drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
فقط آرزو ميكنم هرچي زودتر تكليف همه مشخص بشه يا اينوري يا اونوري! از بس كه اين مدته مردمو فيلم كردن و سركار گذاشتن زندگي از دستمون در رفته. يادتونه توي همون زمستان 90 يكي از اين نمايندهها گفته بود مردم برن آذوقه جمع كنن داره قحطي ميشه. مردم هم رفتن هجوم بردن هايپر استار و خالي كردن. اينان كه مسبب همه اين مشكلات ما هستن
بله دقیقا یادم هست دادا

سلام،
آقای موذنی فکر کنم اشتباه تایپ کردید. در این شرایط تبدیل ریال به سکه گرمی یکی از بدترین معامله های قابل انجام هست به سه دلیل:
1. حباب زیاد سکه گرمی که احتمال اینکه هر لحظه این حباب خالی بشه وجود داره.
2. روند صعودی ریال نسبت به دلار که همچنان ادامه داره.
3. قرار داشتن انس در کانال نزولی که البته الان به کف کانال رسیده و داره پول بک میکنه ولی همچنان در این کانال هست و جو موجود جو نزولیه.
چند صفحه پیش که قیمت روی 670 بود یه تحلیل نوشتم که صبر کنید دوباره کف 650 رو بزنه و عجله نکنید. کف 650 دو سه باز زده شد! و قیمت اینقدر زیگزاگی حرکت کرد که الگوی double bottom به الگویی شبیه به پرچم یا اگر خیلی تو رسم و خط بخوایم دقیق باشیم به مثل کاهشی تبدیل شد لذا طبق تکنیکال موجود همچنان انتظار کاهش قیمت میره و اگر سکه به 600 هم برسه توجیه تکنیکال داره.
چند روز هست دست و دلم به این سمت نمیاد... این دو سه ماه فقط منتظر موقعیت خرید طلا بودم بی خبر از اینکه توی هفته گذشته کالاهایی بودن با قابلیت انبار کردن که تا 300% هم افزایش قیمت داشتند پس زیاد به دلار و طلا نچسبید که الان بازار آشفته ای داره. منم بیشتر دارم میرم سمت بازارهای دیگه تا این بازار دوباره جای خودش رو پیدا کنه.
من والا واسه شرایط حال رو گفتم دادا . سکه 1 گرمی به خاطر قیمتش همیشه دارای حباب بوده و هست ولی به شخصه Safe side هستم و هیچ سرمایه ای در حال حاضر بلوک در بازار سکه نمیکنم چون ضررش رو 1% نیمی خوام سودش رو هم براش همچین ریسکی رو نمیکنم