من که خیلی وقته دارم میگم این یارو یه جوریه و مشگل داره.
ولی چه فایده شما ها ازش یه قهرمان ساخته بودید و وقتی قهر کرد همه تون براش پ خ زدین که یکی یه غلطی کرده تو بیا ما معذرت می خوایم.
جالبه که مقالاتش اینور و انور هم چاپ میشده و ... دقیقا همین قضیه امضای منه . دقیق بخونیدش
من؟؟ غلط بکنم
من از اولش با این مشکل داشتم , بارها هم غیر مستقیم توی تاپیک میگفتم , گفتم اخر ضرر میکنید , گفتم چرا فکر میکنید این همش میگه بخر و هیچوقت نمیگه بفروش؟؟ چرا باید اینقدر اصرار کنه بخرید بخرید در اوج قیمتا !! و هیچوقتم وقت فروش نیست !! ولی من ادمی نیستم که چون پشتم سیستمم دست کسی بهم نمیرسه دهنمو باز کنم هرچی میخوام بگم , کسایی که باید میفهمیدن باید همونجوری میفهمیدن کسایی هم که نفهمیدن مشکل خودشونه ضررشم دادن , اصلا دلیل اینکه گرفتار این تاپیک شدم همین بابا بود , چون دیدم داره جولان میده قبلا از این جولان دادنا دیدم و هشدار دادم و اخرش ضررای هنگفت خوردن ملت , هیچ احدی که دستش توی بازار باشه و نفعی نداشته باشه نمیاد اسرار به خرید یا فروش کنه !! بگی بخرم نخرم میگه معلوم نیست !! چون واقعا معلوم نیست نتیجه , پس این بابا دنبال یه چیزی بود!! جالبیش اینه در زمان دادن سکه ها هم باز دست بر نمیداشت زیر 800 بخرید !!
این چارت رو نگاه کنید ملت
از زمانی که اونس توی سقف خودش بود ! که همیشه بعد از چنین سقفی ریزش هست اصرار میکرد بخرید , سکه حدود 610 620 بود ! خط عمودی اول !!
خط عمودی دوم همین امروزه ! که تقریبا نه ماه گذشته !1 سکه میگیم حالا 630 ! حالا حساب کنید فقط سود بانکی چقدر بوده !! و الان که نه ماه گذشته سود بوده این جریان یا ضرر !!
جریان اینه که هرکی میخواد تو چشم بیاد میاد چهارتا فحش به اینا د و لت میده چهارتا کلمه قلنبه سلنبه میگه چهار نفر فکر میکنن اووو این از خودمونه حالیشم هست ! خبر ندارن کسایی که بیشترین پولو از این بازار در میارن اصلا سوادم ندارن !