• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
این بورس اتی سکه چجوریه یعنی اگه من مثلا 10 تا سکه برای تیر بخوام بفروشم چه کار باید بکنم اگه کسی از دوستان بلده لطفا راهنمایی کنه

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من به گزارش خبرگزاری فارس کاری ندارم که چی میگه. من به بازاری که ازش خرید میکنم و قیمتها رو میبینیم کار دارم دوست عزیز. که خدا رو شکر قیمتها نسبت به قبل عید روند کاهشی رو دارن. (البته هنوز ملموس برای مردم نیست و قیمنها هنوز بالان) حالا شما در تهران گرون میخرین دیگه برای من مهم نیست.

اینم لیست قیمتها در بازار مواد پروتئینی مشهد (بلوار استقلال):

قیمت انواع مواد پروتئینی در بازار مشهد (بلوار استقلال) 1391/01/16: (تغییرات نسبت به آخرین اعلام در روز 12 فروردین91)

1- تخم مرغ ساده کیلویی 23000 ریال(-)
2- مرغ گرم کیلویی 45000 ریال (500 ریال کاهش)
3- ران گوسفند با 1/2 گردن: 209000 دیال (1000 ریال کاهش)
4- مغز ران گوساله: حداقل: 165000 ریال (5000 ریال کاهش) حداکثر: 180000 ریال (5000 ریال کاهش)

دو هزار تومن میره رو یه جنس بعد صد تومن ارزون میشه
برادر گرانقدر الان صد تومن بدی به گدا تف هم صورتت نمیندازه اونوقت شما اومد زدی هزار ریال یا پنج هزار ریال تا مثلا بزرگ به نظر بیاد؟
عزیزم کسایی که تو این بخش میان دیگه همه میدونن وضع بازار چطوره و قراره از اینی هم که هست بدتر بشه
لطفا شما کاسه داغتر از آش نشو

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
امکان سقوط سکه به زیر 700 بسیار بسیار کم هستش.فقط قیمت طلای خام بهار آزادی با احتساب دلار 1900 تومنی و انس1630 دلاری 738 تومن هست.به نظر نمیرسه انس کاهش چشمگیر داشته باشه و همه میدونن کشور با کمبود شدید دلار مواجه هست و احتمال کاهش قیمت دلار هم بعید به نظر میرسه.امکان نداره سکه زیره ارزش طلای خامش معامله بشه چون به سادگی قاچاق میشه!

اونس که فعلا داره سقوط میکنه و رسیده به 1620

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
من به گزارش خبرگزاری فارس کاری ندارم که چی میگه. من به بازاری که ازش خرید میکنم و قیمتها رو میبینیم کار دارم دوست عزیز. که خدا رو شکر قیمتها نسبت به قبل عید روند کاهشی رو دارن. (البته هنوز ملموس برای مردم نیست و قیمنها هنوز بالان) حالا شما در تهران گرون میخرین دیگه برای من مهم نیست.

قیمت انواع مواد پروتئینی در بازار مشهد (بلوار استقلال) 1391/01/16: (تغییرات نسبت به آخرین اعلام در روز 12 فروردین91)
rolleyessmileyanim.gif

4- مغز ران گوساله: حداقل: 165000 ریال (5000 ریال کاهش) حداکثر: 180000 ریال (5000 ریال کاهش)

- ران گوسفند با 1/2 گردن: 209000 دیال (1000 ریال کاهش)

اقایون زخم کردن :lol:

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
يكي پول لازم شده، مي‌خواد بدونه الان چندتا سكه بفروشه به صلاحه يا اينكه صبر كنه چند روز ديگه، قيمت بالاتر ميره؟

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان عزیز بهتره زیاد با هم کل کل نکنیم. چه بخواهیم چه نخواهیم دولت محترم! با همکاری برنانکه و لطف بانک مرکزی اروپا و همچنین درست کردن بازار دستوری تونسته قیمت طلا و سکه را تا حدی بیاره پایین حالا باید ببینیم چه جوری میشه از این فرصت استفاده کرد به نظر من اونهایی که الان اخبار سکه رو پیگیری می کنند و بعضاً پیش بینی های آنچنانی هم انجام میدند چند دسته اند:
1- اونهایی که سکه رو پس انداز می کنند و کاری هم ندارند گرون میشه یا ارزون اینها فقط برای دلخوشی و آینده دور میخرند و البته خرید های سنگین انجام نمیدن. و در دراز مدت هم سود معقولی می کنند(اعضای خنثی در بازار کوتاه مدت)
2- اونهایی که سکه رو تو ارزونی خریدند و تو گرونی نفروختند الان هم دارند حسرت اون روزها رو میخورند. به این دوستان پیشنهاد میشه بفروشند و این رو بدونند که سود کم بهتر از ضرر هستش. با توجه به اینکه تا آخر فروردین بازار افت خواهد کرد بهتره صبر کنند تو کف دوباره خریدهاشونو انجام بدند تا انشالله از اوایل تابستون شروع به سودگیری کنند.
3- اونهایی که تو گرونی خریدند و الان هم اگه بفروشند ضرر می کنند که برای این دوستان متأسفیم و باید گفت که این بخشی از تجارت و سرمایه گذاریه و کاریش نمیشه کرد. بهتره این دوستان هم تا ضرر بیشتری نکردند بفروشند و مثل ردیف 2 عمل بکنند انشالله تو راند بعدی بتونند ضررهاشونو جبران کنند.
4- اونهایی که خرید نکردند و هی این دست اون دست کردند که البته این دوستان هم میتونند از الان یا از اواخر فروردین شروع به خرید کنند تا بتونند انشالله از تابستون سودگیری کنند
4- اونهایی که پیش خرید سکه انجام دادند که امیدواریم سکه های اونها رو هم بدند تا یه سودی هم اونها ببرند. البته از این دوستان خواهش میشه زیاد دندون گردی نکنند و سکه ها رو با قیمت خوب بفروشند تا دوستان ردیف 2 و 3 و 4 بتونند بخرند و همه با هم سود کنند
..... باقیش رو هم بقیه دوستان بگند.
و البته پیشنهاد میشه تو این تاپیک از قیمت مواد غذایی صحبت نشه تا تاپیک منحرف نشه. چون مقوله مواد غذایی با سکه و طلا یه خورده!!! متفاوت هستش:)

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
يكي پول لازم شده، مي‌خواد بدونه الان چندتا سكه بفروشه به صلاحه يا اينكه صبر كنه چند روز ديگه، قيمت بالاتر ميره؟

وقتی به روزهای عرضه سکه‌های پیش فروش شده نزدیک شویم طبیعتن قیمت سکه می آید پایین

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
به نظر من :
يادتونه سر قضيه ي دلار و اينكه با يه جو سازي و خبرپراكني كه قيمت كشيد پايين خيلي از افراد عادي و عامه ي مردم كه بدون تجربه وارد
شده بودن رفتن و دلارهاشون رو با كلي ضرر فروختن !
براي مورد سكه ها هم خيلي افراد بدون تجربه و فقط بخاطر سود بردن وارد شدن و اگه موقع تحويل سكه ها با يه جو سازي يا مجازي كاهش
دادن قيمت ها مطمئنا خيلي افراد ساده لوح ميرن و حتي به ضرر شده سكه هاشون رو ميذارن برا فروش !
من معتقدم تو اين مملكت هرچيزي رفت بالا ديگه پايين نمياد حالا شايد با يه جو سازي يا هرچي يكم بتونن بكشن پايين ولي تنها اين وسط
افراد ساده لوح و بي اطلاع ميرن و با ضرر جنسي رو كه خريدن ( دلار يا طلا و سكه و غيره ) ارزون ميفروشن .

فقط بگم عجب مملكتي داريم امروز با واريز يارانه ها و تنها بخاطر جو خبر افزايش 28 هزار توماني يارانه هر نفر و اينكه فعلا در اصل كسي نميتونه
برداشت كنه اين مبلغ جديد رو رفتم بازار ديدم همه كشيدن رو قيمتها .
ازروغن بگير كه همين امروز به نسبت هفته ي قبل چيزي حدود 30 درصد قيتش افزايش پيدا كرده تا شكر و چند قلم جنس ديگه .
عجب بازاري هايي دارم بخدا كه الله بختكي ميكشن رو قيمتاشون و ملت هم عين چيز .................................................... بيخيال .

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خود دولته كه داره اينطوري مي‌كنه

به نظر من :

فقط بگم عجب مملكتي داريم امروز با واريز يارانه ها و تنها بخاطر جو خبر افزايش 28 هزار توماني يارانه هر نفر و اينكه فعلا در اصل كسي نميتونه
برداشت كنه اين مبلغ جديد رو رفتم بازار ديدم همه كشيدن رو قيمتها .
ازروغن بگير كه همين امروز به نسبت هفته ي قبل چيزي حدود 30 درصد قيتش افزايش پيدا كرده تا شكر و چند قلم جنس ديگه .
عجب بازاري هايي دارم بخدا كه الله بختكي ميكشن رو قيمتاشون و ملت هم عين چيز .................................................... بيخيال .

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
ديگه فكر كنم ماه‌هاي آخري هستش كه اينجا بتونيم با هم بحث كنيم :(

ای بابا اين قطره هم كه هميشه يه چند روزی از غافله عقبه ، اون خبر كه دروغه اينم جوابيش :

آفتاب - اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی نخواهد شد

دوستان سكه شنبه مياد پايين يا ميره بالا ؟ امروز بفروشم بهتره يعنی ؟

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27

rolleyessmileyanim.gif

مرغ 3000تومانی شده 5000 بعد شده 4500 اقا فکر می کونه ارزون شده زمانی میگن ارزون شده که 3000 تومان سابق برسه به 2000 تومان چی بگم به شما اخه:wacko:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسایی که این سوال بخریم یا بفروشیم رو میکنن.

اگه فکر میکنید قراره 4 میلیون سکه قرار ده دوازده روز دیگه بریزن توی بازار که خلافشم اثبات نشده , یعنی اگه قرار بود ندن از قبل تر باید زمینه سازیشو میکردن که نکردن پس قصد دادن سکه هاست پس با این اوضاع سکه قراره بیاد پایین , یعنی خریدن مساویه با ضرر
اگه فکر میکنید قراره سکه هارو ندن پس برید بخرید تا بعد از اینکه سکه هارو ندادن سکه بزنه بالای یه میلیون و سود کنید !!

غیر از این هیچکسی علم غیب نداره , کلا کسی که میاد گیر سه پیچ میده میگه بخرید بخرید , نخرید نخرید , یا اینکه چیزی از بازار نمیدونه , یا اینکه خیالش نیست مردم ضرر کنن , سود کردن ملت کردیت تحلیلشو میگیره ضررم کردن چیزی که زیاده آی دی !! ای دی عوض میکنه یا اینکه قصد جهت دهی به بازار رو داره خودش سود کنه.
از اون طرفم کسی که این سوالو میپرسه , ته دلش حتی بدون اینکه خودش بدونه دنبال کسیه که اگه ضرر کرد درونا کسی رو داشته باشه که سرزنش کنه برای این شکست.
پس نپرسید بخریم یا نخریم !! اومدیم فلان ای دی اومد گفت بخر !! اونوقت باید بری بخری؟ اون یکی ای دی اومد گفت نخر باید نری بخری, یا بری نخری , یا نری نخری؟؟

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دقيقاً كسي علم غيب نداره، ولي كاش به جاي علم غيب يكي رو داشتيم كه با اين برنانكه و چندتا از اين كله گنده‌هاي بانك مركزي اروپا و يك كسايي توي بانك مركزي خودمون آشنا بودن، اونوقت هم حال بانك مركزي خودمونو ميگرفتيم كه سر مردمي كه پيش خريد كردن كلاه نره و هم كسايي كه سكه فيزيكي دارن بهشون با قاطعيت 100% مي‌گفتيم چي‌كار كنن و هم يك قرون نمي‌ذاشتيم دولت و بانك سود بكنه يك ضرري هم بده كه ديگه با مردم بازي نكنه و مردمو به هر طرفي كه مي‌خوان نكشونن با اين مملكت‌داريشون... و تا دنيا دنياس يادشون بمونه :worried: حيف كه اينا همش يك آرزو بيش نيست
تنها راهي كه ميشه 100% گارانتي كرد همينه

کسایی که این سوال بخریم یا بفروشیم رو میکنن.

اگه فکر میکنید قراره 4 میلیون سکه قرار ده دوازده روز دیگه بریزن توی بازار که خلافشم اثبات نشده , یعنی اگه قرار بود ندن از قبل تر باید زمینه سازیشو میکردن که نکردن پس قصد دادن سکه هاست پس با این اوضاع سکه قراره بیاد پایین , یعنی خریدن مساویه با ضرر
اگه فکر میکنید قراره سکه هارو ندن پس برید بخرید تا بعد از اینکه سکه هارو ندادن سکه بزنه بالای یه میلیون و سود کنید !!

غیر از این هیچکسی علم غیب نداره , کلا کسی که میاد گیر سه پیچ میده میگه بخرید بخرید , نخرید نخرید , یا اینکه چیزی از بازار نمیدونه , یا اینکه خیالش نیست مردم ضرر کنن , سود کردن ملت کردیت تحلیلشو میگیره ضررم کردن چیزی که زیاده آی دی !! ای دی عوض میکنه یا اینکه قصد جهت دهی به بازار رو داره خودش سود کنه.
از اون طرفم کسی که این سوالو میپرسه , ته دلش حتی بدون اینکه خودش بدونه دنبال کسیه که اگه ضرر کرد درونا کسی رو داشته باشه که سرزنش کنه برای این شکست.
پس نپرسید بخریم یا نخریم !! اومدیم فلان ای دی اومد گفت بخر !! اونوقت باید بری بخری؟ اون یکی ای دی اومد گفت نخر باید نری بخری, یا بری نخری , یا نری نخری؟؟

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10
ممنونم دوست عزیز... من قصد خرید داشتم و چون تجربه در این زمینه ندارم از دوستان باتجربه کمک خواستم.

پس کمی صبر میکنیم :)

بالا