• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نمی دونم چقدر تجربه داری و سرمایه باید واقعا کلون باشه صحبت بالای 100 میلیارد می تونه تکون بده . تکون هم شاید بسیار بسیار جزئی

البته تکونه که حرف بود ولی ملت بدون سرمایه هم تکون میدن . اونم الان که بازار با سرمایه نیست که تکون میخوره.

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
با توجه به حرکت اونس از اون موقع و اینکه همین الانشم نزدیک بیست تومن حباب داره , بدترین شرایط تزریق و دلال بازی ( بدون اینکه خبر فاندامنتالی مثبتی بیاد ) سکه 710 تا 715 بتونه بیاد خیلی هنر کرده. به 700 برسه که باید خونه زندگی و کلیه فروخت و سکه خرید.

سکه ریزش میکنه فقط این اونس بازی دراورد 50 دلار یک شبه با اون سخنرانی ریس بانک مرکزی اروپا رفت بالا
اگر ریزش کنه به محدوده 1590 برمیگرده
وقت برای خرید هست عجله ای نیست

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سکه ریزش میکنه فقط این اونس بازی دراورد 50 دلار یک شبه با اون سخنرانی ریس بانک مرکزی اروپا رفت بالا
اگر ریزش کنه به محدوده 1590 برمیگرده
وقت برای خرید هست عجله ای نیست

سکه با دلار 1950 و اونس 1590 = 730 تومن بدون حباب !
همین سکه توی همین شرایط اگه اونس 1500 دلار میشد حباب مثبت پیدا میکرد تا به قیمت فعلی نزدیک بشه.
نوسان حدود 30 تا 40 دلاری اونس توی قیمت بازار تعیین کننده نیست , همونطوری که حباب مثبت 90 تا 200 هزار تومنی به خودش دیده , و حالا هم حباب منفی نزدیک 20 هزار تومنی داره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نیازی به زحمت منو شما نیست، دولتمردان و مسئولان خودشون دارن تکون میدن با این دسته گلهایی که به آب میدن و این سوء مدیریتهاشون. من موندم اون تکون اصلیه رو کی میخان به بازار بدن.(الانه که دکتر بگه جو نده:lol:)

تکون اصلی زمانی میخوره که خیلی ها جا بمونن یعنی اصلا فلسفش اینجوریه , که اونها جا بمونن و ضرر کنن تا اون اصل کاریا سود کنن. برای همینه با اینکه وقتی مطمعنم از نوسان گیری دستم نمیره به این کار , چون میدونم این اتفاق می افته.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا پوز بیسیمش با من.سرمایشم با شما در ضمن اون قسمتی که باید داد بزنیم و ... من میرم 100 متر اونطرفتر وای میستم.قبول؟؟:)
برادرا اگه کسی سرمایه کلون داره حوس دلالی کرده حاضره بیاد بریم بازارو تکون بدیم این روزا !!
یه پوز بیسیم هم میخواد البته !!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آقا پوز بیسیمش با من.سرمایشم با شما در ضمن اون قسمتی که باید داد بزنیم و ... من میرم 100 متر اونطرفتر وای میستم.قبول؟؟:)

این که عین این شد که بگم کی تفنگ داره بریم شکار ! بعد بگی من فشنگشو دارم تفنگشو خودت گیر بیار از ماشینم پیاده نمیشم کفشام خاکی میشه !!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
عجب... چرا قبول نمیکنی؟بیا و با همین پوز بیسیم ما رو قبول کن .کارتارم من میکشم به حساب دیگه چی میخوای.:guitar:
این که عین این شد که بگم کی تفنگ داره بریم شکار ! بعد بگی من فشنگشو دارم تفنگشو خودت گیر بیار از ماشینم پیاده نمیشم کفشام خاکی میشه !!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دلار به سمت 2060 تا اخر هفته حمله ور خواهد شد انسم سودای 1700 رو در سر داره به زودی سکه هم در کانال 800 میره...من فردا خریدامو تکمیل می کنم

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
دلار به سمت 2060 تا اخر هفته حمله ور خواهد شد انسم سودای 1700 رو در سر داره به زودی سکه هم در کانال 800 میره...من فردا خریدامو تکمیل می کنم

اشتباه میکنی با هیجان خریدن یعنی ضرر(البته کوتاه مدت)
انس از 5شنبه ریزش مینه دلار هم سقف مقاومتیش 1970 هست بنابراین 800 فعلا زوده تا پاییز

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوست عزیز
شاید فردا یه حمایتایی از بازار بشه لااقل بورس رو که احتمالش زیاده چون شاخص به مرحله خطرناکی رسیده و اومده زیر 25000 و واقعا نیاز به حمایت داره .اینا وقتی قصد حمایت دارن معمولا همه جانبه اقدام میکنن یعنی تزریق ارز به بازار و تزریق نقدینگی به بورس.ولی با همه این حرفا وضعیت دیگه خیلی بی ریخت شده .ولی شاید اگه یکم صبر کنین بتونین سود بیشتری از بازار ببرین.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوست عزیز
شاید فردا یه حمایتایی از بازار بشه لااقل بورس رو که احتمالش زیاده چون شاخص به مرحله خطرناکی رسیده و اومده زیر 25000 و واقعا نیاز به حمایت داره .اینا وقتی قصد حمایت دارن معمولا همه جانبه اقدام میکنن یعنی تزریق ارز به بازار و تزریق نقدینگی به بورس.ولی با همه این حرفا وضعیت دیگه خیلی بی ریخت شده .ولی شاید اگه یکم صبر کنین بتونین سود بیشتری از بازار ببرین.

دیگه قراره چه حمایتی بشه بورس ایران محکوم به ریزش هست متاسفانه خیلی زود دیر می شود بعد از بازار بورس هم نوبت سایر بازارهاست از جمله مسکن برای دلار هم باید گفت دلار داره کفهای بالاتر و سقفهای جدیدتر می سازه....دولت هم سرش به کارهای دیگه گرمه می خواد چه کار کنه.....فقط من منتظر غافگیری انس هستم اونم معتقدم 1700 رو میزنه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دوست عزیز

تا پایان عمر دولت کنونی هیچ خبر خوشی نخواهید شنید . به خودتون دل خوشی ندید

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دیگه قراره چه حمایتی بشه بورس ایران محکوم به ریزش هست متاسفانه خیلی زود دیر می شود بعد از بازار بورس هم نوبت سایر بازارهاست از جمله مسکن برای دلار هم باید گفت دلار داره کفهای بالاتر و سقفهای جدیدتر می سازه....دولت هم سرش به کارهای دیگه گرمه می خواد چه کار کنه.....فقط من منتظر غافگیری انس هستم اونم معتقدم 1700 رو میزنه

تا پایان عمر دولت کنونی هیچ خبر خوشی نخواهید شنید . به خودتون دل خوشی ندید
منم منظورم حمایت مقطعی هست که تو هفته های گذشته هم شاهدش بودیم و معمولا زیر 25000 شاخص رو حمایت میکنن.
در مورد دلارم منظورم این نیست که مثلا قیمت 100 تومن ممکنه بیاد پایین منظورم 20 30 تومن بود.یعنی ممکنه تا 1900 دوباره برگرده .بازم بالاخره هرکی اختیاره پول خودشو داره و ...

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
من با اینکه احتمال میدم و تقریبا مطمئنا تزریق داریم حاظر نیستم طلاهایی که خریدم با 20 هزار زیر بازار جهانی رد کنم.این دور کوتاهه و دوباره افزایشی...
به نظرم آخرین فرصت خرید برای سرمایه گذاران کوتاه مدت،میان مدت،بلند مدت همین تا آخر هفته س.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
اینو یکی تو تالار بورس نوشته
در ادامه حث قاچاق طلای دیروز جالبه این
يکي از تریدرهای قدیمی این بازار این طوری تحلیل کرده
الان چند وقتي است که طلا زير قيمت جهاني ان قرار دارد و اين اختلاف حدودا براي ابشده کيلوي يک ميلون و پانصد و براي شمش حدود 2 ميليون است که با تغيرات مثبت و منفي انس و دلار تقريبا ثابت است و فاصله خود را حفظ کرده است که اتفافي نادر است .
برخلاف نظر بعضي از دوستان که مي گويند سکه حباب منفي دارد . چنين چيزي نيست و فقط طلا حباب منفي دارد
واين بيان کننده اين است که در بد ترين حالت فقط احتمال قاچاق سکه وجود دارد و هرگز اب نخواهد شد
حال سناريوي که براي طلا متصور هستم عرضه طلا به بازار توسط دولت(خريد از هند .چين ترکيه ....به جاي پول نفت ) و خروج ان توسط برادران ق اچ اق چي به خارج و ورود دلارکاغذي و يورو و درهم به جاي ان به داخل
شايد اين همان بمبي باشد که سال قبل اقاي رحيمي قرار بود منفجر کند .
اگر اين سناريور درست باشد با اماري که گرفته ام مي تواند کل نياز دلار کاغذي و يا بهتر بگويم قيمت دلار را يعيين کند .

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
خب مثل اینکه دیروز یه سری جو برشون داشته بود که تا آخر هفته سکه نزولیه و میتونن برای سکه زیر 700 دست به خرید شن!!! امیدوارم امروز مقاومت بازار رو کاملا دیده باشن .عواملش رو هم از سقوط بورس و رکود بازار مسکنگرفته تا ملتهب بودن منطقه و حرفای آقا که همچنان میدانداری میکنه شناخته باشن. امروزم که اون بلبل زبونشون که شاخ و شونه می کشید و قطعنامه ها رو کاغذپاره می دونست آب پاکی رو ریخت رو دست همه و گفته دیگه از دست من دولت کاری ساخته نیست (این تحلیل آرایش تازه قدرت برای بالا بردن جام زهر رو گفته که البته تا حالا آقا زیر بار نرفته) :

"
دشمن فشارهای زیادی به کشور وارد می‌کند و شرایط دشواری ایجاد کرده است که البته غیر از این انتظاری از او نیست. چرا که تصور می‌کند گلوگاهی یافته تا از آن ناحیه به کشور فشار وارد کند، اما این همان جایی است که باید یکبار برای همیشه دشمن را از رویکرد و عملکردش مایوس و پشیمان کنیم.”با اینکه چند صباحی از زمانی که احمدی‌نژاد تحریم های بین‌المللی را کاغذ پاره خواند نگذشته در دیدار با نمایندگان مجلس ایران گفت : نباید اینگونه تصور کرد که دولت به تنهایی می‌تواند کارها را به پیش ببرد، بلکه هر فرد و دستگاهی باید در جایگاه خود به پیشبرد امور کشور کمک کند".

Last edited:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
بورس ارز هفته آينده راه‌اندازي مي‌‌شود/اختصاصي ايسنا/

» سرویس: اقتصادي - اقتصاد كلان

کد خبر: 91051005933

سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۶

با دستور رييس جمهوري از هفته آينده بورس ارز راه‌اندازي مي‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، از هفته آينده بورس ارز با هدف ايجاد تعادل بين نرخ ارز مرجع و نرخ ارز در بازار آزاد راه‌اندازي مي‌شود.

بر اين اساس بانك مركزي نيز مي‌تواند مانند ساير سهامداران در اين بازار سرمايه‌گذاري كند.

به گزارش ايسنا طي روزاي اخير دولت در سياست‌هاي ارزي خود تجديدنظر كرده و ابتدا اقدام به حذف ارز سفرهاي خارجي و محدود كردن ارز سفرهاي زيارتي كرد و سپس ارز دانشجويي را نيز براي دانشجوياني كه براي تحصيل به خارج از كشور مي‌روند، حذف كرد.

انتهاي پيام

بالا