• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اما قصدشم از این کاری که امروز کرده بگم , احتمالا حدس زده ضررا سنگین میشه , گفته اگه بزارم همینجوری برم میگن کم اورد فرار کرد !! بزار حالا این عکسو بزارم کاری کنم که بنم کنن !!:D بعد اونایی که ضرر کردن اومدن دادو بیداد اینجوری جلوه نکنه که نمیخوام جوابشونو بدم !! جریان این شده که بن شدم و نمیتونم جواب بدم !

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
این چه پخی هست که جواب گو باشه

همون قبلش هم هروقت سکه پایین میرفت این فرار میکرد گم گور میشد

هروقت بالا میرفت تمام ایدیهاش فعال بود

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
توی افکار خودش فکر میکنه کسی هست ! شک نکن دلیل این کارش همینه , حالا نمیدونم چرا فکر اینو نکرده که مذاکراته خوب پیش نره دوباره همه چی میره بالا و شاید بتونه دوباره بیاد جولان بده !! :دی البته گفتم فرق نمیکنه بازار چه سمتی بره این دیگه یه بادکنک ترکیدست. خودشم میدونه از این خبرا نیست !! میخواد مظلوم جلوه کنه و بن بشه بره نه خودش بزاره بره !! حالا ما هم در این راه بهش کمک میکنیم !!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
قیمت سکه فارغ از نزول طلای جهانی، روز گذشته در بازار با صعود روبرو شد. با نزدیک شدن به زمان مذاکرات بیم ها و امیدها با شدت بیشتری خود را در قیمت ها نشان می دهد. در این روزها که هر دو طرف در حال آماده شدن برای مذاکره هستند، هر خبری می تواند به شدت قیمت دلار را تحت تاثیر قرار دهد. ایران مبنای مذاکره ی خود را توافق های پیشین صورت گرفته قرار داده است و اعلام کرده است که مذاکره را تا همان سطح خواهد پذیرفت و چنانچه غرب بخواهد فشار زیادی وارد آورند، مسئولین زیر بار نخواهد رفت. ایران صراحتا گفته است که تعلیق را نخواهد پذیرفت و این به معنی است که این بار باید به صورت شفاف وضعیت هسته ای ایران مشخص شود و قطعا وضع شدن یا نشدن تحریم های بعدی در مورد ایران به نتیجه ی این مذاکرات بسیار وابسته است.
به گفته ی نماینده ی ایران در مذاکرات ، ایران به هیچ وجه در مقابل خواسته های خارج از محدوده ی توافق از مواضع خود کوتاه نخواهد آمد. این خبر و اخبار مشابه تا حدودی ترس را در مردم برای نتیجه مذاکرات ایجاد کرده است که تا حدی دیروز خود را در صعود شدید قیمت دلار که از 1580 تومان به 1650 هم در لحظاتی رسید، نشان داد. البته پیش از مذاکرات قبلی نیز از جانب هر دو طرف مذاکره اخباری از این دست به گوش می رسید. به طور کلی فضای موجود کماکان خوش بینی ناشی از مثبت بودن مذاکرات را تائید می کند ولی به علت خط و نشان هایی که سیاستمداران غربی و ایرانی این روزها برای یکدیگر می کشند این خوشبینی ها ممکن است کمی رنگ ترس به خود بگیرند.
به هرحال نوسان های قیمتی در چند روز آینده و با انتشار هر خبر مرتبطی کاملا محتمل است. وضعیت کنونی بازار مشابه وضعیت آن در زمان شروع پیش فروش ها بود که تا مدتی قیمت ها به دنبال حس عمومی ناشی از افزایش عرضه کاهش یافت و در اولین روز انجام پیش فروش ها با مشاهده ی عدم عرضه ی آنچنانی قیمت به سرعت و به صورت افراطی رشد کرد و بعد با مرور اصلاح شد. در حال حاضر هم قیمت دلار که افت خود را به میزان زیادی پیش خور کرده بود، تا رسیدن به ثبات در شرایط فعلی دست خوش نوسان های زیادی خواهد بود.
همچنین نبود عرضه ی دلار مشابه روزهای قبل نیز خود دلیلی برای افزایش قیمت دلار بود و یک دلیل دیگر افزایش قیمت سکه در روز گذشته را نیز می توان کم شدن شیب کاهش قیمت بانک دانست که کمتر از روزها گذشته و تنها 2 هزار تومان بود که این احتمال را قوت می بخشید که قیمت سکه به کف خود رسیده است. حراج سکه دیروز در بانک کارگشایی نیز به تبعیت از بالا رفتن قیمت ها بازار با قیمت 625900 تومان انجام شد. با این حال سکه طرح جدید در حراج دیروز با کمترین اقبال روبرو شد و تقاضای چندانی نداشت.
برای امروز باید دید نزول بیشتر قیمت طلا از روز گذشته تا به امروز چگونه در قیمت ها منعکس خواهد شد. نرخ بازخرید امروز بانک مرکزی برای سکه های پیش فروشی و قیمت دلار همچنان مهمترین خبرهای بازار را تشکیل می دهند.
محاسبه ی قیمت واقعی سکه

بر اساس فرمول، ارزش میزان طلای موجود در سکه، برابر 596 هزار تومان است. همچنین قیمت سکه طرح جدید با دلار 1628 تومان و طلای 1554 دلار بر اونس، با در نظر گرفتن مالیات و نیز حق ضرب 5 هزار تومانی برابر 631 هزار تومان به دست می آید. دیروز نیز شاهد آن بودیم که حباب منفی موجود در سکه کم شد و قیمت بازاری سکه از قیمت طلای موجود در سکه فاصله گرفت.
ارزش طلای موجود در سکه ی طرح جدید:
با انس 1554 دلار بر هر اونس و دلار 1650 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 604 هزار تومان
با انس 1554 دلار بر هر اونس و دلار 1625 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 695 هزار تومان
با انس 1554 دلار بر هر اونس و دلار 1600 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 585 هزار تومان
با انس 1554 دلار بر هر اونس و دلار 1575 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 577 هزار تومان
با انس 1554 دلار بر هر اونس و دلار 1550 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 567 هزار تومان

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
توی افکار خودش فکر میکنه کسی هست ! شک نکن دلیل این کارش همینه , حالا نمیدونم چرا فکر اینو نکرده که مذاکراته خوب پیش نره دوباره همه چی میره بالا و شاید بتونه دوباره بیاد جولان بده !! :دی البته گفتم فرق نمیکنه بازار چه سمتی بره این دیگه یه بادکنک ترکیدست. خودشم میدونه از این خبرا نیست !! میخواد مظلوم جلوه کنه و بن بشه بره نه خودش بزاره بره !! حالا ما هم در این راه بهش کمک میکنیم !!

من که خیلی وقته دارم میگم این یارو یه جوریه و مشگل داره.
ولی چه فایده شما ها ازش یه قهرمان ساخته بودید و وقتی قهر کرد همه تون براش پ خ زدین که یکی یه غلطی کرده تو بیا ما معذرت می خوایم.
جالبه که مقالاتش اینور و انور هم چاپ میشده و ... دقیقا همین قضیه امضای منه . دقیق بخونیدش

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
ولی چه فایده شما ها ازش یه قهرمان ساخته بودید و وقتی قهر کرد همه تون براش پ خ زدین که یکی یه غلطی کرده تو بیا ما معذرت می خوایم.
جالبه که مقالاتش اینور و انور هم چاپ میشده و ... دقیقا همین قضیه امضای منه . دقیق بخونیدش

کسی براش نامه نداد اونا ایدی های خودش بود

منتها طوری جو سازی کرد که حتی مدیر بخش هم منو مقصر میدونست و سر اخر هم ثابت کردیم که طرف مولتی اکانته و به خاطر دوستی با احسان کل موضوع حذف شد !

من هم یه مدت کوتاهی بن شدم که چرا به این مردک گیر میدم :دی

الان سکه اومده ÷ایین و اقای دکتر اخراجی که ابدارچی یک نشریه بود و میگفت مقاله های منو چا÷ میکنن از این طریق میخواد ایدیش بسته بشه و بیشتر از این دشنام ضرر دیده ها شامل حالش نشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من؟؟ غلط بکنم
من از اولش با این مشکل داشتم , بارها هم غیر مستقیم توی تاپیک میگفتم , گفتم اخر ضرر میکنید , گفتم چرا فکر میکنید این همش میگه بخر و هیچوقت نمیگه بفروش؟؟ چرا باید اینقدر اصرار کنه بخرید بخرید در اوج قیمتا !! و هیچوقتم وقت فروش نیست !! ولی من ادمی نیستم که چون پشتم سیستمم دست کسی بهم نمیرسه دهنمو باز کنم هرچی میخوام بگم , کسایی که باید میفهمیدن باید همونجوری میفهمیدن کسایی هم که نفهمیدن مشکل خودشونه ضررشم دادن , اصلا دلیل اینکه گرفتار این تاپیک شدم همین بابا بود , چون دیدم داره جولان میده قبلا از این جولان دادنا دیدم و هشدار دادم و اخرش ضررای هنگفت خوردن ملت , هیچ احدی که دستش توی بازار باشه و نفعی نداشته باشه نمیاد اسرار به خرید یا فروش کنه !! بگی بخرم نخرم میگه معلوم نیست !! چون واقعا معلوم نیست نتیجه , پس این بابا دنبال یه چیزی بود!! جالبیش اینه در زمان دادن سکه ها هم باز دست بر نمیداشت زیر 800 بخرید !!
این چارت رو نگاه کنید ملت
chart.jpg

از زمانی که اونس توی سقف خودش بود ! که همیشه بعد از چنین سقفی ریزش هست اصرار میکرد بخرید , سکه حدود 610 620 بود ! خط عمودی اول !!
خط عمودی دوم همین امروزه ! که تقریبا نه ماه گذشته !1 سکه میگیم حالا 630 ! حالا حساب کنید فقط سود بانکی چقدر بوده !! و الان که نه ماه گذشته سود بوده این جریان یا ضرر !!

جریان اینه که هرکی میخواد تو چشم بیاد میاد چهارتا فحش به اینا د و لت میده چهارتا کلمه قلنبه سلنبه میگه چهار نفر فکر میکنن اووو این از خودمونه حالیشم هست ! خبر ندارن کسایی که بیشترین پولو از این بازار در میارن اصلا سوادم ندارن !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یادتونه چندتا پست قبلی گفتم تا حالا درک نمی کردم حرفهای انونی رو ولی حالا درک کردم؟
نخواستم توضیح بدم ولی من از همون پست فهمیدم این آقا بیشتر از چند خط خبر اقتصادی نخونده !
به حجت هم گفتم
این آقا یه سری اخبار ساده و تعریف های پیش پا افتاده اقتصاد رو میزاره کنار هم میگه دراز مدت سو می کنی !
خب بدیهیات به خورد مردم دادن همینه !
من نمی گم در دراز مدت ضرره اتفاقا برای 10 سال دیگه سکه بخرید سودکنید
ولی...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مردم حرفایی که دوست دارنو بشنون میپسندن , مخصوصا اگه در دشمنی با دشمنشون باشه ! نزدیک نیم قرن پیش بیست سال کم ! این اتفاق افتاد که این اتفاق افتاد !

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
25 اردیبهشت مگه جلسه نداشتن
نتیجه چی شد؟

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
قیمت ها امروز هم صعودی شده
سکه
بهار ازادی 645
امامی 637
نیم 319
ربع 180

بهرام تابان

Registered User
لایک‌ها
1
قیمت ها امروز هم صعودی شده
سکه
بهار ازادی 645
امامی 637
نیم 319
ربع 180

الان با يكي از دوستان درباره خريد سكه و دلار مشورت مي كردم . مي گفت براي ارزيابي از نتايج جلسه آژانس زود است . زيرا بهد از اتمام جلسه گزارش در اختيار عموم قرار نمي گيرد بلكه به شوراي حكام ارائه مي شود .
درباره سياست بانك مركزي هم مي گفت اگر نتايخ منفي باشد بانك مركزي قيمت ها پايين مي آورد تا در نتيجه افزايش ،قيمت دلار و سكه خيلي بالا نرود . اگر نتايج مثبت ارزيابي شود بانك مركزي قيمتها را بالا مي برد هم سود ببرد و هم نقدينگي را بعد كاهش و افت شديد قيمت دلار و سكه جمع كند .
نوشتم تا دوستان اگر نظر يا تحليلي دارند ارائه دهند تا با هم همفكري كنيم .

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
یادتونه چندتا پست قبلی گفتم تا حالا درک نمی کردم حرفهای انونی رو ولی حالا درک کردم؟
نخواستم توضیح بدم ولی من از همون پست فهمیدم این آقا بیشتر از چند خط خبر اقتصادی نخونده !
به حجت هم گفتم
این آقا یه سری اخبار ساده و تعریف های پیش پا افتاده اقتصاد رو میزاره کنار هم میگه دراز مدت سو می کنی !
خب بدیهیات به خورد مردم دادن همینه !
من نمی گم در دراز مدت ضرره اتفاقا برای 10 سال دیگه سکه بخرید سودکنید
ولی...

حق با شماست

من سر جریان قبلی دیگه نخواستم مداخله کنم

گفتنی ها رو قبلا گفتم

تا جایی که توانم بود پیگیری کردم و انصافا یکه و تنها تا اون حد و اوج قیمت طلا کسی نمیتونست حرف منو باور کنه با اینحال خیلی چیزا رو ثابت کردم

اما رابطه با مدیرا و جوی که با ایدی های دیگش درست کرده بود ...

متاسفانه یکی از دوستان خارج از فروم من هم فریب خورد و به موقع جلوشو گرفتیم

با خیلی از افراد مشتاق هم تو پیام خصوصی صحبت کردم و توضیح دادم به حرف این مردک گوش ندن

حالا به جای عذر خواهی از کاربرا اومده و توهین میکنه به کسانی که ضد اون حرف میزدم

---------------------------

اگه کسی صادقانه تحلیل یا راهنمایی کنه حتی بعد ضرر هم نمیشه بهش خرده گرفت اما این مردک در بدترین شرایط که حباب در حال ترکیدن بود میگفت خرید کنید

با چند متر متن کیلویی و توهین به مملکت داران خودش رو حامی و مغز متفکر نشون میداد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این رو هم بگم :
آقای انونی من هم اونجام !
دمت گرم لو ندادی کدومم !
خوشم میاد حفاظت اطلاعاتت خوبه.
جبران میشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
راستی ببخشید من یه چیزی بگم من اگه اون عکسو لایک کردم صرفا به خاطر مسلمان ایرانی و دوستش بود و قصد جسارت به lapd , حجت نداشتم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظرتون تو این شرایط که اونس داره میاد پایین خرید طلای بدون اجرت چطوره ؟

آسمان.

Registered User
لایک‌ها
1
چقدر اسپم ....
به نظر من هر کسی خودش فهم داره درک میکنه این تاپیک وسایر سایتهام یه مشاوره هستن نه دیکته
خودم مدت طولانی این تاپیک رو دنبال میکنم
تابستون گذشته میخواستم خرید کنم از دوستانم سوال کردم گفتن هر چی دوست داری بخر فقط پول نگه ندار
سکه رفت روی 600 منم بیخیال شدم چون زیاد رشد کرده بود بنظرم اون موقع ریسک اومد که البته بعد بالاترم رفت
بجای سود گرفتن بازاری پولمو رو مسکن سرمایه گذاری کردم الانم راضیم خوب بوده
بازم بحث سکه رو دارم دنبال میکنم تا نوسان گیری رو به مرور یاد بگیرم سرمایه گذاری بلند مدتم مسکنه فعلا
ممنون از دوستانی که اطلاعاتشون رو در اختیار همه قرار میدن
این جواب دوستمونanony به منه صفحه 76اون زمان اولش گفتن نظر شخصیه ومسئولیت تصمیم با خودت

http://forum.persiantools.com/t116063-page76.html#post3861506
البته LAPD وali_nioton هم راهنمایی کرده بودن
ممنون ایشالله دعواهام کمتر بشه مفیدتر بشه تاپیک

بالا