khafan12
Registered User
- نوشتهها
- 201
- لایکها
- 28
چقدر زیاد !
چقدر راحت بهم فحش میدیم و توهین می کنیم. عجیبه جدا !!!جون من ساعتی چقدر میگیری؟؟؟!!
![]()
دو تا سوال دارم از کاربلدهای طلا:
1 - برای خرید شمش طلا (وزنهای کم مثلا 10 گرمی) بصورتی که هم در داخل و هم در خارج نقدشونده باشه، چه عیاری متداول هست و توصیه میشه؟
2 - شرکت یا مارک معتبری میشناسید برای خرید شمش طلا؟
وَعِبَادُ الرَّحْمَـٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا (سوره فرقان آیه 63)
بندگان (خاص خداوند) رحمان، کسانی هستند که با آرامش و بیتکبّر بر زمین راه میروند؛ و هنگامی که جاهلان آنها را مخاطب سازند (و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام میگویند (و با بیاعتنایی و بزرگواری میگذرند)
چقدر راحت بهم فحش میدیم و توهین می کنیم. عجیبه جدا !!!
وَعِبَادُ الرَّحْمَـٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا (سوره فرقان آیه 63)
بندگان (خاص خداوند) رحمان، کسانی هستند که با آرامش و بیتکبّر بر زمین راه میروند؛ و هنگامی که جاهلان آنها را مخاطب سازند (و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام میگویند (و با بیاعتنایی و بزرگواری میگذرند)
من به شما تویهین کردم؟؟؟؟؟وَعِبَادُ الرَّحْمَـٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا (سوره فرقان آیه 63)
فرمانروایی اسمانها و زمین از ان خداوند است.کهکشانها و اسمان بر سر مصدر قدرت اویند.وَعِبَادُ الرَّحْمَـٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا (سوره فرقان آیه 63)
نمی دانم این عاغایان دنیا را چه فرض کرده اند ؟فکر کنم مذاکرات 25 فرورودین به بن بست خورده.
آقای اردوغان در یک کنفرانس خبری در آنکارا در این باره گفت: "ایران در تغییر محل گفتگوهای هسته ای از استانبول به دمشق و بغداد، صادقانه عمل نمی کند و به دلیل نداشتن صداقت، ایران در حال از دست دادن وجهه بین المللی اش است."
"پیشنهاد برای برگزاری مذکرات در دمشق و بغداد، فقط اتلاف وقت است و مذاکره ای صورت نخواهد گرفت. چون ایران می داند که طرفهای مقابل به دمشق یا بغداد نمی آیند."