من زیر 650 خرید می کنم، بعد از اون پایین تر هم بیاد مهم نیست چون تا وقتی برسه بالای 1 میلیون (به احتمال زیاد تابستان) نمی فروشمولی سکه برسه 600 میخندیما .:lol:کی میگه میرسه .به نظرتون میرسه
من زیر 650 خرید می کنم، بعد از اون پایین تر هم بیاد مهم نیست چون تا وقتی برسه بالای 1 میلیون (به احتمال زیاد تابستان) نمی فروشم
ایشالله بیاد . اینطوری قیافه بعضی ها دیدنی میشه ! جالبه که بیاد زیر 600 ! توافقات صورت بگیره. تحریم بانکها برداشته بشه و.... واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا این همه خوشبختی؟ولی سکه برسه 600 میخندیما .:lol:کی میگه میرسه .به نظرتون میرسه
ولی سکه برسه 600 میخندیما .:lol:کی میگه میرسه .به نظرتون میرسه
ایشالله بیاد . اینطوری قیافه بعضی ها دیدنی میشه ! جالبه که بیاد زیر 600 ! توافقات صورت بگیره. تحریم بانکها برداشته بشه و.... واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا این همه خوشبختی؟
ایشالله بیاد . اینطوری قیافه بعضی ها دیدنی میشه ! جالبه که بیاد زیر 600 ! توافقات صورت بگیره. تحریم بانکها برداشته بشه و.... واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا این همه خوشبختی؟
دقیقا !معنی جدید خوشبختی اینه که پارسال 400 بوده، امسال بشه 600. چه کم توقع هستیم ما. :wacko:
معنی جدید خوشبختی اینه که پارسال 400 بوده، امسال بشه 600. چه کم توقع هستیم ما. :wacko:
معنی جدید خوشبختی اینه که پارسال 400 بوده، امسال بشه 600. چه کم توقع هستیم ما. :wacko:
واقعا .سیاست همینه دیگهسلام هورسا جان، می بینم سرت کلاه رفته.مبارکه عنوانت باشه. :happy:
والا. الان داشتم اون تیکه من و این همه خوشبختی محاله رو می خوندم، با خودم گفتم باید درس بگیریم که چطور می شه قیمت رو در عرض یکسال این قدر دستکاری کرد که با دستکم 50% افزایش قیمت در یکسال همه احساس خوشبختی کنند! :lol:
حدود 300 بود :دی
383 بود
ولی سکه برسه 600 میخندیما .:lol:کی میگه میرسه .به نظرتون میرسه