Wish Master
Registered User
- نوشتهها
- 301
- لایکها
- 278
بسیار ریسک بالایی دارد.دوستان به نظرتون بهترین موقع خرید کی هست؟ ریسکش کمی زیاده بعد مذاکره
من برای خرید منتظر قیمت زیر 610 هستم
بسیار ریسک بالایی دارد.دوستان به نظرتون بهترین موقع خرید کی هست؟ ریسکش کمی زیاده بعد مذاکره
باز شدن بازار ممکنه یه مقدار سعودی باشه , ولی از نظر من امروز قیمت پایین تر از دیروز بسته میشه. به هر حال ریزشای شدید در راهه
جالبه کارشناسهای کیتکو گفتن این هفته اونس سعودیه ولی سایت بلومبرگ گفتن نزولیه
ولی حالا حالاها باید اونس زور بزنه تا بتونه افزایش چشمگیری داشته باشه
تورو خدا فارسی رو پاس بداریم سعودی نه، صعودی صحیحه (پیشاپیش معذرت منو بپذیرید.)
مطمعنا زودتر از شما بودن کساییکه به این غلط املایی پی بردن ولی آدمایی که اینجا هستن تحلیلاشون مهمه نه نحوه نگارشو غلط املاییشون.به چیزای مهم توجه کنید:hmm:
چیزای مهم خیلی مهمهمطمعنا زودتر از شما بودن کساییکه به این غلط املایی پی بردن ولی آدمایی که اینجا هستن تحلیلاشون مهمه نه نحوه نگارشو غلط املاییشون.به چیزای مهم توجه کنید:hmm:
هر دو تاش مهمه. هر کدوم از یک جهت.
مطمعنا زودتر از شما بودن کساییکه به این غلط املایی پی بردن ولی آدمایی که اینجا هستن تحلیلاشون مهمه نه نحوه نگارشو غلط املاییشون.به چیزای مهم توجه کنید:hmm:
باشه شما به غلطای املاییم توجه کن:hmm:
فقط 2 کلمه:واست متاسفم...البته مهم هم نیست که مطمئنا درست باشه یا مطمعنا ...!
پی نوشت 1 : رطب خورده کی کند منع رطب !
پی نوشت2 : به قول بوعلی سینا برای یک اشتباه هزار دلیل بیاورید میشود هزار و یک اشتباه
پی نوشت آخر : چقدر اینجا کسالت آور شده ... همش اسپم
پی نوشت آخرین : نازنین خانم ! شما کار درستی انجام دادین و عجیب هست که معذرت خواهی می کنید
ممل من هم خدای سوتی املائی هستم![]()
![]()
ایمن سرمایه گذاری من خودم به شخصه الان 8 روز نشستم خونهدارم کف میکنم . جرات نمیکنم سرمایه وارد بازار کنم چه ارز چه سکه
![]()
ممل من هم خدای سوتی املائی هستم![]()
![]()
ایمن سرمایه گذاری من خودم به شخصه الان 8 روز نشستم خونهدارم کف میکنم . جرات نمیکنم سرمایه وارد بازار کنم چه ارز چه سکه
![]()
شما که تاجه سری دکتر:wub:
مهندس کیست؟
در واقع “مهندس” به کسی میگن:
که تو کاری تخصص داره و کاری رو به خوبی انجام میده.
همین کلمه ی “مهندس” با حفظ سِمت به کسایی که تو یه کاری گند میزنه هم گفته میشه.
بعد در جای دیگه ممکنه “مهندس” در قالب یک اسم اشاره به کسی که اسمشو نمی دونیم هم استفاده بشه.
همچنین اگه همین کلمه ی “مهندس” خوب ادا شه, میتونه در حکم فحش هم باشه
نوغرتم دادا :blush:
حواستون به سعید جلیلی باشهیه سری حرفایی زده دوباره![]()
![]()
چی گفته دکتر؟؟؟
دیشب دوباره خط و نشون کشید و گفت در و دروازه زور و فشار بسته شده ما دیدمون کاملا مثبت هست گند نزنیددر کل صحبت هاش این بود![]()
![]()