منبع:
آخرین خبر
دوستان در مورد اوضاع و احوال سکه پرسیدند . ببینید عرض کرم من در موضع گیری هام خیلی بدبین و همیشه حالات بدترین رو در نظر میگیرم .
حالا هم جای دوری نمیره شما کافیه چرتکه بندازید :
۱- حباب سکه را صفر در نظر بگیرید .
۲-انس را ۱۶۰۰ در نظر بگیرید .
۳- دلار را ۱۸۵۰ در نظر بگیرید .
با این حساب سکه ۷۰۰ تومن میشود . دوستان تحلیل ۴ خط را بخونید . تورم امسال طبق پیشبینی ها بیشتر از پارساله . شما از چی میترسید؟ همین کلمه تورم - دقت کنید صرف وجود تورم یعنی هر کالایی باید یک حاشیه حبابی داشته باشه -.
حباب صفر اصلا معنا نداره مخصوصا در رابطه با سکه . اگر باشد یا بتعبیر برخی حباب منفی همانند تابع ضربه لحظه ای عمل میکند.
خدمت دوست عزیزی که ازم پرسیده بود عرض کردم یکی از اشنا ها از الان ۲ کیلو طلا انبار کرده برای تیر و خردادماه.
ما کجای کاریم ؟
همین امروز رو درنظر بگیرید! مظنه از ۳۴۰ تا ۳۲۸ اومد فقط ۱۲ واحد افت ولی حجم تقاضا ها تا ۳۳۱ بردش بدلیل اینکه انس رو کف میدونستند ولی الان عصری چون دباره ریخت دست از خرید کشیدند .
یادتون باشه این فقط ما نیستیم که فروشنده ایم - تعداد زیادی هستند که خریدارند . دوستی پرسیده بود الان سکه رو بفروشیم یا نه؟
الان بنظرم کار از کار گذشته . اگر بقیمت بالا خریده اید البته! ولی کسانی که ۷۴۰ یا ۷۵۰ خرید داشته اند - بله برای نوسان گیری میتوانند بفروشند .
این نکته رو یادتون باشه هیچ وقت در فرصتی که فرصت طلایی خرید هست دست به فروش نزنید! خودتون رو اندکی جای اونهایی بذارید که منتظر خرید هستند و با پول نقد اماده حمله !
من از انس شکی ندارم که بعد از این نزول یک صعود خوبی داریم اما از بابت دلار باز هم باید تا ۲۵ فروردین صبر کرد .
بازم اگه مطلبی یادم اومد در ادامه اضافه میکنم