• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
حالم بهم خورد حیف وقتی که برای خوندن این مطالب گذاشتم
همه منفی همه دم از جنگ
اوضاع بده الان جنگ بشه وهزار تا کوفت زهرمار دیگه
تحلیلاتتون خیلی منفی گرایانه هست {البته ببخشید ها جسارت نباشه}
اگه قدرت جنگ داشتن ثانیه درنگ نمیکردن هیچ وقت
حالشون به ما وشما نمیسوخت
اه اه دلالی هم شد شغل
مخصوصا تحلیلات اون ... بماند دیگه خودتون میدونید
اصلا جوساز واسترس ایجاد کننده هست متاسفانه

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
همه منفی همه دم از جنگ
اه اه دلالی هم شد شغل

این تحلیل دوستان نیست که منفی گرایانه است
شرایط اقتصادی ممکلت اینجوری شده.
در ضمن، خیلی از دوستان به سختی پس انداز میکنند و میخوان ارزش پول شون حفظ بشه.... نه اینکه روز به روز بیاد پایین. شما اگه راه بهتری غیر از سکه و دلار سراغ دارید معرفی کنید.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
همه منفی همه دم از جنگ
اه اه دلالی هم شد شغل

دقیقا احسان جواب خوبی به صحبت های شما داده. این اقتصاد مملکته که استرس زا و فاسده/ دوست عزیز وقتی اعلام میشه ارز مسافرتی حذف شد . معذرت میخام و بلانسبت شما خر هم دیگه می دونه فردا دلار 50 تومن گرون میشه. حالا چون دوستان بازار را صعودی می دونن و آشفته شما باید ناراحت بشی

در اخر خلایق هرچه لایق

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
خوب انواع کنسرو اگه قراربر افزایش باشه چکار می کنید

نمیدونم والا فقط با توجه به تخصیص دادن ارز در اولویت کنسرو ها اولویت پایینتری میگیرن که این باعث گرونیشون احتمالا میشه.
اما کنسروها قیمت دارن و نمیشه روشون مانور داد مگر با این روش :)devil:)

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13
همه منفی همه دم از جنگ
اه اه دلالی هم شد شغل

چرا داری چیز شعر میگی؟
مرغی که تو فروردین 3000 هزارتومان بود الان 6000 هزارتومان به بالا هست
شیری که 900 بود الان 1700 شده
تا ماه پیش ژیلت می خریدم 700 تومن شده الان 1000 تومن
تو اصلا اینجا زندگی می کنی؟ چند سالت هست احیانا 10 سالت نیست؟
گلدیس خور که نیستی؟

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13

چطوری عرب سوسمار خور دیروز تورو ادم نکردن؟ می خوای بدم شلاقت بزنن؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
این عوضی کیه خجالت نمیکشه مرتیکه حرف بی ربط میزنه تو پیامها
مدیر کجاست بیاد اینو بن کنه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ممنون هوری جون
احتمال بن شدن من هستش
باهاش در افتادم

این عوضی معلوم نیست چه مرگشه چند وقته هی پیغامهای بد میفرسته عوضی معلوم نیست کیه
نمیدونم والا این از کجا پیدا شده

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
ضمن، خیلی از دوستان به سختی پس انداز میکنند و میخوان ارزش پول شون حفظ بشه.... نه اینکه روز به روز بیاد پایین. شما اگه راه بهتری غیر از سکه و دلار سراغ دارید معرفی کنید.

احتکار مرغ!!

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
چرا یه عده ای این قدر جاهلن فکر می کنند اگه دو تا از دوستان بازار را صعودی پیش بینی کنند این پیش بینی باعث افزایش قیمت میشه و میان بد و بیراه میگن. چیزی که حقیقته را نمیشه کتمان کرد. من خودم ناراحتم از این اقتصاد چون در بلند مدت به ضرر همه ی ما تموم میشه اما چاره ای ندارم جز حفظ سرمایه ای که دارم. من رو 705 خرید کردم و پیشنهاد خرید دادم. اما دوستان مخالف کردن و گفتن صبرمی کنند برای 680 و 660 !!!!! آیا واقعا شد. ؟؟؟؟؟؟؟؟

سکه 737 اونس 1607 در ضمن هنوز برای خرید دیر نشده. چون اونس صعودیه و از طرفی هیچ امیدی حتی 10% به وضع دلار نیست یعنی افزایش نداشته باشیم که احتمالا داریم کاهش به هیچ وجه نخواهیم داشت .

دوست عزیز پیاپیش از بد وبیراه هایی که به این تحلیل خواهی داد متشکرم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
همه منفی همه دم از جنگ
اه اه دلالی هم شد شغل

مشکل دارید با این کار خوش آمدید دیگه به این 2 تاپیک سر نزنید . دفعه بعد دم از دلالی بزنید برخورد میکنم .
تحلیل های اینجا اتفاقا کاملا صحیح هست چون در بازارهای سرمایه کسی تعارف نداره و جلسه ملاقات با مسئولین هم نیست که تعارف تیکه پاره کنیم و خودمون رو بزنیم کوچه علی چپ که ایران اوضاعش 20 هست .
باور کنید قدرت جنگ هم دارن . جمع و جور کردن ایران واسه 5 قدرت بزرگ کار سختی نیست ولی فی الواقع همین ایران برای اینا گاو صد من شیرده هست . جو واقعی این مملکت همین فضای مزخرف و پر از استرس هست . دیگه لازم نیست سر خودمون رو زیر برف کنیم و بگیم اوضاع مملکت گل و بلبل هست

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
مذاکره‌کنندگان در کنگره ایالات متحده خبر دادند که قصد دارند تا پیش از جمعه هفته آینده کار بر روی تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران را به پایان برسانند تا از این طریق درآمد نفتی ایران با کاهش بیشتری روبه‌رو شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، قانون‌گذاران آمریکایی قرار است از جمعه هفته آینده، سوم ماه اوت، ۱۳ مرداد، برای فصل تعطیلات از واشنگتن خارج شوند و یکی از معاونان سناتورها در مجلس سنا به این خبرگزاری گفته است: «سعی می‌کنیم که به توافق برسیم، تا پیش از تعطیلات ماه اوت، این توافق بتواند هم از تصویب مجلس نمایندگان و هم مجلس سنا بگذرد.» سه منبع دیگر سنا در گفت‌وگو با رویترز تایید کردند که چنین توافقی قرار است پیش از جمعه آینده نهایی شود. بسته تحریمی جدید قرار است جریمه‌های آمریکا علیه بانک‌هایی که با ایران معامله می‌کنند را افزایش دهد و تحریم‌ها علیه فروش نفت ایران که قانون آن از ۳۱ دسامبر سال گذشته توسط باراک اوباما، رییس‌جمهوری آمریکا، امضا شده است را شدت بخشد. مجلس نمایندگان آمریکا که جمهوری‌خواهان در آن برتری دارند نسخه خود از تشدید تحریم‌ها را در ماه دسامبر آماده کرد و در همین حال مجلس سنا نیز نسخه خود را در ماه مه ارائه داد. از آن تاریخ این دو مجلس کوشیده‌اند که اختلافات موجود برای تنظیم این لایحه را برطرف کنند و در متن این قانون از راه‌های احتمالی دور زدن تحریم‌های بانکی و بیمه‌ای توسط ایران بکاهند. در حالی که برخی از سناتورهای جمهوری‌خواه خواهان آن هستند که در لایحه یادشده به استفاده از گزینه نظامی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای نیز اشاره شود، اما نمایندگان دمکرات با این مسئله مخالفت کرده‌اند.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این عوضی کیه خجالت نمیکشه مرتیکه حرف بی ربط میزنه تو پیامها
مدیر کجاست بیاد اینو بن کنه

این سومیش هست که بن شده
i320040_papiyon-oskol.gif

این عوضی معلوم نیست چه مرگشه چند وقته هی پیغامهای بد میفرسته عوضی معلوم نیست کیه
نمیدونم والا این از کجا پیدا شده

مشکل داره بالاخره خوب میشه هورسا
i320040_papiyon-oskol.gif

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
اوضاع مشکوکه .تک نرخی نکنن روی قیمت پایین 1900 :eek:. باز باید بشینیم چشمامون رو بدوزیم این مانیتور اینقد بخونیم چشامون در بیاد

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان عزیز، آزادید هر چی دلتون می خواد به من بگید و ببندید
اما من همچنان سر موضع خودم هستم و منتظر کاهش قیمت هستم

من هم با شما موافقم چون این سه نرخی کردن ها و گند زدن توی بازار یه سری فاکتور هایی داره به شخصه صبر میکنم .

اوضاع مشکوکه .تک نرخی نکنن روی قیمت پایین 1900 :eek:. باز باید بشینیم چشمامون رو بدوزیم این مانیتور اینقد بخونیم چشامون در بیاد

در ایران همه چیز ممکن هست . حتی ممکن هست ظرف 1 ساعت قانون تصویب بشه :guilty:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
الان که گویا 4 نرخی شده خبرش اومده:wacko:

اعمال چهارمین نرخ دلار در بازار

بعد از مطرح شدن طرح سه نرخی شدن ارز از سوی مجلس، بانک مرکزی قیمت بازخرید طلا را با دلار 1740 تومانی آغاز کرد.

به گزارش "شاخص آنلاین" بانک ملی براساس ابلاغیه بانک مرکزی سکه های پیش فروش شده را با قیمتی معادل 662 هزار تومان باز خرید می کند، این رقم در حالی از سوی بانک مرکزی اعمال شده که با افزایش همزمان قیمت دلار در بازار داخلی و قیمت طلا در بازار جهانی شاهد رشد قیمت سکه هستیم.

قیمت بازخرید اعلام شده از سوی بانک مرکزی 662 هزار تومان است در حالی که قیمت سکه در بازار در روزهای اخیر بالاتر از 700هزارتومان بوده است، از سوی دیگر بانک ملی اعلام کرده است در ازای سکه های پیش خرید شده، امکان دریافت گواهی سپرده با نرخ 20 درصد نیز و جود دارد.

نکته جالب این است که تا قبل از نیمه خرداد نرخ گواهی سپرده برای پیش خریداران سکه معادل 24 درصد بود و با این کاهش میزان استقبال از گواهی سپرده بانکی کاهش پیدا کرد، زیرا تا تاریخ 24 اردیبهشت بنا به اظهارات پیمان قربانی، مدیر اداره بررسیها و سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی، بالغ بر 70 درصد از پیش خریداران سکه به جای دریافت سکه تمایل به دریافت گواهی سپرده و ابزارهای مالی جاگزین داشته اند ولی در تازه ترین گزارش منتشره طی 31 تیرماه اعلام شده تنها 46 درصد از مراجعین به بانکها تمایل به دریافت گواهی سپرده داشته اند.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
الان که گویا 4 نرخی شده خبرش اومده:wacko:

اعمال چهارمین نرخ دلار در بازار

بعد از مطرح شدن طرح سه نرخی شدن ارز از سوی مجلس، بانک مرکزی قیمت بازخرید طلا را با دلار 1740 تومانی آغاز کرد.

به گزارش "شاخص آنلاین" بانک ملی براساس ابلاغیه بانک مرکزی سکه های پیش فروش شده را با قیمتی معادل 662 هزار تومان باز خرید می کند، این رقم در حالی از سوی بانک مرکزی اعمال شده که با افزایش همزمان قیمت دلار در بازار داخلی و قیمت طلا در بازار جهانی شاهد رشد قیمت سکه هستیم.

قیمت بازخرید اعلام شده از سوی بانک مرکزی 662 هزار تومان است در حالی که قیمت سکه در بازار در روزهای اخیر بالاتر از 700هزارتومان بوده است، از سوی دیگر بانک ملی اعلام کرده است در ازای سکه های پیش خرید شده، امکان دریافت گواهی سپرده با نرخ 20 درصد نیز و جود دارد.

نکته جالب این است که تا قبل از نیمه خرداد نرخ گواهی سپرده برای پیش خریداران سکه معادل 24 درصد بود و با این کاهش میزان استقبال از گواهی سپرده بانکی کاهش پیدا کرد، زیرا تا تاریخ 24 اردیبهشت بنا به اظهارات پیمان قربانی، مدیر اداره بررسیها و سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی، بالغ بر 70 درصد از پیش خریداران سکه به جای دریافت سکه تمایل به دریافت گواهی سپرده و ابزارهای مالی جاگزین داشته اند ولی در تازه ترین گزارش منتشره طی 31 تیرماه اعلام شده تنها 46 درصد از مراجعین به بانکها تمایل به دریافت گواهی سپرده داشته اند.

ریدن توی یه مملکت والا شاخ و دم نداره
k9abmpdlsnc9volkuf.gif

بالا