• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
من هم فکر میکنم با شروع عرضه سکه های پیش فروش شده بازار قفل میشه. یعنی اصلا کسی پیدا نمیشه که سکه شما رو بخره. چون همه میشن فروشنده. اونوقت دیگه نمیتونید طلافروشی پیدا کنید که بیاد بخره از شما سکه.
توی این شرایط عده ای که پول لازم باشن حاضر میشن پایینتر از قیمت بازار/ارزش طلا/ارزش دلار و حتی ارزش ذاتی طلای سکه شون سکه ها رو بفروشن. طلا فروش هم فکر سود خودشه. مثلا میگه بازار قرار مثلا 6 ماه راکد باشه. من اگه بخوام 6 ماه پولم رو بخوابونم برای خرید این سکه ها چقدر باید از قیمتشون کم کنم. مثلا سکه 750 تومنی رو میگه من میخرم 600 تومن. فروشنده پول لازم هم مجبوره بفروشه به همین قیمت. بلی به هرکی بگه میگه ارزش طلایی که داری با کمترین نرخ دلار بیشتره اما چون کسی به اون قیمت نمیخره میفروشه به قیمت کمتر. برای همین هست که قیمتها افت میکنه.

1- اینکه بعنوان طلای آب شده میفروشی
2- اگه قیمت اینقدر پایین بیاد : من یه بار دیگه هم گفتم بنظر میرسه قسمت عمده ای از پیش خرید ها توی 1 2 روز اول مرحله دوم انجام شده اینا همشون میرن پولشون رو پس میگیرن و اگه بخوان به سکه تبدیل کنن همین سکه ها رو میخرن که این یعنی ایجاد تقاضا و اگه بخان سرمایه گذاری کنن میرن توی یه بخش دیگه سرمایه گذاری میکنن به همین دلیل هم بعید بنظر میرسه قیمت زیر 700 بتونه ثباتی داشته باشه و بنظر من اگه تونستید زیر این قیمت خرید کنید چون اگه برسه به این قیمت خیلی سریع برمیگرده.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

سال نو مبارك. نميتونم پي.ام هايي كه با عنوان "تقاضاي عاجزانه" و مابقي لطف دوستان رو بي جواب بگذارم. البته من خودم را لايق اين همه زحمتي كه دوستان به خودشان مي دهند و پي.ام مي زنند و ... نميدانم. من هم يكنفرم مثل شما،‌ نه تحليل گرم و نه ادعايي دارم. در خصوص حرفهايي هم كه پشت سرم زده ميشه(چند ماه پيش سر زدم ديدم هنوز درباره من بحثه :D ديگه الان نخوندم ببينم چه خبرها بوده) ديگه برام عادي شده و بنظرم براي افراد بي غرض ثابت شده كه من اونقدر بيكار نيستم كه بيام اينجا آي.دي هاي متفاوت بسازم و براي خودم نوشابه باز كنم. اينجا مي نوشتم چون احساس مي كردم گوش شنوايي هست، هنوزم براي همانها مي نويسم. اين حضرات تازه به دوران رسيده هم كه فرداي روزگار حذف خواهند شد، هر چه خواستند بگويند. همه شده اند تحليلگر :lol: ضمنا بگم كه از پي.تي بدم اومده و از عملكرد دوگانه مديريتش هم واقعا ناراضيم، ولي باز براي خاطر پي.ام ها مي نويسم، زياد هم نه. شايد هفته اي يكبار سر بزنم. شايدم سالي يكبار كافي باشه :lol: اگر كسي گوش شنوا داشت همون سال پيش كه مي گفتم خريده بود الان 70% سود كرده بود. هنوزم همه حرفهاي قبليم پابرجاست.

متاسفانه مسائل اقتصادي اونقدر تحت تاثير مباحث سياسي قرار گرفته كه نميشه اقتصاد رو بدون سياست، تحليل كرد. وقتي دست دولت در جيب بانكهاست، و رئيس كل بانك مركزي از تهديدها و مشكلات مي گويد، و جملات مشروطي مثل :

دنياي اقتصاد- رييس كل بانك مركزي در تحليلي از اقتصاد ايران به بررسي تحولات اقتصادي سال 90 و چالش‌هاي پيش روي اقتصاد ايران در سال جديد پرداخت؛ به اعتقاد محمود بهمني مهم‌ترین چالش سیاستی برای سال 91 را باید در احتمال شتاب گرفتن نرخ تورم و محدودیت‌های موجود برای افزایش نرخ رشد اقتصادی خلاصه كرد. رييس كل بانك مركزي دليل ارائه چنين تصويري را از اقتصاد سال جديد را تورم جهانی و فضای بی‌ثبات اقتصادی، سیاسی و نهادی در اغلب کشورها دانسته و معتقد است: چنين فضايي کنترل تورم ناشی از واردات را دشوار خواهد كرد. او چالش‌هاي احتمالي در مسير افزايش رشد اقتصادي را نيز ناشي از آثار رواني محدوديت‌هاي اعمال شده خارجي و شرايط نامطلوب فضاي كسب و كار ‌عنوان كرده است. او در بخشي از تحليل خود تاكيد كرده است: آن دسته از مشكلات موجود در فضاي كسب و كار كه به بخش بانكي باز مي‌گردد در صورت استقلال سياست‌هاي پولي قابل رفع خواهد بود. رييس كل بانك مركزي ارتقاي كيفيت نظارت در بخش پولي و مقابله با تحريم‌هاي صورت گرفته از سوي كشورهاي غربي را نيز از برنامه‌هاي اصلي بانك مركزي در سال جديد بر شمرده است.

بهمني بعد چند سال بالاخره ياد گرفته درست حرف بزنه(يا فكر كنم داده كسي براش نوشته اين متنو :happy: ). در هر صورت جملش درسته و البته بر همگان واضح و مبرهنه كه منظورش از "در صورت استقلال سياست هاي پولي" همون دخالت هاي دولت هست، كه من در مقالم كه در شرق چاپ شد و چند ماه پيش لينك دادم بهش اشاره كردم.

اين مطلب دكتر جبل عاملي در خصوص تحليل گزارش بهمني را هم بخونيد بد نيست و راهگشاست. بهمني به صراحت از "احتمال شتاب گرفتن نرخ تورم و محدودیت‌های موجود برای افزایش نرخ رشد اقتصادی" اسم برده و اين معني نداره جز كاهش قدرت خريد = كاهش ارزش پايه پولي(ريال).

امروز بانك مركزي اعلام كرد كه پيش فروش سكه متوقف شده، پس شير عرضه بسته شد. يعني محترمانه به مردم گفتن: هر چي تابحال مفت پيش خريد كرديد، بسه. بقيشو خودمون احتياج داريم !! كه احتمالا در ازاي غذا بدن به 4 تا كشوري كه موندن باهامون مبادله كالا به كالا بكنن...

چطور تحليل اقتصادي كنم وقتي سياست غلط و اصرار به سياستهاي غلط كشور رو به لبه پرتگاه جنگ برده، جنگ شروع شده و ما اون رو در قدرت خريدمون هر روز حس مي كنيم. اگر بهبودي در وضع سلامت رواني آنكه او را به زور رئيس جمهور جا زدند، احساس مي كنيد، سكه بفروشيد. اگر در صحبتهاي اقاي **** معظم احساس تمايل حتي ضعيفي به رابطه با غرب و رفع مشكلات ديديد، سكه بفروشيد. :wacko: اگر كمي عقلانيت، كمي وجدان، كمي عدالت احساس كرديد، سكه بفروشيد.

اگر نه، بخريد !

دوستان، امسال سال جنگ رواني است. بانك مركزي رسما جلوي دولت ايستاده كه هر چه برداشتي و صندوق ذخيره را هم كه صفر كردي، كافي است. ديگر اقتصاد توان ندارد. البته بنظرم بهمني را عوض مي كنند و يك خودفروش ديگر را جايش مي گذارند تا آنچه را كه تابحال ندوشيده اند، بدوشند. در هر حال، امسال سالي است كه نه با عرضه سكه، بلكه با ايجاد جنگ رواني سعي در خاموش كردن روند پرفزون تورم دارند. مجلس هم حريف دولت نيست و با اينكه مصوبه تاخير لااقل 3 ماهه براي فاز دوم هدفمندي مصوب كردند، باز هم دولت 6 فروردين كار خودش را كرد و پول ريخت به حساب ملت. فكر ميكنيد اين پول از كجا آمده؟ از اينجا. جهت اطلاع: افزايش سرمايه بانك مركزي = چاپ پول به همان اندازه...

براي كساني كه بطور دقيق تر دنبال پيش بيني من براي بازارها هستند:
1- در بازار سكه، با كاهش عرضه بانكي اگر دوباره تقاضا بر عرضه پيشي نگيرد، خيلي براي دولت خوب شده است. كساني كه سكه خريده اند همه براي سفته بازي و جلوگيري از كاهش ارزش پول بوده است و كمتر كسي براي استفاده(مثلا مهريه) پيش خريد كرده است. پس كسي به قيمت پايين نخواهد فروخت. اينقدر ساده نباشيد، نرخ بهره انتظاري همگان ديگر لااقل 30%‌شده و اگر 30% نزول توانستيد بگيريد خيلي هنر كرده ايد. الان ماهي 3% خيلي خوب محسوب مي شود كه بالاي 40% مي شود... پس مطمئن باشيد كه كسي ارزان نخواهد فروخت و همه منتظر بالا رفتن قيمت مي مانند.
دلايل فروش دو چيز مي تواند باشد: احتياج(كه ازش چاره اي نيست) و دوم پيدا شدن يك بازار موازي با بازدهي مناسب مثل دلار.
2- دلار هم قبل از عيد(روزهاي آخر سال) آزاد شد و صرافها توانستند به قيمت آزاد خريد و فروش كنند.
3- بازار مسكن، با طرح هاي دولت بنظرم ركود خواهد شد. چندين هزار خانه خالي اطراف تهران تحت عنوان مهر و ... آماده عرضه شده است و با چنين طرح هايي نيز سعي خواهند كرد جلوي مسكن را بگيرند و شايد امسال جدي تر هم باشند. بازار مسكن رشد معمول 20%‌ خود طي سال را خواهد داشت و بعنوان سرمايه گذاري توصيه نمي شود. چون بخاطر ركود اين بازار كه با عرضه ها عميق تر هم خواهد شد، امكان فروش سخت تر شده و خواب پول هم به آن اضافه مي شود. در حاليكه سكه و دلار نقدشوندگي خيلي بالايي دارند.
4- دلار و سكه با هم طراز هستند و با هم حركت خواهند كرد. بنظرم نقدشونده ترين بازارها اين دو هستند و امكان ندارد يكي بالا و ديگري پايين برود. حتي ميزان بالا رفتن هم تقريبا به يك ميزان خواهد بود چون بلافاصله پولها از يك بازار خارج و به ديگري وارد مي شود. اصلا قبل از مردم خود صرافها اينكار را مي كنند!
5- جاي ديگر هم نوشتم و اينجا هم مي نويسم كه اگر بتوانند طي 6 ماهه اول امسال سكه را زير 1 ميليون نگه دارند، خيلي هنر كرده اند. يادتان باشد چه گفتم. تنها ابزارشان هم جنگ رواني است. تلويزيون تبليغات سنگيني براه خواهد انداخت تا جوري جلوه دهد كه كلي سكه به بازار عرضه شده و قيمت كاهشي شده و ... ولي طبق معمول: "شما باور نكنيد". تلاطم و نوسان در هر صورت طبيعت بازار است و توصيه من اين است كه اگر قصد نگهداشتن سكه تا لااقل شروع سال 92 را داريد، زير 800 سكه بخريد.
5- در صورتيكه به هر دليلي، عقلانيت حاكم شد و دري به تخته خورد و يكهو اعلام كردند كه امريكا دوست و برادر شده و اصلا كي گفت "مرگ بر آمريكا"،‌ بچه بد ببريد بندازيدش زندان و ... :lol: و شعار نه شرقي نه غربي پشم بوده و منظور همان نه شمالي و نه جنوبي بوده( :lol: ). يا نه،‌ خاتمي چقدر خوب كاري كرد كه غني سازي رو متوقف كرد و چرا ما نكنيم و ... ! مراقب باشيد كه جو گير نشويد و برويد سكه هايتان را بفروشيد. بعد قطعنامه 67 را خاطرتان باشد. خيلي سكته كردند چون دلار و سكه و همه چيز خيلي ارزان شد، ولي در عرض 2 سال بلافاصله برگشت سر جاش و دوباره رفت بالا و بالا و بالاتر و بالاترتر و ديگر در دوران ا.ن بالاترترترترترترترتر. الان مدت زمان برگشت به وضع قبل، خيلي كمتر هم خواهد شد، چون زيرساختهاي توليد بنكل منفجر شده و ديگر كسي چيز Made in Iran توليد نمي كند كه بخواهيم بخريم(آخه اي **** فرزانه :wacko: ) شما برويد توپخانه حتي كپسول آتش نشاني ايراني هم كه مي خريد، فقط ليبلش را ايران زده و خودش را چين :cool: نمدانم والا بعضي چه دل خوشي دارند....
كجا بوديم؟ آها،‌ يكوقت(بلانسبت) خر نشويد و بگوييد دارد ارزان مي شود،‌ برويم بفروشيم. پايه پول خيلي ضعيف شده و ايران يك كشور 90% وارداتي شده. اهل هر كجا كه هستيد ببينيد چه دارد و چه توليد مي كند. باغهاي شمال كه همه داغونه ولي تو همون شمال سير چيني :wacko:، نارنگي و پرتغال وارداتي و ... پره. چي بگم كه خيلي دلم پره ولي اگر بگم صداي امثال حجت جان و مهدي جان(كه انگار نه انگار در اين مملكت زندگي مي كنند) در مي آيد. حتي اگر روابط با امريكا 100% حسنه شود و اسمشو نبر و اوباما دست در گردن هم بندازن هم تغييري در اقتصاد ورشكسته ايران بوجود نمياد. مراقب باشيد و جوگير نشويد. تضعيف پايه پول يعني همان سكه اي كه امروز دستته قيمتش هست 800 هزار تومن، يكماه نگه داري، حتي اگر قيمتش همان 800 مانده باشد(كه بعيد است) مي تواني باهاش مقدار بيشتري خوراكي/پوشاك/مايحتاج و ... بخري. چون اجناس دارند بالا مي روند. البته من حالت خيلي حديش رو گفتم و مسلما سكه هم بالا خواهد رفت. حال اگر تعداد زيادي بفهمند كه سكه اين خاصيت را دارد(كه امروز ديگر همه فهميده اند!!!) همه ميريزند و تقاضا بسيار بالا مي رود و قيمت شديدا صعودي.
بنظر من با وضع اقتصادي/سياسي/رواني ايران سكه 800 هزار تومني به نسبت پايه پولي ما ارزان هم هست و من باشم به قصد سرمايه گذاري بيش از يكسال و براي جلوگيري از كاهش ارزش پول در اثر ناداني اسمشان را نبرها و اصرار به اين ناداني و دروغپردازي در آمارها و عدم شفافيت اطلاعات و ....، حتما مي خرم.

(دوستاني كه تبريك سال نو گفته بودند و ... ببخشيد، من كلا علاقه اي به پي.ام ندارم. البته طبق تئوري حجت گويا چند نفر از اونها خودم بودم كه به خودم پي.ام تبريك عيد زدم :wacko: )

Last edited:

anony

Registered User
لایک‌ها
48
ضمنا چند وقت پيش كسي پي.ام زده بود كه چرا نوشتي ايران رو دوست ندارم و ...

فكر ميكردم براي همه مشخصه كه با اين فونتي كه نوشتم، منظورم "مثلا" روزنامه ايرانه. البته با اخلاق حرفه اي و ... اين برگه هاي ايران اصلا روزنامه محسوب نميشه چون همش عددسازي و دروغپردازيه، ولي جهت تنوير افكار عمومي گفتم كه يكوقت فكر نكنيد من ضد وطنم. نه من اتفاقا ايران را خيلي دوست دارم، ولي 13255668784145-untitled.JPG را اصلا دوست ندارم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
وای آقای انونی چقدر خوشحال شدم اومدین .واقعا خوش اومدینننننننننننن هنوز نخوندم برم بخونم ببینم چی نوشتین

anony

Registered User
لایک‌ها
48
Disclaimer:

چون چند وقتيه پست نزدم و ممكنه برخي جديد اضافه شده باشند، دوباره تكرار مي كنم كه مسئوليت اعمال شما كاملا با خودتونه و من مسئوليتي قبول نمي كنم. شما حق داريد مخالف من فكر و عمل كنيد. ياد بگيريد حرف من و حرفهاي مخالف من، را بخوانيد و براي خودتان حلاجي كنيد و خودتان تصميم بگيريد. من نظرم را گفتم چون برخي تقاضا كرده بودند. همين. فردا نياييد بگوييد طبق حرف انوني رفتيم خريد كرديم بعد 2 ماه ضرر كرديم. بلندمدت رو يادتون باشه. صرفا بجاي پول نقد بهتره سكه بخريد. هنوزم ميگم سكه بهتر از دلاره.

god

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر و خیلی ممنون
موفق باشید

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خیلی خوشحال شدم یک تحلیل گر دیگه به جمع اضافه شد.
امیدوارم بتونیم بیشتر از شما ببینیم.

FarshidT

Registered User
لایک‌ها
3
سلام انونی عزیز

خیلی خوشحال شدم که باز میبینمتون

واقعا اینجا دز این مدتی که نبودید کسل کننده شده بود.

ممنون از زحمتی که کشیدید و مطلب بسیار خوبی که روی سایت قراردادین

براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم

MOHSEN_SHA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من تازه عضو شدم و پیش از هر چیز می خوام سال نو رو تبریک بگم اینکه بعضی از دوستان می گن که قیمت سکه بر اساس دلار و نرخ انسه کاملا درسته و طبیعتا قیمتها هم نمی تونه با عرضه زیاد بشکنه چون همین الان هم حباب چندانی وجود نداره اما باید گفت که دلار به یکسری عوامل و طلا به عواملی نسبتا متفاوت بستگی دارند ولی هر دو یقینا به عرضه وتقاضا بستگی دارند.کلا همه چیز عرضه وتقاضاست .اگر دولت طبق وعده هایش سکه رو تحویل بده ناگهان یک عرضه بزرگ صورت می گیره وقیمتها افت فاحشی تجربه خواهند کرد و یک حباب منفی تشکیل خواهد شد قیمت انس به این عرضه توجهی نخواهد کرد اما دلار سیر کاهشی خواهد گرفت چرا که از انجا که دوستان هم میگن سکه ها را نهایتش اب طلا می کنیم همین نتیجه را تایید می کند چنانچه همه در تلاش برای فروش طلا باشند که یقین اینچنین خواهد شد چرا که انها که ابتدا سکه ها رو می گیرند برای اینکه قبل از عرضه های بعد باشند درتلاش برای فروش خواهند بود وهمین طور تا چند ماه چنین خواهد شد انوقت هیچ کس در داخل تلاشی برای خرید نخواهد داشت وقیمتها با حباب منفی ومنفی تر رو برو میشود تا جایی که طلای داخل ایران برای ارزهای خارجی ارزانتر خواهد شد به دلیل نبود خریدار داخلی بنابراین طلا که با ارزهای دیگر ارزانتر شود خرید ها با ارز خواهد بود اما با توجه به اینکه سکه در داخل با ارز مبادله نمی شود ارز باید تبدیل به ریال شود وقتی این اتفاق افتاد ریال تقویت می شود وپایداری که دوستان انتظار دارند اتفاق می افتد ولی قیمتها افت را تجربه می کنند این از این طرف از طرف دیگر می توان انتظار داشت که با توجه به عمل سخت جراحی اقتصادی در ایران و با توجه به اینکه کاهش نرخ ارز تا 1400 تومان اقتصاد کشور را تاحدود زیادی نجات خواهد داد وهم تولیدات داخلی را به صرفه تر می کند می توان انتظار داشت که ایران در اجلاس 5+1 کوتاه بیاید و چه بسا با علم به اینکه قصد دارد کوتاه بیاید در تلاش بوده تا از این طریق سودی را نیز حاصل کند وهم از شدت نقدینگی بکاهد به اصطلاح یک تیر و چند نشان .به تاریخ اعلامی ایران که توجه شود معنی دار است.و با توجه به اینکه امریکا انتخابات در پیش دارد می توان انتظار داشت که درخواستهای کمتری از ایران داشته باشند تا هم پیروزی بزرگی قبل از انتخابات کسب کرده باشند و هم از طرف ایران نیز با دادن امتیازات کمتر به اهدافشان برسند . اما چنانچه این اتفاق حاصل شود قیمت انس هم کمر خواهد شکست انس همواره نصف قیمت پلاتین را داشته اما اکنون طلا گرانتر است که نشان از حباب جهانی داردبه دلیل تقاضای بسیار بالا به دلیل نبود اقتصاد های سالم ارزها به سکه تبدیل شده که سقوط طلا تا 1200 دلار چنانچه اتفاقات گفته شده حاصل شود دور از دسترس نیست.اما اگر ایران کوتاه نیاید منطقه ارام ارام حالت جنگی خواهد گرفت وهم انس بالا تر می رود هم ارز اما دوستانی که دوست دارند طلا بالاتر رود و در حد چند سکه هم دارند باید بگویم که تنها ضرر خواهند کرد بدین شکل که از بابت چند سکه سود واز مابقی نقدینگی بدلیله افت ریال متضرر می شوند تنها انهایی برنده اند که تمام دارایی را طلا کرده اند که همین ها هم با افت طلا بزرگترین بازنده ها هستند .هیچ وقت ارزو نکنید که ریال افت کنه که با تمایل مردم به طلا تنها ماحصل یک کشور نگاه کردن به نرخها خواهد بود و تولیدی صورت نخواهد پذیرفت وانها هم که از این طریق ثروتمند می شوند تنها پول بازنده ها را در جیب می کنند مانند یک قمار ومطمین باشید من و شما برنده های نهایی نیستیم برنده انهایی هستند که خودشان نقشه های اینده ی دنیا را می کشند و با چند حرف و ایجاد التهاب در دنیا ثروت ملتها را می کشند در یک قمار حالا ممکن است ما هم سود کنیم از این وقایع اما در نهایت ملتها بازنده اند

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
Disclaimer
:

چون چند وقتيه پست نزدم و ممكنه برخي جديد اضافه شده باشند، دوباره تكرار مي كنم كه مسئوليت اعمال شما كاملا با خودتونه و من مسئوليتي قبول نمي كنم. شما حق داريد مخالف من فكر و عمل كنيد. ياد بگيريد حرف من و حرفهاي مخالف من، را بخوانيد و براي خودتان حلاجي كنيد و خودتان تصميم بگيريد. من نظرم را گفتم چون برخي تقاضا كرده بودند. همين. فردا نياييد بگوييد طبق حرف انوني رفتيم خريد كرديم بعد 2 ماه ضرر كرديم. بلندمدت رو يادتون باشه. صرفا بجاي پول نقد بهتره سكه بخريد. هنوزم ميگم سكه بهتر از دلاره.

من دو سال قبل هر چی پول داشتم طبق تحلیل شما و یکی از دوستان همه اش رو سکه خریدم و انصافا سود خیلی خوبی گیرم اومد
یه عده هستن متاسفانه تو سایت که فقط قصدشون فرافکنی و خراب کردن طرف مقابله
اما جناب anony به حرف گربه سیاه بارون نمیاد بزار بگن مهم اینه که اکثریت کاربران از نظرات افرادی مثل شما استفاده میکنند و به گفته خودتون در این کشور چون توسط یه عده نالایق اداره میشه
تحیلیل کننده هر چقدر هم در کارش حرفه ایی باشه باز پیش میاد که با یه اقدام خلق اساعه از طرف این قوم عجوج مجوج در جای خودش میخکوب بشه
با تمام این شرایط وجود شما و تحلیل های شما حداقل برای من یکی مفید بوده و من همین جا ازتون تشکر میکنم

Last edited:

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سال نو مبارك. نميتونم پي.ام هايي كه با عنوان "تقاضاي عاجزانه" و مابقي لطف دوستان رو بي جواب بگذارم. البته من خودم را لايق اين همه زحمتي كه دوستان به خودشان مي دهند و پي.ام مي زنند و ... نميدانم. من هم يكنفرم مثل شما،‌ نه تحليل گرم و نه ادعايي دارم. در خصوص حرفهايي هم كه پشت سرم زده ميشه(چند ماه پيش سر زدم ديدم هنوز درباره من بحثه :D ديگه الان نخوندم ببينم چه خبرها بوده) ديگه برام عادي شده و بنظرم براي افراد بي غرض ثابت شده كه من اونقدر بيكار نيستم كه بيام اينجا آي.دي هاي متفاوت بسازم و براي خودم نوشابه باز كنم. اينجا مي نوشتم چون احساس مي كردم گوش شنوايي هست، هنوزم براي همانها مي نويسم. اين حضرات تازه به دوران رسيده هم كه فرداي روزگار حذف خواهند شد، هر چه خواستند بگويند. همه شده اند تحليلگر :lol: ضمنا بگم كه از پي.تي بدم اومده و از عملكرد دوگانه مديريتش هم واقعا ناراضيم، ولي باز براي خاطر پي.ام ها مي نويسم، زياد هم نه. شايد هفته اي يكبار سر بزنم. شايدم سالي يكبار كافي باشه :lol: اگر كسي گوش شنوا داشت همون سال پيش كه مي گفتم خريده بود الان 70% سود كرده بود. هنوزم همه حرفهاي قبليم پابرجاست.
سلام آنونی عزیز سال نوی شما هم مبارک
خوش حالم که به " تقاضاي عاجزانه " من توجّه کردید و از شما بابت حضور تان بسیار تشکّر می کنم .

من هم بار ها به این یک بام و دو هوای مدیران و لابی برخی افراد اشاره کردم ، البتّه آن شخصی که شما اشاره کردید مهره ای بیش نیست و پشت سرش افرادی هستند که به جا هایی وصل اند . . .
دوستان، امسال سال جنگ رواني است. بانك مركزي رسما جلوي دولت ايستاده كه هر چه برداشتي و صندوق ذخيره را هم كه صفر كردي، كافي است. ديگر اقتصاد توان ندارد. البته بنظرم بهمني را عوض مي كنند و يك خودفروش ديگر را جايش مي گذارند تا آنچه را كه تابحال ندوشيده اند، بدوشند. در هر حال، امسال سالي است كه نه با عرضه سكه، بلكه با ايجاد جنگ رواني سعي در خاموش كردن روند پرفزون تورم دارند. مجلس هم حريف دولت نيست و با اينكه مصوبه تاخير لااقل 3 ماهه براي فاز دوم هدفمندي مصوب كردند، باز هم دولت 6 فروردين كار خودش را كرد و پول ريخت به حساب ملت. فكر ميكنيد اين پول از كجا آمده؟ از اينجا. جهت اطلاع: افزايش سرمايه بانك مركزي = چاپ پول به همان اندازه...
کاملاً با فرمایش شما در مورد جنگ روانی موافقم و بار ها هم به http://forum.persiantools.com/t243342.html اشاره کرده ام و معتقدم همان طور که فرمودید اقتصاد ایران کاملاً نابود شده و ریال دیگر کوچک ترین ارزشی نخواهد داشت و http://forum.persiantools.com/t246692.html فریبی بیش نیست و بخشی از همان جنگ روانی است که شما اشاره فرمودید .

امیدوارم حضور شما در این موضوع همیشگی باشد و قدرت تحلیل و نفوذ کلامتان خاری باشد در چشم عوامل حکومتی !

anony

Registered User
لایک‌ها
48

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
سلام آقای انونی . سال نو شما هم مبارک. من فقط از شما یک دلگیری کوچک دارم اونم اینه که اگه ما خودمون میدون رو خالی کنیم پیشروی تعدادی از افراد حتی تو فضای مجازی هم اونقدر خواهد شود که دیگه بقیه هم مجبورن میدون رو ترک کنن. به هر حال از بازگشت شما خوشحالیم . مطالبتان را خواندم . کاملا حرفه ای و معقولانه بود. حتی در صورت ایجاد آشتی هم اقتصاد یک شبه درست نمی شود. اقتصاد نیاز به زیرساخت های سالم و قوی دارد و این زیرساخت یکیش همین افراد متخصصی هستن که اکثرشون یا فرار کردن یا تو زندون هستن. نمی دونم از کدوم نویسنده بود که می گفت اگه یه کشور دست یه آدم نادان بیافتد ضرری که حاصل میشه بیشتر از ضرریه که با هر روز سیل اومدن حاصل میشه. دو نکته از تحلیلتون حیاتی بود :

اگر بهبودي در وضع سلامت رواني آنكه او را به زور رئيس جمهور جا زدند، احساس مي كنيد، سكه بفروشيد.

در صورتيكه به هر دليلي، عقلانيت حاكم شد و دري به تخته خورد و يكهو اعلام كردند كه امريكا دوست و برادر شده و اصلا كي گفت "مرگ بر آمريكا"،‌ بچه بد ببريد بندازيدش زندان و ... مراقب باشيد كه جو گير نشويد و برويد سكه هايتان را بفروشيد. بعد قطعنامه 67 را خاطرتان باشد. خيلي سكته كردند چون دلار و سكه و همه چيز خيلي ارزان شد، ولي در عرض 2 سال بلافاصله برگشت سر جاش و دوباره رفت بالا و بالا و بالاتر و بالاترتر و ديگر در دوران ا.ن بالاترترترترترترترتر. الان مدت زمان برگشت به وضع قبل، خيلي كمتر هم خواهد شد، چون زيرساختهاي توليد بنكل منفجر شده

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خوش اومدی anony جان

========================

http://forum.persiantools.com/t246692.html فریبی بیش نیست و بخشی از همان جنگ روانی است که شما اشاره فرمودید .

!

اقای محترم توهین کردن به دیگران هیچ وقت هیچ سودی نداره ! اگر کمی , فقط کمی اطلاعات داشتید میدونستید جمع کردن اسکناس و سکه به این صورت کاری نیست که مال امروز و دیروز یا فقط کشور ما باشه ! سالهاست که در کل دنیا انجام میشه !

هر کسی عقاید خودش رو داره اما توهین کردن و افترا زدن کار ادم های ضعیفه که نمیتونن صحبت کنن !

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سلام.سال نوی شما مبارک اقای انونی!! تشریف فرمایی تون رو خوش امد میگم.
همیشه موفق باشید!!!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
عزيز همه‌ي اين حرفا كه ميگن همونطوري هم كه دوستان گفتند تاثير رواني زيادي داره، چون الان يك عده ناوارد وارد اين بازار شدن تا يه چيزي ميشنون مي‌ريزن تو بازار خريد و فروش ميكنن اونم چون بلد نيستن و تابع احساس ميشن. يك نظر من اينه كه اينها ميخوان خوداشون طلاها رو از كشور خارج كنن ميگن چون قيمت ارزون شده قاچاقچي‌ها (حالا اين قاچاقچي‌ها و سودجويان كي هستند خدا داند) طلا رو به اونور مرز بردن، خب ذهنيت اكثر مردم هم آماده است ميگن بله گفته بودن. خب يعني اين بانك اگه اينقدر بي‌فكر و نالايقه كه نمي‌تونه عواقب كاري رو كه انجام ميده پيش‌بيني كنه بايد بهش نشان بي‌مايگي داد.

همه حرف‌هاي شما درست ايران كوتاه بياد و تحليل‌هاي ديگه، حالا اومديمو اين اتفاق افتاد بعد اين همه جوون بيكار توي اين مملكت، اين همه فقر، دست‌مزدهاي پايين، گراني، نارضايتي اينها باز خودشو از جاي ديگه نشون ميده و باز باعث نابساماني كشور ميشه

دوستان من تازه عضو شدم و پیش از هر چیز می خوام سال نو رو تبریک بگم اینکه بعضی از دوستان می گن که قیمت سکه بر اساس دلار و نرخ انسه کاملا درسته و طبیعتا قیمتها هم نمی تونه با عرضه زیاد بشکنه چون همین الان هم حباب چندانی وجود نداره اما باید گفت که دلار به یکسری عوامل و طلا به عواملی نسبتا متفاوت بستگی دارند ولی هر دو یقینا به عرضه وتقاضا بستگی دارند.کلا همه چیز عرضه وتقاضاست .اگر دولت طبق وعده هایش سکه رو تحویل بده ناگهان یک عرضه بزرگ صورت می گیره وقیمتها افت فاحشی تجربه خواهند کرد و یک حباب منفی تشکیل خواهد شد قیمت انس به این عرضه توجهی نخواهد کرد اما دلار سیر کاهشی خواهد گرفت چرا که از انجا که دوستان هم میگن سکه ها را نهایتش اب طلا می کنیم همین نتیجه را تایید می کند چنانچه همه در تلاش برای فروش طلا باشند که یقین اینچنین خواهد شد چرا که انها که ابتدا سکه ها رو می گیرند برای اینکه قبل از عرضه های بعد باشند درتلاش برای فروش خواهند بود وهمین طور تا چند ماه چنین خواهد شد انوقت هیچ کس در داخل تلاشی برای خرید نخواهد داشت وقیمتها با حباب منفی ومنفی تر رو برو میشود تا جایی که طلای داخل ایران برای ارزهای خارجی ارزانتر خواهد شد به دلیل نبود خریدار داخلی بنابراین طلا که با ارزهای دیگر ارزانتر شود خرید ها با ارز خواهد بود اما با توجه به اینکه سکه در داخل با ارز مبادله نمی شود ارز باید تبدیل به ریال شود وقتی این اتفاق افتاد ریال تقویت می شود وپایداری که دوستان انتظار دارند اتفاق می افتد ولی قیمتها افت را تجربه می کنند این از این طرف از طرف دیگر می توان انتظار داشت که با توجه به عمل سخت جراحی اقتصادی در ایران و با توجه به اینکه کاهش نرخ ارز تا 1400 تومان اقتصاد کشور را تاحدود زیادی نجات خواهد داد وهم تولیدات داخلی را به صرفه تر می کند می توان انتظار داشت که ایران در اجلاس 5+1 کوتاه بیاید و چه بسا با علم به اینکه قصد دارد کوتاه بیاید در تلاش بوده تا از این طریق سودی را نیز حاصل کند وهم از شدت نقدینگی بکاهد به اصطلاح یک تیر و چند نشان .به تاریخ اعلامی ایران که توجه شود معنی دار است.و با توجه به اینکه امریکا انتخابات در پیش دارد می توان انتظار داشت که درخواستهای کمتری از ایران داشته باشند تا هم پیروزی بزرگی قبل از انتخابات کسب کرده باشند و هم از طرف ایران نیز با دادن امتیازات کمتر به اهدافشان برسند . اما چنانچه این اتفاق حاصل شود قیمت انس هم کمر خواهد شکست انس همواره نصف قیمت پلاتین را داشته اما اکنون طلا گرانتر است که نشان از حباب جهانی داردبه دلیل تقاضای بسیار بالا به دلیل نبود اقتصاد های سالم ارزها به سکه تبدیل شده که سقوط طلا تا 1200 دلار چنانچه اتفاقات گفته شده حاصل شود دور از دسترس نیست.اما اگر ایران کوتاه نیاید منطقه ارام ارام حالت جنگی خواهد گرفت وهم انس بالا تر می رود هم ارز اما دوستانی که دوست دارند طلا بالاتر رود و در حد چند سکه هم دارند باید بگویم که تنها ضرر خواهند کرد بدین شکل که از بابت چند سکه سود واز مابقی نقدینگی بدلیله افت ریال متضرر می شوند تنها انهایی برنده اند که تمام دارایی را طلا کرده اند که همین ها هم با افت طلا بزرگترین بازنده ها هستند .هیچ وقت ارزو نکنید که ریال افت کنه که با تمایل مردم به طلا تنها ماحصل یک کشور نگاه کردن به نرخها خواهد بود و تولیدی صورت نخواهد پذیرفت وانها هم که از این طریق ثروتمند می شوند تنها پول بازنده ها را در جیب می کنند مانند یک قمار ومطمین باشید من و شما برنده های نهایی نیستیم برنده انهایی هستند که خودشان نقشه های اینده ی دنیا را می کشند و با چند حرف و ایجاد التهاب در دنیا ثروت ملتها را می کشند در یک قمار حالا ممکن است ما هم سود کنیم از این وقایع اما در نهایت ملتها بازنده اند

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
شنيدم اين سكه‌هايي كه جديد ضرب كردن 1- تاريخ نداره 2- وزنش كمتر از وزن سكه‌هاي بازاره مگه سكه براساس يك استاندارد خاص توليد نمي‌شه؟ چنين چيزي صحت داره يا فقط يك شايعه است؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اقای انونی ضمن خوش امد گویی در سال جدید

برای دوری از بحث های گذشته بسیاری از کلمات رو نادیده گرفتیم

لطفا بدون توهین و کوبش تحلیل ها و یا طرز فکر های متناقض به تحلیل های شخصیتون بپردازید

بنده هم به تایید و پافشاری شما عرض میکنم که :

از افراد **** هستم و ده ها نفر پشت سر من هستند همراه بودجه ای میلیاردی برای جو سازی در فضای سایبری

ایدی مورد نظر هم که مشاهده میکنید از یکی از افراد باسابقه فروم های ایرانی برای همین منظور خریداری شده

-----------------

با همین طرز فکر لطفا تحلیل های خودتون رو ارائه بدید و هرکجا که مشاهده کردید به شما توهینی شده بوسیله دکمه ریپورت به اطلاع مدیران برسانید تا به موضوع رسیدگی کنند.

نتیجه گیری با خوانندگان

با احترام / حجت

Last edited:

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
نکنـد زیمبـابوه خاورمیـانه شویـم!
بینا- اصحاب کهف 309 سال در خواب بودند و هنگامی که بیدار شدند و یکی از آن ها به شهر رفت تا طعامی تهیه کند، تفاوت سکه رایج و قیمت ها او را شگفت زده کرد و بدین سان مردم شهر از وجودشان آگاه شدند و الباقی ماجرا که خود بهتر می دانید.
2. تا همین چند وقت پیش، یکی از جالب ترین بخش های سخنان پدران و پدربزرگ های ما این بود: ‌شما آن موقع نبودید؛ گوشت کیلویی فلان قدر بود و با 10 تومان می شد چه ها خرید... و از این دست سخنان که برای ما رنگ و بوی افسانه داشت!
حالا حکایت خودمان شده است؛ قیمت ها با چنان سرعتی بالا می روند که هر بار به خرید می رویم، با چنان تفاوتی روبه رو می شویم که گویا از خواب اصحاب کهف برخاسته ایم و سه قرنی در خواب بوده ایم!
احساس پدر پزرگی زودرس هم بهمان دست می دهد. اگر پدربزرگ ها می گفتند شما نبودید و یادتان نمی آید 60 سال پیش قیمت ها اِل بود و بِل ؛ ما می توانیم بگوییم : شما بودید و یادتان می آید که پارسال همین موقع قیمت ها چقدر پایین تر بود... اصلاً پارسال چرا، همین هفته پیش و همین دو روز قبل!
مثلاً همین سکه و ارز را نگاه کنید: پارسال بعد از تعطیلات عید، 14 فروردین را در حالی آغاز کردیم که قیمت هر قطعه سکه بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد 393 هزار تومان بود و هر دلار 1112 تومان. اما الان چقدر است؟
از 14 فروردین بگذریم؛ شما یادتان نمی آید(!)‌ همین دو سه روز پیش سکه حول و حوش 680 هزار تومان بود ،ولی الان رسیده به مرز 800 هزار تومان و دلار هم از 1680 شده تقریباً 1800 تومان.
احتمالاً چنین جهشی در آن 309 سال اصحاب کهف هم وجود نداشته است!
اوج کاهش پول ملی در زیمبابوه: 100 میلیارد دلار زیمبابوه مقابل سه تخم مرغ
البته تنها سکه و ارز این گونه نیستند و از نان و شیر و گوشت و روغن گرفته تا اجاره بهای مسکن و قیمت خانه و شهریه مدرسه و قبض های آب و برق و گاز و ... همه و همه مدام قیمت های جدیدی را بر مردم تحمیل می کنند بی آن که کسی به خواب اصحاب کهف رفته باشد!
زیمبابوه، کشوری در جنوب آفریقاست. رشد تورم در این کشور تا همین چند وقت پیش به حدی سرسام آور بود که دولت این کشور اسکناس های تریلیون دلاری زیمبابوه چاپ کرده بود. قیمت ها هم لحظه ای بالا می رفت؛ به طوری که می گویند اگر کسی به رستوران می رفت و عذایی سفارش می داد، امکان داشت قیمت غذا در فاصله سفارش تا سرو در میز، تغییر کند!
دولت زیمبابوه به دلیل تورم بسیار بالا، طی دو سال (1386 تا 1388)، 22 صفر را از واحد پول خود حذف كرد. بالاترین اسكناس زیمبابوه كه قبل از این در گردش بود، اسكناس 10 تریلیون دلاری زیمبابوه بود كه با آن حتی نمی‌شد یك قرص نان خرید.
در عوض کشورهای زیادی وجود دارند که در 20 - 10 سال اخیر تورم شان تنها 2 درصد بالا رفته است که از آن جمله می توان به برخی ممالک حوزه اسکاندیناوی اشاره کرد که به رغم این تورم 2 درصدی حقوق کارمندان و کارگرانشان 15 درصد بالا رفته است.
راه دور نرویم ؛ همین ترکیه که بیخ گوش خودمان است، در دهه 90 میلادی تورم 80 - 70 درصدی را تجربه می کرد؛ اما در 14 آبان همین امسال جام جم - رسانه صدا و سیمای خودمان - تیتر زد که تورم ترکیه افزایش یافت و به 3/3 درصد رسید!
حالا ما با این سرعت به کدامین سو می رویم؟‌ ... نکند زیمبابوه خاورمیانه شویم

بالا