• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اوایل خرداد رو به بالارفتن می کنه ! تابستان فصل مناسبی برای خرید نیست !

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
جدي يا شوخي؟! نظر شما راجع به قيمت سكه در هفته‌هاي پيش‌رو چيه؟ ممنون ميشم نظرتونو بگيد

ای آنان که سکه نخریدید بدانید که این آخرین فرصت شماست و در این کار بانک مرکزی تامل کنید باشد که رستگار شوید و خدا با سکه خریدندگان است.:lol:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقا همونطور كه قبلاً هم گفتي شك نكن دستشون تو يك كاسه‌اس، فكر كردي تا حالا چطوري بوده؟

کاشکی خودمو می باختم. پولهای بی زبون رو دارم میبازم؟ یکی پیدا بشه بره برنانکه رو خفه کنه!!!!!!!!!!!:(

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
دوستان فکر های خام نکنن سکه از 700 پایینتر نمیاد اونم در مقطع خیلی کوتاهی اگه 700 بشه که بعید میدونم من با کله میرم میخرم

تبریک میگم

شما نخستین کسی هستید که تونسته با کله بپره تو چاه :lol:

آخه همه زیر پاشون خالی میشه میفتن تو چاه :D

آره بشه منم با کله میرم میخرم .

نه دیگه قبول نیس پست قبلی رو خوندی - شما یه جور دیگه باید بپری

تازه اون قبلیه هنوز ته چاهه شمام با کله بپری یه خرده ناجور میشه :p اون بنده خدا هم کللش میشکنه هم ...:lol:

من شخصا منتظر 670 80 نشستم
اما با وضعیتی که اونس پیدا کرده اگه تا اون موقع زیر 1600 بیاد 650 هم عدد بعیدی نیست

با اخباری که از وضعیت خرید هند شنیدم و پیش بینی ها و مقایسه هند با خرید های سال گذشتش احتمال کاهش اونس هم زیاده

MOHSEN_SHA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکه بفهمید طلا تا چه اندازه سقوط خواهد کرد باید به نرخ ارزها توجه کنید الان دلار به یورو 1.31 است یعنی یورو در برابر دلار کاهش داشته ار 1.33 به 1.31 رسیده یعنی حدود 2 درصد کم شده و برای انها که یورو دارند اصلا این کاهش طلا به چشم نیامده روپیه هند هم کاهش داشته هند بزرگترین خریدار طلای دنیاست پس این کاهش ارزش طلا که به دلار است در برابر پول انها چشم گیر نبوده و انها را ترغیب به خرید نکرده می تونید در سایت XE این تغییرات را ببینید هروقت واحد پول انها افزایش پیدا کرد طلا برای اونا به واحد پولیشون ارزون میشه و خرید طلا می کنن و قیمتها دوباره بالا میره ولی کلن التهاب دنیا دار کم میشه و این باعث میشه طلا افت بلند مدت رو تجربه کنه برای همین هست که می گن طلا تا فلان قیمت ممکنه افت کنه واگر افت کرد واز اون قیمت پایین تر رفت تا فلان قیمت دیگر افت می کند چون پس ار افت از طریق دلار در حوزه ای دیگر قیمتها ارزان می شود و انها وارد بازار می شوند.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
برای اینکه بفهمید طلا تا چه اندازه سقوط خواهد کرد باید به نرخ ارزها توجه کنید الان دلار به یورو 1.31 است یعنی یورو در برابر دلار کاهش داشته ار 1.33 به 1.31 رسیده یعنی حدود 2 درصد کم شده و برای انها که یورو دارند اصلا این کاهش طلا به چشم نیامده روپیه هند هم کاهش داشته هند بزرگترین خریدار طلای دنیاست پس این کاهش ارزش طلا که به دلار است در برابر پول انها چشم گیر نبوده و انها را ترغیب به خرید نکرده می تونید در سایت XE این تغییرات را ببینید هروقت واحد پول انها افزایش پیدا کرد طلا برای اونا به واحد پولیشون ارزون میشه و خرید طلا می کنن و قیمتها دوباره بالا میره ولی کلن التهاب دنیا دار کم میشه و این باعث میشه طلا افت بلند مدت رو تجربه کنه برای همین هست که می گن طلا تا فلان قیمت ممکنه افت کنه واگر افت کرد واز اون قیمت پایین تر رفت تا فلان قیمت دیگر افت می کند چون پس ار افت از طریق دلار در حوزه ای دیگر قیمتها ارزان می شود و انها وارد بازار می شوند.

تحلیل شما درسته

فقط یه چیز رو جا انداختی

قیمت انس تو 4 بازار در نقاط مختلف دنیا تعیین میشه

لندن
توکیو
سیدن
و گمونم نیویورک

این در حالیه که تو هر کدوم ازین کشور ها با واحد پول همون کشور میشه به راحتی طلا خرید
و اصلا نیازی نیس شما پولتو به دلار چنج کنی

حالا اگه تو لندن روپیه نسبت به پوند تقویت شه
و تو نیویورک نسبت به دلار تضعیف شه

هند میتونه خریدشو از بازار لندن انجام بده نه نیویورک

دقیقا برا همینه که تو برخی ساعات که تو نیویورک ساعت کاریه مثلا نرخ طلا زیاد میشه
و تو یه ساعت دیگه که تو لندن کاریه نرخ کاهش پیدا میکنه

در کل معمولا تو نیویورک نرخ طلا بالا میره - ( به خاطر مشکلات اقتصادی امریکا ) واحد پول دلار - بیشترین خرید به دلار

و تو سیدنی و لندن - کاهش پیدا میکنه ( ثبات اقتصادی و ... )

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
منبع:آخرین خبر
دوستان در مورد اوضاع و احوال سکه پرسیدند . ببینید عرض کرم من در موضع گیری هام خیلی بدبین و همیشه حالات بدترین رو در نظر میگیرم .

حالا هم جای دوری نمیره شما کافیه چرتکه بندازید :

۱- حباب سکه را صفر در نظر بگیرید .

۲-انس را ۱۶۰۰ در نظر بگیرید .

۳- دلار را ۱۸۵۰ در نظر بگیرید .

با این حساب سکه ۷۰۰ تومن میشود . دوستان تحلیل ۴ خط را بخونید . تورم امسال طبق پیشبینی ها بیشتر از پارساله . شما از چی میترسید؟ همین کلمه تورم - دقت کنید صرف وجود تورم یعنی هر کالایی باید یک حاشیه حبابی داشته باشه -.

حباب صفر اصلا معنا نداره مخصوصا در رابطه با سکه . اگر باشد یا بتعبیر برخی حباب منفی همانند تابع ضربه لحظه ای عمل میکند.

خدمت دوست عزیزی که ازم پرسیده بود عرض کردم یکی از اشنا ها از الان ۲ کیلو طلا انبار کرده برای تیر و خردادماه.

ما کجای کاریم ؟

همین امروز رو درنظر بگیرید! مظنه از ۳۴۰ تا ۳۲۸ اومد فقط ۱۲ واحد افت ولی حجم تقاضا ها تا ۳۳۱ بردش بدلیل اینکه انس رو کف میدونستند ولی الان عصری چون دباره ریخت دست از خرید کشیدند .

یادتون باشه این فقط ما نیستیم که فروشنده ایم - تعداد زیادی هستند که خریدارند . دوستی پرسیده بود الان سکه رو بفروشیم یا نه؟

الان بنظرم کار از کار گذشته . اگر بقیمت بالا خریده اید البته! ولی کسانی که ۷۴۰ یا ۷۵۰ خرید داشته اند - بله برای نوسان گیری میتوانند بفروشند .

این نکته رو یادتون باشه هیچ وقت در فرصتی که فرصت طلایی خرید هست دست به فروش نزنید! خودتون رو اندکی جای اونهایی بذارید که منتظر خرید هستند و با پول نقد اماده حمله !

من از انس شکی ندارم که بعد از این نزول یک صعود خوبی داریم اما از بابت دلار باز هم باید تا ۲۵ فروردین صبر کرد .

بازم اگه مطلبی یادم اومد در ادامه اضافه میکنم

MOHSEN_SHA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمینی در انجا به واحدی غیر از دلار عرضه میشود این که شما میگی **** چند نرخی بوجود می اورد ایا سایتی میشناسی که مرجع باشد در این زمینه که قیمت طلا را به ارزی غیر از دلار بدهد هر چند باید اگر درجایی دیگر هم طلا عرضه شود باید یک ارزی مرجع شود که فک کنم انها هم بسته به نرخ دلار چنین کاری را انجام دهند امریکا از سال 44 که هر انس را 35 دلار تعیین کرد و به جای انس 35 دلار به بانکهای دیگر دنیا میداد دلارش رو ارز مرجع کرد و بعد از جنگ ویتنام بزرگترین کلاه بردازی تاریخ را انجام داد که خود بحثی دیگر است همواره ارز مرجع بوده اگر سایتی چیزی داری بده منم بخونم منم یک چیزی شاید یاد بگیرم واقعا اولین باریه که چنین چیزی میشنوم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونس داره به سمت هدف 1560 میره !!
البته من همیشه عقیده داشتم که اونس یه بار باید قیمت 1420 رو ببینه !!
به هر حال همه چیز داره دست به دست هم میده که ملت از سکه ضرر کنن !! یعنی سرمایشون در ضرر باشه !! تا بفهمن حجوم به یک سمت نمیتونه به نفع همه باشه !! البته بیشتر بخاطر دادن سکه های پیش فروشی میگم نه قیمت اونس !
ولی خوش بینانه بخوایم نگاه کنیم دور اولی های سکه یا در حد سود بانکی سود میکنن یا سودی نمیکنن و ضرری هم نداره , هرچند خواب سرمایه خودش ضرره. باز فراموش نکنید قیمت سکه اگه مثلا 650 بشه ! از شما 600 به زور بردارن , پس فکر نکنید سکه شد 650 و پیش فروش برای شما 540 در اومده هشتاد سود کردید !
برنده اونیه که سکه حدود 620 تا 650 بتونه بخره وقتی بازار قفل شد.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من حساب کردم اگر سکه زیر 750 بیاد اونایی که پیش فروش ثبت نام کردن میوفتن تو ضرر .
با احتساب 5 درصد ارزش افزوده-سود 6 ماه سپرده گذاری و اختلاف قیمت خرید با فروش صرافیها حداقل باید 750 فروخت تا یر به یر بشه.کمترش ضرره.

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
خدا رو شکر روند کاهشی قیمت سکه و دلار امروز هم ادامه داشت به نحوی که سکه تمام بهار آزادی طرخ قدیم با 200000 ریال کاهش نسبت به دبروز به 7500000 ریال رسید و دلار هم با 40 ریال کاهش 18940 ریال به فروش رسید. امیدوارم که این روند کاهشی مخصوصا برای قیمت دلار ادامه داشته باشه بلکه یکمی فشار تورمی در کشور کاسته بشه.:rolleyes::)

و من ا...التوفیق.

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3

خوش اومدی درسته من چند ماهی بیش نیست عضو شدم و تحلیلهای شما رو میخوندم خوشحال شدم که برگشتی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
در ضمن یک پیشنهاد با اونایی که روزای اول پیش خرید کردن.
اگه قصد ندارید همون وقت سکه هاتون رو بفروشید , که کار خیلی غیر عقلانی ای هم هست فروشش توی اون زمان , سکه هارو تا جایی که میشه نگیرید , اگه اشتباه نکنم دو ماه وقت دادن برای گرفتن سکه ها.

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
لطفاً هرکی میتونه این موضوع رو تحلیل کنه: چرا افت انس شامل حال سکه گرمی نمیشه و کماکان قیمتش 104 تومنه ولی سکه تمام 740 تومن؟ :wacko: گرچه فکر کنم هممون جوابشو میدونیم!!!!!!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چرا اينكارو بكنند؟

در ضمن یک پیشنهاد با اونایی که روزای اول پیش خرید کردن.
اگه قصد ندارید همون وقت سکه هاتون رو بفروشید , که کار خیلی غیر عقلانی ای هم هست فروشش توی اون زمان , سکه هارو تا جایی که میشه نگیرید , اگه اشتباه نکنم دو ماه وقت دادن برای گرفتن سکه ها.

بالا