• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

او افزود: قرار شد كه بانك مركزي براي راه‌اندازي سايت اينترنتي پيش‌فروش سكه اقداماتي انجام بدهد، اما هنوز اين اقدامات به مرحله‌ي نهايي نرسيده است.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا پس از پنجم فروردين‌ماه سال جاري كه بانك‌ها بازگشايي شدند، سكه در شعب بانك ملي پيش‌فروش شده يا خير؟ گفت: در سال جديد پيش‌فروش سكه انجام نشد و تا اطلاع ثانوي فروش سكه فقط در بانك كارگشايي انجام مي‌شود.

به نقل از همون منبع شما ;) . به صورت اینترنی میفروشن 2 باره و همچنین بانک کارگشائی میفروشه . اینا خیعلی زرنگ ان . در ضمن بازه زمانی 26 فروردین تا 5 اردیبهشت رو هم در نظر بگیرید ;) . دوستانی که اینجا تحلیل میکنند و اقدام به خرید و فروش سکه میکنند کارشون نوسان گیری از این بازار و همچنین بازار ارز نیست به خاطر اینکه این کار کار هر کسی نیست و همچنین تجریه بسیار و وارد بودن دقیق به این بازار رو میخواد کسی که بتونه از نوسان گیری سود بگیره تقریبا در ماه حداقل می تونه 20% سود بکنه . اگر برای حفظ ارزش سرمایه این کار میکند دقیقا واکنش بازار رو از فردا و دنبال کنید همچنین به اون تاریخی که عرض کردن دقت اساسی کنید . 29 فروردین هم اول پارت تحویل سکه هست . با تحویل سکه های پیش فروش شده احتمال وجود جباب منفی هم میره به خاطر همین هم از 2 ماه پیش اعلام شد خروج سکه به هر شکلی غیر قانونی هست . زمان های پیش رو وقت بهترین موقعیت برای شکار لحظه ها هست ;)

پ ن : طبق همیشه نه گفتم بخرید و نه بفروشید :eh:

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
الان یه ماه هستش پستی نزدم و فقط میخونم .
کسانی که یک شبه سرمایه شان دو برابر شده ( سکه و جنس و ..... ) باید فکر اینو هم بکنن که کاهش 10 تا 20 درصدی قیمت ها در صورت حصول توافقات پیش رو ضرر به حساب نمیاد
دارن مقدمه سازی میکنن برای باز کردن سفارت شیطان بزرگ ( خبرهای امروز رو مخصوصا حرف های معنی دار مهمان پرست دنبال کنید )
روزی که سفارت بسته شد من احساس خطرم 200 درصدی آمپر زد
غنی سازی و هسته ای همه اش بهانه ای بیش نیست اینا تماما نشانه های تاثیر اپوزیسیون خارج از کشوره که حکومت این رو یواش یواش داره لمس میکنه و انتخابات ریاست جمهوری آینده بهترین فرصت برای برون رفت از این شرایط هستش

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کسانی که یک شبه سرمایه شان دو برابر شده ( سکه و جنس و ..... ) باید فکر اینو هم بکنن که کاهش 10 تا 20 درصدی قیمت ها در صورت حصول توافقات پیش رو ضرر به حساب نمیاد
دارن مقدمه سازی میکنن برای باز کردن سفارت شیطان بزرگ ( خبرهای امروز رو مخصوصا حرف های معنی دار مهمان پرست دنبال کنید )
غنی سازی و هسته ای همه اش بهانه ای بیش نیست اینا تماما نشانه های تاثیر اپوزیسیون خارج از کشوره که حکومت این رو یواش یواش داره لمس میکنه و انتخابات ریاست جمهوری آینده بهترین فرصت برای برون رفت از این شرایط هستش

خدا رو شکر یکی اومد از لحاظ سیاسی تحلیل فاندامنتال داد . ایول .
128fs318181.gif

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از همون منبع شما ;) . به صورت اینترنی میفروشن 2 باره و همچنین بانک کارگشائی میفروشه . اینا خیعلی زرنگ ان . در ضمن بازه زمانی 26 فروردین تا 5 اردیبهشت رو هم در نظر بگیرید ;) . دوستانی که اینجا تحلیل میکنند و اقدام به خرید و فروش سکه میکنند کارشون نوسان گیری از این بازار و همچنین بازار ارز نیست به خاطر اینکه این کار کار هر کسی نیست و همچنین تجریه بسیار و وارد بودن دقیق به این بازار رو میخواد کسی که بتونه از نوسان گیری سود بگیره تقریبا در ماه حداقل می تونه 20% سود بکنه . اگر برای حفظ ارزش سرمایه این کار میکند دقیقا واکنش بازار رو از فردا و دنبال کنید همچنین به اون تاریخی که عرض کردن دقت اساسی کنید . 29 فروردین هم اول پارت تحویل سکه هست . با تحویل سکه های پیش فروش شده احتمال وجود جباب منفی هم میره به خاطر همین هم از 2 ماه پیش اعلام شد خروج سکه به هر شکلی غیر قانونی هست . زمان های پیش رو وقت بهترین موقعیت برای شکار لحظه ها هست ;)

پ ن : طبق همیشه نه گفتم بخرید و نه بفروشید :eh:

آخه حداقل توی بازار سکه که تقریبا قیمتها صعودی هست و کاهشها اونقدر نیست که بشه توی یک ماه 20 درصد سود کرد مگه اینکه بخریم و در قیمت بالاتر بفروشیم و 20 درصد سود کنیم که اون هم بعید میدونم در یک ماه ممکن باشه. اشکالش هم این هست که برای ماه بعدی که خواستی وارد بازار بشی به همون نسبت سودی که کردی (شاید هم بیشتر) سرمایه بیشتر لازم داری که وارد بازار بشی مثل ماه قبل.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
جسارتاً اون آواتار قبليتون دلچسب‌تر بود، با اين آواتار آدم ميترسه

درضمن ميشه براي اين مقدمه‌سازي‌هايي كه براي باز شدن سفارت انگليس يه منبع هم اينجا بذاريد ممنون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آخه حداقل توی بازار سکه که تقریبا قیمتها صعودی هست و کاهشها اونقدر نیست که بشه توی یک ماه 20 درصد سود کرد مگه اینکه بخریم و در قیمت بالاتر بفروشیم و 20 درصد سود کنیم که اون هم بعید میدونم در یک ماه ممکن باشه. اشکالش هم این هست که برای ماه بعدی که خواستی وارد بازار بشی به همون نسبت سودی که کردی (شاید هم بیشتر) سرمایه بیشتر لازم داری که وارد بازار بشی مثل ماه قبل.

شما دوست عزیز برای سود گیری از نوسان باید همه روزه بازار رو به دقت تحلیل کنی و صد البته با فاکتور های سیاسی و بین اللملی و صد البته بازار داخلی منتظر موقعیت خوب خرید و فروش باشی بازار سرمایه گذاری و سود گیری از سکه و ارز خرید و نگهداری اون نیست این میشه فقط حفظ سرمایه. تجربه بسیار زیادی میخواد و این سکه و ارز تحت تاثیر مسائل سیاسی هم هستن و بازار به این فاکتور خیلی مهم واکنش نشون میده این کار یعنی شکار فرصت ها . این کار الان و با وضع بازار سکه و همچنین در آستانه تحویل دادن سکه های پیش فروش شده نمیشه انجام داد .

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
شما دوست عزیز برای سود گیری از نوسان باید همه روزه بازار رو به دقت تحلیل کنی و صد البته با فاکتور های سیاسی و بین اللملی و صد البته بازار داخلی منتظر موقعیت خوب خرید و فروش باشی بازار سرمایه گذاری و سود گیری از سکه و ارز خرید و نگهداری اون نیست این میشه فقط حفظ سرمایه. تجربه بسیار زیادی میخواد و این سکه و ارز تحت تاثیر مسائل سیاسی هم هستن و بازار به این فاکتور خیلی مهم واکنش نشون میده این کار یعنی شکار فرصت ها . این کار الان و با وضع بازار سکه و همچنین در آستانه تحویل دادن سکه های پیش فروش شده نمیشه انجام داد .

قیمت سکه در داخل کشور متاثر از اونس جهانی، دلار داخلی، نیاز داخلی، عرضه داخلی، اوضاع و احوال سیاسی و ... هست. متاسفانه تجربه نشون داده در 99 درصد مواقع برآیند این پارامترها همواره بر صعودی بودن قیمتها تاکید داشتن.
علاوه بر این اسپرد معامله سکه اونقدری بالا هست که سودآوری فروش سکه و خرید مجدد رو در یک نزول موقتی رو خیلی کم میکنه (البته ماجرای سکه یک تومنی که پیش اومد رو نادیده میگیرم).

به نظر من در بازار سکه داخلی، بهترین سود مال استراتژی بخر و نگه دار هست که متاسفانه همونطور که فرمودید سودآور نیست عملا از ضرر واقعی در سرمایه جلوگیری میشه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
توی این بازار ها سود مال دلاله , که مثلا 20 تومن زیر قیمت بخره و بعد به قیمت بفروشه , اینجوری روزانه از بازار سود میکنه , گاهی اوقات از بالا پایین شدن در ظاهر ضرر هم میکنن ولی اون ضرره توی اون سودایی که میکنن گمه.
مردم عادی صرف نظر از اینکه به قول معروف باید اسپرد بدن برای خرید و فروش , اگه دوبارم سود کنن , بازار یه جهش شدید به بالا بکنه و اونا قبلش هرچی داشته بودن رو فروخته باشن سود که نکردن هیچ , ضررم دادن , اونوقت یکی که خریده بوده گذاشته خونش کاری هم باهاش نداشته سرمایش حفظ شده , اونوقت اونایی که دوبار خریدن سود کردن بار سوم ضرر کردن , سرمایشون ارزشش به فنا رفته.
کلا سود این بازار مال مردم عادی نیست , چه مدام خرید و فروش کنی و چه بگیری بزاری گوشه خونت. پولو باید به یه کاری زد وگرنه در بهترین حالت الان صد تا سکه داری میای توی این تاپیک ببینی چه خبره تحلیل بخونی مثلا سود کنی !! ده سال دیگه هم همین صد تا سکه رو داری فقط عمر خودتو تلف کردی و این وسط دلالارو گنده تر کردی.
البته این چندوقته یجورایی چاره ای نبود ادم همینکارم نمیکرد ارزش پولش به فناک میرفت .

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نظر من تو این شرایط همون حفظ سرمایه هم خودش خیلیه!سود نخواستیم!!

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

درضمن ميشه براي اين مقدمه‌سازي‌هايي كه براي باز شدن سفارت انگليس يه منبع هم اينجا بذاريد ممنون

این آواتارم به خاطر گل روی شما

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
امروز كه همش خبرا بد بود

1- موافقت اباما با اجراي تحريم‌ها (البته ديروز امضا كرد)
2- توقف سكه‌ي پيش‌فروش
3- احتمال افزايش 20-40% قيمت بنزين

دستمزدها كه تغيير نمي‌كنه فقط همه چيز گرون ميشه، افزايش هم بدن با تورم همخواني نداره، يعني امسال كلاً سال بيگاري دادنه
ديگه سرمايه‌اي نمي‌مونه هرچي درمياري يك چيزي هم بايد بزاري روش تا آخر ماه زنده بموني :wacko:

به نظر من تو این شرایط همون حفظ سرمایه هم خودش خیلیه!سود نخواستیم!!

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

واسه کارهای اینا منبغی وجود نداره یه مقدار سن و یه مقدار تجربه و یه مقدار هم شامه قوی میخاد
من 41 سالمه با این انقلاب بزرگ شدم . تو دانشگاه تبریز هم فعالیت سیاسی کردم
زمان رفسنجانی هم یه جور اومدن وسط و فضا رو باز کردن البته اون زمان امتیازدادنشون این بود که اجازه دادن اصلاح طلب ها وارد عمل بشن
اون زمان هم طلا واسه حفظ سرمایه اولین گزینه بود
الان باید بیشتر امتیاز بدن چون وضعشون خرابه
اول هم از انگلیس شروع میکنن همیشه بهونه ایجاد فضای باز سیاسی ارتباط با انگلیس بوده
چون اپوزیسیون اونجا جمع شده . البته یه مقدار زمان خواهد برد ولی در طول یکسال آرام آرام اینا کارشون رو خواهند کرد
اینا از لندن بدجوری میترسن البته فرزندخواندهی خودشون هستن باید هم بترسن
امروز بی بی سی از قول مهمان پرست گفت که ایران برای ارتباط با انگلیس توپ را انداخته زمین لندنی ها

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
میان کلام شما یک نکته رو میخواستم توضیح بدم :

موضوع اصلا غنی سازی نیست

موضوع چنج کردن اورانیوم 20% با6 و یا 3% هست که کشور ایران از گذشته قبول کرده

منتها الان مشکل اینه که ایران گفته ما هیچ ضمانتی نداریم که شما این سوخت رو تحویل بگیرید با درصد کمتر تحویل بدید و ...

کشور ترکیه به عنوان واسطه مورد قبول قرار گرفت

طبق اخباری که دارم توی این نشست اخری که میخوان داشته باشن به احتمال 90% توافق میشه و ماجرا حل میشه

ما هم امیدوارم واقعا این قائله ختم بشه

با احترام / حجت

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

موضوع اصلا غنی سازی نیست

منتها الان مشکل اینه که ایران گفته ما هیچ ضمانتی نداریم که شما این سوخت رو تحویل بگیرید با درصد کمتر تحویل بدید و ...

طبق اخباری که دارم توی این نشست اخری که میخوان داشته باشن به احتمال 90% توافق میشه و ماجرا حل میشه

با احترام / حجت

خدا از دهنوت بشنوه حجت جان !

نمیتونم قضیه رو باز کنم ولی من امسال انقدر ضربه خوردم از این مسائل تحریم و احتمال جنگ و این چیزا که خدا میدونه .........
فقط امیدوارم اوضاع از اینی که هست بدتر نشه

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
مهر گزارش می‌دهد:
آغاز موج جدید کاهش قیمت سکه از دو هفته دیگر
سکه‌های پیش فروش شده بانک مرکزی تا دو هفته آینده راهی بازار می‌شوند، این در حالی است که افرادی که 4 ماه به انتظار دریافت سکه‌های پیش خرید نشسته‌اند، امید دارند که با دریافت این سکه‌ها سودی را نصیب خود کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، بررسی وضعیت قیمت انواع سکه در روزهای کاری ابتدای سال جاری حاکی از آن است که بازار سکه روزهای آرامی را پشت سر می گذارد.
آخرین قیمت اعلام شده توسط سکه فروشان و صرافان بازار که بر روی تابلوی آنها درج شده است، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید برای خرید را بین 760 تا 770 هزار تومان و قیمت فروش را حدود 785 تا 795 هزار تومان نشان می دهد.
همچنین قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم برای فروش 780 تا 790 هزار تومان و برای خرید 760هزار تومان اعلام و نرخ هر قطعه نیم سکه هم برای خرید 375 هزار تومان و برای فروش 390 هزار تومان اعلام شد.
قیمت هر قطعه ربع سکه هم بر اساس آخرین نرخ ها در هفته گذشته که اولین هفته کاری سال جاری محسوب می شود، حاکی از نرخ خرید 199 تا 200 هزار تومان و فروش 206 تا 208 هزار تومان است، نرخ سکه گرمی هم حدود 107 هزار تومان می باشد.
این وضعیت در حالی است که تا دو هفته آینده سکه های پیش فروش شده بانک مرکزی راهی بازار می شود، افرادی که 4 ماه به انتظار دریافت سکه های پیش خرید نشسته اند، امید دارند که با دریافت این سکه ها با مدت زمان انتظار مشخص بتوانند سودی را کسب کنند.
این افراد سکه های طرح جدید را با نرخ 546 هزار تومان با زمان تحویل 4 ماه از شعب بانک ملی خریداری کرده اند.
قیمت سکه ها در اولین هفته کاری سال گذشته در بازار حاکی از آن بود که هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم 435 هزارتومان، سکه طرح جدید 391 هزار تومان، نیم سکه 196هزار تومان، ربع سکه 109هزار تومان و گرمی 50 هزار تومان بود.
این روند قیمتی در سال گذشته با آغاز رونق بازار طی چند روز تغییر کرد و بازار ارز با افزایش قیمت ها و حبابی شدن نرخ ها مواجه شد و پس از آن قیمتها از حرکت باز نایستادند و به صعود خود ادامه دادند.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

خدایی شما رویاهای خوبی داری :D
ولی نمی دونم چطور اونها را انقدر واقعی می بینی؟

موضوع اصلا غنی سازی نیست

با احترام / حجت

دوست عزیز صبح بخیر....... اون مال 2 سال پیش بود و ما قبول کردیم و آمریکا رد کرد
یکماه پیش ایران هم 20 درصد غنی کرد.هم صفحه سوخت ساخت.هم 20 درصد رو درون صفحه گذاشت.هم صفحه سوخت رو درون reactor تهران قرار داد....والسلام

دیگه چیزی نیست که ما بخوایم!!! و بخوایم سرش مذاکره کنیم
http://www.tabnak.ir/fa/news/227083/بازتاب-دستاوردهاي-هسته‌يي-جديد-ايران

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
خدایی شما رویاهای خوبی داری :D
ولی نمی دونم چطور اونها را انقدر واقعی می بینی؟

شما هم مثل اینکه خیلی دوست داری دهن مردم سرویس بشه ها:D

موز 800 تومانی رو دیروز 3000 تومان خریدم،بیکارم و با بدبختی دارم خرج خودم رو میدم.میدونی این تحریم ها و گرونی ها چی بر سر من و امثال من میاره؟؟

بالا