• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
:lol::lol::lol:

خوب اینطور که پیداس دوستان سر شیر و تخم مرغ دعواشون شده

میگم میخاین من یه تاپیک بزنم سرمایه گذاری رو شیر و ماست و تخم مرغ شما برین اونور دعواتونو بکنین بزارین مابه کار کاسبیمون برسیم :lol:

شما با این بنده خدا چه مشکلی دارید آخه

والا ما هم شیر 750 تومنی خریدیم هم 1200 هم 1400 هم 1000

گوشتم از هر جا یه قیمتی گرفتیم همین هفته پیش گوشت گرم از قصاب گرده رون 18500 خریدیم

20000 تومنم هست حالا پایینتر ندیدم ولی بالاترم هست

خوب هر جا یه قیمتیه - چرا شما درک نمیکنید - اینجا ایرانه

از سر کوچه تا ته کوچه 10 تا نرخ بهت میدن

تو همین خیابونه خودمون یه مدل لامپ کم مصرف از یه شرکت - فک نکنید یکیش چینی بود یکیش آلمانی

از 3 تا مغازه قیمت گرفتم اولی گف 24000 تومن دومی گف 16000 تومن درست روبروی دومی اونور خیابون

یعنی از در مغازه اومدم بیرون دیدم روبروم هم یکی هست رفتم اون گف 20000 تومن :lol:

بابا اینجا ایرانه - اینو درک کنید انقد به هم نپرید:lol:

دلارو سکه رو دریاب که چه میکند:D

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان پیشنهاد میکنم بحث های لینک زیر رو دنبال کنید
http://www.talarebourse.com/forum/thread51769-292.html
حرفه ای های آتی سکه بحث میکنند
اینجا از هر 20 تا پست 19تاش اسپم هست:D
سردسته اسپمرها هم خودمم(یه کسی برنخوره):rolleyes:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
:lol::lol::lol:

خوب اینطور که پیداس دوستان سر شیر و تخم مرغ دعواشون شده

میگم میخاین من یه تاپیک بزنم سرمایه گذاری رو شیر و ماست و تخم مرغ شما برین اونور دعواتونو بکنین بزارین مابه کار کاسبیمون برسیم :lol:

شما با این بنده خدا چه مشکلی دارید آخه

والا ما هم شیر 750 تومنی خریدیم هم 1200 هم 1400 هم 1000

گوشتم از هر جا یه قیمتی گرفتیم همین هفته پیش گوشت گرم از قصاب گرده رون 18500 خریدیم

20000 تومنم هست حالا پایینتر ندیدم ولی بالاترم هست

خوب هر جا یه قیمتیه - چرا شما درک نمیکنید - اینجا ایرانه

از سر کوچه تا ته کوچه 10 تا نرخ بهت میدن

تو همین خیابونه خودمون یه مدل لامپ کم مصرف از یه شرکت - فک نکنید یکیش چینی بود یکیش آلمانی

از 3 تا مغازه قیمت گرفتم اولی گف 24000 تومن دومی گف 16000 تومن درست روبروی دومی اونور خیابون

یعنی از در مغازه اومدم بیرون دیدم روبروم هم یکی هست رفتم اون گف 20000 تومن :lol:

بابا اینجا ایرانه - اینو درک کنید انقد به هم نپرید:lol:

دلارو سکه رو دریاب که چه میکند:D

دوست گرامی

چرا همه چیز رو با اینجا ایران است تموم می کنید؟ مگه ایران چشه؟
ایران کشور مقدسیه و مردم مقدسی هم داره. همه نعمت ها رو خدا به ایران و ایرانی داده چرا باید اینجا ایران باشه!؟

وقتی هویدا میاد می گه در طول نخست وزیری من چه در روستاهای سیستان چه در بازار تهران قیمت یک بسته کبریت یک نواخته هیچ کس هیچی نمی گفت یعنی نمی گفتند که ایشون دروغ میگه می گفتن مگه غیر از اینم میشه!؟

این قیمت ها و عدم نظارت بر اونها خودش فساد نیست؟‌

Eranico - تولیدکنندگان تسهیلات ارزی به دلیل گرانی ارز، 5 برابر مقدار اولیه تاوان می دهند - ارانیکو

سید کاظم دلخوش با بیان این مطلب عنوان کرد: تولیدکننده ای که با ارز 950 یا 800 تومان ارز سررسید داشته اکنون برای باز پرداخت آن تسهیلات باید چهار تا پنج برابر تاوان دهد آن هم به دلیل آن است که ارز گرانتر شده است.

این سو مدیریت نیست یعنی؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
دوست گرامی

چرا همه چیز رو با اینجا ایران است تموم می کنید؟ مگه ایران چشه؟
ایران کشور مقدسیه و مردم مقدسی هم داره. همه نعمت ها رو خدا به ایران و ایرانی داده چرا باید اینجا ایران باشه!؟

وقتی هویدا میاد می گه در طول نخست وزیری من چه در روستاهای سیستان چه در بازار تهران قیمت یک بسته کبریت یک نواخته هیچ کس هیچی نمی گفت یعنی نمی گفتند که ایشون دروغ میگه می گفتن مگه غیر از اینم میشه!؟

این قیمت ها و عدم نظارت بر اونها خودش فساد نیست؟‌

Eranico - تولیدکنندگان تسهیلات ارزی به دلیل گرانی ارز، 5 برابر مقدار اولیه تاوان می دهند - ارانیکو

این سو مدیریت نیست یعنی؟

من ایران رو دوست دارم ایران واقی رم دوس دارم مث بعضی ها نمیگم روزنامه ایران و ... و ال وبل

اما یه چیز رو نمیتونم نادیده بگیرم

شنیدی میگن نمیتونم راحته جونه - عباراتی مثل سوء مدیریت و دولت این کارو کرد و ال و بل هم به نظر من راحته جونه

یه جمله دیگه هم هست که میگه از ماست که برماست

وقتی شما میای پنیر رو که یه کالای فاسد شدنیه انبار میکنی که گرونتر بفروشی و اینکارو میکنی

وقتی همه پنیرات کپک میزنه و کارشناس بهداشت میاد و نمیزاره بفروشی

وقتی شما دس میکنی جیبت و پول در میاری و پیشنهاد رشوه به مامور میدی

وقتی مامور پول رو میگیره و مهر تایید میزنه

وقتی 10 نفر دیگه کا کارگر تو ان میبینن این قضیه رو و سهمشون و میگیرن و خفه میشن

و دهها وقتیه دیگه

این کار دولته

دولت یعنی من و تو و بغل دستیهامون

از یه نفر انگلیسی که از ایران بازدید کرده بود در مورد مردم ایران نظر خاهی کردن

در باره مردم که همون دولت رو میسازن

میدونی چی گف

گف ایرانی ها ( مردم - تاکید - مردم ایران ) گروهی دزد و کلاه بردارن که با خوبی و خوشی سر هم کلاه میزارن و در کنار هم زندگی میکنن

این کاریه که همه ما به نوعی در زندگی عادیمون انجام میدیم

اما انقدر برامون عادی و روزمره شده که اصلا درکش نمیکنیم

اینجا ایرانه - نه بیشتر و نه کمتر - از ماست که برماست

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
باید خیلی آدم بی شرفی باشی که به ایرانی تهمت دزدی و رشوه خوری بزنی. حالا هر کی می خوای اشی یک انگلیسی یا یک ایرانی یا کسی که حرف یک انگلیسی رو نقل قول می کنه با این مضمون!

ایرانی مقامش خیلی بالاتر از اینه. انسان خیلی مقامش بالا تره!

همه انسان ها شریفند. خداوند هیچکس رو دزد نیافریده ... غیر از اینه؟

من نمی دونم چی بگم به شما و امثال شما! این ایرانی ها قبل از انقلاب محل سگ هم به اعراب نمی دادند حالا شما ببین چی شده که یک نفر خارجی و حتی داخلی جرات می کنه به ما تهمت دزدی بزنه.

یعنی اگر همین ایرانی رو می بینی که در خیابان های تورنتو داره طبق قوانین اونها زندگی سالم و بی دقدقه داره باید بگی چون ایرانیه ... دزده؟

من که فکر نمی کنم شما ایرانی باشی ! به هیچ وجه !

من دلم می سوزه که چرا هیچ ایرانی ای با این ثروت هنگفت نفت و طلا و نیروی انسانی باید شب گرسنه بخوابه که بخواد برای نون شب شرفش رو زیر پا بزاره شما میاید می گید تو ذات ایرانیه که دزد باشه!

این تفسیر درستی از ایران و ایرانیه؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
باید خیلی آدم بی شرفی باشی که به ایرانی تهمت دزدی و رشوه خوری بزنی. حالا هر کی می خوای اشی یک انگلیسی یا یک ایرانی یا کسی که حرف یک انگلیسی رو نقل قول می کنه با این مضمون!

من نمی دونم چی بگم به شما و امثال شما! این ایرانی ها قبل از انقلاب محل سگ هم به اعراب نمی دادند حالا شما ببین چی شده که یک نفر خارجی و حتی داخلی جرات می کنه به ما تهمت دزدی بزنه.

یعنی اگر همین ایرانی رو می بینی که در خیابان های تورنتو داره طبق قوانین اونها زندگی سالم و بی دقدقه داره باید بگی چون ایرانیه ... دزده؟

من دلم می سوزه که چرا هیچ ایرانی ای با این ثروت هنگفت نفت و طلا و نیروی انسانی باید شب گرسنه بخوابه که بخواد برای نون شب شرفش رو زیر پا بزاره شما میاید می گید تو ذات ایرانیه که دزد باشه!

بی شرفم :D

خوب به نظر منم شما ادم کوته فکری هستید که به جای درک مضمون یه نوشته

یه برداشت سطحی میکنید و بلا فاصله بدون هیچ فکری عکس العمل نشون میدید

قطعا کسایی که نوشته منو بخونن درک میکنن که به نمونه ای از خروار اشاره داره - نه تک تک افراد جامعه

ضمنا تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان ادمیت

حالا شما میگی همین لباس زیباست نشان ادمیت

چون اسمت ایرانیه و تو ایران زندگی میکنی

قددیسی باید پرستشت کنن :lol:

نه مگه پسر نوح و ابراهیم یکی بودن که همه ایرانیا یکی باشن

هردوشونم باباشون پیامبره اوللعظم بود

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
بی شرفم :D

خوب به نظر منم شما ادم کوته فکری هستید که به جای درک مضمون یه نوشته

یه برداشت سطحی میکنید و بلا فاصله بدون هیچ فکری عکس العمل نشون میدید

قطعا کسایی که نوشته منو بخونن درک میکنن که به نمونه ای از خروار اشاره داره - نه تک تک افراد جامعه

ضمنا تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان ادمیت

حالا شما میگی همین لباس زیباست نشان ادمیت

چون اسمت ایرانیه و تو ایران زندگی میکنی

قددیسی باید پرستشت کنن :lol:

نه مگه پسر نوح و ابراهیم یکی بودن که همه ایرانیا یکی باشن

هردوشونم باباشون پیامبره اوللعظم بود

احسنت بر شما حقا که حرف حق رو باید پذیرفت حتی اگه تلخ باشه که در این مورد هست متاسفانه.

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70

متاسفم دوست عزیز اما کاملا درسته ! ایرانی جماعت ... دزده ! خیلی کم آدم درست و حسابی توش پیدا میشه ! دزدی فقط از دیوار خونه مردم بالا رفتن نیست ! توی خیلی چیزا میشه دزدی کرد و ایرانی جماعت هم استاد !

Masoud.Neshat

Registered User
لایک‌ها
3
سلام؛
دوستان! حقیر هیچ تخصص یا تجربه ای در زمینه بازار، اقتصاد، سرمایه گذاری و مشابه اینا ندارم و خوشبختانه یا بدبختانه چون پولی نداشتم وارد این جریان سکه و دلار و طلا هم نشدم ولی با توجه به داغ بودن این بحث و کسب تجربه و ... این موارد به عقلم می رسه و خوشحال میشم هرکدوم اشتباهه شما لطف کنید، با بزرگواریتون نقدش کنین.
پیشفرض: شما با پول کناره ای که داشتی و قرار نیست بابت کسب و کار یا خرید منزل و ماشین یا حتی حوادثی مثل عمل جراحی و ... بری سراغش، رفتی زیر 50 میلیون تومن (که برای خرید ملک تقریبا کم بوده ) سکه پیش فروشی ثبت نام کردی، بالفرض آخرین مرحله هم رفتی که نحویلش میشه مرداد ماه
با توجه به اینکه قیمت سکه بر اساس قیمت جهانی انس طلا و نرخ برابری دلار و اضافه شدن حباب مثبت و منفی احتمالی (ناشی از برهم خوردن بالانس عرضه و تقاضا یا مسائل روانی در سطح جامعه یا دخالت دولت در بازار یا...) رقم میخوره:
1- متوسط درصد سود سالانه سرمایه گذاری در بازار سکه در ایران، نسبت به سود بانکی (اوراق یا حساب سپرده) آیا پیش آمده که کمتر باشه یا نه؟ مثلا همین 24 درصد در سال سود اوراق نسبت به سود سالانه سکه ( اصلا مقطع فعلی رو بگذاریم کنار، نرم و روال معمول رو میگم)
2 - سوای بحث مذاکرات پیش رو در خرداد، با در نظر گرفتن هدفمندی یارانه ها،تورم و ... شما گمان می کنید به مرور زمان قراره ارزش ریال بالاتر بره؟! ( اصلا مقطع فعلی رو بگذاریم کنار، نرم و روال معمول رو میگم)
3 - در طی 10 سال گذشته نوسانات قیمت جهانی طلا روندی نزولی داشته؟ یا افزایشی بوده؟ با حدودا چه درصدی؟
حالا با توجه به همه موارد بالا، شما گمان میکنید تبدیل به اوراق سپرده در دراز مدت کار عاقلانه ایه؟
من فکر میکنم الان شاید عاقلانه به نظر می رسه ولی در دراز مدت خیر.
حالا شما بفرمایید..
خیلی ممنون از اینهمه توجه! کسی نظری نداره؟!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من جواب شما رو نمی دهم چون اولا به بحث مرتبط نمی شه و دوما بحث خیلی سیاسی میشه و سوما خیلی طولانی میشه. زمانیکه آقایان مناظره داشتند یکی از طرف ها آمد گفت دروغگویی داره در جامعه ایرانی نهادینه میشه وقتی توی روز روشن توی تلویزیون ... ‌...!

به همین بسنده کنم که ما از عرب های سوسمار خور هیچ چیز کم نداریم ... حالا خودمون بیایم به جون هم بیفتیم و به خودمون تهمت دزدی بزنیم به سود کیه!

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

همينكه متوجه موضوع شده ايد، خودش مهم است و چرايش را بصورت شهودي متوجه شده ايد ! بهتر از آنهاييست كه گرفتار جنگ رواني دولت شده اند(يا احيانا خواهند شد). دولت و بانك مركزي هيچ علاقه اي ندارند كه 25% ذخيره طلاي كشور بدست مردم منتقل شود و حاضرند براي اينكه اين اتفاق نيافتد هزينه كنند و دليل اوراق 24% (كه اگر هر بانكي صادر مي كرد، بانك مركزي درجا جلوش رو مي گرفت به جرم تخلف!) همين هست.

اول: آمار دولت در خصوص اينكه چه درصد از افراد رفته اند بجاي سكه اوراق سپرده گرفته اند را باور نكنيد. اين خودش بخشي از جنگ روانيست ! اگر مقدار زيادي سكه خارج نمي شد از بانك(برخلاف انتظار دولتيون) كه مفهومش اين هست كه مردم به 24% سال هم راضي نيستند و درصد سود بسيار بيشتري از سكه انتظار دارند. پارسال سكه 100% داشت ! امسال 24%‌؟ اگر بخش عمده اي از مردم بجاي اوراق، سكه شان را تحويل نمي گرفتند، نمي رفتند معامله پاياپاي نفت با طلا از چين انجام دهند. حتما بر اساس واقعيت ها تحليل كنيد و نه بر اساس فشار ذهني رسانه هاي همسو.

دوم: فكر مي كنند با يكسري چهارپا روبرو هستند كه ريالي كه بطور معمول 30%‌ ارزشش را ساليانه از دست مي دهد را با 24% سود بگيرند. اوراق سود 24% حتي جبران كامل تورم و كاهش ارزش ريال را هم نمي كند...

سوم: كساني كه تحت تاثير جو و جنگ رواني و تيتر اخبار و 20:30 و روزنامه ايران و مابقي رسانه هاي دروغگو قرار مي گيرند، اتفاقا كاملا حقشان است كه ضرر كنند و سودي كه متعلق به آنهاست را به جيب دولت سرازير كنند. مسلما هستند كساني كه تحت تاثير جو بروند و فكر كنند كه آخ، ضرر كرديم ! برويم اوراق سپرده بگيريم. بنظر من اين دسته افراد كاملا درست است كه اوراق بگيرند تا از اين پس اثرات مالي و اقتصادي تصميماتشان را دقيق تر بسنجند.

چهارم: عرضه سنگين دلار از برخي كانالها و همزمان كردنش با عرضه اولين سكه هاي پيش فروش و همزمان كردنش با عدم قطعيت هاي مذاكرات هسته اي(كه نتيجه اي هم در بر نخواهد داشت! و صرفا استفاده داخلي جهت كنترل بازار دارد) همه سناريو دولت براي كاهش مصنوعي قيمت دلار و سكه و مانور سياسي جهت كاهش ضرر بانك مركزي از طريق كمتر خارج شدن طلا از ذخاير كشور هست. گول نخوريد. البته اگر خورديد هم حقتان است و بعدها به حرف من خواهيد رسيد.

اول سال گفتم كه بنده امسال را سال جنگ رواني دولت عليه مردم نامگذاري مي كنم. هنوز هم همينطور است و اين جنگ هنوز كامل شروع هم نشده است. آنها سناريو هاي ديگري هم در آستين دارند. ولي فكر ميكنم در قياس با عقل اقتصادي اكثريت مردم، شكست خواهند خورد. مردم بخوبي شناخت پيدا كرده اند و من حتي افراد كم سوادي را مي بينم كه عمليات جنگ رواني رسانه ها را تشخيص و برخلاف آن عمل مي كنند ! باشد كه رستگار شويم.
دوست عزیز . اونقدر هم که شما فکر می کنید ببو گلابی نیستیم :D
حس می کنم بعضی ها خیلی دوست دارن جو فروش راه بندازن تا قیمت ها حسابی بیاد پایین . احتمالاً برای اینکه با قیمت پایین تری خرید کنند !!! برای همین پست قبلی رو زدم تا کسانی که حرف این بعضی ها را چشم بسته قبول می کنن به فکر بیفتن و حساب شده تر عمل کنن.
درسی که زندگی در این چند ساله به من داده اینه که هیچ کس غیر از خودم ، خیر و صلاح من رو نمی خواد مخصوصاً وقتی پای پول درمیون باشه به حرف هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ! نردیکترین دوستت اگه خیلی خیلی مسلمون باشه و در حقت مردی کنه اینه که واقعیت رو نمی گه یعنی خیلی از چیزهایی رو که بلده بهت یاد نمی ده ! دیگه وای به حال اینکه خدا و پیغمبر سرش نشه دیگه ... تازه این مسئله در دنیای واقعی است در دنیای مجازی که هیچ کس ، دیگری رو نمی شناسه اصلاً و ابدا نباید به حرف کسی اعتماد کرد !
شاهد ماجرا اینکه اگر چند صفحه قبل رو. بخونید می بینید یکی از کسانی که همش صحبت از کاهش نرخ میکرد وحتی یکی از کابران رو مسخره میکرد که میخواد بادکنک ترکیده رو باد کنه ، اعتراف کرد که این چند روز یکبار که سکه پایین اومده بود سریع برای خرید اقدام کرده که متاسفانه دیر رسیده و قیمت دوباره بالا رقته !! اگر بخواهیم خوشبینانه به این ماجرا نگاه کنیم این دوستمون شامل قسم اول میشه یعنی چیزی رو که بلد بوده به کسی نگفته !

واقعیت دیگه ای که وجود داره اینه که من جرات نکردم و نمی کنم تحلیل خودم رو بنویسم ! فقط همین قدر بگم که از نظر بنده تنها چیزی که می تونه قیمت سکه رو کاهش بده اونسه ! در غیر اینصورت و اگه اونس در همین حدود باقی بمونه در آینده نزدیک همگی افسوس این روزها و این قیمت ها رو می خورن . مخصوصاً کسانی که سکه هاشون رو با اوراق عوض کردن . البته سه خرداد هم می تونه قیمتها رو موقتاً کاهش بده ولی در بلند مدت قطعاً قیمتها افزایشی است .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
باز سکه به 630 رسید !!
احتمال این هست که اینا چون خبر دارن مذاکرات مثبته و میدونن تاثیرش روی دلار 20 30 تومن نیست ! قیمتو دارن میبرن بالا که بعد از تاثیر مذاکرات تازه قیمت اونی بشه که میخوان !

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
رم نرده........ رمش دادن

اونس نسبت به 4 روز پیش نزدیک 30 دلار سقوط داشته..... الان شده 1566

صرافها می خوان قیمت سکه رو بالا نگه دارن.دلار رو از 1570 رسوندن به 1600 :D

البته همینجوری یکمی هم ارزش دلار در بازارهای جهانی بالا رفته

خیالت راحت اینا همش مقطعیه..... با این سقوط اونس و زیاد بودن سکه در بازار، دلار هم خیلی بالا نمی ماند

می شه لطفا شما تحلیل نفرمایید. من پستهای همین چند صفحه شما رو خوندم، خیلی آشفته و از روی احساس حرف می زنی و یه ذره منطق پشت حرفهات نیست. مگه نگفتی امروز یا قیمت باید بیاد زیر 600 یا صرافها مغازشونو باز نکنن؟ حالاهم که می گی دارن مقاومت می کنن!!! اینکه نشد تحلیل! این اسمش توجیهه! چه بره بالا چه بیاد پایین شما روت سنگ پای قزوینه، به نفع خودت توجبه می کنی. پس ساکت باش لطفا و بذار اونهایی که واقعا تحلیل می کنن، تحلیل کنن.

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
من جواب شما رو نمی دهم چون اولا به بحث مرتبط نمی شه و دوما بحث خیلی سیاسی میشه و سوما خیلی طولانی میشه. QUOTE]
ولشون کن . این لیاقت نداره که بخوای جوابش رو بدی یا اصلاً بهش محل یزاری . خیلی خیلی خیلی خیلی جلوی خودم رو گرفتم که هر چی فحش تو دنیا بود بارش نکردم . با این جور افراد باید با زبون خودشون صحبت کرد .

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
باز سکه به 630 رسید !!
احتمال این هست که اینا چون خبر دارن مذاکرات مثبته و میدونن تاثیرش روی دلار 20 30 تومن نیست ! قیمتو دارن میبرن بالا که بعد از تاثیر مذاکرات تازه قیمت اونی بشه که میخوان !

منظورت از اینا دولت هست یا صرافها؟؟؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
خیلی ممنون از اینهمه توجه! کسی نظری نداره؟!

سکه و طلا برا سرمایه گذاری مناسب هست اما نه به اندازه کافی

برا سرمایه گذاری من فک میکنم چیزای خیلی بهتری هم باشه اما برا کسایی که پی گیر کار هستن و وقت آزاد دارن

کار خوبیه به شرطی که صبور هم باشی و جو گیر نشی

در کل اگه خیال راحت میخای بزار همون بانک سودشو بگیر منتها فک نکن سود میکنی

قیمت امروز طلا بر اساس انس با شهریور سال کذشته تقریبا هیچ فرقی نداره

تنها چیزی که باعث بالا رفتن قیمت شده قیمت دلاره

حالا اگه دلارم بیاد پایین و قیمت بشه مث پارسال شما هیچی تو دستت نیس

اما اگه تو همین دوره پی گیر کار میبودی و خرید و فروش به موقع داشتی راحت

120 130 درصد سرمایت رو اضافه کرده بودی

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
من انتظار یه جهش شدیدو داشتم اخرای این ماه نه اینقدر البته ! سکه که شده بود نزدیک 580 پریدم برم بگیرم , تا پولو از بانک در بیارم و چک رمزدار بگیرمو اینا برگشت بالا !!:D یه نوسان خفن از دستم رفت !

آقای LAPD از شما بعیده که این فرصتو از دست دادی، خب با دستگاه POS و کارت بانکیت خرید می کردی!! چرا بری بانکو رمزدارو ....؟؟؟!!!!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من هنوز متقاعد نشدم چرا در این حیطه زمانی باید دلار جهش پیدا کنه مگر اینکه یک مشکلی در عرضه اتفاق افتاده باشه یا تقاضا بالا رفته باشه. باز هم بگم اگر این توازن به هم بریزه جمع کردنش کار سختیه!

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
اینجا مدیری چیزی نداره مگه. این چه وضیعه.
من این فروم رو پیشنهاد می کنم بررسی قرار داد های آتي سکه و طلا در بازار بورس کالا - برگه 292 البته برای دوستانی که دنبال بحثای متفرقه نیستن.
این جا هم باشه برای بحث از قیمت تخم مرغ توی میدان شهدای مشهد گرفته تا عوض کردن آواتار و شوهر دادن این و اون .

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
انگار عرضه سکه ثبت نامی یک هفته عقب افتاده و از پنج شنبه دوباره عرضه شروع میشه
پنجشنبه هفته پیش یکی از دوستان سکه نوشته بود رفته بود بگیره اینو بهش گفته بودند حالا نمیدونم سراسریه یا اون شعبه سکه نداشته

بالا