• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
منبع:anvarionline.net
تورم 50 درصدی

آثار و ثمرات انفجار بمب ارزی که در آذر ماه سال ۹۰ با سوء مدیریت بانک مرکزی رخ داد، نه در سال ۹۰ که تازه از فروردین تا تیر ماه امسال خود را نشان خواهد داد! بر این اساس پیش بینی می شود تغییرات قیمت دلار رسمی و غیر رسمی در سال قبل، سبب افزایش قیمت و تورم ۵۰ درصدی قیمت ها در بهار و تابستان امسال شود؛ تازه این بدون در نظر گرفتن تبعات افزایش احتمالی قیمت انرژی در سال جدید است!

بر اساس آخرین آمار اعلامی در سال ۹۰، تورم در دی ماه سال قبل ۲۱ درصد بوده است. این ۲۱ درصد را نمی توان ناشی از انفجار بمب ارزی در آذر ماه سال قبل دانست، چراکه روند واردات عموما ۲ تا ۶ ماهه است، به بیانی دیگر کالاهایی که قرار است با ارز پس از انفجار ارزی آذر ماه سال گذشته به کشور وارد شوند احتمالا از فروردین تا تیر امسال وارد بازار ایران خواهند شد.

به همین ترتیب کالایی که در دی ماه سفارش داده شده، احتمالا در فروردین، کالای بهمن ماه ۹۰ در اردیبهشت ماه ۹۱، و کالای اسفند ۹۰ در خرداد ماه ۹۱ وارد بازار ایران خواهد شد و طبیعتا تغییرات قیمت ارز روی این کالاهای جدید تاثیر خواهد گذاشت.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقا موز نخور كي گفته موز بخوري اين قرطي بازي‌ها چيه؟! :D

شما هم مثل اینکه خیلی دوست داری دهن مردم سرویس بشه ها:D

موز 800 تومانی رو دیروز 3000 تومان خریدم،بیکارم و با بدبختی دارم خرج خودم رو میدم.میدونی این تحریم ها و گرونی ها چی بر سر من و امثال من میاره؟؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
عزيز من 10 روزه پيش اينجا نوشتم گوشت شده كيلويي 27000 تومن، يكي از دوستان پيغام داد كه من از شهروند گوشت كيلويي 45000 تومن خريدم دندون آدم بشكنه گوشت كيلويي 45000 بخوره البته به اونجاها همه ميرسه

دیگه 3000 تومنم نیست جناب!!!!!!!!!!!!!!!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من نه تحليلگرم نه اينجا قصد اخلال و مغلطه دارم، ولي نظر كلي مردمو كه مي‌پرسيد همه بر اين عقيده‌اند كه امكان نداره ايران كوتاه بياد، آخه حالا به فرض ايران كوتاه اومد اين وضعيت آشفته و نارضايتي عمومي مردمو كي مي‌خواد جوابگو باشه، يعني اين مسئله فيصله پيدا بكنه مشكلات درجاي ديگري خودشو نشون ميده.

حفظ "جمهوری اسلامی" یعنی چه؟

خدایی شما رویاهای خوبی داری :D
ولی نمی دونم چطور اونها را انقدر واقعی می بینی؟

دوست عزیز صبح بخیر....... اون مال 2 سال پیش بود و ما قبول کردیم و آمریکا رد کرد
یکماه پیش ایران هم 20 درصد غنی کرد.هم صفحه سوخت ساخت.هم 20 درصد رو درون صفحه گذاشت.هم صفحه سوخت رو درون reactor تهران قرار داد....والسلام

دیگه چیزی نیست که ما بخوایم!!! و بخوایم سرش مذاکره کنیم
بازتاب دستاوردهاي هسته‌يي جديد ايران - Tabnak.IR | تابناك

Last edited:

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
عزيز من 10 روزه پيش اينجا نوشتم گوشت شده كيلويي 27000 تومن، يكي از دوستان پيغام داد كه من از شهروند گوشت كيلويي 45000 تومن خريدم دندون آدم بشكنه گوشت كيلويي 45000 بخوره البته به اونجاها همه ميرسه
والا شما رو نمیدونم با چه قیمتی میخرین. ولی توی شهر ما مشهد در میدون استقلال که مرکز توزیع اقلام پروتئینی هست ران تک گوسفند بدون گردن و اضافات (بهترین قسمت گوشت گوشفندی) رو 22500 تومن همین الان عرضه میکنن. گوشت گوساله مغز ران رو هم 17000 تومن میدن. مرغ هم 4550. تخم مرغ ساده هم کیلویی 2300 تومن (شونش زیر 5000 میشه تحقیقا. و از اول سال تا الان 400 تومن کاهش قیمت داشته). حالا شما که گوشت رو کیلویی 27000 میخرین و احتمالا ساکن شمال تهران هستین که نمیشه مرجع قیمت کشوری!!! تازه موز هم در بازارهای شهرداری مشهد 2500 تومن عرضه میشه.

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
آخرین قیمت سکه در بازار تهران هم اکنون:

m9xgob2mi3jsfhr5ycz.png

امیدوارم این کاهش قیمت ادامه داشته باشه. در ضمن قیمت دلار در بازار آزاد تهران هم بر اساس اعلام سایت مضنه با 4 تومان کاهش 1906 تومن به فروش میرسد.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
ربع 200 قیمت خرید صرافی.

یه خورده قیمتها بالا رفته نسبت به قبل از عید. کمی عجیبه برام چونکه هرچی به 29 فرورودین نزدیک میشیم باید قیمتها پایینتر بره.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
ربع 200 قیمت خرید صرافی.

یه خورده قیمتها بالا رفته نسبت به قبل از عید. کمی عجیبه برام چونکه هرچی به 29 فرورودین نزدیک میشیم باید قیمتها پایینتر بره.

برای چی باید بالا بره؟

چرا دوستان فکر می کنند با عرضه بیشتر سکه قیمتش افت فاحش پیدا می کنه؟

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
ربع 200 قیمت خرید صرافی.

البته امسال مالیات بر ارزش افزوده 5% شده

قیمت انواع سکه بر پایه قیمت انس و دلار (مالیات 5% + هزینه ضرب)
http://starweb.ir/hamed/calc.php?o=1680&d=1906
tamam: 808,392
nim: 405,696
rob: 204,249

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
بعضی از دوستان میگن با شروع دادن سکه های پیش فروش قیمت ها افت فاحشی میکنه ولی من میگم مگه سکه شکلاته که با زیاد شدن در بازار ارزون بشه شاید 10 یا 20 تومان حباب منفی پیدا بکنه ولی طلا همشه طلاست و هر جای دنیا که بری پول نقد میدن
برای محاسبه قیمت سکه میتونید از این فرمول استفاده کنید ارزش طلای خالص بدون مالیات

قیمت دلار ازاد * قیمت اونس جهانی = قیمت اونس طلا به پول ایران/تقسیم بر عدد 4.175 مثال 1906*1680=3202080 / 4.175 = 766965 تومان بدون مالیات

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
البته امسال مالیات بر ارزش افزوده 5% شده

قیمت انواع سکه بر پایه قیمت انس و دلار (مالیات 5% + هزینه ضرب)
http://starweb.ir/hamed/calc.php?o=1680&d=1906

برنامتون اشتباه نوشته شد
کمی بیشتر نشون میده !

مثلا تمام میشه 796 تومن با مالیات 5 درصد ! من ضرب سکه رو 5 تومن در نظر گرفتم تازه ! اکثرا 3 تومن در نظر میگیرن

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بعضی از دوستان میگن با شروع دادن سکه های پیش فروش قیمت ها افت فاحشی میکنه ولی من میگم مگه سکه شکلاته که با زیاد شدن در بازار ارزون بشه شاید 10 یا 20 تومان حباب منفی پیدا بکنه ولی طلا همشه طلاست و هر جای دنیا که بری پول نقد میدن

نمیگم خیلی ارزون میشه ولی مطمئنا از اینی که الان هست پایین تر میاد ! چون وقتی عرضه زیاد بشه و تقاضا هم وجود نداشته باشه قیمت میاد پایین و در نتیجه دلار رو هم با خودش میکشه پایین ! نمیگم زیاد ولی مطمئن باشید اگر سکه 60-70 تومن افت کنه دلار هم 30 تا 40 تومن پایین میاد !

+ اینکه شما اگر سکه رو دستت بگیری از کشور خارح شی (جدا از مسائل حقوقیش) با قیمت بسیار کم این طلا رو از شما میخرن ! به عنوان scrap gold از شما میخرن و با قیمت پایین تر از قیمت ایران !
اگر هم که قاچاق بشه و به قیمت هم فروخته بشه ! اون کسی که میاد و همچین کاری میکنه برای سود زیاد این کار رو میکنه و ریسک میکنه ! پس قاچاقچی نمیاد به قیمت روز خرید کنه

http://www.lois-jewellery.com/
این حرفا که در مورد قاچاق سکه به خارج هم زده میشه بیشتر جنبه روانی داره !

Last edited:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من هم فکر میکنم با شروع عرضه سکه های پیش فروش شده بازار قفل میشه. یعنی اصلا کسی پیدا نمیشه که سکه شما رو بخره. چون همه میشن فروشنده. اونوقت دیگه نمیتونید طلافروشی پیدا کنید که بیاد بخره از شما سکه.
توی این شرایط عده ای که پول لازم باشن حاضر میشن پایینتر از قیمت بازار/ارزش طلا/ارزش دلار و حتی ارزش ذاتی طلای سکه شون سکه ها رو بفروشن. طلا فروش هم فکر سود خودشه. مثلا میگه بازار قرار مثلا 6 ماه راکد باشه. من اگه بخوام 6 ماه پولم رو بخوابونم برای خرید این سکه ها چقدر باید از قیمتشون کم کنم. مثلا سکه 750 تومنی رو میگه من میخرم 600 تومن. فروشنده پول لازم هم مجبوره بفروشه به همین قیمت. بلی به هرکی بگه میگه ارزش طلایی که داری با کمترین نرخ دلار بیشتره اما چون کسی به اون قیمت نمیخره میفروشه به قیمت کمتر. برای همین هست که قیمتها افت میکنه.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
من هم فکر میکنم با شروع عرضه سکه های پیش فروش شده بازار قفل میشه. یعنی اصلا کسی پیدا نمیشه که سکه شما رو بخره. چون همه میشن فروشنده. اونوقت دیگه نمیتونید طلافروشی پیدا کنید که بیاد بخره از شما سکه.
توی این شرایط عده ای که پول لازم باشن حاضر میشن پایینتر از قیمت بازار/ارزش طلا/ارزش دلار و حتی ارزش ذاتی طلای سکه شون سکه ها رو بفروشن. طلا فروش هم فکر سود خودشه. مثلا میگه بازار قرار مثلا 6 ماه راکد باشه. من اگه بخوام 6 ماه پولم رو بخوابونم برای خرید این سکه ها چقدر باید از قیمتشون کم کنم. مثلا سکه 750 تومنی رو میگه من میخرم 600 تومن. فروشنده پول لازم هم مجبوره بفروشه به همین قیمت. بلی به هرکی بگه میگه ارزش طلایی که داری با کمترین نرخ دلار بیشتره اما چون کسی به اون قیمت نمیخره میفروشه به قیمت کمتر. برای همین هست که قیمتها افت میکنه.
خوب نهایتش طرف میره به صورت طلای آب شده میفروشه!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

من میخرم :دی
بعدم اگه قیمت خیلی بیاد پایین که نمیاد بقیه میرن فیشهاشونو پس میدن پولشونو میگیرن پس اگه قراره سیاستی اعمال کنن مطمینا نمیذارن قیمت خیلی بیاد پایین تا زمانیکه تموم سکه ها واگذار بشه
من میگم پایین بیا نیست و مدت کمی ممکنه بیاد

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من میخرم :دی
بعدم اگه قیمت خیلی بیاد پایین که نمیاد بقیه میرن فیشهاشونو پس میدن پولشونو میگیرن پس اگه قراره سیاستی اعمال کنن مطمینا نمیذارن قیمت خیلی بیاد پایین تا زمانیکه تموم سکه ها واگذار بشه
من میگم پایین بیا نیست و مدت کمی ممکنه بیاد

حاضری بخری و حداقل برای 6-9 ماه پولتو بخوابونی و نتونی بفروشیش؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حاضری بخری و حداقل برای 6-9 ماه پولتو بخوابونی و نتونی بفروشیش؟

راستش آره .آخه چی کار میتونم بکنم با پولم ؟نمیدونم فکر بهتری به ذهنم نمیرسه ؟باز اینجوری مطمینم تا 1 سال بعدش ارزش پولم کم نمیشه حداقل
شما نظرت چیه ؟فکری داری خوشحال میشم بدونم

بالا