Wish Master
Registered User
- نوشتهها
- 301
- لایکها
- 278
وقتی ماهی 2 میلیون کرایه دفتر می دم، 1 میلیون کرایه خونه، 20-30 میلیون میشه سرمایه؟بابا بیخیال مایه دار، زنبیلو بردار بیار
وقتی ماهی 2 میلیون کرایه دفتر می دم، 1 میلیون کرایه خونه، 20-30 میلیون میشه سرمایه؟بابا بیخیال مایه دار، زنبیلو بردار بیار
وقتی ماهی 2 میلیون کرایه دفتر می دم، 1 میلیون کرایه خونه، 20-30 میلیون میشه سرمایه؟
بله، من حدودا ماهی 10 تومن درآمد دارمنه اینجوری نتیجه میگیریم که شما مایه داری که ماهی 3 میلیون تازه منهای خرج خونه داری .:دی
وقتی ماهی 2 میلیون کرایه دفتر می دم، 1 میلیون کرایه خونه، 20-30 میلیون میشه سرمایه؟
بله، من حدودا ماهی 10 تومن درآمد دارم
اما با حقوق و بیمه کارمندا و کرایه و خرج دفتر و خونه خیلی بمونه ماهی 2 تومن برام میمونه، که اونم میدم سکه و دلار می خرم، به نظرت انصافه به من بگی مایه دار؟
سپاس یزدان پاک را، نمی خوام ناسپاسی کنمكاش ما هم مثل شما اينقدر بيمايه بوديم![]()
بله، من حدودا ماهی 10 تومن درآمد دارم
اما با حقوق و بیمه کارمندا و کرایه و خرج دفتر و خونه خیلی بمونه ماهی 2 تومن برام میمونه، که اونم میدم سکه و دلار می خرم، به نظرت انصافه به من بگی مایه دار؟
آره راست میگیآره اتفاقا بگو خدارو شکر من مایه دارم .چرا که نه
آره، با این قسمتش خیلی موافقم، خدایا بیشتر بده، خیلی بیشتررررررررایشالا بیشتر بهت بده
پایینتر هم میادامروز انگار قیمت ها یخورده پایین اومد
امروز انگار قیمت ها یخورده پایین اومد
پس چرا کسی از من سکه نمیخره؟!چرا اونروز 20 تا خریدم، امروزم 20 تا دیگه می خرم
دوست عزیز , کسی بخاطر پنج تومن تن به ریسک نمیده و جنسی بخره که ممکنه تقلبی از آب در بیاد , شما هم اگه دیروز برده بودی یه صرافی فروخته بودی سودش از الان که یکی همه سکه هاتو پنج تومن زیر قیمت فروش بخره بیشتر بود.پس چرا کسی از من سکه نمیخره؟!
زیره قیمت سایت طلا
فال حافظ بگير ببين چي ميشه
فال آنلاین