• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
خلاقیت ندارن دیگه

میخای تو برو چن تا ایده بده بهشون

بگو گوجه خیارم تحریم کنن - یهو دیدی بردنت اونجا تشویقت کردن - یه لقب سناتورم بهت دادن
اتفاقا گفتن بیا، ولی گفتم وقت ندارم فعلا دارم الگوریتم رفتار قیمت سکه تو ایران رو رمز گشایی می کنم :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اسپم ندید تحلیل کنید
i298960_ddd.gif

دقیقا همه کارای آمریکا داره روی برنامه ریزی جلو میره
i298960_ddd.gif
اگر به هر دلیلی ایران نتونه توی این نشست ها به نتیجه برسه رک و راست چیزهایی در انتظارمون هست که رسما خدا بداد ایران و ایرانی جماعت برسه :(

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
بابا میخام چیه میخوام درسته .تو چه نیوتنی هستی آخه :)
اصلاح کن

ها ؟ چی میگه ؟

خوب چیه مگه

نیوتنم دیگه - فقط برا اون سیب درختی خورد تو سرش

من یه گونی سیب زمینی خورد تو سرم

حالا یه واو کم گزاشتم - برو آبرومون ببر - عجبا :D

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ها ؟ چی میگه ؟

خوب چیه مگه

نیوتنم دیگه - فقط برا اون سیب درختی خورد تو سرش

من یه گونی سیب زمینی خورد تو سرم

حالا یه واو کم گزاشتم - برو آبرومون ببر - عجبا :D

دکتر نمیذاره یه کم اسپم بدیم .
آهان پس اثر سیبهاس که اینجوری شده ؟شب همگی خوش تا فردا

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
[h=2]
برای اقدام نظامی علیه ایران مراحل دیپلماسی باید طی شوند​

[/h]

معاون سابق وزیر امور خارجه آمریکا در مورد مذاکرت اتی ایران و گروه ۱+۵ گفت : نتایج مذاکرات آتی بغداد هرچه باشد فعالیتهای هسته ای ایران غیر قابل اعتماد است.
به گزارش مهر “کریستوفر هیل” معاون سابق وزیر خارجه آمریکا در مقاله ای که در سایت “mareeq” منتشر شده، ادعا کرده است نتایج مذاکرات استانبول و بغداد هرچه باشد،غیرقابل اعتماد است و چنین مذاکراتی معمولا با هدف خاصی برگزار می شود.
وی گفت هدف از چنین مذاکراتی این است که طرف مورد سوءظن را از راهی که در پیش گرفته منصرف کنند و به او ایده های دیگری را به وی بقبولانند. اما در عین حال مذاکرات باید ادامه داشته باشد تا اینکه پیش از برداشتن گامهای بعدی به ویژه اقدام به حمله بگویند هر کاری که می شد انجام شود، انجام شده است.
به گفته وی تصمیم به اقدام نظامی نیاز به حمایت های جهانی زیادی دارد که می توان آن را در قالب اقدامات دیپلماتیک که ظاهری با حسن نیت دارند به دست آورد.
این مقام سابق آمریکایی افزود یک دیپلماسی موثر و کارآمد نیاز به زمان بندی و سکانس بندی هم دارد، آنهایی که خواستار اقدام نظامی علیه ایران بدون دیپلماسی و اقدامات نظامی هستند، به نکته اساسی توجه ندارند.
وی با اشاره به تجربه موفق حمله ناتو به یوگسلاوی سابق گفت بعد از حمله نظامی به آن کشور هیچ کس مدعی نشد که به دیپلماسی فرصت داده نشد.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
نظر من تو این چند روزه که تو این موضوع بودم.

قیمت سکه در ایران فقط روی جو روانی می گرده و دیگر هیچ!

الانم تحلیلم اینه که کف قیمت تا 3 خرداد همین 624 تومان است و هر چه به 3 خرداد نزدیک می شویم قیمت زیاد می شود که بنده چشم به نوسان همون روز قبل و خود روز 3 خرداد قبل از برگزاری کنفرانش دوخته ام!! :دی

بعد از 3 خرداد دیگه ریکس! داره اگه خوب باشه ممکنه سقوط ازاد کنه و اگر بد باشه بره کره ماه! :دی

البته من بی تجربه ام حرف منو نشنیده بگیرید! :دی

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اسپم ندید تحلیل کنید
i298960_ddd.gif

دقیقا همه کارای آمریکا داره روی برنامه ریزی جلو میره
i298960_ddd.gif
اگر به هر دلیلی ایران نتونه توی این نشست ها به نتیجه برسه رک و راست چیزهایی در انتظارمون هست که رسما خدا بداد ایران و ایرانی جماعت برسه :(

دکتر 12 شب تحلیل از کجا بیاریم

خب بیا -

با وجودی که اینکه اتحادیه اروپا تو نشست اخیرشون - همین چن تا کشور که بودن

برنامه تحریم های نفتی ایران رو از موضوعات مورد بحثشون حذف کردن

و همه این مطلب رو یه نشونه خوب دونستون

من برعکس فک میکنم موضوع تحریم های نفتی ایران برا اروپا یه قضیه حل شدس

و دیگه علاقه ای به بحث در موردش ندارن - درواقع فک میکنم اتحادیه تصمیمش رو برا عملی کردن

تحریم های نفتی ایران حتی با وجود زیان شرکت های بیمه ای انگلیس - یونان و ایتالیا گرفته

و نشست 5+1 و ادامه گفتگو ها یه جورایی فرمایشی باشه

درواقع اروپا ترجیح میده به جا وخ تلف کردن برا پیدا کردن راه حل برا ایران به دنبال راه حل برا جبران کسری نفتی باشه که دیگه وارد نمیکنه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر 12 شب تحلیل از کجا بیاریم

خب بیا -

با وجودی که اینکه اتحادیه اروپا تو نشست اخیرشون - همین چن تا کشور که بودن

برنامه تحریم های نفتی ایران رو از موضوعات مورد بحثشون حذف کردن

و همه این مطلب رو یه نشونه خوب دونستون

من برعکس فک میکنم موضوع تحریم های نفتی ایران برا اروپا یه قضیه حل شدس

و دیگه علاقه ای به بحث در موردش ندارن - درواقع فک میکنم اتحادیه تصمیمش رو برا عملی کردن

تحریم های نفتی ایران حتی با وجود زیان شرکت های بیمه ای انگلیس - یونان و ایتالیا گرفته

و نشست 5+1 و ادامه گفتگو ها یه جورایی فرمایشی باشه

درواقع اروپا ترجیح میده به جا وخ تلف کردن برا پیدا کردن راه حل برا ایران به دنبال راه حل برا جبران کسری نفتی باشه که دیگه وارد نمیکنه

دقیقا قشنگ گفتی ببین تحریم های جدید رو قشنگ پشت در همین مذاکرات پارک کردن . بعد این تحریم ها جدید بابای اینا در میاره . فک کنم نزدیک 20% نفت ذخیره ایران توی نفتکش ها هست همین جوری روی آب شناور هست و مشتری نیست . در ضمن با گند کاری و عهد نامه ترکمن چای که همین شرکت نفت با طرف چینی هم امضا کرده دیگه واقعا نور علا نور شده
i298960_ddd.gif

اگر 2 زار ته مانده آینده نگری و شعور اقتصادی مونده باشه این چند روز آخر واقعا آخرین فرصت هست . اروپا جایی میرسه که توی تحریمها هم پا رو از آمریکا فراتر میزاره
i298960_ddd.gif

. گاهی موقع ها چرت و پرت هایی که اینا از خروجی خبرگزاری هاشون بیرون میدن واقعا مزخرف هست و خوشبینی اینا مثه یک بچه چند ساله میمونه
i298960_ddd.gif

Last edited:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اسپم ندید تحلیل کنید
i298960_ddd.gif
دکتر راست می گه
من یکم چندین صفحه گذشته رو مرور کردم و دیدم بدون اینکه متوجه بشیم، بعضی ها (3 نفر)، بصورت کاملا مشخص و روی یک خط، سعی کردند با براه انداختن بحث های متفرقه توجه همه رو به خودشون جلب کنند و توی این آشفته بازار حواس همه رو از موضوع اصلی پرت کنند
به نظرم موفق هم شدن، طوری که توی 10 صفحه گذشته 10 تا پست مرتبط به موضوع هم پیدا نمیشه
به نظرتون بهتر نیست از این به بعد بدون در نظر گرفتن OFF TOPIC ها، فقط به موضوع سکه بپردازیم؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نمودار قیمت اونس طی 6 ماه گذشته

gold_6_month_o_b_usd.png

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یک نکته:
با دلار 2000 تومن و این قیمت اونس قیمت سکه میشه 746 هزار تومن البته بدون حباب !
اینو گفتم کسایی هنوز قیمت یه میلیونی سکه توی ذهنشونه بدونن جریان چیه, هرچند همون زمانی که سکه به یک میلیون رسیده بود دویست تومنش حباب بود که از نظر من ایجاد شد که ملت سکه پیش خرید کنن.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
از شنبه باز میره بالا

شنبه 660

دوشنبه 690

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
علت اینکه این روزا قیمت یکم بالاتر اومده چیه؟آقای LAPD نظرت چیه؟مثلا الان 639 هست.حجم خرید بالاست یا چیز دیگه ایه؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
انتظار میرفت خبر قوی بیاد در مورد پیشرفت مذاکرات که فعلا چیز خاصی نیست برای همین تردید خرید زیاد شده انگار. ولی یک خبر قوی و مثبت اگه در بیاد یکی دو روزه باز میتونه بازار به کف برسه.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دیروز از بانک به من زنگ زدن که گواهی برات صادر کنیم با سود 24 درصد
گفتش آخرین مهلتشه منم مخالفت کردم
کار درستی بوده ؟؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بانک میتونه الان با پیش فروش مجدد سکه هم بازارو کنترل کنه هم پول سرمایه کلانی رو جمع کنه دوباره قیمت پیش فروشم باید حدود 520 باشه. از نظر من قصدشم داره دوباره پیش فروش کنه ولی کی مشخص نیست.

بالا