• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
شما هم مثل اینکه خیلی دوست داری دهن مردم سرویس بشه ها:D

موز 800 تومانی رو دیروز 3000 تومان خریدم،بیکارم و با بدبختی دارم خرج خودم رو میدم.میدونی این تحریم ها و گرونی ها چی بر سر من و امثال من میاره؟؟

ایشون حقوقشون با مردم فرق می کنه!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما هم مثل اینکه خیلی دوست داری دهن مردم سرویس بشه ها:D

موز 800 تومانی رو دیروز 3000 تومان خریدم،بیکارم و با بدبختی دارم خرج خودم رو میدم.میدونی این تحریم ها و گرونی ها چی بر سر من و امثال من میاره؟؟

اینکه من چی دوست دارم چه ربطی داره به اینکه از اون عزیز بخوام تحلیل آب دوغ خیاری نده؟؟؟

بنده وضعم از شما بدتر نباشه بهتر نیست..... ولی چیزی که من از وضع منطقه و جهان می بینم هر روز اصطکاک بیشتره
به نظرم کسی که خبر از توافق و خوشی میده، یا خیلی از مرحله پرته یا میخواد دیگران رو اسکل کنه!!!

اینکه من و شما چی میخوایم یک بحثه............ اینکه در جهان حاضر چی داره رخ میده یک بحث دیگس

امروز روسیه و چین رسما دارن از سوریه حمایت میکنن.این برای کسی که از سیاست بین الملل خبر داره معنای خاصی داره

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اینکه من چی دوست دارم چه ربطی داره به اینکه از اون عزیز بخوام تحلیل آب دوغ خیاری نده؟؟؟

بنده وضعم از شما بدتر نباشه بهتر نیست..... ولی چیزی که من از وضع منطقه و جهان می بینم هر روز اصطکاک بیشتره
به نظرم کسی که خبر از توافق و خوشی میده، یا خیلی از مرحله پرته یا میخواد دیگران رو اسکل کنه!!!

اینکه من و شما چی میخوایم یک بحثه............ اینکه در جهان حاضر چی داره رخ میده یک بحث دیگس

امروز روسیه و چین رسما دارن از سوریه حمایت میکنن.این برای کسی که از سیاست بین الملل خبر داره معنای خاصی داره

برو مشقاتو بنویس بیام خط بزنم
از نوشته هات معلومه تازه به دوران رسیده ای
میخام یه سوال ازت بپرسم برو از بزرگترت بپرس ببین جوابشو میدونن
مردم تو دور اول که به خاتمی رای دادن از کجا میشناختنش ؟
اگه جوابشو بلد نباشی بیا بهت بگم پسر خوب .

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اون به اصطلاح فرماندهانی که بهشون خیلی اعتقاد داری و مغزتو خالی کردن نمیدونم چی چی ریختن توش شب قبل از اینکه آمریکا پاتک آخر رو بزنه به صدام اومده بود تو تحلیل خبر می گفت آمریکا تو منجلابی افتاده که صدام 8 ماه اونو تو خندق و کانال هایی که اطراف بغداد کنده گرفتار میکنه . صبح بلند شدیم گفتن عراق و بغداد سقوط کرده صدام هم متواری شده . شبش همه فرماندها رو خریده بودن . نگران سوریه نباش آشش پختن دارن سبزیهاشو میزنن به اونم میرسیم.:p آخه تابناک هم شد منبع.
به قول جسنی امام جمعه ارومیه : امنیت به این خوبی تو کشور قدرش رو بدونید آزادانه مرگ بر اسرائیل میگید هیشکی هم باهاتون کاری نداری :lol:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
برو مشقاتو بنویس بیام خط بزنم
از نوشته هات معلومه تازه به دوران رسیده ای
میخام یه سوال ازت بپرسم برو از بزرگترت بپرس ببین جوابشو میدونن
مردم تو دور اول که به خاتمی رای دادن از کجا میشناختنش ؟
اگه جوابشو بلد نباشی بیا بهت بگم پسر خوب .

مشقهای ما رو هر کسی رسیده خطی کشیده روش، زحمت شما کم شد

مردم ایران ظاهرا دوست دارن به فردی رای بدن که در حلقه قدرت نباشه.این نظر منه
خاتمی اونقدرها هم ناشناس نبود.بالاخره وزیر ارشاد چیزی نیست که از یاد مردم بره.مسئولیت کشوریه.....
احمدی نژاد که تمام سمتهاش منطقه ای و در محدوده ی خاصی بود خیلی ناشناخته تر بود!!!

اون به اصطلاح فرماندهانی که بهشون خیلی اعتقاد داری و مغزتو خالی کردن نمیدونم چی چی ریختن توش شب قبل از اینکه آمریکا پاتک آخر رو بزنه به صدام اومده بود تو تحلیل خبر می گفت آمریکا تو منجلابی افتاده که صدام 8 ماه اونو تو خندق و کانال هایی که اطراف بغداد کنده گرفتار میکنه . صبح بلند شدیم گفتن عراق و بغداد سقوط کرده صدام هم متواری شده . شبش همه فرماندها رو خریده بودن . نگران سوریه نباش آشش پختن دارن سبزیهاشو میزنن به اونم میرسیم.:p آخه تابناک هم شد منبع.
به قول جسنی امام جمعه ارومیه : امنیت به این خوبی تو کشور قدرش رو بدونید آزادانه مرگ بر اسرائیل میگید هیشکی هم باهاتون کاری نداری :lol:

کدوم فرمانده؟؟؟
شما پیش فرض رو اشتباه میگیری و بعدش داستان میگی؟؟

من به خدا اعتقاد دارم نه هیچکس و هیج چیز دیگه........ اگر هم اعتمادی به افراد دیگه داشته باشم به واسطه ی اعتقاد اونها به خداست!!!

خوب شما که انقدر ادعا داری،بیا یه تاریخ تعیین کن که سفارت آمریکا در تهران تجدید بنا میشه.ما هم تا آن موقع منتظر می مانیم ببینیم حرف شما درست در میاد یا حرف بنده!قبول؟
یکماه؟
6 ماه؟
یکسال؟
2 سال؟
؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خدایی شما رویاهای خوبی داری :D
ولی نمی دونم چطور اونها را انقدر واقعی می بینی؟

دوست عزیز صبح بخیر....... اون مال 2 سال پیش بود و ما قبول کردیم و آمریکا رد کرد
یکماه پیش ایران هم 20 درصد غنی کرد.هم صفحه سوخت ساخت.هم 20 درصد رو درون صفحه گذاشت.هم صفحه سوخت رو درون reactor تهران قرار داد....والسلام

دیگه چیزی نیست که ما بخوایم!!! و بخوایم سرش مذاکره کنیم
بازتاب دستاوردهاي هسته‌يي جديد ايران - Tabnak.IR | تابناك

دوست عزیز اینجا تاپیک سرمایه گذاری هست نه شعار دادن و جانب گیری . متاسفانه ایران آخر قضیه که همه چیز داشت تمام میشد برای خودش یه بامبول جدید رو به نام توافق تهران در اورد که عملا از لحاظ سیاست خارجی یک افتضاح به حساب میومد چون همه چیزی روی میز بود فقط اسم روسیه به جای ترکیه توش عوض شده بود . افتضاحی زد توی نشت که حد نداشت و جوری با بوق و کرنا به مردم خودمون این کار رو جلوه دادن که انگار شاخ قول رو شکوندن دقیقا در هر نشستی فقط سران مذاکره کننده ایران قصد وقت کشی و نشون دادن اینکه چیزی که ما میگیم درسته رو هم داشتن و همچنین عکس العمل روسیه و چین رو در مقابل وتو نکردن تحریم های ایران شاهد بود . سیاسیت خارجی و حقوق بین الملل دوست عزیز جای آلاخشتک بازی و بازی دراوردن و وقت کشی نیست :eh: . دقیقا میتونستن بیان مصه آدم بشینن و همون اول همه چی رو فیصله بدن ! روسیه رو اینا میگن دوست و برادر و شریک استراتژیک چرا همون 2 سال به همین شریک استراتژیک اطمینان نکردن ؟ ریگی به تومنشون بود ؟ 2 سال هست اینا دارن هزار جور مسخره بازی در میارن 2 سال پیش توافق رو کرده بودن این همه تحریم جدید هم درست نمیشد .

درباره پستی که به پست حجت جان رو کوت کردید و گفتیتداتفاقا دقیقا فرمایش ایشون درست . همچین این سری باید جام زهر رو سر بکشن تا بتونن دوباره به بیزنس خودشون ادامه بدن و همچنین بقاء خودشون . دنیای تجارت و سیاست دنیایی هست که در اون 2 فاکتور احساس و رحم جایی نداره :eek: . یک بار خدممتون عرض کردم . سعی کنید موقعی که دارید تحلیل میکنید ، تحلیل کنید . تحت احساسات قرار نگیرید و شعار ندید . توی مسائل حقوقی بین اللمللی که روی طرف مذاکره کشورهای پیشرفته و دارای حق وتو هستن نمیشه گفت شما دکمه زدید و حق وتو گرفتید :eh: . خوشبختانه در این انجمن آدم بیسواد نیست . پس سناریو غلط و احساسی ندید ! بازم میگم تحلیل بدید چون انجمن یعنی اشتراک گذاری اطلاعات هر چند کم ولی همون اطلاعات مثه کلید میمونه و برای اهل فنش حکم طلا رو داره . ولی موقعی که تحلیل میکنید 2 فاکتور رو بزارید کنار :1-تمایلات سیاسی 2- احساس سعی کنید واقع گرایانه تحلیل کنید و اگر چیزی که نظر شما درست هست دربارش کمی جستجو کنید از منابع اصلیش نه خبرگذاری های که دارای نظر برای خودشون هستن بعدا اگر درست بود سعی کنید به صورت پابلیک بیان کنید :happy:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز اینجا تاپیک سرمایه گذاری هست نه شعار دادن و جانب گیری . متاسفانه ایران آخر قضیه که همه چیز داشت تمام میشد برای خودش یه بامبول جدید رو به نام توافق تهران در اورد که عملا از لحاظ سیاست خارجی یک افتضاح به حساب میومد چون همه چیزی روی میز بود فقط اسم روسیه به جای ترکیه توش عوض شده بود . افتضاحی زد توی نشت که حد نداشت و جوری با بوق و کرنا به مردم خودمون این کار رو جلوه دادن که انگار شاخ قول رو شکوندن دقیقا در هر نشستی فقط سران مذاکره کننده ایران قصد وقت کشی و نشون دادن اینکه چیزی که ما میگیم درسته رو هم داشتن و همچنین عکس العمل روسیه و چین رو در مقابل وتو نکردن تحریم های ایران شاهد بود . سیاسیت خارجی و حقوق بین الملل دوست عزیز جای آلاخشتک بازی و بازی دراوردن و وقت کشی نیست :eh: . دقیقا میتونستن بیان مصه آدم بشینن و همون اول همه چی رو فیصله بدن ! روسیه رو اینا میگن دوست و برادر و شریک استراتژیک چرا همون 2 سال به همین شریک استراتژیک اطمینان نکردن ؟ ریگی به تومنشون بود ؟ 2 سال هست اینا دارن هزار جور مسخره بازی در میارن 2 سال پیش توافق رو کرده بودن این همه تحریم جدید هم درست نمیشد .

درباره پستی که به پست حجت جان رو کوت کردید و گفتیتداتفاقا دقیقا فرمایش ایشون درست . همچین این سری باید جام زهر رو سر بکشن تا بتونن دوباره به بیزنس خودشون ادامه بدن و همچنین بقاء خودشون . دنیای تجارت و سیاست دنیایی هست که در اون 2 فاکتور احساس و رحم جایی نداره :eek: . یک بار خدممتون عرض کردم . سعی کنید موقعی که دارید تحلیل میکنید ، تحلیل کنید . تحت احساسات قرار نگیرید و شعار ندید . توی مسائل حقوقی بین اللمللی که روی طرف مذاکره کشورهای پیشرفته و دارای حق وتو هستن نمیشه گفت شما دکمه زدید و حق وتو گرفتید :eh: . خوشبختانه در این انجمن آدم بیسواد نیست . پس سناریو غلط و احساسی ندید ! بازم میگم تحلیل بدید چون انجمن یعنی اشتراک گذاری اطلاعات هر چند کم ولی همون اطلاعات مثه کلید میمونه و برای اهل فنش حکم طلا رو داره . ولی موقعی که تحلیل میکنید 2 فاکتور رو بزارید کنار :1-تمایلات سیاسی 2- احساس سعی کنید واقع گرایانه تحلیل کنید و اگر چیزی که نظر شما درست هست دربارش کمی جستجو کنید از منابع اصلیش نه خبرگذاری های که دارای نظر برای خودشون هستن بعدا اگر درست بود سعی کنید به صورت پابلیک بیان کنید :happy:

عزیز من شما نظر شخصی خودتون رو دارید میگید.مثلا میگید جام زهر باید تا بیزنس

من میگم الان کار به جایی رسیده که دیگه از این حرفا گذشته.............چیزی دیگه برای مذاکره نمانده....

حالا شما میگی الان این احساساته؟؟؟
باشه! بشینیم و تماشا کنیم چه چیزی احساساته

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

من تحلیل ها و پستای شما رو مد نظرم نبود . بنده تحلیل های بازار رو به صورت آب و خیاری بیان میشه رو گفتم . به شما قبلا یک بار در یک پست کاملا دوستانه گفتم 2 فاکتور رو تحلیل هاتون بیرون بیارید چون ماشا... با اطلاعات هستید و فقط برای شما منظور این بود که بی طرف تحلیل کنید . درباره روسیه و چین چون منافعی از لحاظ استراتژیک در سوریه دارن پیشتش هستن وگرنه مثه پوست خیار میفروختنش . در جهان رکود اقتصادی و گه کاری آمریکا داره به وضوح دیده میشه و سند اینکه تقریبا نصف بیشتر تجارت جهانی به آمریکا وابسته هست داره بیداد میکنه :eek: . این وسط یک کشور هست که انگشت توی چند تا کشور دیگه کرده که اوضاع منطقه رو ملتهب کنه و 100 البته موفق شده و وضع کنونی نفت و قیمت اون گواه این حرف من هست .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
عزیز من شما نظر شخصی خودتون رو دارید میگید.مثلا میگید جام زهر باید تا بیزنس

من میگم الان کار به جایی رسیده که دیگه از این حرفا گذشته.............چیزی دیگه برای مذاکره نمانده....

حالا شما میگی الان این احساساته؟؟؟
باشه! بشینیم و تماشا کنیم چه چیزی احساساته
دوست عزیز خداوکیلی یادت هست در باره تحریم سوئیفت من چی میگفتم و همه با من مخالفت میکردن ! چی شد ؟ دقت کردی دقیقا همون چیزی که گفتم شد از لحاظ حقوقی ؟ دیدی که همه فقط لیست تحریمی اتحادیه اروپا و بلک لیست سازمان ملل رو با تیپو انداختن بیروم ;) . پس مطمئن باش چیزی که من میگم درست هست که از دید خیلی ها با سنگدل بودن داره بیان میشه و خیلی خشکه ولی مطمئن باش اگر 2 زار مخ داشته باشن باید همین کار رو بکنن . خوشبختانه یا متاسفانه موقع تحریم چون اونا همون 2زار مخ رو دارن به صورت فله ای ما رو تحریم نمیکنن . ایشالا اینا هم به این 2 زار برسن و مذاکره رو درست و رو راست انجام بدن

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز خداوکیلی یادت هست در باره تحریم سوئیفت من چی میگفتم و همه با من مخالفت میکردن ! چی شد ؟ دقت کردی دقیقا همون چیزی که گفتم شد از لحاظ حقوقی ؟ دیدی که همه فقط لیست تحریمی اتحادیه اروپا و بلک لیست سازمان ملل رو با تیپو انداختن بیروم ;) . پس مطمئن باش چیزی که من میگم درست هست که از دید خیلی ها با سنگدل بودن داره بیان میشه و خیلی خشکه ولی مطمئن باش اگر 2 زار مخ داشته باشن باید همین کار رو بکنن . خوشبختانه یا متاسفانه موقع تحریم چون اونا همون 2زار مخ رو دارن به صورت فله ای ما رو تحریم نمیکنن . ایشالا اینا هم به این 2 زار برسن و مذاکره رو درست و رو راست انجام بدن
دقت کنید!
شما میگید اگر فلان کار رو بکنن خوبه :D
نظر شما 100% محترم

من کاری ندارم چی درسته و چی نادرست.اصلا تحلیل درستی و نادرستی رو من واردش نمیشم
حرفم این است که به نظر میاد کار از این حرفا گذشته که بشینن پای میز مذاکره و چیزی حل بشه

الان میگید تحلیل من از شرایط درست نیست؟
خوب منتظر می مانیم تا 25 فروردین و اردیبهشت و خرداد و ...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دقت کنید!
شما میگید اگر فلان کار رو بکنن خوبه :D
نظر شما 100% محترم

من کاری ندارم چی درسته و چی نادرست.اصلا تحلیل درستی و نادرستی رو من واردش نمیشم
حرفم این است که به نظر میاد کار از این حرفا گذشته که بشینن پای میز مذاکره و چیزی حل بشه

الان میگید تحلیل من از شرایط درست نیست؟
خوب منتظر می مانیم تا 25 فروردین و اردیبهشت و خرداد و ...

دوست عزیز من حالتی رو که باید اینا سناریو رو درست پیاده کنن میگم وگرنه اوضاع اینقدر براشون سخت میشه که نگو. متاسفانه این سختی هم به زندگی من و شما هم 100% میرسه . ماشا... هزار ماشا...... سیاست اینا نشون داده که هیچ موقع سعی نمیکنن فشار به مردم نیاد و با مدیریت و درایت مردم رفاه مردم رو تهیه کنن . همیشه عکس این کار رو کردن و گند زدن به سرمایه و زندگی مردم و فقط به گه کاری خودشون + رانت و پر کردن جیبشون پرداختن . ببخشید سیاسی شد معذرت میخوام . مهدی جان اگر بخوان از سناریویی که شما میگی برن جلو میشه وا مصیبا و تنها گزینه ای که پیش رو میمونه میشه گزینه نظامی . ارتش ایران تکنولژی دهه هشتاد رو ولی روحیه دهه شصت رو نه 3پا داره و نه ارتش . اینو مطمئن باش . اول چیزی که در وقتی سناریو نظامی مطرح بشه به گه کشیده شدن همین اقتصاد بیمار و خروج هزاران میلیارد سرمایه از ایران به هر شکلی هست . :eek: . غلط می گم ؟ . اتفاقا می خوام بگم که چون اینا کارهاشون درست نیست و مثه طرف های اروپایی و آمریکایی نیست اتفاقا سناریو شما دقیقا خیلی به واقعیت نزدیک تر هست چیزی که من گمانه زنی از ته مانده های مدیریت صحیح و بیزنس من بودن اینا هست که چون میدونم مخ تو کلشون نیست فقط گزینه پول رو در موردشون که صدق میکنه رو مورد گمانه زنی قرار دادم و به این صورت تحلیل کردم . چون میدونم اینا ارز و طلا بیشتر از جون آدمها و شهروندانشون ارزش داره

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز من حالتی رو که باید اینا سناریو رو درست پیاده کنن میگم وگرنه اوضاع اینقدر براشون سخت میشه که نگو. متاسفانه این سختی هم به زندگی من و شما هم 100% میرسه . ماشا... هزار ماشا...... سیاست اینا نشون داده که هیچ موقع سعی نمیکنن فشار به مردم نیاد و با مدیریت و درایت مردم رفاه مردم رو تهیه کنن . همیشه عکس این کار رو کردن و گند زدن به سرمایه و زندگی مردم و فقط به گه کاری خودشون + رانت و پر کردن جیبشون پرداختن . ببخشید سیاسی شد معذرت میخوام . مهدی جان اگر بخوان از سناریویی که شما میگی برن جلو میشه وا مصیبا و تنها گزینه ای که پیش رو میمونه میشه گزینه نظامی . ارتش ایران تکنولژی دهه هشتاد رو ولی روحیه دهه شصت رو نه 3پا داره و نه ارتش . اینو مطمئن باش . اول چیزی که در وقتی سناریو نظامی مطرح بشه به گه کشیده شدن همین اقتصاد بیمار و خروج هزاران میلیارد سرمایه از ایران به هر شکلی هست . :eek: . غلط می گم ؟ . اتفاقا می خوام بگم که چون اینا کارهاشون درست نیست و مثه طرف های اروپایی و آمریکایی نیست اتفاقا سناریو شما دقیقا خیلی به واقعیت نزدیک تر هست چیزی که من گمانه زنی از ته مانده های مدیریت صحیح و بیزنس من بودن اینا هست که چون میدونم مخ تو کلشون نیست فقط گزینه پول رو در موردشون که صدق میکنه رو مورد گمانه زنی قرار دادم و به این صورت تحلیل کردم . چون میدونم اینا ارز و طلا بیشتر از جون آدمها و شهروندانشون ارزش داره
دکتر این از اون تحلیل های یالثاراتی دوس داره . از همونایی که پلان آخرش میکشه به صحنه کربلا جریان علی اصغر
ولی اینو یادش رفته که اینا همون ابوموسی اشعری زمان علی هستن نه خود علی که باهاش اشتباه گرفته.

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اقای مهدی خان شما که دارید با اعصاب بچه ها بازی میکنید و در لحن صحبت هاتون شادی جنگ نهفته بدونید که در هیچ جنگی حلوا و خرما خیرات نمیکنند

شاید شما دوست دارید شهید و حانباز بشید

به خدا کشور با همین یارانه ها در حال فلج شدنه و افزایش جانباز و شهید و حقوق هایی که فکرش رو میکنید دیگه خبری نیست

اگر جنگ بشه شکست ما قطعیه

این تسلیحاتی که شما دیدید تو رزمایش ها وقتی قرار باشه به کار بیاد میبینید که در واقع مورچه هستند در برابر فیل

دیگه جنگ با عراق نیست که رفسنجانی بره توی زیر دریایی اتمی و جام زهر رو تحویل بگیره ببره برای *****

دیگه کشور از تصرف ایرانی ها خارج میشه و تا اباد بشه خدا میدونه چقدر طول میکشه

امیدوارم به جای خبر های تزریقی کمی هم با واقعیت روبرو بشید

هرچند شما از هم فکرانتون به نظر من خیلی جلوتر هستید

با احترام / حجت

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
شما هم مثل اینکه خیلی دوست داری دهن مردم سرویس بشه ها:D موز 800 تومانی رو دیروز 3000 تومان خریدم،بیکارم و با بدبختی دارم خرج خودم رو میدم.میدونی این تحریم ها و گرونی ها چی بر سر من و امثال من میاره؟؟
دیگه 3000 تومنم نیست جناب!!!!!!!!!!!!!!!

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
دیگه 3000 تومنم نیست جناب!!!!!!!!!!!!!!!
سیدرضا نورانی در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به اینکه به‌رغم قول مسئولان برای توزیع موز ۱۵۵۰ تومانی در ایام نوروز موز به کیلویی ۲۵۰۰ تومان نیز عرضه شد، گفت: البته در تهران و برخی شهرستانها موز به کیلومی ۳ هزار تومان هم رسید.
الف - وعده موز ۱۵۵۰تومانی عملی نشد/ موز۲۵۰۰تومان

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
حوصله ندارم بخونم فقط یه چیزی
آقای مهدی شما همونی نیستی که میگفتی بحمدلله ارز تک نرخی شد و ....؟؟

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
هیلاری کلینتون در سفر اخیر خود به منطقه سه کار مهم را با موفقیت انجام داده است که هر کدام پالس های متفاوت و تقویت کنندۀ همدیگر در رابطه با جمهوری اسلامی را دارد:

1- او به عربستان رفته است و در خانۀ سرسخت ترین دشمن منطفه ای ***** ای ابلاغ - به ابلاغ توجه کنید با اعلام فرق می کند - کرده است که غرب و ایران در روز 25 فروردین در استانبول ترکیه بر سر برنامۀ هسته ای ایران مذاکره خواهند کرد. عرف بین المللی و دیپلماسی جهانی بر این قرار است که تعیین تاریخ و محل مذاکرات چند جانبه یا حتی دو جانبه بر اثر چانه زنی طرف های مذاکره تعیین شده، و در نهایت بطور همزمان در پایتخت های دوکشور مذاکره کننده اعلامیۀ رسمی صادر و تاریخ و محل مذاکرات و دستور کار بیان می شود. اگر این مورد مهم را هم در نظر بگیریم که اصولاً امریکا بطور مستقیم طرف رایزنی جمهوری اسلامی نبوده است و این کاترین اشتون رییس دیپلماسی اتحادیۀ اروپا بوده که در تمام مدت مورد مراجعه و مذاکره و نامه نگاری های طرفینی نمایندۀ جمهوری اسلامی سعید جلیلی بوده است اقدام یکجانبه و از موضع بالای خانم کلینتون مفهوم واضح تری را آشکار می کند از ضعف و دنباله روی جمهوری اسلامی.

2- مورد دومی که خانم کلینتون کلید زده و تا کنون حرفی از آن نبوده توافق با شورای همکاری خلیج فارس برای ایجاد سپر دفاع موشکی مشترک با امریکاست. این موضوع تردیدی باقی نمی گذارد که امریکا در حال رفع تنها نگرانی کشورهای منطقه از هجوم بی هدف و فله ای موشک های احتمالی ***** ای است. موشک هایی که ***** ای ظاهراً و فقط با اتکاء به آن هاست که مرتب کشورهای عرب منطقه را تهدید می کند به انتقام سخت جمهوری اسلامی. اگر در نظر داشته باشیم که سپر موشکی ناتو هم جدیداً در ترکیه مستقر و فعال شده است به این نتیجۀ بدیهی می رسیم که ***** ای اگر هم موشک هایی با برد بلند داشته باشد و کارآیی آنها هم مورد مانور قرار گرفته باشد امکانی برای استفاده از آنها نخواهد داشت.

3- مورد سوم اما مربوط به کنفرانس موسوم به دوستان مردم سوریه در ترکیه بود که امروز برگذار شد، و جمع بسیار بزرگی از کشورهای دنیا (80 کشور) در مقیاس های بین المللی را واداشت تا پای بیانیه ای را امضاء کنند که شورای ملی مخالفان اسد را برسمیت شناخته و یاری سیاسی و مالی و با تأخیری کوتاه مدت کمک های نظامی و تسلیحاتی به آنان را رسمیت جهانی بدهد. معنای بدیهی این اقدام این است که دلارهای سعودی و سیاست امریکایی دوست نزدیک آیت الله در منطقه را رها نخواهند کرد مگر هنگام تسلیم به خواسته هایشان. حتی با تحمیل جنگ داخلی طولانی مدت به مردم بدبخت سوریه! بنظرم می رسد که همان ضرب المثل "از قضا سرکنگبین صفرا فزود شده است" دوستی ***** ای برای بشار اسد بیچاره. چرا که مطمئنم اگر پای ایران و ***** ای در کار نبود در مورد **** اسد در سوریه؛ نه امریکا و نه اسرائیل و نه اعراب با این قوت و شدت پای ساقط کردن اسد جمع نمی شدند. زیرا که اسد با همۀ ژست های مقاومتی در منطقه؛ **** خطرناکی نبود و نیست برای اسرائیل. با در نظر گرفتن این موضوع هم که معلوم نیست **** بعد از اسد در سوریه چقدر قابل کنترل و "دشمن خوب اسرائیل" باشد مثل **** کنونی اسد.

4- این هر سه موردی که گفتم اما؛ چنین بنظر می رسد که جز مقدماتی برای حملۀ احتمالی به ایران ***** ای نیست. و غرب فقط به این دلیل بمذاکرات 25 فروردین پاسخ مثبت داده بعد از مدت ها التماس ایران برای مذاکره؛ که نوعی وجاهت دوبله درست کند برای ناظران و افکار عمومی جهان که: "ما مذاکره را انتخاب کردیم ولی ***** ای حاضر به تمکین نیست". با این پیش بینی بنظرم می رسد که مذاکرات ایران و 1+5 در استانبول مذاکراتی بشدت کوتاه خواهد بود و اگر در همان دور اول احساس شود که ***** ای قصد پذیرفتن تعطیل غنی سازی اورانیوم را ندارد؛ غرب خیلی سریع مذاکره را قطع و شکست آن را اعلام خواهد کرد. موضوع وقتی مهمتر هم جلوه می کند که هیئت حاکمۀ تهران بشدت دچار تفرقه و ضعف و چند دستگی است. و معلوم نیست جلیلی بدبخت با ذائقۀ کدام دسته خواهد توانست مذاکراتی به این حساسیت را مدیریت کرده و از ادامۀ موضع تهاجمی شدید غرب رخصت بطلبد.
http://dalghakirani.blogspot.com/2012/04/blog-post.html​

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
منبعسرمایه گذاری و تحلیل قیمت طلا
با سلام

بعد از تعطیلات بلند مدت در ایران، سرانجام روزهای کار پیوسته سال ۱۳۹۱ آغاز شد و امیدوارم در این سال بتوانیم در کنار هم به پیشرفت معنوی و مالی خوبی دست پیدا کنیم و سال خوب و پر برکتی منتظر ما، میهنمان و جهان باشد.

آماری از تولیدات چین بیرون آمد که نسبتا مثبت بود و به همین علت بورسهای آسیایی نسبتا مثبتند و این آمار باعث شد کمی شاخص جهانی دلار عقب نشینی نماید و قیمت هر اونس طلا تا بالای ۱۶۷۴ دلار افزایش یابد ولی این افزایش دوام زیادی پیدا نکرد و هم اکنون به زیر ۱۶۷۰ دلار رسیده است. اصولا معامله گران طلا بسیار دل بسته سیاستهای انبساطی از سوی امریکا و چین هستند تا بهانه پیدا کرده و قیمتها را بالای ۱۷۲۵ دلار ببرند، زیرا با وجود جو حاکم، قیمت واقعا نمی تواند حتی به ۱۷۰۰ نزدیک شود و فروشنده بسیار زیاد می شود. از طرف دیگر هم هنوز متاسفانه اعتصاب طلا فروشان در هندوستان در اعتراض به افزایش مالیات ادامه دارد و این حرکت باعث شده تقاضای طلا از سوی هندوستان بسیار کاهش یابد. البته قبلا به دوستان گفته ام که ناحیه ۱۶۴۰ تا ۱۶۵۰ دلار و سپس۱۶۰۰ تا ۱۶۲۵ دلار ناحیه حمایتی بسیار محکمی برای طلا به حساب آمده و کاهشهای بیشتر فعلا نامحتمل به نظر می آید، بازار جهانی بیشتر منتظر یک بهانه برای افزایش است و این درجا زدن ها و کاهشها بخاطر نبود انگیزه کافی برای افزایش است وگرنه تمایل بازار در کل به افزایش قیمت است.

بهر حال قیمت طلا در ۳ ماهه گذشته ۶٪، در ۱۲ ماهه گذشته ۱۴٪ و در ۱۰ سال گذشته ۳۵۰٪ افزایش داشته و همچنان در دوره افزایش قیمت طلا هستیم ولی در کوتاه مدت چون اکثر خبرها بر ضد قیمت طلاست، روند قیمتی کمی ضعیف شده است. مهمترین خبری که می تواند طلا را به سمت ۱۸۰۰ دلار سوق دهد، نشانه های آغاز سیاستهای انبساطی از سوی امریکاست.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
وفادار: قاچاق طلا بحران جدید اين بازار خواهد بود

برای برون رفت و جلوگیری از سودجویی دلالان باید سکه‌های پیش فروش شده به صورت تدریجی از سوی بانک مرکزی به متقاضیان ارائه شود.

رییس اتحادیه طلا و سکه تهران، نسبت به قاچاق طلا از کشور با عرضه اولین سکه‌های پیش فروش شده از سوی بانک مرکزی در اواخر فروردین ماه هشدار داد.

احمد وفادار در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با اشاره به کاهش قیمت طلا در بازار بین المللی گفت: دلالان و سود جویان مترصد قاچاق این فلز زرد با ارائه اولین سکه‌های پیش فروش شده از سوی بانک مرکزی هستند.

وی علت اصلی این موضوع را ارائه قیمت پایین‌تر از سطح جهانی سکه به متقاضیان از سوی بانک مرکزی اعلام کرد.

رییس اتحادیه طلا و سکه تهران راهکار اصلی برای برون رفت و جلوگیری از سودجویی دلالان را ارائه سکه‌های پیش فروش شده به صورت تدریجی از سوی بانک مرکزی ذکر کرد‌.

وفادار همچنین پیش بینی کرد: قیمت سکه در فروردین و اردیبهشت ماه نسبت به سه ماه آخر سال ۹۰ در صورت اتخاذ تصمیمات کارآمد افزایش قیمت نمی‌یابد. /~/

بالا