• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
موقع نواسان گیری هست ;) ته فرصت هست . دلار امروز به 1800 میرسه . حواستون رو جمع کنید در صورتی که به بازار وارد هستید بهترین موقع سود کردن کردن هست . البته نا گفته نمونه تیغ 2 لبه هست این موقع . من روی 685 تومن خرید کردم 1000 تا . ریسک کردن ساعت 3 امروز میفروشم . این پست باشه بوک مارک ببینیم چی میشه

پ ن : چرا خرید کردم ؟ ریسک نیست ؟

جواب : نه عمرا به واسطه جو حاکم بر بازار امروز که تا الان سکه ای ندادن ;) . جو روانی حرف اول رو میزنه . نگاه کنید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آی دی اصلیش چیه ؟؟؟؟
سکه بخر !!

سکه رفت بالای 700
باید صبح خرید می کردم
تا شب هم حتما 750 رو رد می کنه
مگه میخواستی مثلا امروز بگیری دو سه ساعت دیگه بفروشی؟
اگه برای نگه داشتن میخوای که وقتی سکه هارو بدن میاد پایین.
گفتم سکه باید قبل از دادن پیش فروشیا بالای هفتصد میبود که وقتی سکه هارو دادن سکه ریخت در حدی نباشه که مشکل ساز بشه , این بازیا هم همه برای همینه.
اگه میخوای توی یه روز نوسان گیری کنی که خودت میدونی ولی این چیزی که بالا گفتم در نظر داشته باش ! در کل من همیشه وضع موجود و احتمالاتو میگم , پیشنهاد خرید و فروش نمیدم توی تاپیک.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
این آدمای شیرین مغز رو و ل کنید بابا
تحویل ندادن سکه های امروز تمام معادلات رو بهم زده. سکه 710 تومن شد
الان احتمال هست که فردا یا شنبه تحویل بدن، ولی اینا سکه رو همین امروز هم داشتن که تحویل بدن و ندادن، و اگر فردا و شنبه هم تحویل ندن ...
خلاصه خوش به حال اونایی که یک خبر کوچولو ولی موثق دارن در مورد این که سکه تحویل میشه یا نه و در چه روز و ساعتی
اگه من می دونستم که بار خودمو تا آخر عمر بسته بودم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این آدمای شیرین مغز رو و ل کنید بابا
تحویل ندادن سکه های امروز تمام معادلات رو بهم زده. سکه 710 تومن شد
الان احتمال هست که فردا یا شنبه تحویل بدن، ولی اینا سکه رو همین امروز هم داشتن که تحویل بدن و ندادن، و اگر فردا و شنبه هم تحویل ندن ...
خلاصه خوش به حال اونایی که یک خبر کوچولو ولی موثق دارن در مورد این که سکه تحویل میشه یا نه و در چه روز و ساعتی
اگه من می دونستم که بار خودمو تا آخر عمر بسته بودم

دوست عزیز سکه و یا ارز کالا هستن . سرمایه نباید بلوک بشه . امروز توی همین تاپیک ثابت میکنم که بازارهای مالی شوخی بردار نیست موقعی که همه توی ضرر هستن کسی که کارش این باشه سود میکنه . حالا سکه ها رو تحویل بدن که توپ میشه :D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوست عزیز سکه و یا ارز کالا هستن . سرمایه نباید بلوک بشه . امروز توی همین تاپیک ثابت میکنم که بازارهای مالی شوخی بردار نیست موقعی که همه توی ضرر هستن کسی که کارش این باشه سود میکنه . حالا سکه ها رو تحویل بدن که توپ میشه :D
منظور برادر دکستر اینه که الان که همه به خیال ندادن سکه ها دارن میرن بازار سکه میخرن , اینکاره ها دارن سکه هاشونو رد میکنن چون میدونن بازار قراره بریزه !

اگه درست میگم بگو اشتباه میکنی !

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
منظور برادر دکستر اینه که الان که همه به خیال ندادن سکه ها دارن میرن بازار سکه میخرن , اینکاره ها دارن سکه هاشونو رد میکنن چون میدونن بازار قراره بریزه !

اگه درست میگم بگو اشتباه میکنی !

اینکاره ها از کجا میدونستن که امروز قراره چه اتفاقی بیوفته ؟؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اگه امروز ثابت کردی که سود کردی من به عنوان مشاور مالی و سرمایه گذاریم استخدامت می کنم :D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینکاره ها از کجا میدونستن که امروز قراره چه اتفاقی بیوفته ؟؟
بحث دونستن اینکه چه اتفاقی می افته نیست , بعضی وقتا ضرر هم میکنن.
ولی توی شرایط فعلی مشخصه جریان چیه , همه که دارن حجوم میبرن سمت فروش , باید بخری , همه که دارن میخرن باید بفروشی .
الان این شرایط بازار که سکه هارو چند ساعت یا چند روز قراره دیر بدن چه تاثیری روی آدمای عادی میزاره ؟ اینکه وای خاک بر سر شدید سکه ها رو قرار نیست بدن , سکه الان میشه یه میلیون بدوییم بریم بخریم ! خب اونی که اینکارست میدونه احتمال این جریان کمه , هم سکه هاشو به بالاترین قیمتی که الان ممکنه رد میکنه , هم از نوسانات بازار استفاده میکنه.

احتمال هیچی صفر نیست , الان بحث دادن و ندادن سکست , حالا شرایط موجودو بخوایم بررسی کنیم , چند درصد احتمال داره سکه هارو ندن , با وجود اینکه تا همین الان هی داره بخشنامه میاد که فلانقدر مالیات بگیرید , اونی که نخواست اوراق با سود فلان درصد میدیم و ...

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
آخر نفهمیدیم بخریم یا صبر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان چند روزه من هی دارم میگم اگه قصد خرید دارید بجنبید.
الانم میگم اگه قصد خرید تا روز تحویل اولین سکه ها صبر کنید ولی منتظر روز دوم نمونید که افسوس میخورید.
این یک نظر شخصیه نه یک تحلیل کارشناسانه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سه شنبه 29 فروردين 1391

اداره كل روابط عمومي بانك ملي ايران اعلام كرد: تحويل سكه به مشترياني كه پيش خريد انجام داده اند از امروز (29/1/91) شروع شده و بدون هيچ مشكل نرم افزاري بصورت روان وعادي استمراردارد.

گفتني است روابط عمومي بانك ملي ايران ضمن تكذيب خبر مندرج در پورتال باشگاه خبرنگاران عنوان كرد: دارندگان رسيد پيش خريد مي توانند بر اساس تاريخ مندرج و موعد دريافت سكه به شعب و ادارات امور شعب بانك ملي ايران مراجعه فرمايند.
سكه‌هاي پيش‌فروشي در شعب بانك ملي موجود نيست.

به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه چهار ماه از اولين سري ثبت‌نام سكه‌هاي پيش‌فروشي مي‌گذرد و طبق برنامه قرار بود از امروز تحويل آنها به مشتريان آغاز شود، هم‌اكنون با مراجعه به شعب بانك ملي مشخص مي‌شود اين سكه‌ها در بانك موجود نيست.

روز گذشته بانك ملي در اطلاعيه‌اي اعلام كرد «مشتريان عزيز مي‌توانند سكه‌هاي پيش‌خريد‌ شده‌ را در شعبه‌‌اي كه ثبت‌نام كرده‌اند، در مورد مقرر براساس تاريخ پيش‌خريد سكه دريافت كنند.»

اولين سري پيش‌فروش سكه روز 29 آذرماه سال گذشته با دوره‌ي چهارماهه انجام شد و طبق برنامه امروز نخستين روز تحويل سكه‌هاست.

هم بانك مركزي و هم مديران بانك ملي در اطلاعيه‌ها و گفت‌وگوهاي جداگانه تاكيد كرده‌ بودند كه مشكلي در تحويل سكه‌ها وجود ندارد و طبق برنامه سكه‌هاي پيش فروش شده به مردم ارائه خواهد شد.

با اين وجود اعلام شده بود به دليل كاهش قيمت سكه، ثبت‌نام‌كنندگان مي‌توانند به جاي آنها اوراق بهادار با سود 20 درصد دريافت كنند.

هم‌اكنون عده‌ قابل توجه از پيش‌خريد كنندگان سكه در شعب مختلف بانك ملي حضور دارند، اما نه تنها سكه به آنها تحويل داده نمي‌شود، بلكه از اوراق بهادار جايگزين آن هم خبري نيست.

يكي از مسوولان شعب بانك ملي درباره علت اين اتفاق گفت: هنوز بخشنامه‌اي درباره‌ي تحويل سكه‌ها به دست ما نرسيده است.

http://isna.ir/fa/news/91012910171/سكه-هاي-پيش-فروشي-تحويل-داده-نمي-شود

بالا