• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چرا اينكارو بكنند؟
1- اینکه نمیخوان بفروشن چرا توی خونه باشه توی خطر باشه .
2- با اینکار عکس العمل بازار رو میبینن و اگه اوضاع بیشتر از اونچیزی که انتظارش میره خطری شد اصلا سکه هارو نمیگیرن و پولشو میگیرن , درصورتی که اگه سکه هارو بگیرن دیگه این امکان رو ندارن.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
دلیل این کاهش قیمت چیه؟
دلار را میگم؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آخرین خبر - سكه بخريم يا نخريم؟

ینا- سكه بخريم يا بفروشيم، اين دو سوال رايج‌ترين پرسش در سال ۹۰ بود و ظاهرا امسال هم قرار است ترديد در اين زمينه ادامه داشته باشد با اين تفاوت كه اين بار سطح توقعات از رشد قيمت‌ها و بازده بازار افزايش يافته و البته پيش‌بيني روند قيمت‌ها دشوارتر هم شده است. عامل اول در اين دشواري پيش‌بيني هم قيمت جهاني طلاست.
قيمت جهاني طلا مدتي است كه نوسان شديدي را پشت سر نگذرانده و به نظر هم نمي‌رسد در يك ماه آينده حداقل نوسان شديدي داشته باشد.
پيش‌بيني‌ها نشان مي‌دهد احتمال افزايش بيشتر است. هرچند اين افزايش ممكن است تاثير زيادي روي قيمت سكه نداشته باشد اما با اين حال تجربه نشان داده در اين خصوص حادثه خبر نمي‌كند.
عامل دوم هم قيمت دلار است. قيمت دلار هم‌اكنون در محدوده 1900 دلار قرار دارد و پايين آمدن آن چندان محتمل نيست.
تخصيص ارز براي واردات برخي كالاها و عدم ارايه ارز 1226 توماني به همه كالاها نشان‌دهنده كمبود منابع ارزي است و مشكلات ايجاد شده براي ورود ارز به بازار در شرايط فعلي احتمال كاهش شديد قيمت ارز را بسيار پايين آورده است.
بنابراين از ناحيه ارز احتمال كاهش قيمت سكه بسيار پايين به نظر مي‌رسد
اما در نهايت بانك مركزي تصميم‌گيرنده نهايي است و اين احتمال كه سناريوي جديدي در آستين داشته باشد، كم نيست.​

نكته ديگر هم عرضه سكه بيش از تقاضا در بازار است. اين عامل ممكن است حباب قيمت سكه را كه نزديك به صفر يا زير 30‌هزار تومان است، بشكند ولي نمي‌تواند ارزش سكه را از ارزش ذاتي آن كم كند مگر آنكه آنقدر عرضه چهار ‌ميليون سكه بر بازار تاثير‌گذار باشد كه قيمت دلار را بشكند.
اگر قيمت دلار در بازار در محدوده 1900 تومان بماند و قيمت سكه پايين‌تر از قيمت فعلي بيايد آنگاه عده‌اي سودجو سكه‌ها را به قصد كشورهاي همسايه بار خواهند زد (البته به صورت قاچاق) و دلار آن را به كشور باز خواهند گرداند.
منبع : بینا
لطفاً هرکی میتونه این موضوع رو تحلیل کنه: چرا افت انس شامل حال سکه گرمی نمیشه و کماکان قیمتش 104 تومنه ولی سکه تمام 740 تومن؟ :wacko: گرچه فکر کنم هممون جوابشو میدونیم!!!!!!

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم لحظاتی پیش در بازار به قیمت 7470000 ریال رسید.:D:rolleyes:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اونس 1616 داره مثل سرسره داره مياد پايين

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
همه دنیا دست به دست هم دادن تا سکه بشه 500 هزار تومن.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
تماشاگر عزيز؛
نمي‌دونم اين كتاب و فيلم راز رو خونديد يا نه، ميگه افكارت بايد با انرژي مثبت و برگرفته از كلمات مثبت است باشه تا بتونه واقعاً اون چيزي كه مي‌خواي تحقق پيدا كنه (يه چيزي در مايه‌هاي دعا منتها در قالب مثلا علمي) :happy: و ميگه با اين كار همه چيز ميسر ميشه ;) حالا من پيشنهاد مي‌كنم خودت به همراه چند نفر همدرد پيدا كني تا با انرژي مثبتت روي اونس اثر بذاره و تا شنبه قيمت برسه به قيمت مطلوب. آخ اونوقت ميدوني چي ميشه، نقشه‌هاي بانك مركزي هم همه نقش برآب ميشه. البته بايد هواي انرژي گروه‌هاي مخالفم داشته باشي. ولي واقـــــــــــــعاً اگه يك دفعه اونس به شدت بره بالا ميدوني چــــــــــــــــي ميشه؟ البته عزيز اينو براي رفع خستگي گفتم. اكه بنا بود كارها اينطوري پيش بره كه من 24 ساعته هي به نفع خودم انرژي مثبت مي‌دادم بيرون
:D

همه دنیا دست به دست هم دادن تا سکه بشه 500 هزار تومن.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
مطمینی در انجا به واحدی غیر از دلار عرضه میشود این که شما میگی **** چند نرخی بوجود می اورد ایا سایتی میشناسی که مرجع باشد در این زمینه که قیمت طلا را به ارزی غیر از دلار بدهد هر چند باید اگر درجایی دیگر هم طلا عرضه شود باید یک ارزی مرجع شود که فک کنم انها هم بسته به نرخ دلار چنین کاری را انجام دهند امریکا از سال 44 که هر انس را 35 دلار تعیین کرد و به جای انس 35 دلار به بانکهای دیگر دنیا میداد دلارش رو ارز مرجع کرد و بعد از جنگ ویتنام بزرگترین کلاه بردازی تاریخ را انجام داد که خود بحثی دیگر است همواره ارز مرجع بوده اگر سایتی چیزی داری بده منم بخونم منم یک چیزی شاید یاد بگیرم واقعا اولین باریه که چنین چیزی میشنوم

تو تمام دنیا خریدو فروش با ارز دلار هست مگه صرافی خودمون بری با دلار بهت سکه نمیده
ولی چنج میکنه بعد محاسبه میکنه بهت میده

بقیه کشور ها همینه
ولی با واحد پول همون کشور هم شما میتونی تو بورسش شرکت کنی
همین امارات بغل گوشت
با درهم نمیتونی تو بورسش خرید کنی ؟
ولی با دلارم معامله میشه

این **** چند نرخی نیس - در نهایت همشون با همون نرخ دلار تو جهان قیمت رو عنوان میکنن

یه سایتی بود که تا چن وخ پیش قیمت رو تو بورس های مختلف به دلار میداد و هر 2 دقه بروز میشه
اما حدودا 2 ماه قبل این قسمت رو از صفحش حذف کرد

تقریبا تو تمام مدتی که من قیمت انس رو ازش چک میکردم
افزایش قیمت انس با شروع بازار نیویورک اتفاق میافتاد
اما به محض اینکه به بازار سیدنی میرسید این افزایش به صفر
و وقتی به لندن میرسید تقریبا همیشه منفی میشد یا رشدش خیلی کم میشد

فهمیدن این مطلب هم خیلی سخت نیس
یه روز کاری رو تو نیویورک پیدا کنید که تو لندن تعطیل رسمی باشه اون روز به احتمال 70 درصد قیمت انس رو به بالاس

قیمت طلا تو بازار ایران هم ازونجا که حدود ظهر در میاد احتمالا از بازار توکیو اعلام میشه

این یعنی به احتمال زیاد ایران خرید طلا رو حالا با واسطه یا بی واسطه از بورس توکیو انجام میده

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
خدا رو شکر روند کاهشی قیمت سکه و دلار امروز هم ادامه داشت به نحوی که سکه تمام بهار آزادی طرخ قدیم با 200000 ریال کاهش نسبت به دبروز به 7500000 ریال رسید و دلار هم با 40 ریال کاهش 18940 ریال به فروش رسید. امیدوارم که این روند کاهشی مخصوصا برای قیمت دلار ادامه داشته باشه بلکه یکمی فشار تورمی در کشور کاسته بشه.

و من ا...التوفیق.
فشار تورمی مگه فقط سکه است هزار قلم جنس هست که روی تورم اثر داره
با این وضع مملکت عمرا فشار تورمی پایین بیاد شاید دولت در کنترل بازار سکه کمی موفق عمل کرد اما رد باقی زمینه ها گند زد

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
فشار تورمی مگه فقط سکه است هزار قلم جنس هست که روی تورم اثر داره
با این وضع مملکت عمرا فشار تورمی پایین بیاد شاید دولت در کنترل بازار سکه کمی موفق عمل کرد اما رد باقی زمینه ها گند زد

اگه دلار هم پایین بیاد فشار تورم پایین میاد دیگه!

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
تو تمام دنیا خریدو فروش با ارز دلار هست مگه صرافی خودمون بری با دلار بهت سکه نمیده

بقیه کشور ها همینه
همین امارات بغل گوشت
ولی با دلارم معامله میشه

این **** چند نرخی نیس - در نهایت همشون با همون نرخ دلار تو جهان قیمت رو عنوان میکنن

یه سایتی بود که تا چن وخ پیش قیمت رو تو بورس های مختلف به دلار میداد و هر 2 دقه بروز میشه

یه روز کاری رو تو نیویورک پیدا کنید که تو لندن تعطیل رسمی باشه اون روز به احتمال 70 درصد قیمت انس رو به بالاس

قیمت طلا تو بازار ایران هم ازونجا که حدود ظهر در میاد احتمالا از بازار توکیو اعلام میشه

این یعنی به احتمال زیاد ایران خرید طلا رو حالا با واسطه یا بی واسطه از بورس توکیو انجام میده

فکر کنم خرید طلا با یورو هم انجام میشه. خیلی از کارگزارهای بین المللی نمودار قیمت طلا-یورو و طلا-دلار رو دارند. البته این بازارها همه با هم همبستگی دارند. نمیشه یورو دلار بره بالا، دلار-طلا بیاد پایین. اما قیتمها و نمودار قیمت جدا دارند.

MOHSEN_SHA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بقیه کشور ها همینه
همین امارات بغل گوشت
ولی با دلارم معامله میشه

همونطور که خودت هم میگی ارز ثابت همون دلاره و مرجع هم خودشه پس نمیشه جایی دیگر به شکلی دیگر با ارزی دیگر طلا معامله بشه قیمتها در هر کشوری همون طور که گفتم به 3 متغیر بستگی داره طلا دلار ارز کشور .به جز امریکا که 2 متغیره است . اصلن نمیشه که جایی دیگر بر مبنای ارزی دیگر طلا محاسبه بشه که وقتی شما گفتی من تعجب کردم البته نه اینکه به پوند طلا ندن به همه ارزها طلا میدن ولی قطعا یکی مرجعه . ولی یک پیشنهاد به دوستان دارم اگر فکر می کنید دولت سکه ها رابده که من این احتمال رو میدم سکه هاتونو بفرشید و حداقل تا اولین عرضه سکه صبر کنید الان انس در حال سقوطه حتی اگر صعودی هم بشه هر چی به اولین عرضه نزدیک بشیم دلار افت خواهد کردو میتونید تا 1 ماه منتظر بمانید الان تا اولین عرضه احتمالات به کاهش بیشتره زندگی همیشه ریسکه ولی این نظره منه .ولی ممکنه با هر تصمیمی در دنیا و در داخل همه چیز تحت تاثیر بره شاید شرایط به گونه ای بره که حتی کسی پیدا نشه سکه بخره تا اولین عرضه همه میتونن امیدوار باشن قبل از افزایش انی عرضه سکه بفروشن اما وقتی اولین عرضه اتفاق بیفته دیگه اون شانسی که انهایی که سکه در دست داشتن دیگر نخواهند داشت و به عبارتی با انها که پیش فروش سکه خریدن یر به یر میشن

MOHSEN_SHA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[h=1]بانک مرکزی اروپا علی رغم وجود تورم در کشور آلمان، نرخ بهره ی بانکی را تغییر نداد و آن را در همان سطح یک درصد نگه داشت.[/h]به دلیل پایین نیامدن بهره در اروپا طلا اوج نگرفت وکاهش یافت

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
اونس 1616 داره مثل سرسره داره مياد پايين

فقط میتونم بگم خدا رو شکر. واقعا برای اقتصادمون خوبه که مردم بفهمن سرمایه گذاری رو طلا خوب نیست. سفته بازی اقتصاد رو نابود مبکنه و همه مردم رو بدبخت!!!

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
اگه دلار هم پایین بیاد فشار تورم پایین میاد دیگه!

احسنت منظور منم همین بود. تازه تو بازار مشهد که الحمد لله چند روزی هست که قیمت مواد پروتئینی روند کاهشی به خودشون گرفتن (البته نه زیاد) امیدوارم که اقتصاد کشورمون پیشرفت کنه........واقعا این مسائل ارز سال گذشته به اقتصاد خیلی صربه زد.:)

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
احسنت منظور منم همین بود. تازه تو بازار مشهد که الحمد لله چند روزی هست که قیمت مواد پروتئینی روند کاهشی به خودشون گرفتن (البته نه زیاد) امیدوارم که اقتصاد کشورمون پیشرفت کنه........واقعا این مسائل ارز سال گذشته به اقتصاد خیلی صربه زد.:)
برو نماز شب بخون.تو حرم اقات داره اوضاع درست میشه!!
دیگه همه مشکلاتمون حل شد تورو کم داشتیم !!!!:D
تاپیک رو خالی گیر اوردی جولون میدی؟؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
برو نماز شب بخون.تو حرم اقات داره اوضاع درست میشه!!
دیگه همه مشکلاتمون حل شد تورو کم داشتیم !!!!
تاپیک رو خالی گیر اوردی جولون میدی؟؟

از نظر شما آرزوی بهتر شدن اوضاع و کم شدن تورم مشکلی داره ؟

یا اینکه آرزو کنیم کشور پیشرف کنه بلکه 4 نفر برن سرکار چیز عجیبیه ؟!!!!!

شما مطمئنی حالت خوبه !!!!!!!!

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر میکنم که پایین اومدن اونس و به دنبال اون پایین اومدن قیمت سکه تا حدود زیادی اثر کاهش بیشتر قیمت سکه در زمان تحویل سکه های پیشفروش شده رو خنثی میکنه
یعنی به فرض که قیمت جهانی اونس حتی به 1600 دلار و یا کمی پایینتر از اون هم برسه و قیمت سکه تو این شرایط حدود 700 تومن بشه، قیمت سکه با سرازیر شدن سکه های پیشفروش به بازار تغییر محسوسی نمیکنه و اینکه بعضیا میگن سکه تا 650 یا 600 هم میرسه یک احتمال یک در میلیارده
پایین اومدن اونس جهانیه و یادتون باشه که ایران جزء این جهان نیست
پس منتظر نباشید که تا 10-20 روز دیگه دلار مثلا بشه 1500 تومن، دلار وقتی تغییر میکنه که روابط اینا با دنیا تغییر بکنه، که اینم جزو محالاته ( لااقل تا حالا که کسی غیر از این ندیده)
و اگر اینایی که میگم نمیشه شد حتما یه دست رو سرتون بکشید چون مطمئنا شاخ در میارید، لا اقل خود من شاخ در میارم
پایین اومدن قیمت سکه تا اون حدی که بعضی از دوستان فکر میکنن یه جورایی مثل اینه که انتظار داشته باشین قیمت بنزین آزاد بازم بشه لیتری 100 تومن
اگه این شد اونم میشه که هممون هم میدونیم که نمیشه که نمیشه که نمیشه

بالا