• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
خـبــر:

روند تحويل سكه هاي پيش فروش شده به مشتريان بدون هيچ مشكلي استمرار دارد

اداره كل روابط عمومي بانك ملي ايران اعلام كرد: تحويل سكه به مشترياني كه پيش خريد انجام داده اند از امروز (29/1/91) شروع شده و بدون هيچ مشكلي نرم افزاري بصورت روان وعادي استمراردارد.

دارندگان رسيد پيش خريد مي توانند بر اساس تاريخ مندرج و موعد دريافت سكه به شعب و ادارات امور شعب بانك ملي ايران مراجعه فرمايند.

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
از تحویل سکه های پیش فروش شده خبری نیست، شاید فردا!

فارس نوشت: علی‌رغم ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر عرضه سکه‌های پیش فروش شده و ابلاغ بانک ملی به شعب موردنظر به دلیل اخلال در سیستم سکه های پیش فروش شده تا کنون عرضه نشده است.

یکی از کارمندان یکی از شعب بانک ملی گفت: از ابتدای صبح تا کنون هیچگونه سکه‌ای عرضه نشده و دلیل آن اخلال در سیستم بانکی بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تا کنون افرادی برای دریافت سکه مراجعه کرده اند گفت:‌ بله؛ عده‌ای مراجعه کرده‌اند اما به آنها اعلام کردیم که به دلیل اخلال در سیستم فعلا سکه‌ای عرضه نمی‌شود.

همچنین ایسنا نوشت: سکه‌های پیش‌فروشی در شعب بانک ملی موجود نیست. در حالی که چهار ماه از اولین سری ثبت‌نام سکه‌های پیش‌فروشی می‌گذرد و طبق برنامه قرار بود از امروز تحویل آنها به مشتریان آغاز شود، هم‌اکنون با مراجعه به شعب بانک ملی مشخص می‌شود این سکه‌ها در بانک موجود نیست.

روز گذشته بانک ملی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد «مشتریان عزیز می‌توانند سکه‌های پیش‌خرید‌ شده‌ را در شعبه‌‌ای که ثبت‌نام کرده‌اند، در مورد مقرر براساس تاریخ پیش‌خرید سکه دریافت کنند.»

اولین سری پیش‌فروش سکه روز 29 آذرماه سال گذشته با دوره‌ی چهارماهه انجام شد و طبق برنامه امروز نخستین روز تحویل سکه‌هاست.

هم بانک مرکزی و هم مدیران بانک ملی در اطلاعیه‌ها و گفت‌وگوهای جداگانه تاکید کرده‌ بودند که مشکلی در تحویل سکه‌ها وجود ندارد و طبق برنامه سکه‌های پیش فروش شده به مردم ارائه خواهد شد.

با این وجود اعلام شده بود به دلیل کاهش قیمت سکه، ثبت‌نام‌کنندگان می‌توانند به جای آنها اوراق بهادار با سود 20 درصد دریافت کنند.

هم‌اکنون عده‌ قابل توجه از پیش‌خرید کنندگان سکه در شعب مختلف بانک ملی حضور دارند، اما نه تنها سکه به آنها تحویل داده نمی‌شود، بلکه از اوراق بهادار جایگزین آن هم خبری نیست.

یکی از مسوولان شعب بانک ملی درباره علت این اتفاق گفت: هنوز بخشنامه‌ای درباره‌ی تحویل سکه‌ها به دست ما نرسیده است.

اما باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرد: تحویل سکه های پیش فروش شده به فردا موکول شد

علی رغم اعلام قبلی سکه های پیش فروش شده در شعب بانک ملی تا لحظه انتشار این خبر در ساعت 11:32 دقیقه منتشر نشده است.

روابط عمومی بانک ملی اعلام کرد توزیع سکه های پیش فروش شده از ساعتی دیگر آغاز می شود. خریداران از ساعات اولیه در جلوی درب شعب بانک ملی برای تحویل سکه های پیش فروش شده تجمع کرده اند.

همچنین صابری افزود: بانک مرکزی وعده داده سکه های پیش فروش شده را در اختیار بانک ملی قرار دهد.

روابط عمومی بانک مرکزی : سکه های پیش فروش شده از 10 روز گذشته در اختیار بانک ملی قرار داده شده است . ناظران بانک مرکزی از ساعات اولیه در شعب منتخب مستقر شده اند.

مشاهدات میدانی از حضور پر رنگ دلال ها در جلوی برخی شعب خبر می دهد و بسیاری از شعبات بانکی تهران با تعداد انگشت شمار خریداران مواجه شدند.

عباس کمره ای : در حدود 10 ماه پیش فروش ، حدود 9 میلیون و پانصد هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی پیش فروش شده است که از امروز به تدریج و متناسب با زمان ثبت نام و موعد تحویل به خریداران واگذار می شود.

گزارش میدانی از شعبات مختلف بانک ملی برای عرضه سکه های پیش فروش شده به متقاضیان نشان می دهد که عرضه سکه با مشکل اینترنتی و نرم افزاری در بانک ملی مواجه شده است.

روابط عمومی بانک ملی گفت : به دلیل مشکلات نرم افزاری پیش آمده در برخی شعب بانکی ملی ، عرضه سکه های پیش فروش شده به فردا موکول شد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
در مورد این پته , با وجود سکه های تقلبی , این مورد برای داد و ستد خیلی میتونه خوب باشه , از طرفی هم چون دست به دست میشه امکان اینکه بانک یه زمانی برای تبدیلش به سکه بازی در بیاره خیلی کم میشه.
حتی اگه از کسی که سکه پیش خرید کرده خواستید سکه بخرید خود سکه رو ازش نگیرید , بگید بره این پته رو بگیره اونو ازش بخرید بعد از کسر مالیات البته , بعد اگه خواستید برید سکه رو از بانک تحویل بگیرید سکه تقلبی بهتون نندازن.

ولی گفته برای 3 ماه بهمن تا اردیبهشت 5 درصد ولی اگه تا بهمن 90 نگه داری 20 درصد من که برداشتم از متن اینجوری بود
منظور از 5 درصد سالانست , یعنی اگه الان که سه ماه گذشته بخوان بگیرن سالانه 5 درصد سود بهش میدن که برای این سه ماه میشه نزدیک 7 هشت هزار تومن.

اوراقه دیگه به درد نمیخوره , ملت بهتره صبر کنن ببینن موقع سررسید سکه هاشون قیمت سکه چجوریه بعد تصمیم بگیرن , این اوراقه رسما دوزار نمی ارزه.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
حواستون باشه که این خبرگزاری فالس نیوز خودش در اعلام قیمتهای حدود 1 میلیون برای سکه نقش داشت که وزیر اقتصاد هم نتونست جلوی خودش رو بگیره و تلویحاً تذکر داد. اگر در تحویل تردید دارید با شعبه تماس بگیرید قطعاً پاسخگو هستند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نمیدونم چندنفر از دوستان اینجا با ماهیگیری آشنا هستن؟ در ماهیگیری، وقتی شما صید بزرگی رو به دام میندازی که به شدت دربرابر شکار شدن از خودش واکنش نشون میده و به هر قیمتی میخواد زنده بمونه، یه راه، "شل کن، سفت کن" هست... یعنی اول سر نخ دام رو رها میکنی تا صید به خیال آزاد شدن دور بشه و به فاصله کمی دوباره میکشیش به طرف خودت. اونقدر این فرآیند تکرار میشه تا صید، خسته، دلزده، عصبی و ناامید بشه و خودش رو در اختیار صیاد قرار بده... عاقبتش هم که معلومه...
این جریان سکه و ثبت نام و تحویل و اختلال سیستم و ... به شدت من رو به یاد فرآیند ماهیگیری میندازه... امیدوارم هیچکس صید این سیستم نشه...

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
تحویل نمیده
در شهرستان که فعلا ندادند. من خودم زنگ زدم بانک بهم گفتند که یکهفته دیگه تحویل میدیم اونم گفتند که خودمون به موبایلتون زنگ میزنیم...شما نیاین تا بهتون اطلاع بدیم
آقا من فکر میکنم نمیتونن همه سکه های ثبت نامی سریع اول را بدند
فکر میکنم سکه در پایان وقت امروز به 750 میرسه.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
احتمالا سکه ها را ندادند که قیمتها داره میره بالا

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
تهران را کسی خبر داره که سکه ها را تحویل دادند؟ یا نه؟
شیراز؟ اصفهان؟ مشهد؟ تبریز؟ یزد؟ همدان؟ بقیه شهرها چی؟
اهواز را که خبر دارم تحویل ندادند...بقیه شهرهای استان خوزستان را هم تحویل ندادند. گفتند یک هفته دیگه خودمون بهتون زنگ میزنیم و سه پیشنهاد هم براتون داریم. من خودم تلفنی الان با یکی از شعب صحبت کردم

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
شبکه خبر در قالب اخبار کوتاه الان گفت امروز واگذاری سکه آغاز شده و بدون هیچ مشکلی ادامه داره:D

آدم باید به حال خودش تو این مملکت گریه کنه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسی رفت بانک ببینه قیمت خرید سکه رو چند میگه , ببینیم با بازار چقدر تفاوت داره.

سکّه را دادند ؟

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبل از ندادن سکّه ها :
اوراق 20 درصد رو که قبلا گفته بودن , حالا معلوم شد از زمان خرید حساب میشه سودش , ولی این پته جالبه !! کلا به هیچ دردی نمیخوره !! یعنی هیچ سودی بهش تعلق نمیگیره , فقط بجای اینکه طرف سکه هاشو بگیره یه تیکه کاغذ میگیره !! خیلی مسخرست , نمیدونم چی فکر کردن همچین طرحی دادن !!
فرقی نمیکنه که , احتمالا اوراقش بی نامه !! چه سکه دزدیه بشه چه پته !!
بعد از ندادن سکّه ها :
در مورد این پته , با وجود سکه های تقلبی , این مورد برای داد و ستد خیلی میتونه خوب باشه , از طرفی هم چون دست به دست میشه امکان اینکه بانک یه زمانی برای تبدیلش به سکه بازی در بیاره خیلی کم میشه.
حتی اگه از کسی که سکه پیش خرید کرده خواستید سکه بخرید خود سکه رو ازش نگیرید , بگید بره این پته رو بگیره اونو ازش بخرید بعد از کسر مالیات البته , بعد اگه خواستید برید سکه رو از بانک تحویل بگیرید سکه تقلبی بهتون نندازن.

منظور از 5 درصد سالانست , یعنی اگه الان که سه ماه گذشته بخوان بگیرن سالانه 5 درصد سود بهش میدن که برای این سه ماه میشه نزدیک 7 هشت هزار تومن.

اوراقه دیگه به درد نمیخوره , ملت بهتره صبر کنن ببینن موقع سررسید سکه هاشون قیمت سکه چجوریه بعد تصمیم بگیرن , این اوراقه رسما دوزار نمی ارزه.
خیلی بعد تر از ندادن سکّه ها :
این اوراق خیلی چیز خوبی هست و ما از مسئولان نهایت تشکّر را داریم که به ما لطف کردند و از ضرر ما جلوگیری فرمودند !

ضمن این که:
خب شرایط مدام عوض میشه , سود 20 درصد بود !! حالا کردنش 5 درصد !! جریانو کنسل کردن ! بازار اینه , باید مثل آفتاب پرست رنگ عوض کنی با شرایط موجود !
اصلا کلا این کارو کردن که سرمایه ها نتونه به راحتی جذب بازار آزاد بشه !
:lol:

سکّه را دادند ؟

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهران را کسی خبر داره که سکه ها را تحویل دادند؟ یا نه؟
شیراز؟ اصفهان؟ مشهد؟ تبریز؟ یزد؟ همدان؟ بقیه شهرها چی؟
اهواز را که خبر دارم تحویل ندادند...بقیه شهرهای استان خوزستان را هم تحویل ندادند. گفتند یک هفته دیگه خودمون بهتون زنگ میزنیم و سه پیشنهاد هم براتون داریم. من خودم تلفنی الان با یکی از شعب صحبت کردم
کدام سکّه ؟ کدام کشک ؟ کدام پشم ؟ مگر سکّۀ طلا مانند ریال است که بانک اسلامی اختیار دارش باشد و بی رویّه چاپ کند ؟ نهایتاً کلّی اسکناس یا اوراق چاپ می کنند و دست خلق الله می دهند . خلق الله هم باید شکر گذار این همه لطف و عطوفت و مهر ورزی اسلامی باشند !

سکّه را دادند ؟

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شبکه خبر در قالب اخبار کوتاه الان گفت امروز واگذاری سکه آغاز شده و بدون هیچ مشکلی ادامه داره:D

آدم باید به حال خودش تو این مملکت گریه کنه
بسیار جالب فرمودید . اشارۀ کاملاً به جایی بود .

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
قبل از ندادن سکّه ها :

بعد از ندادن سکّه ها :
این اوراق خیلی چیز خوبی هست و ما از مسئولان نهایت تشکّر را داریم که به ما لطف کردند و از ضرر ما جلوگیری فرمودند !

ضمن این که:

یعنی من عاشق این یوزرهایی که می سازی هستم ها! :D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قبل از ندادن سکّه ها :

بعد از ندادن سکّه ها :

ضمن این که:
اوووووو برادر سکه بخر !!
بابا تو که نابود کردی منو الان !! آبروی منو بردی !!
:D
یعنی جدا چیز بهتری نداشتی؟؟

بعله !! انتظار داشتم اوراقی بدن که سود داشته باشه هروقتم نخواست آدم تبدیل به سکه بشه , ولی نشد !! بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم خب این احتمال تقلبی بودن سکه رو پایین میاره !! در ضمن بانک اعلام کرد خودش به قیمت روز میخره !! الان از نظر من این اوراق میتونه به نوعی از خود سکه فیزیکی ارزشمند تر باشه !! بخاطر مبادله بدون ترس !!
حالا کجات سوخته؟؟
الان چند ساعت دیگه یا فردا که سکه هارو دادن چی داری برای گفتن؟ ای دیتو عوض میکنی ایندفه به جای سکه هارو دادند؟ میزاری سکه هارا دادند!!

بالا