قیمت انواع مواد پروتئینی در بازار مشهد (بلوار استقلال) 1391/01/16: (تغییرات نسبت به آخرین اعلام در روز 12 فروردین91)
1- تخم مرغ ساده کیلویی 23000 ریال(-)
2- مرغ گرم کیلویی 45000 ریال (500 ریال کاهش)
3- ران گوسفند با 1/2 گردن: 209000 دیال (1000 ریال کاهش)
4- مغز ران گوساله: حداقل: 165000 ریال (5000 ریال کاهش) حداکثر: 180000 ریال (5000 ریال کاهش)
جون من ساعتی چقدر میگیری؟؟؟!!
![]()
امکان سقوط سکه به زیر 700 بسیار بسیار کم هستش.فقط قیمت طلای خام بهار آزادی با احتساب دلار 1900 تومنی و انس1630 دلاری 738 تومن هست.به نظر نمیرسه انس کاهش چشمگیر داشته باشه و همه میدونن کشور با کمبود شدید دلار مواجه هست و احتمال کاهش قیمت دلار هم بعید به نظر میرسه.امکان نداره سکه زیره ارزش طلای خامش معامله بشه چون به سادگی قاچاق میشه!
چقدر زیاد !سلام بر شما دوست عزیز!!!!!
من به گزارش خبرگزاری فارس کاری ندارم که چی میگه. من به بازاری که ازش خرید میکنم و قیمتها رو میبینیم کار دارم دوست عزیز. که خدا رو شکر قیمتها نسبت به قبل عید روند کاهشی رو دارن. (البته هنوز ملموس برای مردم نیست و قیمنها هنوز بالان) حالا شما در تهران گرون میخرین دیگه برای من مهم نیست.
اینم لیست قیمتها در بازار مواد پروتئینی مشهد (بلوار استقلال):
قیمت انواع مواد پروتئینی در بازار مشهد (بلوار استقلال) 1391/01/16: (تغییرات نسبت به آخرین اعلام در روز 12 فروردین91)![]()
4- مغز ران گوساله: حداقل: 165000 ریال (5000 ریال کاهش) حداکثر: 180000 ریال (5000 ریال کاهش)
همیشه راه دور زدن وجود داره دوست عزیز ...ديگه فكر كنم ماههاي آخري هستش كه اينجا بتونيم با هم بحث كنيم
همیشه راه دور زدن وجود داره دوست عزیز ...
يكي پول لازم شده، ميخواد بدونه الان چندتا سكه بفروشه به صلاحه يا اينكه صبر كنه چند روز ديگه، قيمت بالاتر ميره؟
به نظر من :
فقط بگم عجب مملكتي داريم امروز با واريز يارانه ها و تنها بخاطر جو خبر افزايش 28 هزار توماني يارانه هر نفر و اينكه فعلا در اصل كسي نميتونه
برداشت كنه اين مبلغ جديد رو رفتم بازار ديدم همه كشيدن رو قيمتها .
ازروغن بگير كه همين امروز به نسبت هفته ي قبل چيزي حدود 30 درصد قيتش افزايش پيدا كرده تا شكر و چند قلم جنس ديگه .
عجب بازاري هايي دارم بخدا كه الله بختكي ميكشن رو قيمتاشون و ملت هم عين چيز .................................................... بيخيال .
ديگه فكر كنم ماههاي آخري هستش كه اينجا بتونيم با هم بحث كنيم
من به گزارش خبرگزاری فارس کاری ندارم که چی میگه. من به بازاری که ازش خرید میکنم و قیمتها رو میبینیم کار دارم دوست عزیز. که خدا رو شکر قیمتها نسبت به قبل عید روند کاهشی رو دارن. (البته هنوز ملموس برای مردم نیست و قیمنها هنوز بالان) حالا شما در تهران گرون میخرین دیگه برای من مهم نیست.
اینم لیست قیمتها در بازار مواد پروتئینی مشهد (بلوار استقلال):
قیمت انواع مواد پروتئینی در بازار مشهد (بلوار استقلال) 1391/01/16: (تغییرات نسبت به آخرین اعلام در روز 12 فروردین91)![]()
ديگه فكر كنم ماههاي آخري هستش كه اينجا بتونيم با هم بحث كنيم
کسایی که این سوال بخریم یا بفروشیم رو میکنن.
اگه فکر میکنید قراره 4 میلیون سکه قرار ده دوازده روز دیگه بریزن توی بازار که خلافشم اثبات نشده , یعنی اگه قرار بود ندن از قبل تر باید زمینه سازیشو میکردن که نکردن پس قصد دادن سکه هاست پس با این اوضاع سکه قراره بیاد پایین , یعنی خریدن مساویه با ضرر
اگه فکر میکنید قراره سکه هارو ندن پس برید بخرید تا بعد از اینکه سکه هارو ندادن سکه بزنه بالای یه میلیون و سود کنید !!
غیر از این هیچکسی علم غیب نداره , کلا کسی که میاد گیر سه پیچ میده میگه بخرید بخرید , نخرید نخرید , یا اینکه چیزی از بازار نمیدونه , یا اینکه خیالش نیست مردم ضرر کنن , سود کردن ملت کردیت تحلیلشو میگیره ضررم کردن چیزی که زیاده آی دی !! ای دی عوض میکنه یا اینکه قصد جهت دهی به بازار رو داره خودش سود کنه.
از اون طرفم کسی که این سوالو میپرسه , ته دلش حتی بدون اینکه خودش بدونه دنبال کسیه که اگه ضرر کرد درونا کسی رو داشته باشه که سرزنش کنه برای این شکست.
پس نپرسید بخریم یا نخریم !! اومدیم فلان ای دی اومد گفت بخر !! اونوقت باید بری بخری؟ اون یکی ای دی اومد گفت نخر باید نری بخری, یا بری نخری , یا نری نخری؟؟