• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه کشوری که بمب هسته ای داره و متحد آمریکاس چون مساحت کمتری داره بیشتر تو خطره؟!!!!!!!!! یه چیزی به اسم سیستم سپر موشکی هم هست که اگه نقطه ضعفی داشت ایران تا حالا صدبار حزب الله رو تحریک می کرد که با راکت از اسراییل زهرچشم بگیره و بعدش فریاد پیروزی و بیداری اسلامی سر بده! ایران و اسراییل هر دو حکومتهایی ایدءولوژیک و در شرایط فعلی و با محدودیت زمانی که وجود داره سازش ناپذیرند و جنگ رو برای خودشون نعمت میدونن. هر دو طالب پادشاهی تو منطقه اند و از اونجایی که دو پادشاه در این اقلیم نمی گنجند یکی باید سر به نیست شه.
خیالت راحت جنگ بشه هم اسراییل نابوده هم ایران ! برای اسرائیل یه بمب اتم نیازه برای ایران چند تا !
اینا جنگو نعمت میدونن ولی اسرائیلیا نه ! چون با مردمشون مشکلی ندارن که دنبال دشمن خارجی بگردن.
البته اینا هم میدونن جنگ بشه این تو بمیریه اون تو بمیریا نیست و کارشون تمومه ! این قد قد کردنو تحریم باعث پیشرفته و جنگ نعمته و اینارو برای منو شما میگن اونور که میرن جریان فرق میکنه.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
نگرفتی متاسفانه یک بار دیگه دقیقا بخونش
فهمیدم بابا برنم تو سرم که درست نمی شه :)

هری رید، رئیس فراکسیون دمکرات‌ها در مجلس سنای آمریکا، روز پنجشنبه (۱۷ مه / ۲۸ اردیبهشت به وقت محلی) از نمایندگان سنا خواهد خواست، به بسته‌ی تحریمی جدیدی علیه ایران رأی دهند. این بسته‌ی جدید، آن‌طور که خبرگزاری رویتروز نوشته است، بر پایه‌ی طرحی بنا شده که در فوریه سال جاری از تصویب کمیته بانکداری سنای آمریکا گذشت؛ همان طرحی که با هدف قطع خدمات سویفت به سیستم بانکی ایران تنظیم شد.
حالا این نتیجش فردا اعلام می شه؟

Last edited:

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
اصلاً مهم نیست نتیجه مذاکرات چی بشه. در هر صورت این دولت یه کاری میکنه که خودش ضرر نکنه. تجربه نشون داده تاوان تحریم و افزایش و کاهش قیمت طلا و ارز رو باید ( تأکید می کنم باید) مردم بپردازند!. شما خودتون قضاوت کنید تو 6 ماه گذشته یه کاری کردند که همه پولها و طلاهای ملت رو جمع کردند و یه مشت اوراق با اعصاب داغون و استرس هم موند واسه مردم. الان هم دارند به ریش ما میخندند. پیش بینی و تحلیل من و شما هم به درد خودمون میخوره! از کار این دولت هم فقط خودشون سر در میارند و بس!!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اصلاً مهم نیست نتیجه مذاکرات چی بشه. در هر صورت این دولت یه کاری میکنه که خودش ضرر نکنه. تجربه نشون داده تاوان تحریم و افزایش و کاهش قیمت طلا و ارز رو باید ( تأکید می کنم باید) مردم بپردازند!. شما خودتون قضاوت کنید تو 6 ماه گذشته یه کاری کردند که همه پولها و طلاهای ملت رو جمع کردند و یه مشت اوراق با اعصاب داغون و استرس هم موند واسه مردم. الان هم دارند به ریش ما میخندند. پیش بینی و تحلیل من و شما هم به درد خودمون میخوره! از کار این دولت هم فقط خودشون سر در میارند و بس!!!

صد البته شما درست میگید
i298960_ddd.gif

البته همین تحلیل ها باعث سود دهی و یا جلوگیری از ضرر میشه
i298960_ddd.gif
بهترین پارتش جلوگیری از ضرر هست . نظرتون درباره تحلیل ها کلا غلط هست چون وقتی کسی شناخت از بازار و صد البته نقشه های اقتصادی که دولت برای مردم کشیده داره باعث میشه هم سود کنه و هم اینکه ضرر نکنه
i298960_ddd.gif
در واقع اگر دولت از کار خودش سر میاره کسای دیگه ای هم هستن شاید به اندازه ای کم ولی بالاخره سر میارن
i298960_ddd.gif
در ضمن اگر همین پیش فروش سکه نبود در همین لحظه قیمت سکه 1600000 هزار بود حداقلش . اومدن با این کارشون نقدینگی رو در مقایس کل جمع کردن اونم برای بازه های زمانی متفاوت . تمامی تلاشی که در دولت زمان آقای خاتمی شد در همین 4 ساله اخیر همش به فنا رفت تا همین 2 سال پیش شما میتونسی از همین بانک ملی هر چی ارز می خواستی تامین کنی بدون محدودیت قیمت صرافی از بانک پائین تر بود سکه هم بانک به راحتی می فروخت بانک در پیت تر از سپه که نیست ؟ درسته ؟ اون موقع سکه بدون پک میفروخت به راحتی متاسفانه در یک برهه زمانی این قدر ما مدیر های مالی و توپ
s2670.gif
توی این 4 ساله در این مملکت داشتیم که در گند زدن به این 2بازار کوچکترین اغمازی نکردن . شما هم اگر فکر میکنید که داریم در این تاپیک ها دور باطل میزنیم وقت بزارید کل تاپیک رو بخونید صد البته به نتایج جالبی میرسید
i298960_ddd.gif

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
صد البته شما درست میگید
i298960_ddd.gif

البته همین تحلیل ها باعث سود دهی و یا جلوگیری از ضرر میشه
i298960_ddd.gif
بهترین پارتش جلوگیری از ضرر هست . نظرتون درباره تحلیل ها کلا غلط هست چون وقتی کسی شناخت از بازار و صد البته نقشه های اقتصادی که دولت برای مردم کشیده داره باعث میشه هم سود کنه و هم اینکه ضرر نکنه
i298960_ddd.gif
در واقع اگر دولت از کار خودش سر میاره کسای دیگه ای هم هستن شاید به اندازه ای کم ولی بالاخره سر میارن
i298960_ddd.gif
در ضمن اگر همین پیش فروش سکه نبود در همین لحظه قیمت سکه 1600000 هزار بود حداقلش . اومدن با این کارشون نقدینگی رو در مقایس کل جمع کردن اونم برای بازه های زمانی متفاوت . تمامی تلاشی که در دولت زمان آقای خاتمی شد در همین 4 ساله اخیر همش به فنا رفت تا همین 2 سال پیش شما میتونسی از همین بانک ملی هر چی ارز می خواستی تامین کنی بدون محدودیت قیمت صرافی از بانک پائین تر بود سکه هم بانک به راحتی می فروخت بانک در پیت تر از سپه که نیست ؟ درسته ؟ اون موقع سکه بدون پک میفروخت به راحتی متاسفانه در یک برهه زمانی این قدر ما مدیر های مالی و توپ
s2670.gif
توی این 4 ساله در این مملکت داشتیم که در گند زدن به این 2بازار کوچکترین اغمازی نکردن . شما هم اگر فکر میکنید که داریم در این تاپیک ها دور باطل میزنیم وقت بزارید کل تاپیک رو بخونید صد البته به نتایج جالبی میرسید
i298960_ddd.gif

دوست عزیز من همه تاپیک رو نخوندم ولی از زمانی که سکه به مرز 600 رسید (اوایل دی) دارم این تاپیک رو دنبال می کنم، درضمن پست شما خودش موءید نظر منه. صد البته پیش فروش سکه باعث شد این بلا سر سکه بیاد. مثلاً اگه الان سکه 1.600 بود کی ضرر کرده بود مردم یا دولت؟ البته دولت چون مردم هرسکه ایی که میخریدند بلافاصله میرفتند تو سود و این به ضرر آقایون بود. در مورد اجناس دیگه هم دیدید که با بالا رفتن ارز و طلا رفتند بالا و دیگه هم پایین نیومدند. اینجا هم مردم ضرر کردند. یعنی دولت نه تنهای جلوی ضرر خودشو گرفت بلکه کلی هم سود کرد و تاوان گرونی و سرمایه گذاری تو طلا و ارز رو مردم دادند و خیلی ها ضرر کردند بگذریم از یه عده که به حلقه نزدیک بودند ویا شانسی تو قیمتهای بالا فروختند و سود کردند. من نمیدونم شما کجای تهران هستید ولی من خودم روزهای زیادی تو صرافی تهران(فلکه دوم صادقیه) حضور داشتم و خیلی ها رو دیدم که با 20 الی سی30 درصد ضرر آوردند سکه هاشونو فروختند تا از ضرر بیشتر جلوگیری کنند. در ضمن بنده قصد جسارت به دوستان تحلیل گر رو نداشتم فقط حرفم اینه که تو مبارزه بین دولت و مردم ( در زمینه ارز و طلا) فعلاً دولت برنده بوده.(متأسفانه)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز من همه تاپیک رو نخوندم ولی از زمانی که سکه به مرز 600 رسید (اوایل دی) دارم این تاپیک رو دنبال می کنم، درضمن پست شما خودش موءید نظر منه. صد البته پیش فروش سکه باعث شد این بلا سر سکه بیاد. مثلاً اگه الان سکه 1.600 بود کی ضرر کرده بود مردم یا دولت؟ البته دولت چون مردم هرسکه ایی که میخریدند بلافاصله میرفتند تو سود و این به ضرر آقایون بود. در مورد اجناس دیگه هم دیدید که با بالا رفتن ارز و طلا رفتند بالا و دیگه هم پایین نیومدند. اینجا هم مردم ضرر کردند. یعنی دولت نه تنهای جلوی ضرر خودشو گرفت بلکه کلی هم سود کرد و تاوان گرونی و سرمایه گذاری تو طلا و ارز رو مردم دادند و خیلی ها ضرر کردند بگذریم از یه عده که به حلقه نزدیک بودند ویا شانسی تو قیمتهای بالا فروختند و سود کردند. من نمیدونم شما کجای تهران هستید ولی من خودم روزهای زیادی تو صرافی تهران(فلکه دوم صادقیه) حضور داشتم و خیلی ها رو دیدم که با 20 الی سی30 درصد ضرر آوردند سکه هاشونو فروختند تا از ضرر بیشتر جلوگیری کنند. در ضمن بنده قصد جسارت به دوستان تحلیل گر رو نداشتم فقط حرفم اینه که تو مبارزه بین دولت و مردم ( در زمینه ارز و طلا) فعلاً دولت برنده بوده.(متأسفانه)

چون مجاری اصلی فروش سکه بسه شد همچنین مجاری اصلی فروش ارز توسط به اصلاح مدیران و اقتصاد دانای این مملکت (که شک دارم دیپلم هم داشته باشن)
i298960_ddd.gif

بانک وظیفه اصلیش این هست که هم ارز و سکه رو برای مردم تائین کنه در غیر این صورت جمع کنه بهتره . چون افتتاح حساب و عملیات ریالی رو هم بدن صرافیها دیگه وجود بانک معنی نداره . سکه اگر میشد 1600 به نفع هیچ کسی نبود 80% به ضرر مردم بود 20% به سود دولت (من از لفظ دولت دارم برای جمع کل حاکمیت استفاده میکنم) چون به ظاهر سود رو شما باید برای خرید اجناس دیگه از جیب خودتون هزینه میکردید . سود زمانی معنی داره که ثبات باشه مثلا شما بنا به سرمایتون توی بانک کارگشائی 100 تا سکه بخرید و اون تعداد به خاطر اینکه تعدادش بالا بوده توی بازار با مثلا سود 100 هزار تومن بفروشید . در اقتصاد این یعنی سود نه اینکه سکه مثلا خریده باشید 550 تومن الان بفروشید 1600
i298960_ddd.gif
نمیشه سود میشه حفظ قدرت خرید و حفظ قدرت سرمایه این تا اینجا اگر اوضاع به همین شکل ادامه پیدا کنه و اون کسائی که در راس اقتصاد این مملکت هستند با فرافکنی هاشون و شعار های مزخرفشون بخوان ادامه بدن فقط میشه درجا زد و صد البته حتی نمیشه حفظ سرمایه کرد و قدرت خرید رو حفظ چون باید برای مخارج روزمره x2 رو از جیب داد . در ضمن وقتی این دولت اومد 3 سال پیش کلشو کرد توی بازار ملک و اون گند عظیم رو زد تمامی سرمایه ها و نقدینگی ها رو سرازیر به این 2 بازار کرد به خاطر نقد شوندگی سریعش الان تقریبا کار همه شده تا میبینن ارز و سکه تکون میخورن میریزن سر صرافی ها پس درواقع کسی این این رانت ارز و سکه رو راه انداخت
i298960_ddd.gif
کسی یا سازمانی یا هر دستگاهی بود و هر قانونی بود که در سال پیش بانک رو از دادن ارز و سکه به آزاد منع کرد یعنی گند کاری ریشه ای از اینجا شروع میشه . همین گند کاری و به اصلاح رعایت اصول پول شوئی رو درباره سر فصل های ریالی هم راه انداختن که پول نقد بیشتر از 5 میلیون نمیدن . در صورتیکه رعایت اصول پول شوئی اصلا این نیست دقیقا بر عکس هست یعنی وقتی که داره پولی که به حساب کسی میاد اول باید ببینن منشا چی بوده و برای چی هست نه در موقع خروجش . در ضمن گلم این مبارزه ای که شما اشاره کردید بین دولت و مردم از 3 سال پیش کاملا توسط همین دولت برنامه ریزی شده و مردم محکوم به شکست هستن . چون در یک فاکتور مردم و دولت غیر قایل مقایسه هستن و اونم فقط سرمایه .در مورد اون صرافی که اسمش رو بردید یه تجدید نظری توش بکنید چون نمیشه کلمه صرافی رو براش در زمینه ارز در نظر گرفت به شخصه خودم منو بارها مچل کرده
i298960_ddd.gif
به بهانه های مختلف . در مورد تحلیل هم کاملا بازم مخالفم چون وقتی تحلیل میشه شما از این بازی جلوتر هستید . هیچ موقع نباید بازی خورد به شخصه 1 سکه هم ثبت نام نکردم با این اینکه خودم صراف هستم چرا ؟ چون این روز رو میدیدم
i298960_ddd.gif
و این معادله رو بارها برای مردم پیاده کردن متاسفانه مردم ما حافظه خوبی ندارن و فکر میکنن همیشه از راهی میشه سود کرد
i298960_ddd.gif
که کاملا اشتباه هست

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
قطعات پازل رو درست بچینید تا به دلایل افزایش تقاضا برای دلار و بتبع اون سکه برسید:

خبرگزاری آسوشيتدپرس در يک گزارش اختصاصی می نويسد که يک مقام غربی نقشه ای را که از داخل ايران تهيه شده در اختيار اين خبرگزاری قرار داده که مربوط به ساختمان يک آشيانه انفجاری در تاسيسات پارچين است که برای آزمايش های مربوط به تسليحات هسته ای مورد استفاده قرار می گيرد.

گزارش خبرگزاری های بين المللی حاکی است که يک هيات از ناظران تحريم های سازمان ملل عليه جمهوری اسلامی در گزارشی اعلام کرده است، ايران با نقض اين تحريم ها همچنان به سوريه اسلحه و مهمات ارسال می کند. به گزارش خبرگزاری آسوشيتد پرس، يک ديپلمات از اعضای شورای امنيت روز چهارشنبه گفته است: اين هیات در گزارش خود گفته است که سه محموله غيرقانونی را شناسايی کرده که دو محموله از آنها به مقصد سوريه بوده است.

گزارش ها حاکی است که هری ريد، **** اکثريت دموکرات مجلس سنا، روز پنجشنبه از نمايندگان سنا خواهد خواست تا به تحريم های تازه عليه ايران رای دهند. يک دستيار ***** اکثريت دموکرات سنای آمريکا روز چهارشنبه به خبرگزاری رويترز گفته است: این تحریمها در راستای تشدید فشارها علیه ایران است و شامل تحریمهای اقتصادی، بانکی و نفتی خواهد بود.

در آستانه دور ديگری از مذاکرات هسته ای گروه پنج به علاوه يک با ايران، سفير آمريکا در اسرائيل می گويد که طرح های حمله احتمالی به ايران آماده شده اند و اين گزينه «به طور کامل قابليت اجرا دارد.» ايالات متحده آمريکا همانند اسرائيل همواره اعلام کرده است که برای مقابله با بلندپروازی هسته ای جمهوری اسلامی ايران گزينه نظامی را از نظر دور نگه نمی دارد و از تهران خواسته است تا درباره فعاليت های اتمی خود راستی آزمايی کند.

سعید جلیلی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ایران به غرب هشدار داد که در مورد ایران دچار اشتباه محاسباتی نشود. به گزارش مهر، آقای جلیلی که روز پنج‌شنبه در نشستی با عنوان «همایش ملی اقتصاد مقاومتی» سخن می‌گفت افزود: «پس از مذاکرات استانبول اظهاراتی را از سوی غربی‌ها شنیدیم که من به آنها هشدار می‌دهم در اظهارات خود دقت کنند تا دچار اشتباهات محاسباتی نشوند».

به حکم دادگاه آمریکا، یک بانک ژاپنی بیش از دو و نیم میلیارد دلار دارایی ایران را مسدود کردیکی از بانک‌های ژاپن اعلام کرد بر پایه‌ی حکم دادگاهی در آمریکا، مبلغ دو میلیارد و ششصد میلیون دلار از دارایی‌های ایران را مسدود کرده است.
سخنگوی بانک توکیو- میتسوبیشی UFJ به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است، دادگاهی که پرونده‌ی انفجار در پایگاه تفنگداران آمریکایی در سال ۱۹۸۳ در بیروت را پیگیری می‌کند چنین حکمی داده است.
سخنگوی این بانک ژاپنی گفته است نسبت به این رأی تقاضای تجدیدنظر خواهد کرد.

و .....................

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب من قطعات پازل رو داشتم البته بیشتر از اینا ولی به اختصار هر کدوم رو کوت میکنم و نظرم میگم
i298960_ddd.gif

:

خبرگزاری آسوشيتدپرس در يک گزارش اختصاصی می نويسد که يک مقام غربی نقشه ای را که از داخل ايران تهيه شده در اختيار اين خبرگزاری قرار داده که مربوط به ساختمان يک آشيانه انفجاری در تاسيسات پارچين است که برای آزمايش های مربوط به تسليحات هسته ای مورد استفاده قرار می گيرد.

این کلا کشک هست حتی سندیت قانونی هم نمیشه در لاهه چون یک نمونه گرافیکی هست نه عکس واقعی . وقتی تحلیل میکنیم
i298960_ddd.gif
باید سند ملموس و یا حتی اگر جنس شایعه ای هست باید از نوع ملموسش باشه

گزارش خبرگزاری های بين المللی حاکی است که يک هيات از ناظران تحريم های سازمان ملل عليه جمهوری اسلامی در گزارشی اعلام کرده است، ايران با نقض اين تحريم ها همچنان به سوريه اسلحه و مهمات ارسال می کند. به گزارش خبرگزاری آسوشيتد پرس، يک ديپلمات از اعضای شورای امنيت روز چهارشنبه گفته است: اين هیات در گزارش خود گفته است که سه محموله غيرقانونی را شناسايی کرده که دو محموله از آنها به مقصد سوريه بوده است.

این قلم اخبار چیز تازه ای نیست . اینا ید طولا برای از بین بردن پولی که متعلق به من و شما هست همش هم تو اون سوریه و لبنان هزینه یا برای بکس سید حسن
i298960_ddd.gif
قطعنامه ای که برای ایران به عنوان محور شرارت وضع شده بود و همچنین تحریم ها که گرابیبان گیر (IRISL) شد از همین جنس هستند .

گزارش ها حاکی است که هری ريد، **** اکثريت دموکرات مجلس سنا، روز پنجشنبه از نمايندگان سنا خواهد خواست تا به تحريم های تازه عليه ايران رای دهند. يک دستيار ***** اکثريت دموکرات سنای آمريکا روز چهارشنبه به خبرگزاری رويترز گفته است: این تحریمها در راستای تشدید فشارها علیه ایران است و شامل تحریمهای اقتصادی، بانکی و نفتی خواهد بود.

در آستانه دور ديگری از مذاکرات هسته ای گروه پنج به علاوه يک با ايران، سفير آمريکا در اسرائيل می گويد که طرح های حمله احتمالی به ايران آماده شده اند و اين گزينه «به طور کامل قابليت اجرا دارد.» ايالات متحده آمريکا همانند اسرائيل همواره اعلام کرده است که برای مقابله با بلندپروازی هسته ای جمهوری اسلامی ايران گزينه نظامی را از نظر دور نگه نمی دارد و از تهران خواسته است تا درباره فعاليت های اتمی خود راستی آزمايی کند.

این یعنی پارک کردن تحریم ها و نشون دادن سر نیزه که دیگه اسکول نمیشه کردشون صد البته هم از لحاظ سیاسی توجیه داره و هم از لحاظ اذهان بین المللی . رک و راست این آخرین فرصت اینا برای به نتیجه رسیدن هست بعد خدا میدونه که چه بلایی به سر ما میاد :( . البته برای اینکه به فکر ما باشن در این قسمتش بد جور شک دارم

سعید جلیلی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ایران به غرب هشدار داد که در مورد ایران دچار اشتباه محاسباتی نشود. به گزارش مهر، آقای جلیلی که روز پنج‌شنبه در نشستی با عنوان «همایش ملی اقتصاد مقاومتی» سخن می‌گفت افزود: «پس از مذاکرات استانبول اظهاراتی را از سوی غربی‌ها شنیدیم که من به آنها هشدار می‌دهم در اظهارات خود دقت کنند تا دچار اشتباهات محاسباتی نشوند».
بدون شرح .......
i298960_ddd.gif
امیداورم همین سعید جلیلی اینا دچار اشتباه محاسباتی نشن

به حکم دادگاه آمریکا، یک بانک ژاپنی بیش از دو و نیم میلیارد دلار دارایی ایران را مسدود کردیکی از بانک‌های ژاپن اعلام کرد بر پایه‌ی حکم دادگاهی در آمریکا، مبلغ دو میلیارد و ششصد میلیون دلار از دارایی‌های ایران را مسدود کرده است.
سخنگوی بانک توکیو- میتسوبیشی UFJ به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است، دادگاهی که پرونده‌ی انفجار در پایگاه تفنگداران آمریکایی در سال ۱۹۸۳ در بیروت را پیگیری می‌کند چنین حکمی داده است.
سخنگوی این بانک ژاپنی گفته است نسبت به این رأی تقاضای تجدیدنظر خواهد کرد.

و .....................

این بانک نیست دوست گلم موسسه مالی و اعتباری میتسوبیشی کردیت یونیون هست
i298960_ddd.gif
اون چیزی هم که بلوک شده دارایی بانک ملی و صادرات و ملت هست صد البته گلم دارایی اون بانک ها هم نیست چون در فرم سوئیف وقتی حواله ای از طریق بانک در ایران انجام میشه و شما هم پشتش رو امضاء میکنید یه بند داره در صورتیکه که حواله به مقصد نرسه و یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد شما به علم این باید منتظر بمونید و بانک هیچ گونه مسئولیتی نداره . پول مردم هست بانک ها 1 ریال هم ضرر نکردن . :( هر موقع دید که در سطح های بالای این مملکت حرفی از حق الناس زدن این شکلی بشید :puke: چون سندیت نداره . وقتی همین بانک ملی میاد فاینانس و فاندیگ برای سوریه و لبنان هم انجام میده وضع همین میشه . چون از نظر اینا شهروندان ایرانی (البته من شک دارم ماها شهروند باشیم:eh:) هم تراز با یه مشت لبنانی و سوریه و یا..... هر خراب شده دیگری هستن :stun: . ایرانی کجا و این خراب شده ها کجا :mad:

حالا یک تیکه دیگه هم هست . من میگم اوضاع پیچیده هست دلیلش اینه :

باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري ايتارتاس نوشت: نهيلاري کلينتون» وزير امور خارجه آمريکا اعلام کرد: ميانجيگران بين المللي که در گفت‌وگوها در خصوص مسئله هسته اي ايران مشارکت دارند، موفق شده اند به يک موضع واحد دست يابند و آمريکا اميدوار است نشست هفته آينده در بغداد، موفقيت آميز باشد.

کلينتون در ادامه گفت: «گروه 1+5 با موضعي واحد به بغداد خواهد رفت و ما انتظار داريم ببينيم ايران، چه نوع جدول زماني را به منظور اطمينان خاطر دادن به جامعه بين المللي در اين باره که به دنبال تسليحات هسته اي نيست و نخواهد بود، خواهد پذيرفت.»

وي در عين حال اذعان کرد: ما با حسن نيت به نشست بغداد مي آييم.
منبع : کلينتون: با حسن‌نيت به نشست بغداد مي‌آييم - Tabnak.IR | تابناك

یه سری از این تیکه ها با هم جور نمیاد :exclamati

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان حالا چرا این قدر جو جنگ گرفتین.

با دفعات قبل چه فرقی کرده وضع؟ (منظورم عوامل مورد مناقشه دو طرف است)

به نظر من اگز می خواست جنگ بشه همون 5 یا 6 سال پیش می شد که ایران غنی سازی رو از سر گرفت که اوج خطر اون جا بود(واقعا هم خطری بود)...

من که هر موقع می شنوم تورم می خواد یک رقمی بشه همون احساسی به من دست می ده که می گن می خواد جنگ بشه!! :hmm:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
نوشته اصلی توسط mirzade

این کلا کشک هست حتی سندیت قانونی هم نمیشه در لاهه چون یک نمونه گرافیکی هست نه عکس واقعی . وقتی تحلیل میکنیم باید سند ملموس و یا حتی اگر جنس شایعه ای هست باید از نوع ملموسش باشه

------

من این یکی رو خوندم گفته بود که نمونه ای که درست شده مطابق با عکسی هست که شخصی از داخل پارچین گرفته و در اختیار سرویس های امنیتی قرار داده. یک مقام آگاه آژانس فکر کنم گفته بود که نمی توانند اطلاعات بیشتری در اختیار رسانه ها بگذارند تا جون طرف به مخاطره نیفته.

در این شک نکن که تصویر واقعیش هست وگر نه هیچ دادگاه که نه هیچ آدم عاقلی اصلا مطرح نمی کنه از روی تصویر ساختگی!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خب من قطعات پازل رو داشتم البته بیشتر از اینا ولی به اختصار هر کدوم رو کوت میکنم و نظرم میگم
i298960_ddd.gif

:

این کلا کشک هست حتی سندیت قانونی هم نمیشه در لاهه چون یک نمونه گرافیکی هست نه عکس واقعی . وقتی تحلیل میکنیم
i298960_ddd.gif
باید سند ملموس و یا حتی اگر جنس شایعه ای هست باید از نوع ملموسش باشه

این قلم اخبار چیز تازه ای نیست . اینا ید طولا برای از بین بردن پولی که متعلق به من و شما هست همش هم تو اون سوریه و لبنان هزینه یا برای بکس سید حسن
i298960_ddd.gif
قطعنامه ای که برای ایران به عنوان محور شرارت وضع شده بود و همچنین تحریم ها که گرابیبان گیر (IRISL) شد از همین جنس هستند .

این بانک نیست دوست گلم موسسه مالی و اعتباری میتسوبیشی کردیت یونیون هست
i298960_ddd.gif
اون چیزی هم که بلوک شده دارایی بانک ملی و صادرات و ملت هست صد البته گلم دارایی اون بانک ها هم نیست چون در فرم سوئیف وقتی حواله ای از طریق بانک در ایران انجام میشه و شما هم پشتش رو امضاء میکنید یه بند داره در صورتیکه که حواله به مقصد نرسه و یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد شما به علم این باید منتظر بمونید و بانک هیچ گونه مسئولیتی نداره . پول مردم هست بانک ها 1 ریال هم ضرر نکردن . :( هر موقع دید که در سطح های بالای این مملکت حرفی از حق الناس زدن این شکلی بشید :puke: چون سندیت نداره . وقتی همین بانک ملی میاد فاینانس و فاندیگ برای سوریه و لبنان هم انجام میده وضع همین میشه . چون از نظر اینا شهروندان ایرانی (البته من شک دارم ماها شهروند باشیم:eh:) هم تراز با یه مشت لبنانی و سوریه و یا..... هر خراب شده دیگری هستن :stun: . ایرانی کجا و این خراب شده ها کجا :mad:

یه سری از این تیکه ها با هم جور نمیاد :exclamati

سلام آقای موذنی

من سورس اخبارتون رو نمی دونم ولی توی رویترز گفته بانکه از ۳ بانک بزرگ ژاپن و محلش هم از دارایی های بانک های صادرات و ملی نیست بلکه از محل درآمد های صادرات نفت ایرانه:

بانک ژاپنی "توکیو−میتسوبیشی" که اغلب مبادلات پولی ژاپن در رابطه با واردات نفت این کشور از ایران را برعهده دارد، روز پنجشنبه (۱۷ مه / ۲۸ اردیبهشت) اعلام کرد که راه انتقال هرگونه پول به بانک‌‌های ایرانی را مسدود است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بانک ژاپنی علت این اقدام خود را حکمی از دادگاه نیویورک اعلام کرد که در ماه جاری میلادی صادر شده و دستور مسدود شدن دارایی‌های جمهوری اسلامی ایران را داده است.

به گفته‌ی یک سخنگوی دیگر بانک، "توکیو−میتسوبیشی" روز چهارشنبه (۱۶ مه) به این حکم اعتراض کرده است.

سخنگوی بانک ژاپنی گفت، این حکم مبتنی است بر تصمیم یک دادگاه آمریکا در سال ۲۰۰۷ که بر اساس آن ایران باید به جان‌بدربردگان و بازماندگان قربانیان بمبگذاری در پایگاه نیروی دریایی آمریکا در لبنان در سال ۱۹۸۳ بیش از دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار غرامت بپردازد.

0,,15956406_401,00.jpg

گفته می‌شود از سه بانک بزرگ ژاپن، این فقط بانک "توکیو−میتسوبیشی" بوده که حکم دادگاه را دریافت کرده است. سخنگویان بانک می‌‌گویند، "توکیو−میتسوبیشی" به این دلیل مورد خطاب دادگاه آمریکایی بوده که مبادلات تقریبا تمام سپرده‌های ایران در ژاپن از طریق این بانک صورت می‌‌گیرد.

منابع بانکی می‌گویند، بقیه‌ی مبادلات تجاری ایران از طریق بانک "سومیتومو میتسویی" انجام می‌شود.

بخش مبادلات مالی "توکیو−میتسوبیشی" از ذکر کل دارایی‌‌ها و سپرده‌های ایران در این بانک خودداری کرد، ولی اعلام کرد که ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار دارایی ایران در این بانک مسدود شده است.

در چارچوب مناقشه بین‌المللی هسته‌ای با ایران، سنای آمریکا نیز قصد دارد روز پنجشنبه (۱۷ مه) تحریم‌های جدیدی را علیه جمهوری اسلامی به تصویب برساند.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام آقای موذنی

من سورس اخبارتون رو نمی دونم ولی توی رویترز گفته بانکه از ۳ بانک بزرگ ژاپن و محلش هم از دارایی های بانک های صادرات و ملی نیست بلکه از محل درآمد های صادرات نفت ایرانه:

بانک ژاپنی "توکیو−میتسوبیشی" که اغلب مبادلات پولی ژاپن در رابطه با واردات نفت این کشور از ایران را برعهده دارد، روز پنجشنبه (۱۷ مه / ۲۸ اردیبهشت) اعلام کرد که راه انتقال هرگونه پول به بانک‌‌های ایرانی را مسدود است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بانک ژاپنی علت این اقدام خود را حکمی از دادگاه نیویورک اعلام کرد که در ماه جاری میلادی صادر شده و دستور مسدود شدن دارایی‌های جمهوری اسلامی ایران را داده است.

به گفته‌ی یک سخنگوی دیگر بانک، "توکیو−میتسوبیشی" روز چهارشنبه (۱۶ مه) به این حکم اعتراض کرده است.

سخنگوی بانک ژاپنی گفت، این حکم مبتنی است بر تصمیم یک دادگاه آمریکا در سال ۲۰۰۷ که بر اساس آن ایران باید به جان‌بدربردگان و بازماندگان قربانیان بمبگذاری در پایگاه نیروی دریایی آمریکا در لبنان در سال ۱۹۸۳ بیش از دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار غرامت بپردازد.

مشاهده پیوست 148263

گفته می‌شود از سه بانک بزرگ ژاپن، این فقط بانک "توکیو−میتسوبیشی" بوده که حکم دادگاه را دریافت کرده است. سخنگویان بانک می‌‌گویند، "توکیو−میتسوبیشی" به این دلیل مورد خطاب دادگاه آمریکایی بوده که مبادلات تقریبا تمام سپرده‌های ایران در ژاپن از طریق این بانک صورت می‌‌گیرد.

منابع بانکی می‌گویند، بقیه‌ی مبادلات تجاری ایران از طریق بانک "سومیتومو میتسویی" انجام می‌شود.

بخش مبادلات مالی "توکیو−میتسوبیشی" از ذکر کل دارایی‌‌ها و سپرده‌های ایران در این بانک خودداری کرد، ولی اعلام کرد که ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار دارایی ایران در این بانک مسدود شده است.

در چارچوب مناقشه بین‌المللی هسته‌ای با ایران، سنای آمریکا نیز قصد دارد روز پنجشنبه (۱۷ مه) تحریم‌های جدیدی را علیه جمهوری اسلامی به تصویب برساند.

اون چیزی که خبرگذاری های ایران کوت کرده بودن بانک توکیو-میتسوبیشی نبود ! Mitsubishi UFJ Financial Group Inc این منظورم بود . این کارگزار بانک های ایرانی که کوت کرده بودم . بانک توکیو-میتسوبیشی با این زمین تا آسمون فرق داره :exclamati خوب شد گفتی گلم چون وقتی من این رو خوندم و به زیاد بهش توجه نکردم چون تا همین 1 هفته پیش همون موسسه مالی و اعتباری که کوتش کردم کارگزار بانک های ایرانی بود کما فی السابق بازم دست طلا
rose3.gif

با این اوصاف و این بلوک های دارایی پی در پی لغو تحریم ایران میشه خواب و خیال
i344230_7.gif
. اصلا میشه غیر ممکن مبلغ هنگفتی که آمریکا از دارایی های ایران رو به بهانه های مختلف بلوکه کرده اگر بر فرض محال هم در این اوضاع اقتصادی طبق هر گونه توافقی که بخواد برگردونه (البته نه آمریکا خیلی کشورهای دیگه هم هستن
i344230_7.gif
) اقتصاد جهانی همین جوری که اوضاش بی ریخت هست بعدا میشه وا مصیبتا
i344230_7.gif
پس عملا غیر ممکن هست و باید ایران تحریم بمونه مسئله سر پول هنگفت و صد البته ایران معدن طلا برای فروش اسلجه در بازارهای بین المللی هست . تا وقتی که ایران از نظر آمریکا محور شرارت هست پس بازار فروش اسلحه و تسهیلات نظامیش داغ هست . پس با یه حساب دو دو تا میشه گفت عمرا نمیشه
i344230_7.gif
ایران از تحریم دربیاد . درضمن اگر تحریم هایی جدید رو دیروز در گنگره به تصویب رسونده باشن باز هم میشه در نتیجه مذاکرات شک کرد :exclamati . اگر تحریمی تصویب بشه و از مجاری رسمی برای فردا (یعنی امروز جمعه
i344230_7.gif
) اعلام بشه حداقل برای روز شنبه یه 30 تومنی رو خیز قیمت ارز رو داریم و بازار واکنش نشون میده . باز هم نتیجه مذاکرات مبهم هست . صد البته مسئله هسته ایران اگر هم حل بشه باز دوباره مسئله حقوق بشر و تروسیسم فاندیگش مطرح میشه . اینا باید بشینن با آمریکا مذاکره کنن نه جای دیگه با اون به نتیجه برسن با همه دنیا به نتیجه رسیدن . جایی هم کسی برای ایران شاخ و شونه نمیکشه !

نوشته اصلی توسط mirzade

این کلا کشک هست حتی سندیت قانونی هم نمیشه در لاهه چون یک نمونه گرافیکی هست نه عکس واقعی . وقتی تحلیل میکنیم باید سند ملموس و یا حتی اگر جنس شایعه ای هست باید از نوع ملموسش باشه

------

من این یکی رو خوندم گفته بود که نمونه ای که درست شده مطابق با عکسی هست که شخصی از داخل پارچین گرفته و در اختیار سرویس های امنیتی قرار داده. یک مقام آگاه آژانس فکر کنم گفته بود که نمی توانند اطلاعات بیشتری در اختیار رسانه ها بگذارند تا جون طرف به مخاطره نیفته.

در این شک نکن که تصویر واقعیش هست وگر نه هیچ دادگاه که نه هیچ آدم عاقلی اصلا مطرح نمی کنه از روی تصویر ساختگی!

آخه اینا اگر عکس داشتن واقعا تا حالا لوله توپ خونشون ایران رو هدف گرفته بود و توی بوق و کرنا بود نشست بغداد هم کنسل میشد . خلاصه همه چی هوار میشد روی سر ما مردم بیچاره از فردا هم تلویزیون آهنگ های حماسی میزاشت + دعای کمیل و این حرفا !
i298960_ddd.gif
بد میگم ؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
نکته مهم تری که بلومبرگ بهش پرداخته اینه که این قطع ارتباط بانک های ژاپنی در حقیقت راه واردات نفت ژاپن از ایران رو می بنده.

Iran Crude to Japan Said to Face Blocks After Court Order - Bloomberg

The National Iranian Oil Co., the country’s state-run oil company, will stop Japanese refiners from picking up cargoes until it can find alternative ways to access payments received through accounts at the Bank of Tokyo unit of Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. (8306), the officials said, declining to be identified because of company policies. All of Japan’s purchases of Iranian crude are handled through the unit, they said.

تمام مبادلات مالی در رابطه با فروش نفت ایران به ژاپن از طریق این بانک انجام می شد!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
اون چیزی که خبرگذاری های ایران کوت کرده بودن بانک توکیو-میتسوبیشی نبود ! Mitsubishi UFJ Financial Group Inc این منظورم بود . این کارگزار بانک های ایرانی که کوت کرده بودم . بانک توکیو-میتسوبیشی با این زمین تا آسمون فرق داره :exclamati خوب شد گفتی گلم چون وقتی من این رو خوندم و به زیاد بهش توجه نکردم چون تا همین 1 هفته پیش همون موسسه مالی و اعتباری که کوتش کردم کارگزار بانک های ایرانی بود کما فی السابق بازم دست طلا
rose3.gif

آخه اینا اگر عکس داشتن واقعا تا حالا لوله توپ خونشون ایران رو هدف گرفته بود و توی بوق و کرنا بود نشست بغداد هم کنسل میشد . خلاصه همه چی هوار میشد روی سر ما مردم بیچاره از فردا هم تلویزیون آهنگ های حماسی میزاشت + دعای کمیل و این حرفا !
i298960_ddd.gif
بد میگم ؟

این مورد در مذاکرات آژانس به ایران گفته شده و ایران جوابی نداده - این سورسی که خوانده بودم از مجله تایم وابسته به CNN:

AP Exclusive: Drawing Focuses on Iran's Nuke Work - TIME

A former senior IAEA official said he believes the drawing is accurate. Olli Heinonen, until last year the U.N. nuclear agency's deputy director general in charge of the Iran file, said it was "very similar" to a photo he recently saw that he believes to be the pressure chamber the IAEA suspects is at Parchin.

Read more: AP Exclusive: Drawing Focuses on Iran's Nuke Work - TIME
معاون اسبق پرونده ایران گفته که تصویر منتشر شده خیلی مطابق تصویری است که سال پیش دیده از پارچین حتی رنگ ها هم به همون صورته.

The computer-generated drawing was provided to The Associated Press by an official of a country tracking Iran's nuclear program who said it proves the structure exists, despite Tehran's refusal to acknowledge it.

از طریق نماینده یک کشوری که در مذاکرات هسته ای شرکت داشته در اختیار اسوشیتد پرس قرار گرفته تصویر و وجودش رو اثبات می کنه.

That official said the image is based on information from a person who had seen the chamber at the Parchin military site, adding that going into detail would endanger the life of that informant. The official comes from an IAEA member country that is severely critical of Iran's assertions that its nuclear activities are peaceful and asserts they are a springboard for making atomic arms.

مبنای تصویر هم شخصی هست که در پارچین کار می کرده و بخاطر این که لو نره اطلاعات بیشتر در اختیار قرار نگرفته!

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
اونس سي دلار رفت بالا و از 1546 به 1579 رسيد
ديروز بانک مرکزی آمریکا در نشستی بر سر ارائه و تزریق نقدینگی بیشتر به بازارهای این کشور به توافق رسیدند
اوندفعه كه اونس سقوط كرد طلا در ايران گرون شد يعني ايندفعه كه اونس صعود كرده طلا بايد ارزون بشه ديگه!!

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
دوستان حالا چرا این قدر جو جنگ گرفتین.

با دفعات قبل چه فرقی کرده وضع؟ (منظورم عوامل مورد مناقشه دو طرف است)

به نظر من اگز می خواست جنگ بشه همون 5 یا 6 سال پیش می شد که ایران غنی سازی رو از سر گرفت که اوج خطر اون جا بود(واقعا هم خطری بود)...

من که هر موقع می شنوم تورم می خواد یک رقمی بشه همون احساسی به من دست می ده که می گن می خواد جنگ بشه!! :hmm:

چون 5 یا 6 سال قبل ایران از لحاظ فنی امکان تولید بمب رو نداشت از اون موقع تا به حال علاوه بر راه اندازی تعداد زیادی سانتریفیوژ درصد غنی سازی رو هم بالا برده مسله این هست که این پرونده داره به آخرش نزدیک میشه اگر دقت کنید علی رغم اینکه عنوان میشه فضای مذاکرات مثبت هست اما هر روز خبری از وضع تحریمهای جدید بیرون میاد یعنی عملا دارن می گن ما کاری به این چیزا نداریم فضای مثبت، نقاط مشترک، و ... اینها دیگه تموم شد هر وقت به طور رسمی توافق حاصل شد بعد بحث برداشتن تحریم ها پیش میاد

در ضمن شما به سیاست آمریکا دراین مورد توجه کن 5 یا 6 سال پیش البرادعی بود بااون گزارشهای دو پهلو و مبهم حالا آمائو اومده دقیقا گزارشهایی رو میده بیرون که آمریکا می خواد که حتی صدای بعضی از کارشناسای خودشون هم دراومده
الان اتحادیه اروپا در کنار آمریکا برای وضع تحریمها قرار گرفته خیلی از کشورهای آسیایی هم همینطور حماس اعلام کرده کاری به درگیری نظامی ایران با اسرائیل نداره و جنبشی هست که آرمانش دفاع از حقوق فلسطینهاست نه چیز دیگه سوریه که عملا درگیر خودش هست اسرائیل سیاست مشابه ایران رو در پیش گرفته به تلافی لبنان اونها هم اومدن دارن کنار ایران و در جمهوری آذربایجان پایگاه درست می کنن جمهوری آذربایجان هم سر قضیه قره باغ کینه اساسی از ایران داره
توی همسایه های ایران وضعیت آذربایجان و ترکیه مشخص هست کشورهای عربی هم همینطور
اگه ذره ای تدبیر وجود داشته باشه کاملا میشه فهمید که ادامه این روند فقط تحریمهای شدیدتر نیست بلکه اقدام نظامی هست این اقدام نظامی که گزینه آخر هست وقتی اجرا بشه مطمئنا ایران کشوری بدون حامی خواهد بود هیچ دولت و کشوری حاضر نیست به خاطر ایران هزینه کنه
در ضمن بحث نفت رو هم مطمئن باشید عربها جبران می کنند ایران و کشورهای خلیج فارس هیچ وقت با هم خوب نبودند به وقتش از خجالت هم در میاند

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
بانك مركزی لیست صرافی های غیر مجاز را تحویل نیروی انتظامی داد
تهران - معاون نظارتی بانك مركزی از مكاتبه این بانك با نیروی انتظامی برای جلوگیری از فعالیت دلالان غیر مجاز ارز خبر داد و گفت: لیست صرافی های غیر مجاز برای مسئولان نیروی انتظامی ارسال شده است.

'ابراهیم درویشی' روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در تعاملات با نیروی انتظامی از فعالیت صرافی های غیر مجاز جلوگیری می شود.

وی با بیان آن كه بانك مركزی به 620 صرافی برای فعالیت در كشور مجوز ارائه كرده است، گفت: این صرافی ها موظف هستند تمام خرید و فروش ها را در سیستم سنا (بانك مركزی) ثبت كنند.

وی ادامه داد: صرافی های مجاز تنها امكان خرید و فروش ارز را از طریق سامانه سنا دارند و مخاطرات خرید ارز خارج از بانك و صرافی های مجاز ارز با خود افراد است.

درویشی با بیان آن كه صرافانی كه تاكنون از بانك مركزی درخواست مجوز كرده اند موفق به دریافت آن شده اند، گفت: باید در نظر گرفت كه ظرفیت ارائه مجوز برای فعالیت صرافی ها محدود است و این مجوزها متناسب با وضعیت، قطب اقتصادی و گردشگری صادر می شود.

وی ادامه داد: 620 صرافی كه تاكنون موفق به دریافت مجوز شده اند، سراسر كشور را پوشش می دهند، اما اگر در بررسی ها مشخص شود كه نیاز به ارائه مجوز جدید است، بانك مركزی اقدامات لازم را خواهد كرد.

معاون نظارتی بانك مركزی با اعلام این كه كانون تشكیل شده در بانك‌ها با نظر بانك مركزی به صورت روزانه نرخی را برای ارز مازاد بر احتیاجات روزمره مردم تعیین می‌كند، گفت: با صرافی‌های متخلف برخورد می‌كنیم.

وی در مورد نظارت بر صرافی ها و این كه آنها دلار را با نرخ بازار آزاد به متقاضیان می‌فروشند، گفت: بانك مركزی بر اساس تبصره 1 ماده 96 متولی صدور مجوز صرافی هاست كه تاكنون حدود 620 مجوز برای صرافی ها صادر كرده است.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اونس سي دلار رفت بالا و از 1546 به 1579 رسيد
ديروز بانک مرکزی آمریکا در نشستی بر سر ارائه و تزریق نقدینگی بیشتر به بازارهای این کشور به توافق رسیدند
اوندفعه كه اونس سقوط كرد طلا در ايران گرون شد يعني ايندفعه كه اونس صعود كرده طلا بايد ارزون بشه ديگه!!

1000%
فقط شانس آوردیم بازار تعطیل شد و این پرشهای اونس اتفاق افتاد وگرنه سکه رو می بردن روی 700

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
سلام.دیشب دکتر مهدی خز علی(مدیر انتشارات حیان) از تهران با صدای آمریکا گفتگو تلفنی داشت.راجع به 3 خرداد هم گفت بر خلاف سالهای قبل که 3 خرداد مصادف بوده با فتح خرمشهر و خوشحالی ایران امسال 3 خرداد روز خوبی برای ایران نیست و عملا شکست میخوره...لینک گفتگوش فکر کنم در یو تیوب هست برای دانلود.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام.دیشب دکتر مهدی خز علی(مدیر انتشارات حیان) از تهران با صدای آمریکا گفتگو تلفنی داشت.راجع به 3 خرداد هم گفت بر خلاف سالهای قبل که 3 خرداد مصادف بوده با فتح خرمشهر و خوشحالی ایران امسال 3 خرداد روز خوبی برای ایران نیست و عملا شکست میخوره...لینک گفتگوش فکر کنم در یو تیوب هست برای دانلود.

کلا حرف بی ربطیه.... 3 خرداد سالروز فتح خرمشهره.... برای ابد هم این روز پیروزی است

در مورد مذاکره هم 2 طرف اگر بنا داشته باشن که مشکلی حل بشه، هر دو پیروز میشن
هر کدوم از طرفها بخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه و حرف دیگری رو گوش نده، باعث شکست برای 2 طرف میشه

بالا