• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
فرارو- رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اقدام اخیر دولت در افزایش یارانه نقدی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی نمی‌تواند با طرح‌های غیرکارشناسی که طوفان تورم ایجاد می کند موافقت کند.

به گزارش فرارو به نقل از مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه‌شنبه که اولین جلسه مجلس در سال جدید است، طی سخنانی نسبت به اقدام اخیر دولت در افزایش یارانه نقدی و پرداخت آن در پایان سال گذشته گفت: «جدای از اینکه این اقدام خلاف صریح قانون است با شرایط کشور نیز متناسب نیست و کمکی به جلوگیری از گرانی نمی کند بلکه آن را تشدید می کند».

وی همچنین با تاکید بر اینکه این اقدام دولت کمکی به حل مسئله بیکاری هم نمی‌کند خاطرنشان کرد:‌ «این اقدام هیچ افق روشنی برای تولید کشور ترسیم نمی‌کند. اگر دولت مجموعه‌ای از تصمیمات را با هم در نظر می گرفت مجلس قطعاً ‌آن را مورد توجه قرار می داد اما چنین مجموعه‌ای ملاحظه نشده است وگرنه مجلس چنانچه دولت در گام دوم، جلوگیری از تورم و کمک به رونق تولید و ایجاد اشتغال را ملاحظه می کرد با این اقدام موافقت می کرد».

وی تاکید کرد: «اما مجلس شورای اسلامی نمی‌تواند با طرح‌های غیرکارشناسی که طوفان تورم ایجاد می کند نظیر وضعیتی که در چند ماه گذشته رخ داد و ثروت مردم را تقلیل داد موافقت کند».

لاریجانی تصریح کرد: «اگر نگاه اجمالی به اقدامات قدرت‌های زورگو در مقابله با ملت ایران داشته باشیم متوجه می شویم که نقطه کانونی مورد توجه آنها پیکره اقتصادی کشور است تا به توان اقتصادی کشور و تولید داخلی لطمه وارد کنند».

رئیس مجلس گفت: «ملاحظه می‌کنید آنچه **** معظم انقلاب حضرت آیت‌الله *****‌ای در طلیعه سال نو فرمودند که همت ملت در افزایش تولید و رونق تولید و حمایت از کار و سرمایه داخلی شود ، تحلیل شرایط نیروی انسانی، وضعیت کشاورزی و صنعت و رفتار قدرت‌های زورگو راهبردی دقیق برای ملت است».

نماینده مردم قم تصریح کرد: ‌«اگر قوای سه گانه کشور در این جهت همفکری صمیمانه داشته باشند و محور تصمیمات را رونق بخشی به تولید قرار دهند، تحریم‌ها را به فرصتی برای جهش تولید بدل خواهند کرد و از تورم و گرانی جلوگیری و عامل اشتغال پایدار فراهم خواهد شد».

وی گفت: «لازم است مجلس هشتم در ماه‌های پایانی خود مخصوصاً در تدوین بودجه سال 91 موضوع رونق تولید و افزایش بهره وری را چه در کمیسیون تلفیق و چه در کمیسیون تخصصی محور تصمیم گیری خود قرار دهد و در تحقق این امر راهبردی هیچ مصلحت اندیشی سیاسی را در نظر نگیرد».

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
تقریبا دو هفته دیگه تا شروع تحویل سکه های پیش فروش شده باقی مونده
تردیدهای زیادی در مورد تحویل دادن یا ندادن و حتی چگونگی شرایط تحویل سکه ها بر سر زبانهاست

میخواستم از دوستان فعال در این تاپیک خواهش کنم که هر کس با توجه به برداشتهای خودش از اوضاع کنونی و به دور از هر گونه توهین به سایر عزیزان، تحلیل شخصی خودش رو در مورد اوضاع دو هفته دیگه و روزهای بعد از اون اینجا ارائه کنه
شاید به دقیقترین تحلیل 1000 تا سکه هم جایزه تعلق بگیره :D

حداقل حسنش اینه که اینجوری معلوم میشه کیا بر اساس واقعیتهای پیشرو نظر میدن و کیا از روی احساسات

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من قبل از اينكه شما بگيد نظرمو گفتم البته در حد خودم، منتظر جايزه‌ام هستم:rolleyes:

در ضمن اين سئواله منم كسي جواب نداد شما اطلاع داريد؟

شنيدم اين سكه‌هايي كه جديد ضرب كردن 1- تاريخ نداره 2- وزنش كمتر از وزن سكه‌هاي بازاره مگه سكه براساس يك استاندارد خاص توليد نمي‌شه؟ چنين چيزي صحت داره يا فقط يك شايعه است؟

با سلام خدمت همه دوستان
تقریبا دو هفته دیگه تا شروع تحویل سکه های پیش فروش شده باقی مونده
تردیدهای زیادی در مورد تحویل دادن یا ندادن و حتی چگونگی شرایط تحویل سکه ها بر سر زبانهاست

میخواستم از دوستان فعال در این تاپیک خواهش کنم که هر کس با توجه به برداشتهای خودش از اوضاع کنونی و به دور از هر گونه توهین به سایر عزیزان، تحلیل شخصی خودش رو در مورد اوضاع دو هفته دیگه و روزهای بعد از اون اینجا ارائه کنه
شاید به دقیقترین تحلیل 1000 تا سکه هم جایزه تعلق بگیره :D

حداقل حسنش اینه که اینجوری معلوم میشه کیا بر اساس واقعیتهای پیشرو نظر میدن و کیا از روی احساسات

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام آنونی عزیز سال نوی شما هم مبارک
خوش حالم که به " تقاضاي عاجزانه " من توجّه کردید و از شما بابت حضور تان بسیار تشکّر می کنم .

من هم بار ها به این یک بام و دو هوای مدیران و لابی برخی افراد اشاره کردم ، البتّه آن شخصی که شما اشاره کردید مهره ای بیش نیست و پشت سرش افرادی هستند که به جا هایی وصل اند . . .کاملاً با فرمایش شما در مورد جنگ روانی موافقم و بار ها هم به http://forum.persiantools.com/t243342.html اشاره کرده ام و معتقدم همان طور که فرمودید اقتصاد ایران کاملاً نابود شده و ریال دیگر کوچک ترین ارزشی نخواهد داشت و http://forum.persiantools.com/t246692.html فریبی بیش نیست و بخشی از همان جنگ روانی است که شما اشاره فرمودید .

امیدوارم حضور شما در این موضوع همیشگی باشد و قدرت تحلیل و نفوذ کلامتان خاری باشد در چشم عوامل حکومتی !

یعنی این همه بهت میگن متاسفانه خودت دوست نداری بفهمی . اسکناسی که سر یک تاریخ چاپ میشه اصلا ایران نه هر خراب شدی ای که دوست داری فرض کن چون جزو اوراق بهادار هست مرور زمان شامل ارزشش میکنه . بد جور این تاپیک برات خار شده :D . در ضمن بار آخر هست کی منو به این این حماعت و اون جماعت پاس میدی! بفهم شعور داشته باش با رعایت کامل ادب بدون اینکه کسی رو جزو جماعتی بکنی حرفت رو بزن ! جنگ روانی رو هم امثال تو و همفکر های تو راه می اندازن . لااقل من اگر چیزی که بازدهی مالی خبر داره میام میگم و اطلاعاتم در معرض دسترسی عموم میزارم . بازم بهت میگم توی همه پستام هم بهت گفتم مرد باش :eek: که می دونم آدم هایی که جزو طبقه فکری تو و امثالهم هستن از این واژه بویی نبردن .

در ضمن جد و آباد جناب عالی عوامل حکومتی هستید

یک تاپیک زدی به پست یک کاربر فقط خودش توش پست زدی :lol: این نشون میده همه به جز شما توی این انجمن که 2 زار سواد اقتصادی دارن . در ضمن در مورد سپرده بانکی گفتی توی همون تاپیکت . اگر شما قوانین و سر فصل های بانکی بلد نیسیتید و فکر میکنید سپرده بانکی فقط برای پول سود گرفتن سخت در اشتباهی . به شخصه 80% هر سپرده بانکیم به صورت خط اعتباری نقد دستم هست اگر شما در این مدت سپرده رو بستید و رفتید ارز و یا سکه خردید که فکر میکنید سود کردید که عملا سود نکردید فقط حفظ سرمایه کردید که همون حفظ سرمایه که فکر میکنید کردید تروم حداقل 40% رو حیبتون در میاره . بنده نه سپرده ای بستم بلکه با همون خط اعتباری همین کار رو کردم البته نه مصه همه چون بنده کارم و شغلم دقیقا اسکالپ کردن کردن و طی بازه زمانی 6 ساعت .درصد سود رو به هیچ عنوان نمیگم :D . ولی اگر شما روی سکه و ارز مجموعا 90% سود کردید بنده هم سپرده نبستم فقط با تفاوت کارمزد بانکی با درصد سود میشه 81% هم سپردم سر جاش بوده و توی این مدت سودش رو گرفتم هم 81% سود کردم . اگر تونستی این جوری تحلیل کنی و سرفصل های بانکی رو بلدی در پستهایی که میدی و تاپیک های منو کوت میکنی باید اینقدر سواد اقتصادی داشته باشی وگرنه تو و امثالهم رو چه به اقتصاد .

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب پایین اومدن سکه که طبیعی بود , همونطوری هم که یکی دو ماه پیش گفتم سکه دلار رو هم با خودش میکشه پایین , الان این پایین اومدن دلار هم همینه جریانش , این بار پایین اومدن دلار نیست که قیمت سکه رو کم داره میکنه , سکه هست که داره قیمت دلارو میاره پایین , البته دلار داره مقاومت میکنه , مطمعنا به تناسب پایین اومدن قیمت سکه و همون اندازه دلار پایین نمیاد و حباب منفی رو کامل پر نمیکنه ولی کاهشش قطعیه هرچقدر هم کاهش داشته باشه راه رو برای پایین تر اومدن سکه باز میکنه.

شنيدم اين سكه‌هايي كه جديد ضرب كردن 1- تاريخ نداره 2- وزنش كمتر از وزن سكه‌هاي بازاره مگه سكه براساس يك استاندارد خاص توليد نمي‌شه؟ چنين چيزي صحت داره يا فقط يك شايعه است؟
چرت باید باشه ! شایعه ندادن سکه ها بیشتر میتونه صحت داشته باشه تا این. مخصوصا در مورد وزن , حالا تاریخ داشته باشه نداشته باشه یه بحث دیگست

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
راستی این مردمی که جوگیرشون کردن و هزاران میلیارد تومان اوراق با سود 20 درصد که اگه زودتر از یه سال بردارند 18.5 درصد فروختند اینها فکر کنم خیلی هاشون امسال پولهاشون رو بردارند و پشیمون بشند و در جای دیگهای سرمایه گزاری کنند اخه مگه میشه تورم 50 درصد سود 20 درصد تازه با اجرای فاز دوم یارانه ها و تحریم ها ریال بی ارزش تر هم میشه
کل سکه های که پیش فروش شده حدود 3.8 میلیارد دلار قیمت داره که واردات 20 روز ایران میشه و همین الان حدود 14 میلیارد دلار پول نقد دست مردمه و ده ها میلیارد دلار هم اوراق فروخته شده که احتمال پس دادن مقدار زیادی از ان وجود دارد قیمت هر دلار را 1900 محاسبه کردم

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اونس 1644

همينجور اونس داره مياد پايين، دوباره برنانكه امشب يه چي گفته اين حاله اونس شده

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
کسی دلیل پایین اومدن انس رو نمی دونه؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
بچه ها سکه یا طلای مستعمل؟
نیم یا کامل؟طرح جدید یا قدیم؟
کدوم به نظرتون بهتره با خرید؟

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
اتفاقی که بین 25 تا 27 فروردین میفته: آقای بهمنی و تیم محترم به علت سوء مدیریت و بر فنا(ک) دادن سرمایه های ملی ( منظور سکه های پیش فروش شده) از سمت خود برکنار می شوند و رئیس جدید بانک مرکزی هم پر واضحه که عمراً این همه سکه رو مفت بده دست خلق الله ، خیلی که لطف کنن اورق مشارکت میدن شاید هم ندن. :eek:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
دارند سکه‌ها را توزیع می‌کنند
بعضی‌ها مثل هخا هنوز می‌گویند چرته، باور نکنید، اینا دست کسی سکه نمی‌‌دهند

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
طبق اطلاعاتی که دوستان دادن نیمه دوم سال یک افزایش قیمت رسمی سکه داریم

حدودا بعد از پایان اخرین پرداخت سکه به ثبت نام شدگان

البته افزایش قیمت از این تاریخ معلوم نیست اما چیزی که پیشبینی میکنن سکه تمام بین 930 تا 990 ثابت خواهد شد

یعنی بعد از افت و خیز سکه حدود 30%

با احترام / حجت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با این اوضاع پیش اومده سکه هارو که میدن هیچ!! یه دو سه تا هم اشانتیون میزارن روش :دی

Sent from my iPod touch using Forum Runner

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه طرح دارم برای پول در اوردن از ماجرای پیش فروش ، یه سایت میخواد طراحی بشه تبلیغات میخواد، اگه طرف خودش صرافی یا طلا فروشی داشته باشه هم بهتره ولی زیام مهم نیست
فقط حیف خودم حسو و حال این حرفارو ندارم وگرنه خوب میگرفت این ماجرا

Sent from my iPod touch using Forum Runner

بالا