• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
فقط آرزو ميكنم هرچي زودتر تكليف همه مشخص بشه يا اينوري يا اونوري! از بس كه اين مدته مردمو فيلم كردن و سركار گذاشتن زندگي از دستمون در رفته. يادتونه توي همون زمستان 90 يكي از اين نماينده‌ها گفته بود مردم برن آذوقه جمع كنن داره قحطي ميشه. مردم هم رفتن هجوم بردن هايپر استار و خالي كردن. اينان كه مسبب همه اين مشكلات ما هستن

بله دقیقا یادم هست دادا :( داشتیم همین جا هم کاربری که هی میومد میگفت اذوقه جمع کنید و ..... آخرش هم به من گفت چماق دار حکومت هست :blink: . اتفاقا واسه هایپر استار بد نشد فروشش به روزی 1 میلیارد تومن رسید سود فروش هم که روی لبنیات پائین ترین سود هست 11% هست حالا ببینید چه سود خفنی کرده هایپر استار
i298960_ddd.gif

سلام،
آقای موذنی فکر کنم اشتباه تایپ کردید. در این شرایط تبدیل ریال به سکه گرمی یکی از بدترین معامله های قابل انجام هست به سه دلیل:

1. حباب زیاد سکه گرمی که احتمال اینکه هر لحظه این حباب خالی بشه وجود داره.
2. روند صعودی ریال نسبت به دلار که همچنان ادامه داره.
3. قرار داشتن انس در کانال نزولی که البته الان به کف کانال رسیده و داره پول بک میکنه ولی همچنان در این کانال هست و جو موجود جو نزولیه.

چند صفحه پیش که قیمت روی 670 بود یه تحلیل نوشتم که صبر کنید دوباره کف 650 رو بزنه و عجله نکنید. کف 650 دو سه باز زده شد! و قیمت اینقدر زیگزاگی حرکت کرد که الگوی double bottom به الگویی شبیه به پرچم یا اگر خیلی تو رسم و خط بخوایم دقیق باشیم به مثل کاهشی تبدیل شد لذا طبق تکنیکال موجود همچنان انتظار کاهش قیمت میره و اگر سکه به 600 هم برسه توجیه تکنیکال داره.

چند روز هست دست و دلم به این سمت نمیاد... این دو سه ماه فقط منتظر موقعیت خرید طلا بودم بی خبر از اینکه توی هفته گذشته کالاهایی بودن با قابلیت انبار کردن که تا 300% هم افزایش قیمت داشتند پس زیاد به دلار و طلا نچسبید که الان بازار آشفته ای داره. منم بیشتر دارم میرم سمت بازارهای دیگه تا این بازار دوباره جای خودش رو پیدا کنه.

من والا واسه شرایط حال رو گفتم دادا . سکه 1 گرمی به خاطر قیمتش همیشه دارای حباب بوده و هست ولی به شخصه Safe side هستم و هیچ سرمایه ای در حال حاضر بلوک در بازار سکه نمیکنم چون ضررش رو 1% نیمی خوام سودش رو هم براش همچین ریسکی رو نمیکنم
i320022_dr.png

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
من والا واسه شرایط حال رو گفتم دادا . سکه 1 گرمی به خاطر قیمتش همیشه دارای حباب بوده و هست ولی به شخصه Safe side هستم و هیچ سرمایه ای در حال حاضر بلوک در بازار سکه نمیکنم چون ضررش رو 1% نیمی خوام سودش رو هم براش همچین ریسکی رو نمیکنم
i320022_dr.png

بله من هم با توجه به شرایط حال عرض کردم. فقط خواستم کسی جوگیر نشه بره سکه گرمی بخره وگرنه من هم حالم از این بازار فرسایشی داره بهم میخوره. :puke:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ممنون از توضيحاتتون ولي نظر شما و ساير دوستان LAPD و دكتر دكستر رو در مورد اين پست ميخواستم بدونم.

آخرین خبر - یک نکته
البته سیستم تمدید چیز عجیبی نیست , همه چیز توی این مملکت تمدید میشه ! ولی کلا دلیل تمدید میتونه این باشه که اینها همونطوری که قبلا هم گفتم قصد دارن سود افرادی که سکه 546 تومنی دارن که آخر این ماه سررسیدشون میرسه , همونایی که تا سکه شد یه میلیون هجوم بردن به بانکا و سکه نوشتن رو به خطر بندازن , یعنی سود زیادی بهشون ندن , از اونطرفم نمیتونه کاری کنه که ضرر کنن , در نتیجه اوراقو تا این زمان کش میده که این افرادم سکه گرفتن براشون صرف نکنه و اوراق بگیرن.
کلا از نظر من هنوز ضرر سنگین زده نشده , تا این ضرر سنگین هم دیده نشه این بازاره اروم نمیشه , این ضررم کسایی که ازاد سکه خریدن میبینن , اینجوری با یه تیر دو نشون میزنن , نشون اول که سودیه که بانک از بالا پایین کردن قیمت کرد , نشون دوم هم این میشه که میگه ببینید به ما اعتماد کنید حداقلش اینه ضرر نمیکنید , اونایی که از ما سکه پیش خرید کردن با اینکه وظیفمون نبود کاری کردیم که ضرر نکنن !! ولی اونایی که از بازار خریدن که اینقدر گفتیم ممکنه ضرر کنید و گوش نکردن اخر ضرر کردن. بعد ملت میفهمن هیچ بازاری فقط بالا نمیره ! پایینم میاد ! هر بازاری ضرر داره , بعد وقتی فهمیدن ریسک هست توی این بازارا اونوقت میرن سراغ کار زندگیشون این جریانم اروم میگیره وگرنه اینقدر این بازی دلار و سکه ادامه پیدا میکنه تا همه زنده زنده همو بخورن , یا اینکه هر کی توی خیابون دلار یا سکه داشت حکم تیر پیدا میکنه ! راهی غیر از این نیست !
خلاصه از هر طرف براشون سود میشه اگه سناریوشون این باشه که اگه عقلشون کار کنه بایدم همین باشه !!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چه طور مردم هنوز ضرر سنگين نكردن قيمتو روي 800 نگه داشتن به همه گفتن كف قيمته بعد قيمتو تا 600 كشيدن پايين يعني ضرر حداقل 200 توماني روي هر سكه!!!

در ضمن الان از هركي تو خيابون را بريد بپرسيد ميگه كه بانك به همه كلك زده كدوم اعتماد!!!

شما امتحاني توي خيابون اين ور اونور سر صحبت سكه‌هاي پيش‌فروشو باز كن ببين مردم چقدر دقيق براتون كلك بانكو ميگن اين اسمش اعتماده؟!!

در ضمن الان يك چيزي يادم اومد اون موقع كه سايت سرمايه‌گذاران باز بود كه اين سايت هم مال خود بانك بود به همه در همه شرايط به هر قيمتي ميگفت سكه بخريد، يادمه يك خانمي نوشته بود يك مقداري پول داشتم سر عروسي بهم داده بودن شوهرم گرفت و رفت سكه 1 ميليوني خريد الان شده 800 تومن دارم دق مي‌كنم.

يه مورد ديگه توي همون سايت يكي در مورد قيمت خونه در سال 86 پرسيده بود، كارشناسه گفت سال 86 يه دام بود. دقيقاً همون موقع بود كه فرداش اون سايتو مثلاً بستن. اين كلمه دام برام خيلي مشكوك بود، چون قيمت خونه كه از اون سال تا حالا چند برابر شده، بيشتر دام بودن رو من به جرياناتي كه در مورد سكه داشت اتفاق ميافتاد نسبت دادم كه دقيقاً هم دامي بود كه اينا براي ملت پهن كرده بودن.

البته سیستم تمدید چیز عجیبی نیست , همه چیز توی این مملکت تمدید میشه ! ولی کلا دلیل تمدید میتونه این باشه که اینها همونطوری که قبلا هم گفتم قصد دارن سود افرادی که سکه 546 تومنی دارن که آخر این ماه سررسیدشون میرسه , همونایی که تا سکه شد یه میلیون هجوم بردن به بانکا و سکه نوشتن رو به خطر بندازن , یعنی سود زیادی بهشون ندن , از اونطرفم نمیتونه کاری کنه که ضرر کنن , در نتیجه اوراقو تا این زمان کش میده که این افرادم سکه گرفتن براشون صرف نکنه و اوراق بگیرن.
کلا از نظر من هنوز ضرر سنگین زده نشده , تا این ضرر سنگین هم دیده نشه این بازاره اروم نمیشه , این ضررم کسایی که ازاد سکه خریدن میبینن , اینجوری با یه تیر دو نشون میزنن , نشون اول که سودیه که بانک از بالا پایین کردن قیمت کرد , نشون دوم هم این میشه که میگه ببینید به ما اعتماد کنید حداقلش اینه ضرر نمیکنید , اونایی که از ما سکه پیش خرید کردن با اینکه وظیفمون نبود کاری کردیم که ضرر نکنن !! ولی اونایی که از بازار خریدن که اینقدر گفتیم ممکنه ضرر کنید و گوش نکردن اخر ضرر کردن. بعد ملت میفهمن هیچ بازاری فقط بالا نمیره ! پایینم میاد ! هر بازاری ضرر داره , بعد وقتی فهمیدن ریسک هست توی این بازارا اونوقت میرن سراغ کار زندگیشون این جریانم اروم میگیره وگرنه اینقدر این بازی دلار و سکه ادامه پیدا میکنه تا همه زنده زنده همو بخورن , یا اینکه هر کی توی خیابون دلار یا سکه داشت حکم تیر پیدا میکنه ! راهی غیر از این نیست !
خلاصه از هر طرف براشون سود میشه اگه سناریوشون این باشه که اگه عقلشون کار کنه بایدم همین باشه !!

Last edited:

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
آقایون و خانم ها
هرکسی می گه طلا میاد زیر 630 و 620 دستش بالا
من می خوام امروز خرید کنم 20 عدد
نظر بدید نا مردا

با سلام
به نظر من از امروز باید پلکانی خرید کرد. داریم به کف نزدیک می شیم.

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
چه طور مردم هنوز ضرر سنگين نكردن قيمتو روي 800 نگه داشتن به همه گفتن كف قيمته بعد قيمتو تا 600 كشيدن پايين يعني ضرر حداقل 200 توماني روي هر سكه!!!

در ضمن الان از هركي تو خيابون را بريد بپرسيد ميگه كه بانك به همه كلك زده كدوم اعتماد!!!

شما امتحاني توي خيابون اين ور اونور سر صحبت سكه‌هاي پيش‌فروشو باز كن ببين مردم چقدر دقيق براتون كلك بانكو ميگن اين اسمش اعتماده؟!!

در ضمن الان يك چيزي يادم اومد اون موقع كه سايت سرمايه‌گذاران باز بود كه اين سايت هم مال خود بانك بود به همه در همه شرايط به هر قيمتي ميگفت سكه بخريد، يادمه يك خانمي نوشته بود يك مقداري پول داشتم سر عروسي بهم داده بودن شوهرم گرفت و رفت سكه 1 ميليوني خريد الان شده 800 تومن دارم دق مي‌كنم.

يه مورد ديگه توي همون سايت يكي در مورد قيمت خونه در سال 86 پرسيده بود، كارشناسه گفت سال 86 يه دام بود. دقيقاً همون موقع بود كه فرداش اون سايتو مثلاً بستن. اين كلمه دام برام خيلي مشكوك بود، چون قيمت خونه كه از اون سال تا حالا چند برابر شده، بيشتر دام بودن رو من به جرياناتي كه در مورد سكه داشت اتفاق ميافتاد نسبت دادم كه دقيقاً هم دامي بود كه اينا براي ملت پهن كرده بودن.

دقیقاً درست میفرمایید. اون آقا فقط میگفت بخرید و نگران نباشید.

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
غلط کردن!
بهانه بالا بودن نرخ اونس و دلار بود.... وقتی این 2 تا میاد پایین دیگه هیچ بهانه ای پذیرفته نیست.باید سکه هم به تدریج کم بشه

اگر قرار باشه طبق قانون (هر کی به فکر خویشه) جلو بریم که دیگه هر صنفی میتونه قیمتارو فقط صعودی تعیین کنه

خوشبختانه صنف لوازم الکتذونیک ظرف 1 ماه گذشته کمی به خودشون تکون دادن و قیمتا رو کم کردن

شما دوباره دور برداشتی!!! خبریه؟ دستوری رسیده؟ بگو ما هم خبردار شیم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما دوباره دور برداشتی!!! خبریه؟ دستوری رسیده؟ بگو ما هم خبردار شیم.

من تقریبا هر روز میام به این تاپیک تا تحلیل خوب برخی دوستانو بخونم.اما خوب همیشه حرفی برای گفتن نیست

امروز با این سقوط اونس انتظار داشتم طلا هم سقوط زیادی کنه که نکرد و همین باعث شد چند پست بزنم :D

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سکه زیره 630 رو دریابید....

فایل های ضمیمه

• 66921955034298801968.jpg
    66921955034298801968.jpg
    230 KB · نمایش ها: 138

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من تقریبا هر روز میام به این تاپیک تا تحلیل خوب برخی دوستانو بخونم.اما خوب همیشه حرفی برای گفتن نیست

امروز با این سقوط اونس انتظار داشتم طلا هم سقوط زیادی کنه که نکرد و همین باعث شد چند پست بزنم :D
آخه توی گرونی ها نیستید !
توی ارزونی ها شما و برخی پیداشون میشن !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
حالا بیخیال من!!!

اگر در منطقه جنگی رخ بده که باعث افزایش قیمت نفت به طور جدی بشه، طلا گرونتر میشه یا ارزونتر؟
جنگ به ایران ربطی نداره ها

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
حالا بیخیال من!!! اگر در منطقه جنگی رخ بده که باعث افزایش قیمت نفت به طور جدی بشه، طلا گرونتر میشه یا ارزونتر؟ جنگ به ایران ربطی نداره ها
اگه منظورت سوریه ست که بله با افزایش قیمت نفت قیمت طلا هم میکشه بالا . و تو ایران خودمون که صد البته با کمترین بهونه قیمتا میزنه بالا

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
:lol:

همه چی آرومه

من چه قد خوشحالم

چقد خوبه - شما همه گی کنارم هستید - همه هم اعتقاد داریم ارزون میشه :lol:

خب اگه یه خرده زاویه دید رو عوض کنیم

اینا نرخ تورم رو گمونم 18 اعلام کردن

دلار 1400 با نرخ 18 درصد باید 1650 پای ملت بیفته وگرنه سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده و بچه های همسایه و ... شاکی میشن

نظر شخصیم اینه اگه دلار تا زیر 1650 ( که امروز رف ) بره مثلا تا نزدیک 1600 یا زیر اون

بیشتر نشون دهنده علاج پیش از واقعس و نتیجه در سوم خرداد حتی اگه منفی نباشه مثبت هم نیس

به نظر من 3 خرداد یه قرار ملاقات دیگه هم بچه 5 +1 میزارن و احتمالا دفه بعد چن تا از بچه ها همسایه رم دعوت میکنن

برعکس دوستانی که فک میکنن تو این بازار بهتره تماشاچی باشیم

من میگم بهتره نباشیم

تماشاچی از جیب تخمه میخره میریزه رو سکو

بیاید بغل زمین وایسین توپ ها رو جم کنین از دس نرن :lol:

29 اردیبهشت تا 3 خرداد روزای طلائیه

اگه نرخ دلار تو این روزا زیر 1600 باشه نوش داروی دولته و نشون میده خبی ز کوتا اومدن نیس

پس احتمالا زمان خریده اما اگه نرخ تو محدوده 1650 و 1700 باشه نتایج امیدوار کنندس

که اعلام این نتایج باز نرخ و میاره رو 1600 تا 1550

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
در تایید حرف دوستان فقط یک نکته رو بگم .
اونی که باید سکشو 1 میلیون میفروخت ، فروخت... تموم شد رفت!
اونی که باید تو پاچه ملت میکرد ، کرد .
اونیم که باید تو پاچش می رفت، رفت !
والسلام !

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
دو سناريو براي اوراق گواهي سپرده

گروه بازار پول- با گذشت سه هفته از تحویل سکه‌های پیش فروش شده و اعلام ابزارهای جایگزین تحویل سکه خریداری شده، حالا بانک مرکزی مهلت استفاده از «اوراق گواهی سپرده» را یک هفته دیگر تمدید کرده است، اما برخی کارشناسان معتقدند تداوم روند فعلی کار سختی است و بانک ملی به احتمال فراوان ناچار به استفاده از دو سناریو در آینده خواهد شد: اول توقف ارائه اوراق گواهی سپرده و دوم کاهش نرخ سود این اوراق که هم اکنون به صورت سالانه 24 درصد تعیین شده است.

اوراق گواهی سپرده در شرایطی به عنوان یک ابزار جایگزین تحویل سکه پیش‌فروش شده از سوی بانک ملی ایران به متقاضیان تحویل داده می‌شود که مسوولان بانک مرکزی از استقبال بالايی از این اوراق خبر می‌دهند.
بنا بر اعلام بانک مرکزی تمام کساني که در سال گذشته برای خرید سکه، ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند صرف نظر از موعد تحويل سکه‌هاي ثبت‌نامي از «اوراق گواهی سپرده» استفاده کنند. این اوراق «با نام، دوساله و فاقد کوپن سود‌ علي‌الحساب» است، نرخ سود علي‌الحساب آن 24 درصد در سال، معاف از ماليات و داراي برگه‌ تسويه نهايي است.
بانک مرکزی از دیگر ویژگی‌های این اوراق را حداکثر سقف قابل انتشار براي متقاضيان متناسب با مجموع وجوه واريز شده بابت پيش‌خريد مسکوک طلا عنوان و اضافه کرده که تاريخ انتشار درج‌شده روي اوراق گواهی سپرده از آغاز طرح پيش‌فروش یعنی
بیست و نهم فروردین ماه سال 90 تا روز پاياني طرح پیش‌فروش یعنی بیست و هشتم اسفند ماه سال جاری و متناسب با زمان پيش‌خريد است. بنا به اطلاعیه بانک مرکزی در این باره، در زمان صدور اوراق گواهی سپرده، سود مدت زمان سپري شده از روز واريز وجه یعنی تاريخ ثبت‌نام پیش خرید سکه، به صورت روزشمار محاسبه و به متقاضي پرداخت می‌شود.
حال با توجه به استقبال وسیع خریداران سکه‌های پیش‌فروش شده از این اوراق، به نظر می‌رسد که در هفته‌های آینده، تصمیم‌های جدیدی در این باره اتخاذ شود، اما گمانه‌زنی‌ها بر این است که در شرایط کنونی و با توجه به تحولات موجود، بانک ملی ناگزیر از کاهش سود این اوراق است.
دو سناريو براي اوراق گواهي سپرده

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
کف محکم قیمت طلا محدوده ۱۵۸۰ دلار برای هر اونس قیمت جهانی است و دیروز در اثر هجوم خریداران آسیایی بویژه تایلندی ها و تاحدودی هندیها، قیمت توانست خود را به حدود ۱۵۹۶ برساند. عدد ۱۵۹۰ عدد کلیدی امروز است که طلا سعی دارد بالای آن حتی شده برای یکی دو روز بماند. فعلا باید تا حدودی اجازه داد به طلا که بتواند بالای ۱۵۹۰ معامله شود و حتی یکبار دیگر به سوی ۱۶۰۰ برود و سپس وضعیت را سنجید ولی در کل روند همچنان رو به پایین است و دیدن قیمت ۱۵۵۰ محتمل

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
:lol:

همه چی آرومه

من چه قد خوشحالم

چقد خوبه - شما همه گی کنارم هستید - همه هم اعتقاد داریم ارزون میشه :lol:

خب اگه یه خرده زاویه دید رو عوض کنیم

اینا نرخ تورم رو گمونم 18 اعلام کردن

دلار 1400 با نرخ 18 درصد باید 1650 پای ملت بیفته وگرنه سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده و بچه های همسایه و ... شاکی میشن

نظر شخصیم اینه اگه دلار تا زیر 1650 ( که امروز رف ) بره مثلا تا نزدیک 1600 یا زیر اون

بیشتر نشون دهنده علاج پیش از واقعس و نتیجه در سوم خرداد حتی اگه منفی نباشه مثبت هم نیس

به نظر من 3 خرداد یه قرار ملاقات دیگه هم بچه 5 +1 میزارن و احتمالا دفه بعد چن تا از بچه ها همسایه رم دعوت میکنن

برعکس دوستانی که فک میکنن تو این بازار بهتره تماشاچی باشیم

من میگم بهتره نباشیم

تماشاچی از جیب تخمه میخره میریزه رو سکو

بیاید بغل زمین وایسین توپ ها رو جم کنین از دس نرن :lol:

29 اردیبهشت تا 3 خرداد روزای طلائیه

اگه نرخ دلار تو این روزا زیر 1600 باشه نوش داروی دولته و نشون میده خبی ز کوتا اومدن نیس

پس احتمالا زمان خریده اما اگه نرخ تو محدوده 1650 و 1700 باشه نتایج امیدوار کنندس

که اعلام این نتایج باز نرخ و میاره رو 1600 تا 1550

این هم یک زاویه ی دید هست ولی یک مشکل داره ، اونم اینه که در بازار طلا و ارز دولت همه کارست ولی در بازی اتمی دولت عملا هیچ کارست و بازی از جای دیگه ای هدایت میشه ، به قول معروف دستورا از بالا میرسه.
این بازی که تو این دو هفته اتفاق افتاده هم ، همش زیر سر دولت و برای سر کیسه کردن ملت برای جبران کسری بودجه هست و به نظر من هر گونه ربط دادن این بازی با بازی اتمی اشتباه هست .
من که می گم باید پشت پنجره وایساد تا طوفان تموم شه و آرامش برقرار بشه .
نتیجه مذاکرات هم دوباره مثبت خواهد بود ، اگر دیروز به اخبار گوش می کردید ایران داره سایت فردو رو پاک سازی می کنه این یعنی داره خودش رو برای بازدید ماموران آژانس اتمی آماده می کنه .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حواستون باشه دوباره یه سری سعی میکنن جو خرید راه بندازن که سکه های خودشون از ضرر در بیاد در صورتی توی این جلسهه یه چشمک به هم بزنن دلار تا ۱۵۰۰ پایین میاد

Sent from my iPod touch using Forum Runner

بالا