• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زياد حرص نخوريد حتي اگه سكه هاي پيش فروشو سر موقع بدن كه نمي دن سكه به زير 710000 تومن نميرسه چون اگه برسه هركي پيش خريد كرده مي ره پولشو پس مي گيره و از بازار مي خره اون آدم بي سوادي كه مي گه به 600 مي رسه آخه نزديك به 6 ميليون سكه با قيمت 600 تازه بدون ماليات پيش فروش شده كه با ماليات و سود پول حدود 700 تا 710 هزار در مياد مگه ديوونست اگه بازار آزاد بشه 600 نره پولشو بگيره از بازار آزاد بخره؟ ها؟ اينا يه كاري كردن خودشونم توش موندن اگه سكه ها رو بدن و سكه بكشه پايين بقيه ميان پولشونو پس مي گيرن اگه ندن سكه دوباره اوج مي گيره نمي دونن بدبختا چيكار كنن. من پيشنهاد مي كنم سكه ها رو حداقل براي تابستون نگه دارين تمام اين بازيا تا خرداد ماهه و از تير ماه دوباره روند عادي و افزايشي را خواهيم داشت و سكه 1 ميليون را راحت رد مي كند

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
زياد حرص نخوريد حتي اگه سكه هاي پيش فروشو سر موقع بدن كه نمي دن سكه به زير 710000 تومن نميرسه چون اگه برسه هركي پيش خريد كرده مي ره پولشو پس مي گيره و از بازار مي خره اون آدم بي سوادي كه مي گه به 600 مي رسه آخه نزديك به 6 ميليون سكه با قيمت 600 تازه بدون ماليات پيش فروش شده كه با ماليات و سود پول حدود 700 تا 710 هزار در مياد مگه ديوونست اگه بازار آزاد بشه 600 نره پولشو بگيره از بازار آزاد بخره؟ ها؟ اينا يه كاري كردن خودشونم توش موندن اگه سكه ها رو بدن و سكه بكشه پايين بقيه ميان پولشونو پس مي گيرن اگه ندن سكه دوباره اوج مي گيره نمي دونن بدبختا چيكار كنن. من پيشنهاد مي كنم سكه ها رو حداقل براي تابستون نگه دارين تمام اين بازيا تا خرداد ماهه و از تير ماه دوباره روند عادي و افزايشي را خواهيم داشت و سكه 1 ميليون را راحت رد مي كند

اولا که سری اول 546 تومن ثبت نام کردن که با مالیاتش میشه 570 ! اگر قیمت به 650 برسه هنوزم این افراد 14 درصد سود کردن در عرض 4 ماه !

و اما در مورد کسانی که 600 تومن ثبت نام کردن => یادتونه وقتی موبایل ثبت نام کردن(اون سری که چند میلیون ثبت نام کردن و اولویت بندی شد ) !؟ وقتی تحویل دادن برای خیلی ها (به خصوص اولویت های اخر) سودش بسیار ناچیز شد ! هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد!
به فرض که ملت برن پولشون رو هم پس بگیرن ! فکر کردید چی میشه ؟ کلا چیزی حدود 5000 میلیارد تومن سکه ثبت نام شده ! که تقریبا نصفش مال اون 4 ماه ها و شش ماهه هاست که با قیمت پایین نوشته شده ! حالا نصفی که دیرتر اسم نوشتن برن پس بگیرن میشه 2500 میلیارد تومن که در مقابل نقدینگی فعلی کشور عدد کوچکی محسوب میشه !
چرا فکر مکنید کسانی که از ثبت نام سکه ضربه خوردن همشون میرن پولشون رو از بازار سکه میخرن !؟؟ حتی اگر همشون هم بخوان برن سکه از بازار بخرن عرضه به مقداری هست که تقاضا رو پاسخگو باشه !

پ.ن : دولت به خاطر کمبود ذخایر دلار نمیتونه دلار رو ارزون کنه ! پس این سکه و طلا رو به عنوان هربه ای برای کاهش قیمت دلار و یا حداقل نگه داشتن دلار در همین سطح نگاه میکنه

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
یک نکته خوشبینانه هم در مورد کاهش اونس وجود داره و اونم اینه که با کاهش قیمت سکه تا مرز 700 تومن دولت حداقل یکی از بهانه هاش برای تحویل ندادن سکه ها رو از دست میده
یعنی دیگه نمیتونه با هزار و یک ترفند توی بوق و کرنا کنه که ما سکه ها رو مفت پیشفروش کردیم و حالا نمیتونیم تحویل بدیم یا شرایط بذاره برای کسانی که تعداد بالایی سکه پیش خرید کردن
من که به شخصه میگم این کاهش انس یه جورایی مثه آرامش قبل از طوفانه، پس باید منتظر موند و دید این طوفان کی و با چه شدتی شروع میشه، طوفانی که اگه راه بیفته خیلی چیزا رو سر راهش تار و مار میکنه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بانک برای پس ندادن پولا از قبل فکرشو کرده , برای همین این اوراق سکه رو راه انداخت , رسما هم سکه زیادی دست مردم نمیده, چون بخاطر پایین اومدن قیمت حداقل برای دور دوم به بعد گرفتن سکه صرف نمیکنه , هم اوراق میده دست مردم !! البته شرایط اوراقه که هنوز مشخص نیست ولی حتما جوری تعیین میکنن که کسی پولشو از بانک در نیاره.
این اوراق هم البته اگه شرایط مملکت عادی بود و میشد اعتماد کرد و اینا تبدیل اوراق به سکه رو در هر زمانی تضمین میکردن یه سود معقولم داشت بهتر از خود سکه میشد !! حتی اگه سودش هفت هشت درصد بود.

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
من متوجه نمیشم اصلا مگه اینا قسم خوردن که سکه ثبت نام کردین دو برابر رو هر کدوم سود میکنین. اون زمان که ثبت نام کردی سکه ۸۰۰ به بالا بوده فکر کنم که رفتین ثبت نام کردین

۵۰۰ و اندی.که گفتن ۴ ماه دیگه تحویلشه نه ۴ ماه دیگه با سود ۱۰۰ درصد.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب هر روز داره تورم كاهش پيدا ميكنه و همه هم دارن صاحب شغل ميشن

FarsNewsAgency - خبرگزاري فارس

همه کارگران یک شرکت ذوب آهن بيكار شدند - Tabnak.IR | تابناك

اينم يك اخبار بسيار جالبه ديگه گفتم حيفه نخونيد:

http://www.tabnak.ir/fa/news/236086

از نظر شما آرزوی بهتر شدن اوضاع و کم شدن تورم مشکلی داره ؟

یا اینکه آرزو کنیم کشور پیشرف کنه بلکه 4 نفر برن سرکار چیز عجیبیه ؟!!!!!

شما مطمئنی حالت خوبه !!!!!!!!

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

واردات دسته بيل ازاندونزي! - Tabnak.IR | تابناك

امضات خیلی باحاله واقعا اینا خودشون با خودشون در ارتباط باشن کافیه دیگه .مثل اینترنت ملی شده

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون، ولي فكر كنم منظورتون فيلترنت هستش، حتي عكس گل و ميوه‌رو هم فيلتر كردن

امضات خیلی باحاله واقعا اینا خودشون با خودشون در ارتباط باشن کافیه دیگه .مثل اینترنت ملی شده

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ممنون، ولي فكر كنم منظورتون فيلترنت هستش، حتي عكس گل و ميوه‌رو هم فيلتر كردن
وای خدای من الی جان اون واردات دسته بیل خیلی بامزه بود فکر کن تولید ملی اونوقت از اونجا بیارن
ایول

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886

واردات دسته بيل ازاندونزي! - Tabnak.IR | تابناك

من به گزارش خبرگزاری فارس کاری ندارم که چی میگه. من به بازاری که ازش خرید میکنم و قیمتها رو میبینیم کار دارم دوست عزیز. که خدا رو شکر قیمتها نسبت به قبل عید روند کاهشی رو دارن. (البته هنوز ملموس برای مردم نیست و قیمنها هنوز بالان) حالا شما در تهران گرون میخرین دیگه برای من مهم نیست.

اینم لیست قیمتها در بازار مواد پروتئینی مشهد (بلوار استقلال):

قیمت انواع مواد پروتئینی در بازار مشهد (بلوار استقلال) 1391/01/16: (تغییرات نسبت به آخرین اعلام در روز 12 فروردین91)
rolleyessmileyanim.gif

1- تخم مرغ ساده کیلویی 23000 ریال(-)
2- مرغ گرم کیلویی 45000 ریال (500 ریال کاهش)
3- ران گوسفند با 1/2 گردن: 209000 دیال (1000 ریال کاهش)
4- مغز ران گوساله: حداقل: 165000 ریال (5000 ریال کاهش) حداکثر: 180000 ریال (5000 ریال کاهش)

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
حالا شما در تهران گرون میخرین دیگه برای من مهم نیست.
نبایدم مهم باشه، برای شما مقدسات مهمتره !

4- مغز ران گوساله: حداقل: 165000 ریال (5000 ریال کاهش) حداکثر: 180000 ریال (5000 ریال کاهش)
چه ارزونیی وایی، شما هارو با چه ترفند هایی خواب نگهداشتند، برو خبرگزاری های داخلی رو هم ببین بعد بیاد اینجا بگو برام هم نیست!

نه دیگه پس سوریه، لبنان هویجن، یمن بحرین و .... اینا هم کشورن دیگه !

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
من به گزارش خبرگزاری فارس کاری ندارم که چی میگه. من به بازاری که ازش خرید میکنم و قیمتها رو میبینیم کار دارم دوست عزیز. که خدا رو شکر قیمتها نسبت به قبل عید روند کاهشی رو دارن. (البته هنوز ملموس برای مردم نیست و قیمنها هنوز بالان) حالا شما در تهران گرون میخرین دیگه برای من مهم نیست.

اینم لیست قیمتها در بازار مواد پروتئینی مشهد (بلوار استقلال):

قیمت انواع مواد پروتئینی در بازار مشهد (بلوار استقلال) 1391/01/16: (تغییرات نسبت به آخرین اعلام در روز 12 فروردین91)
rolleyessmileyanim.gif

جون من ساعتی چقدر میگیری؟؟؟!!
:D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
عرفان کجاست؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
امکان سقوط سکه به زیر 700 بسیار بسیار کم هستش.فقط قیمت طلای خام بهار آزادی با احتساب دلار 1900 تومنی و انس1630 دلاری 738 تومن هست.به نظر نمیرسه انس کاهش چشمگیر داشته باشه و همه میدونن کشور با کمبود شدید دلار مواجه هست و احتمال کاهش قیمت دلار هم بعید به نظر میرسه.امکان نداره سکه زیره ارزش طلای خامش معامله بشه چون به سادگی قاچاق میشه!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
امروز سکه خریدش 730 بود

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
با این که اونس به 1610 هم رسید ولی سکه از 740 پایین تر نیومد ولار رو هم با خودش چند تومانی بالا کشید و این که زیر 740 کسی حاضر به فروختن نیست
طلا 18 عیار هم در بازار حدود 76 پایینتر نیامد
اونس هم یه چند روزی پایین خواهد بود بعدش دوباره به حالت اولش باز خواهد گشت

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
شنبه باز قیمت ها سقوط خواهد کرد ، مگر اینکه دولت مصنوعی بالا نگه داره !
دلار هم پایین تر خواهد اومد ولی نه 100 تومان !

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
الان (امروز) قيمت خريد و فروش سكه طرح جديد توي بازار چنده؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
این هفته فکر کنم اونس روی 1640 تا 50 بسته بشه

سکه فروش 743000
خرید 738500

بالا