ارز میشه تحقیق کامل انجام . دوست گلم آدرس پایگاه سوئیفت

کد:
http://www.swift.com/
هست و آدرس خبر مربوطه

کد:
http://www.swift.com/news/press_releases/SWIFT_disconnect_Iranian_banks

به سر اول توجه بفرمائید

ماشا... خودتون که به زبان وارد هستید . قطع خدمات به موسسات مالی ایران که در حال حاضر تحت تحریم اتحادیه اروپا هستن لیست اون بانک ها و موسساتی رو که تحریم بودن هم گذاشتن . :eh:

پرابلم ؟ همیشه خبر رو از منبع اصلی جویا بشید نه خبر گذاری اینم سندم که ببینید که خبر گذاری از خودش نظر داره متاسفانه :(

میگن هیچ موقع خبر گذاری از خودش نظریه ولی خلاف واقع هست . ببینید ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮خبرهای کوتاه‬ - ‮'قیمت دلار از مرز ۲ هزار تومان گذشت'‬

به روز شده: 13:24 گرينويچ - جمعه 16 مارس 2012 - 26 اسفند 1390 یعنی دقیقا تاریخ امروز :eh: دیگه مزخرف گویی و مزخرف نویسی افتادن همین امروز من دلار الکترونیکی رو 1930 حساب کردم و حواله بانکی و یا مانی گرام رو 1889.7 تومان . :eh: . همکارهای من هم همین بود نرخشون . دیگه یعنی شور یه قضیه رو در اوردن و هر سولاخی توش انگشت کردن . دوست گلم من هیچ حرفیم روی بی اطلاعی نیمزنم . بانک ملی و صادرات هم برای ضمانت نامه ها از پنجشنبه اعلام کرده بودن که ممکنه مجبور به فسخ بشن ولی بانک های خصوصی تا الان هیچ چیزی اعلام نکردند . حساب های ارزی خودم در بانک ملی تغییر کد شدند ولی بانک در بانک های خصوصی حتی تغییر کد نشدند ;)

تا الان از نظر حقوقی و چیزی که در وب سایت رسمی خود SWIFT اعلام شده طبقه گفته خودشون و بانک های تحریمی اتحادیه اروپا همون لیستی هست که عرض کردم .

بنده در زمینه سکه همون جور که میدونید هیچ موقع اظهار نظری نکردم چه برای خرید و چه برای فروش ولی کارم ارز هست و وقتی نوشته ای بی اساس هست رو نمیتونم نگم که بی اساس هست . همیشه اخبار رو منبع اصلیش تهیه کنید نه خبر گذاری ها . متاسفانه در چند ساله اخیر خبر گذاری ها که نباید از خودشون نظری داشته باشند این رسالت مهم خودشون رو زیر پا گذاشتن . بی بی سی هم یه زمان بی بی سی بود الان هم که خودتون وضع رو می بینید :( . در هر زمینه اخبار رو از سورس اصلیش تهیه کنید چون پیچوندن خبر و مغرضانه نویسی اون در اقتصاد یک عامل بسیار مهم هست و باعث تنش میشه و صد البته از همین تنش ها هست که کسائی که به علوم وارد هستند سودهای سنگین میکنن ;)

دوست عزیز آقای موذنی

من خودم این مورد رو براتون گرفتم گذاشتم که

In November 2011, the United States designated the entire Iranian banking regime as one that might be aiding and abetting terrorist activities but the measure fell short of sanctioning the country's central bank.

من براتون مدرک آوردم شما هم اسناد رو گذاشتید. توضیح موسسات. اولا اینکه در آخرین رده بندی دیگه اسم نمی گذارند بلکه آخرین تصمیمات بر عمومی سازی بود. خودتون می دونید که بانک مرکزی بریتانیا و کانادا و استرالیا کلا بانک مرکزی رو تحریم کردند و کشورهای دیگر هم این قانون عمومی سازی رو جلو رو گرفتند. این لیستی که گفتید مال قبل نوامبر بود که قیمت دلار هنوز مناسب بود اما این تصمیم که گرفته شد سیستم بانکی ایران (خصوصی و غیره) به هم ریخت .... من هر جا که خوندم نوشته حداقل ۳۰ بانک و موسسات وابسته تحریم شدند.

خبرگزاری های دیگه تکمیل می کنند. اون خبر اصلی رو می گن و تکمیل اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰ بانک در ایران در سویفت عضوند و همشون با دولت ایران همکاری می کنند و جزو اینها می شن. من گفتم اون لیستی که شما اوردید از کجاست!؟ شما جواب ندادید ... منبع اون رو بگید!

خبر بی بی سی از خودش نبود. بی بی سی خبر نگار نداره تو ایران بلکه خبر اصلش از ایلنا بود ... چرا خبر ایلنا رو نگذاشتید لینک بی بی سی ش رو گذاشتید ... مقصود داشتید!؟

بالا