hoorsa
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
- نوشتهها
- 2,505
- لایکها
- 1,705
حسین جان صفحات قبلیو یه مطالعه بکن هی تکراری میفرستی .اینو بچه ها دادن .ولی خوب ممنون از اطلاع رسانیت
شما 700میلیون سرمایه داشتی (1000 تا سکه) اون وقت 8 میلیون سود کردی اینقدر خوشحالی!!!!!!!!!!!!!!
هوری زنگ بزن از این دوستت که توی بانکه بپرس نرخ خریدشون چقدره
نمیخوای هم شمارشو بده من زنگ بزنم شاید با هم اشنا شدیم !!
طوری نیست ! هیچوقت از تو به ما خیری نرسیده اینم روش !نه بابا گفتم همکارم رفته بانک .همکارم هم آقاست از شانس بد تو .شانس نداری طفلک .:happy:
حالا مگه خودش چشه که می خوای با همکارش دوست بشی؟Something's fishy! were is everybody? counting your coins?? !!
Not a damn soul has gone to a bank to see what's shaking??
طوری نیست ! هیچوقت از تو به ما خیری نرسیده اینم روش !
ای بابا خوب زودتر بگو برادر من .میدونستم خودم برات یه اقداماتی انجام میدادم .آستینامو بالا میزدم برات داداش .Something's fishy! were is everybody? counting your coins?? !!
Not a damn soul has gone to a bank to see what's shaking??
طوری نیست ! هیچوقت از تو به ما خیری نرسیده اینم روش !
ان شاا.. دفعه بعدی از این فرصت ها همیشه هستخب تو این اوضاع که همه از سایت قیمت میذارن
ولی من زنگ زدم صرافی که هورسا معرفی کرد.
فروش سکه 698
فروش دلار 1790
ایکاش یکشنبه که به 660 رسیده بود میخردیم![]()
خودش که البته حرف نداره !! ولی She is way over my leagueحالا مگه خودش چشه که می خوای با همکارش دوست بشی؟
بیا با این تبلیغی که برات کردم همین روزاست که خاستگارا صف بکشن در خونت , البته منظورم در آی دیته !!ای بابا خوب زودتر بگو برادر من .میدونستم خودم برات یه اقداماتی انجام میدادم .آستینامو بالا میزدم برات داداش .
ای بابا همش اسپم میکنن این بچه ها .
نکنین بابا تو این شرایط
یکی بیاد قیمت بده اون امیر کو دقیقه به دقیقه قیمت میذاشت
دوستان این حداقل هستش و کاملا امروز خرید عاقلانس.
بیشتر از این طمع نکنید.مطمعن باشید هفته دیگه یکشنبه افسوس امروز رو میخورید
قیمت خرید خود بانکو نفهمیدی؟بازار بودم ، بانک ملی تحویل داده بود ! خیلی شلوغ بود ! جلوی در 688 می خریدن
حالا مگه خودش چشه که می خوای با همکارش دوست بشی؟
اینقدر بی بخار بازی در نیارید یکی پاشه بره بپرسه قیمت بانک برای خرید سکه چنده , همه چیز به این قیمته بستگی داره !!
خودش که البته حرف نداره !! ولی She is way over my league
اگه ملت اینو میشناختن که اینجوری توی این فروم نمیموند !! روی هوا زده بودنش !! ولی آدم پولکی ایه , طرف باید پولدار باشه تا این راضی بشه ! البته چند وقتیه خبر ندارم شایدم روی هوا زدنش تاحالا !!
بیا با این تبلیغی که برات کردم همین روزاست که خاستگارا صف بکشن در خونت , البته منظورم در آی دیته !!
هوری جون هل نشو، دست و پاتو گم نکن، یکم کلاس بذار، بروی خودت نیار، اصلا تو برو گل بچین، چایی بیار، من خودم باهاش صحبت می کنمای بابا خوب زودتر بگو برادر من .میدونستم خودم برات یه اقداماتی انجام میدادم .آستینامو بالا میزدم برات داداش .
ای بابا همش اسپم میکنن این بچه ها .
نکنین بابا تو این شرایط
یکی بیاد قیمت بده اون امیر کو دقیقه به دقیقه قیمت میذاشت
هوری جون هل نشو، دست و پاتو گم نکن، یکم کلاس بذار، بروی خودت نیار، اصلا تو برو گل بچین، چایی بیار، من خودم باهاش صحبت می کنم![]()
شرایط بازار فرق کرده.من چایی دوز ندارم بیارم
بچه ها من میگم این هفته بازار هیجانیه کی بود میگفت بذارین بازار ثبات پیدا کنه بعدا خرید و فروش بشه درست میگفت .به نظرم حالا که داره میاد پایین بذاریم تو روزهای آینده .