• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در همين هفته به نظر شما بازار سكه چقدر ممكنه نوسان داشته باشه؟ شما اونس رو صعودي مي‌بينيد يا نزولي و تا چه ميزان؟ از فردا تا آخر هفته با توجه باز شدن بازارهاي جهاني فكر مي‌كنيد احتمالاً وضع بازار ايران چگونه خواهد بود؟ ممنون ميشم نظرتونو بدونم.

دوست عزیز سکه در ایران رو بر اساس اونس نسجید البته در مقطع کنونی همه چیز به این نشست پیش رو ایران با 1+5 وابسته هست . اونس به نظر من از این قیمت هم پائین تر میاد چون بر اساس اعلام فدرال ریزرو دیگه لازم نیست دلار جدیدی وارد چرخه کنه و همچنین اوضاع اقتصادی آمریکا داری بهبود هایی توش دیده میشه . این نشست خیلی مهم هست چون ایران خودش جزو تولید کننده های نفت در جهان به حساب میاد و برای خودش از این لحاظ جایگاهی داره که کاش جایگاه سیاسی بهتر داشت :wacko: . اگر نتیجه ای حاصل بشه با توجه به موقعیت ایران در بازار نفت جهانی و اینکه حداقل تحریم نفت و بانک مرکزی ایران لیفت میشه و اوضاع سیاسی بهبود پیدا میکنه 100% اونس کاهش خواهد داشت اگر نه سناریو بر عکس بشه :( دیگه خودتون بهتر میدونید .

من خواب خوب ببینم برعکس میشه خوابهای بدم به تحقق میپیونده مثلا خواب میدیدم دانشگاه رتبم شده 45000 به وقوع میپیوست
:دی

نزنین بابا الان پاک میکنم

هورسا اسپم هدفمند نزن :دی
388_eskelet_18.gif

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دوست عزيز اين حرفارو باور نكن، هر چي گناه بزرگتري در ايران مرتكب بشي ارتقاء پست بيشتري پيدا مي‌كني :rolleyes:

آخرین خبر - استعفایی در کار نیست/ورود بهمنی به ساختمان میرداماد 7:50 دقیقه صبح :guitar:

یک سناریوی جدید برای تحویل ندادن سکه های پیشفروش شده

"احتمال استعفای بهمنی قوت گرفت"

اینم لینک خبر:

خبرآنلاین - احتمال استعفای بهمنی قوت گرفت/ جدول کامل برداشت دولت از 18 بانک

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
چین برای بازار داخلی ایران و نفت ایران نقشه کشیده !
drdexter عزیز میتونم بپرسم که آیا امریکا و کشور های دیگر غربی نیز برای ما نقشه کشیده یا خواهند کشید یا فقط چین که...؟
نظر ما اینه که همه برای ما نقشه خواهند کشید جز خودمون !

Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب، سر اون 18/5 ميلياردي كه داديم تركا نوش جان كردن، مي‌دوني چه داستاني به ذهنم اومد، جنگ تراوا كه يوناني ها به تركا اسب هديه دادن توش پر سرباز بود، بقيه‌ي داستانو خودتون مي‌دونيد، اون موقع به همين خاطر بود كه تركارو مسخره مي‌كردن، حالا ماها شديم مضحكه‌ي خاص و عام.

drdexter عزیز میتونم بپرسم که آیا امریکا و کشور های دیگر غربی نیز برای ما نقشه کشیده یا خواهند کشید یا فقط چین که...؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

دوست عزیز درباره روسیه رو ای ای کاش نقل قول میکردید ! درضمن متاسفانه خودمون هم برای خودمون نقشه کشیدم ! عاغایون رو میگم یه موقع سوء نفاهم نشه . بسته به هر جناحی که هستن متاسفانه برای مملکت و مردم نقشه کشیدن ! :puke: . سیاست بین الملل قوی نیازمند اقتصاد قوی هست . یعنی رک راست اگر یک مملکتی بمب اتم و یا هر کوفت دیگه ای و ارتش بزرگی داشته باشه باز نمیتونه بیاد مثه آمریکا خط و نشون واسه کل دنیا بکشه . یه مثال میزنم ببینید کره شمالی اکثر همین گند و گه ها رو داره از بمب اتم بگیر تا سلاح های شیمایی بزرگ ترین ارتش رو مدر کل دنیا نسبت به مقدار جمعیتش داره (به تناسب که عرض کردم دقت کنید)ولی کلا از لحاظ وجه بین اللملی در حد پشم هم حساب نمیشه و همچنین از لحاظ سیاسیت بین المللی خفه هست . ببینید اگر اقتصادی قوی پیشت یه مملکت باشه میتونه اثر گذار باشه . که متاسفانه من دلم واقعا برای کلمه این به نام ایران میسوزه :( . حداقل دو سوم از جدول مندلیف رو داریم . جزو 5 کشور اول از لحاظ نفت هستیم . دومین کشور دارای ذخایر گاز طبیعی هستیم . موقعیت استراتژیک ایران چه از لحاظ جهانی و چه منطقه ای جای گفتن نداره . کلی تحصیل کرده و پتانسیل یک انقلاب صنعتی که لنگنش در هیچ کجای دنیا دیده نشده و همچنین تاریخچه تمدنی و پتانسیل عظیم گردش گردی که عملا ثروتی هست که بی پایان. در آخر تنها میشه نتیجه گرفت که این کشور حکم طلا رو داره چه از لحاظ معادن و ذخایر و نیروی انسانی . حالا خودتون نگاه کنید به خاطر سوء مدیریت و وجود رانت های عظیم چه بلائی سر ایران اومده . همه اینها رو عرض کردم برای اینکه شما عرض کرده بودید :

drdexter

به این دلیل این توضیحات رو دادم .

خب، سر اون 18/5 ميلياردي كه داديم تركا نوش جان كردن، مي‌دوني چه داستاني به ذهنم اومد، جنگ تراوا كه يوناني ها به تركا اسب هديه دادن توش پر سرباز بود، بقيه‌ي داستانو خودتون مي‌دونيد، اون موقع به همين خاطر بود كه تركارو مسخره مي‌كردن، حالا ماها شديم مضحكه‌ي خاص و عام.

دقیقا فرمایش شما درست هست :(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

بحث اینه ، کشورهای تحت استعمار کمونیست خیلی بدبخت تر از کشورهای تحت استعمار آمریکا هستند !

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
ايران بايد مقدار اورانيوم 20 درصدي كه غني كرده رو به يه كشور همسايه تحويل بده !

The Associated Press: Israel calls on Iran to give up enriched uranium

تو آخرين گفته هاش ايهود باراك گفته كه : ايران بايد دست از غني سازي بالاتر از 20 درصد برداره و همينايي كه تا
الان غني كرده رو تحويل بده . وگرنه حمله رو بيخيال نميشن !
حمله شايد توي چند هفته ي آينده نباشه ولي چند سال هم نميتونيم صبر كنيم ! ( باراك )

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
امروز خيلي كنجكاو شدم كه بدونم چرا اينقدر اين‌ها پيرامون اين سكه‌هاي كذايي شايعه پراكني مي‌كنن اين مقاله‌رو پيدا كردم گفتم شايد شما هم دوست داشته باشيد بخوانيد

روانشناسي شايعه

شايعه؛ ابزاري براي بهم ريختن آرامش رواني جامعه؛ تاكتيكي رسانه‌اي براي جنگ رواني؛ خبري كه ميتواند آبرو و حيثيتي را بر باد دهد و يا به طور موقت اعتباري را براي كسي يا شركتي يا دولتي به همراه داشته باشد؛ يك شوخي با شخصيّتي معروف از طرف تعدادي از طرفدارانش و يا كساني كه از او خوششان نميآيد...

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
اگر پیش شرطهایی که امروز گفتن واقعا قرار باشه تو مذاکرات مطرح بشه با توجه به خصوصیات **** ایران هیچ توافقی نخواهد شد

ايران بايد مقدار اورانيوم 20 درصدي كه غني كرده رو به يه كشور همسايه تحويل بده !

The Associated Press: Israel calls on Iran to give up enriched uranium

تو آخرين گفته هاش ايهود باراك گفته كه : ايران بايد دست از غني سازي بالاتر از 20 درصد برداره و همينايي كه تا
الان غني كرده رو تحويل بده . وگرنه حمله رو بيخيال نميشن !
حمله شايد توي چند هفته ي آينده نباشه ولي چند سال هم نميتونيم صبر كنيم ! ( باراك )

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
هیچ موقع اصلا نمی خوام فکرش رو هم بکنم :( متسفانه هورسا جان باید جمع کرد و رفت اگر بخوان به همین وضع جلو برن . اگر این سری گه کاری کنن . و از اونجا که دیروز دوباره بانک مرکزی :mad: با لطف تمام اومد نرخ تورم رو 24% اعلام کرد که تف به شرافت اون کسی که این محسبات رو کرده و عملا 50% به بالاست باید بگم که اگر این طوری بشه و توافقی حاصل نشه ایران با تکنولژی دهه 1980 هیچی چی در مقابل لجستجیک و ...... تکنولوژی الات آمریکا و اروپا و ..... نداره . روسیه کثیف ترین سناریو رو جلو گرفته و می خواد عملا ایران به محدود قرمز تبدیل کنه و عملا یه کره شمالی دیگه ازش بسازه همین طور هم چین . استخوانهای این کشور ها با کومونیست سفت شده و هنوز در جان و استخوان بندی این کشورها هست . چین برای بازار داخلی ایران و نفت ایران نقشه کشیده ! روسیه هم برای موقعیت استراتژیک و نفت ایران ! این روسیه و چین و نقشه ای که برای ایران رو کشیدن رو فک نکنم تا حالا بهش فکر کرده باشی متاسفانه :( . نتیجه توافقی حاصل نشه فقط به نفع چین و روسیه تموم میشه مطمئن باش به واسطه همین 2 کشور هیچ موقع حمله نظامی ایران روی میز کاخ سفید نمیره چون روسیه رک و راست گفت که حمله به ایران مساوی با خطر افتادن امنیت ملی و منافع ملی روسیه هست . به این 2 کلمه دقت کن . وقتی در دیپلماسی کلمه ملی اضافه بشه کشور که داره از این کلمه استفاده میکنه چون کلمه ملی تعریفش بالاترین و با ارزشترین کلمه در قانون اساسی یک کشور هست میتونه هر کاری رو بر خلاف حتی پروتکل های بین اللملی انجام بده . دقیقا مثل آمریکا به که خیلی از تحریم های جهانی که بر علیه ایران شده وجهات حقوقی نداره چون یک کشور نمیتونه بر اساس قوانین داخلی خودش کشور دیگه رو تحریم کنه ولی چون پای منافع ملی و امنیت ملی آمریکا امد وسط در طرح که داد به شورای امنیت تصویب شد ;).

خواهشا آمار غلط منتشر نکنین بر اساس آخرین اعلام بانک مرکزی تورم در انتهای اسفند 90 نسبت به اسفند 89 برابر با 21.5 درصده نه 24 درصد.;)

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
امروز سکه در بازار تهران کاهش قیمت داشته و تمام سکه طرح قدیم 7500000 ریال به فروش میرسه که نسبت به دیروز 30000 ریال کم شده در حالی که نه اونس جهانی تغییری کرده و نه قیمت دلار. پس این کاهش قیمت میتونه ناشی از کمبود تقاضا یا افزایش عرضه باشه.:)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خواهشا آمار غلط منتشر نکنین بر اساس آخرین اعلام بانک مرکزی تورم در انتهای اسفند 90 نسبت به اسفند 89 برابر با 21.5 درصده نه 24 درصد.;)

امروز سکه در بازار تهران کاهش قیمت داشته و تمام سکه طرح قدیم 7500000 ریال به فروش میرسه که نسبت به دیروز 30000 ریال کم شده در حالی که نه اونس جهانی تغییری کرده و نه قیمت دلار. پس این کاهش قیمت میتونه ناشی از کمبود تقاضا یا افزایش عرضه باشه.:)

ضمن تایید باید عرض کنم که قیمت گوشت گوساله نیز با 20 ریال کاهش , با قیمت 285000 ریال به فروش رقت

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
ضمن تایید باید عرض کنم که قیمت گوشت گوساله نیز با 20 ریال کاهش , با قیمت 285000 ریال به فروش رقت
همونطور که تو تاپیک اخبار اقتصادی زدم من به قیمتی که برای تهران عرضه میشه و چندتا شارلاتان از خدا بی خبر همه جیزو بی ضابطه و از روی میل شحصی گرون کردن تا خون مردم رو بمکن کار نداریم. اون چیزی که از کف بازار شحصا خودم میبینیم گزارش میدم و الان مغز ران گوساله رو تو بازار میدان استقلال مشهد که قیمتاش نسبت به کل شهر فکر کنم ارزونتر باشه حداقل 165000 ریال و حداکثر 180000 ریال همین الان میفروشن........حالا تو میخوای باور کن میخوای نکن برای من اصلا اهمیتی نداره چون من برای گوشت درجه یک اینقدر پول میدم و شما چقدر میخری به خودت مربوطه.

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان عزیز! یه سوالی داشتم. تو سایت در مورد سرمایه گذاری رو ملک هم تاپیکی هست؟ لطفاً راهنمایی کنید. اگه از قیمتهای آپارتمان برآورد همه جانبه ایی داشته باشیم شاید بشه با قیمتهای خوبی خرید کرد. ببخشید اگه این پست مربوط به طلا و سکه نبود.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یعنی چی چه معنی داره تاپیک سرمایه گذاری برای طلا قیمت گوش و مرغ بگیم .معنی نداره تا ما یه چیزی میگیم سیل اعتراضه موضوع بحث و عوض نکنین اینجا بحث سکه هست و.....
بعدم گلفین کجا توهین کرد به امام رضا چرا مغلطه میکنی آقا
اینجا بحث تورم و 21% و 24% نیست لطفا برین تاپیک جدا بزنین اونجا بحث کنین

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
دوستانی که پستشون پاک شد یا اخطار گرفتن ، برای بار n ام ، قبل از جواب دادن یا ایجاد بحث به موضوع تاپیک دقت کنید ...
توهین کردن هم در هر جبهه ای که باشه کلا حرکت جالبی نیست که جدیدا باب شده چند نفر از ساندیس و ساندیس خور زیاد استفاده می کنن و احساس بامزگی بهشون دست میده و تیپ روشنفکر نمایی !
این پست رو کوت نکنید ممنون میشم .

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
باز هم عذر میخوام که پست ها پاک شد ، لطفا صحبت های خارج از بحث رو اینجا ادامه ندید .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

دوست عزیز سلام

بنده کارم با ارقام هست و هیچ موقع هیچ رقمی رو بی دلیل خدمتتون عرض نمیکنم . چون به شخصه از قدرت اینترنت و تاثیر گذاری اون خبر دارم و میدونم اگر حتی خبری به غلط و وارونه نقل قول بشه تاثیر گذار هست . بنده عرض کردم که رشته تحصیلیم و همچنین الان که دارم دکترای مدیریت علوم بانکداری رو میخونم کاملا به اقتصاد مرتبط هست و با عنایت به اهمیتی که اینترنت داره به هیچ عنوان هیچ رقم غلطی رو منتشر نمی کنم . ببینید دوازده ماه منتهی به اسفند ماه 1390 نسبت به دوازده ماه منتهی به اسفند ماه 1389 میشه 21.5% هست . خب این تا اینجا یعنی آمار کلی . حالا سه ماهی به انتهای سال نود به خاطر جهش ناگهانی ارز میشه 3.4% مازاد بر اون . حالا دقت کن جمعا میشه 24.8% . حالا من رندش کردم شد 24% در مجموع ایراد داشت ؟

دوست عزیز ممنون از شما، ولی یک سوال دارم، خواهاش پاک نکنید، وقتی ساند.یس میخوردن م-لت رو کتک میزدن شما یادتونه ؟
توهین و برچسب زدن به هر دلیل اشتباهه، منظور من هم به کاربران این فروم نیست.

دقیقا دوست عزیز متوجه هستم منظور شما چی هست . اتفاقا محسن جان پست قشنگی داد . ببین دوست عزیز ما داریم اینجا بحث اقتصادی میکنیم . تحلیل بازار نیازمند همه فاکتور ها چه اقتصادی و چه سیاسی ولی از دید کاملا سرمایه . دوست گلم کاملا فرمایش شما هم متین هست ولی در بازار سرمایه جای احساسات نیست . بازار های مالی بسیار بی رحم و از هر فاکتوری برای سود استفاده میکنند . فرمایش شما رو هم دقیقا میفهمم :( ولی گرامی جای اون افراد هیچ موقع در بازارهای مالی و اقتصاد نیست و نبوده .

حالا بعد این همه ضد حال یه خبر کپل :دی محل قطعی مذاکرات ایران با 1+5 اعلام شد همون استانبول هست و ایران گفته اگر طرف های مذاکره مایل باشن برای دور بعدی در بغداد :wacko: خدا به خیر کنه

تعیین نهایی محل مذاکرات ایران و «1+5» + تکمیلی - Tabnak.IR | تابناك

خب این انتهای خبر خوش بود . حالا این یکی رو ببینید یعنی آخر سیاست بین اللمل هست :eek: . نماینده مصباحی مقدم نماینده مجلس برای خودش ورد داشته ببینید چه حرفایی زده :wacko:

دیدگاه‌های هسته‌ای «مصباحی مقدم»، جنجال آفرین شد - Tabnak.IR | تابناك

در همین تاپیک به سو استفاده خبر گزاری های خارجی هم توجه کنید با اسکرین شات هم گذاشته :eek: . یعنی کمبود سیاست و شناخت موقعیت که باید چه حرفی رو زد . نمیانده مجلس در آمریکا بهش Law maker میگن . وقتی این حرف نابخردانه از دهن یک قانون گذار خارج میشه دیگه باید ........ . طرف اومده گفته ما راهی زیادی دیگه ای نباید بریم تا بتونیم تا 75%غنی سازی کنیم :eek: . والا این همه ما دستگاههای اعمال قانون داریم . دقیقا یک بند هم در قانون اساسی داریم که نشر اکاذیب از هر روشی و ایجاد شایعه که به ضرر منافع ملی باشه جرمش اعدام هست خب این حرف طرف چی میتونه باشه ؟ به نفع منافع ملی هست ؟ به نفع امنیت ملی هست ؟ :eek::eek::eek:

این پست من رو در همین تاپیک بوک کنید و ببینید واکنش بازار برای فردا چی هست ;) الان بازار میتونه از خودش واکنش نشون بده چون پتانسیل این کار رو پیدا کرد .

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
دوست عزیز سلام

بنده کارم با ارقام هست و هیچ موقع هیچ رقمی رو بی دلیل خدمتتون عرض نمیکنم . چون به شخصه از قدرت اینترنت و تاثیر گذاری اون خبر دارم و میدونم اگر حتی خبری به غلط و وارونه نقل قول بشه تاثیر گذار هست . بنده عرض کردم که رشته تحصیلیم و همچنین الان که دارم دکترای مدیریت علوم بانکداری رو میخونم کاملا به اقتصاد مرتبط هست و با عنایت به اهمیتی که اینترنت داره به هیچ عنوان هیچ رقم غلطی رو منتشر نمی کنم . ببینید دوازده ماه منتهی به اسفند ماه 1390 نسبت به دوازده ماه منتهی به اسفند ماه 1389 میشه 21.5% هست . خب این تا اینجا یعنی آمار کلی . حالا سه ماهی به انتهای سال نود به خاطر جهش ناگهانی ارز میشه 3.4% مازاد بر اون . حالا دقت کن جمعا میشه 24.8% . حالا من رندش کردم شد 24% در مجموع ایراد داشت ؟

سلام دوست عزیز.:)

والا من مثل شما اینقدر حرفه ای نیستم و رشته من هم یکمی به اقتصاد ربط داره (مهندسی صنایع میخونم) ولی به هر حال اکثر سایتای خبری رو که میخوندم زده بودن نرخ تورم 90 21.5 درصد. یعنی شما میگی این نرح تا اول اسفند 90 بوده و فروردین 24.8 درصد اعلام میشه؟ آحه خودش نوشته از اسفند 89 تا اسفند 90؟؟؟؟

بالا