drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
در همين هفته به نظر شما بازار سكه چقدر ممكنه نوسان داشته باشه؟ شما اونس رو صعودي ميبينيد يا نزولي و تا چه ميزان؟ از فردا تا آخر هفته با توجه باز شدن بازارهاي جهاني فكر ميكنيد احتمالاً وضع بازار ايران چگونه خواهد بود؟ ممنون ميشم نظرتونو بدونم.
دوست عزیز سکه در ایران رو بر اساس اونس نسجید البته در مقطع کنونی همه چیز به این نشست پیش رو ایران با 1+5 وابسته هست . اونس به نظر من از این قیمت هم پائین تر میاد چون بر اساس اعلام فدرال ریزرو دیگه لازم نیست دلار جدیدی وارد چرخه کنه و همچنین اوضاع اقتصادی آمریکا داری بهبود هایی توش دیده میشه . این نشست خیلی مهم هست چون ایران خودش جزو تولید کننده های نفت در جهان به حساب میاد و برای خودش از این لحاظ جایگاهی داره که کاش جایگاه سیاسی بهتر داشت :wacko: . اگر نتیجه ای حاصل بشه با توجه به موقعیت ایران در بازار نفت جهانی و اینکه حداقل تحریم نفت و بانک مرکزی ایران لیفت میشه و اوضاع سیاسی بهبود پیدا میکنه 100% اونس کاهش خواهد داشت اگر نه سناریو بر عکس بشه
من خواب خوب ببینم برعکس میشه خوابهای بدم به تحقق میپیونده مثلا خواب میدیدم دانشگاه رتبم شده 45000 به وقوع میپیوست
:دی
نزنین بابا الان پاک میکنم
هورسا اسپم هدفمند نزن :دی