hoorsa
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
- نوشتهها
- 2,505
- لایکها
- 1,705
یعنی من عاشق این یوزرهایی که می سازی هستم ها!![]()
:lol:.آره خیلی یونیک هست آیدیهاشون
یعنی من عاشق این یوزرهایی که می سازی هستم ها!![]()
به جان خودم این یه چیزیش هست !!
مدیر گفت یه بار دیگه ای دی جدید ساخت بگو تا ای دی اصلیشم بن داعم کنم !!
سکه بخر !!آی دی اصلیش چیه ؟؟؟؟
مگه میخواستی مثلا امروز بگیری دو سه ساعت دیگه بفروشی؟سکه رفت بالای 700
باید صبح خرید می کردم
تا شب هم حتما 750 رو رد می کنه
این آدمای شیرین مغز رو و ل کنید بابا
تحویل ندادن سکه های امروز تمام معادلات رو بهم زده. سکه 710 تومن شد
الان احتمال هست که فردا یا شنبه تحویل بدن، ولی اینا سکه رو همین امروز هم داشتن که تحویل بدن و ندادن، و اگر فردا و شنبه هم تحویل ندن ...
خلاصه خوش به حال اونایی که یک خبر کوچولو ولی موثق دارن در مورد این که سکه تحویل میشه یا نه و در چه روز و ساعتی
اگه من می دونستم که بار خودمو تا آخر عمر بسته بودم
منظور برادر دکستر اینه که الان که همه به خیال ندادن سکه ها دارن میرن بازار سکه میخرن , اینکاره ها دارن سکه هاشونو رد میکنن چون میدونن بازار قراره بریزه !دوست عزیز سکه و یا ارز کالا هستن . سرمایه نباید بلوک بشه . امروز توی همین تاپیک ثابت میکنم که بازارهای مالی شوخی بردار نیست موقعی که همه توی ضرر هستن کسی که کارش این باشه سود میکنه . حالا سکه ها رو تحویل بدن که توپ میشه![]()
منظور برادر دکستر اینه که الان که همه به خیال ندادن سکه ها دارن میرن بازار سکه میخرن , اینکاره ها دارن سکه هاشونو رد میکنن چون میدونن بازار قراره بریزه !
اگه درست میگم بگو اشتباه میکنی !
اینکاره ها از کجا میدونستن که امروز قراره چه اتفاقی بیوفته ؟؟
اگه امروز ثابت کردی که سود کردی من به عنوان مشاور مالی و سرمایه گذاریم استخدامت می کنمدوست عزیز سکه و یا ارز کالا هستن . سرمایه نباید بلوک بشه . امروز توی همین تاپیک ثابت میکنم که بازارهای مالی شوخی بردار نیست موقعی که همه توی ضرر هستن کسی که کارش این باشه سود میکنه . حالا سکه ها رو تحویل بدن که توپ میشه![]()
اینکاره ها از کجا میدونستن که امروز قراره چه اتفاقی بیوفته ؟؟
دوست عزیز 10 ساله کاره من اینه و خیر سرم صراف هستم :lol:
دوست عزیز 10 ساله کاره من اینه و خیر سرم صراف هستم :lol:
بحث دونستن اینکه چه اتفاقی می افته نیست , بعضی وقتا ضرر هم میکنن.اینکاره ها از کجا میدونستن که امروز قراره چه اتفاقی بیوفته ؟؟
نامردا دیگه هر بلایی دلشون می خواد سر مردم میارن:
مالیات سکههای پیش فروش 5 درصد شد
چون خبر موثق (رانت) در مورد تحویل سکه ها نداریم، هیچ تحلیلی جواب نمیدهآخر نفهمیدیم بخریم یا صبر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:
سكههاي پيشفروشي در شعب بانك ملي موجود نيست.
به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه چهار ماه از اولين سري ثبتنام سكههاي پيشفروشي ميگذرد و طبق برنامه قرار بود از امروز تحويل آنها به مشتريان آغاز شود، هماكنون با مراجعه به شعب بانك ملي مشخص ميشود اين سكهها در بانك موجود نيست.
روز گذشته بانك ملي در اطلاعيهاي اعلام كرد «مشتريان عزيز ميتوانند سكههاي پيشخريد شده را در شعبهاي كه ثبتنام كردهاند، در مورد مقرر براساس تاريخ پيشخريد سكه دريافت كنند.»
اولين سري پيشفروش سكه روز 29 آذرماه سال گذشته با دورهي چهارماهه انجام شد و طبق برنامه امروز نخستين روز تحويل سكههاست.
هم بانك مركزي و هم مديران بانك ملي در اطلاعيهها و گفتوگوهاي جداگانه تاكيد كرده بودند كه مشكلي در تحويل سكهها وجود ندارد و طبق برنامه سكههاي پيش فروش شده به مردم ارائه خواهد شد.
با اين وجود اعلام شده بود به دليل كاهش قيمت سكه، ثبتنامكنندگان ميتوانند به جاي آنها اوراق بهادار با سود 20 درصد دريافت كنند.
هماكنون عده قابل توجه از پيشخريد كنندگان سكه در شعب مختلف بانك ملي حضور دارند، اما نه تنها سكه به آنها تحويل داده نميشود، بلكه از اوراق بهادار جايگزين آن هم خبري نيست.
يكي از مسوولان شعب بانك ملي درباره علت اين اتفاق گفت: هنوز بخشنامهاي دربارهي تحويل سكهها به دست ما نرسيده است.
http://isna.ir/fa/news/91012910171/سكه-هاي-پيش-فروشي-تحويل-داده-نمي-شود