• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
لینک اگه بود که تاحالا همه جا پخش شده بود ! ولی خب از کی شنیدی چقدر مطمعنه؟ دوباره خودمون شایعه راه ننداخته باشیم بعد به خودمون برگرده !
فقط همینو بگم تو کیفش کارتی داره که فقط آرم جمهوری اسلامی و عکس که هر جا نشونش بده از وزیر گرفته تا وکیل ساکت میشن

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
مگه این چیزا تو بازار ارز و طلا تاثیر داره؟

aliagha89

Registered User
لایک‌ها
157
etefaghan man shanidam ke yek irani toje teheran talah(gold) kharid 50gram karat 18 cost: 1800 euro vali omad toje paris forokht 4000 euro!

in vaghan shah kari hast!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فقط همینو بگم تو کیفش کارتی داره که فقط آرم جمهوری اسلامی و عکس که هر جا نشونش بده از وزیر گرفته تا وکیل ساکت میشن

عجب.
خب این بابا چیز دیگه نگفته؟؟ از مذاکره و این مسائل؟
این مذاکره پیش رو با این قبلیا فرق میکنه , هرچند قضیه رو حل شده نمیبینم , ولی اینبار باید هر دو طرف قدمی به جلو بردارن , وگرنه مجبورن مذاکرات رو کلا بسته شده اعلام کنن , دیگه مذاکره نمیدونم فنی و اینا هم نمیتونه در کار باشه , حالا این جریانات یحتمل به نوعی آماده سازیه .
خلاصه خرید به نظرم خطرناک میرسه .

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
از اون جایی که قیمت سکه در حال حاظر بسیار بسیار بالا هست و طبق پیشبینی های جهانی تا اواخر 2012 قیمت انس از مرز 1800 دلار خواهد گذشت، من هم شدیداً احتمال یک واکنش موثر را از دولت دارم.
میتونه این بار با یه تغییر سیاسی کوچک و یا حتی سوری باشه ؟
هر چند نظر من اینه که اگر جنبه اقتصادی مد نظر باشه، دلیلی نداره دولت همون تزریق قبلی + یک پیش فروش سکه با قیمت پایین را انجام نده.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
دیشب تو کانال بی بی میگفت اینا که آزاد شدن یا بیشتر حبس رو کشیدن یا بیرون بودن یا اصلا آدم تاثیرگذاری نبودن
مهمها تو هستن
ژستی بیش نیست

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
دیشب تو کانال بی بی میگفت اینا که آزاد شدن یا بیشتر حبس رو کشیدن یا بیرون بودن یا اصلا آدم تاثیرگذاری نبودن
مهمها تو هستن
ژستی بیش نیست

نقل قول کردید از خبرسازی های مستعمره چی ها :mad:

ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2

mahs

Registered User
لایک‌ها
74

بدون قصد توهین فقط به نظرم این حرف خیلی بچه گونه است ;)

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ببخشيد شما طوري صحبت مي‌كنيد كه انگار سياست رو براساس قيمت طلا دارن توي ايران تنظيم مي‌كنن، يعني نگاه مي‌كنن به قيمت سكه ميگن بالا خب حالا بايد صلح كرد!!!

درسته كه قيمت دلار و سكه و ... دست خود دولته ولي فقط اين دو تا قلم كالاست كه انگار قيمتش بالا رفته بريد قيمت زمين و مسكن و مصالح ساختماني و خواربار و ... بپرسيد

در ضمن اولين و مهمترين موضوع براي دولت فروش نفت هستش اگر هم اتفاقي بيافته در درجه اول براي فروش بالاتر نفته ...

از اون جایی که قیمت سکه در حال حاظر بسیار بسیار بالا هست و طبق پیشبینی های جهانی تا اواخر 2012 قیمت انس از مرز 1800 دلار خواهد گذشت، من هم شدیداً احتمال یک واکنش موثر را از دولت دارم.
میتونه این بار با یه تغییر سیاسی کوچک و یا حتی سوری باشه ؟
هر چند نظر من اینه که اگر جنبه اقتصادی مد نظر باشه، دلیلی نداره دولت همون تزریق قبلی + یک پیش فروش سکه با قیمت پایین را انجام نده.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ببینیم و تعریف کنیم ...

ضمنا درخواست عفو رو زندانی میده بعد ***** موافقت یا مخالفت میکنه، عفو بشن یعنی این درخواست رو کردن و توبه کردن، که امکان نداره. از اون مهمتر اصلا مگه محکوم شده بودن که عفو بشن؟!

همین الان خبر موثق رسید که مهدی کروبی و میرحسین موسوی مورد عفو **** واقع شدند

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
جدیدا خبرها و شایعاتی از جریان های بسیار مهم و معتبر به گوش می رسد که اگر به واقعیت بپیوندد قیمت ها به شدت سقوط خواهند کرد

سلام
یه کمی بیشتر توضیح میدی در مورد این شایعات
اگه در پست نمیتونید بیان کنید میتونید پیام خصوصی بدید
بالاخره واسه همه ی ما مهمه
چون بخشی از سرمایمون طلاست

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
من انتظار داشتم دولت بعد از پرداخت یارانه ها وارد عمل بشه
اینکه دولت با اینکه توانایی شو داره اما هنوز وارد عمل نشده بسیار مشکوکه
دوستان توی خریدهاشون بسیار دقت کنن
همونطور که دوستان می دونند من شخصیتی با قابلیت ریسک پذیری بسیار بالا هستم، اما با این وجود همچنان ترجیح می دم فعلا نظاره گر بازار باشم

من فکر میکنم از این به بعد هم بازی بالا رفتن قیمت ها قبل یارانه دادن و پایین اومدن قیمت ها بعد یارانه دادن رو با این نرخ های جدید دنبال میکنه

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
ببخشيد شما طوري صحبت مي‌كنيد كه انگار سياست رو براساس قيمت طلا دارن توي ايران تنظيم مي‌كنن، يعني نگاه مي‌كنن به قيمت سكه ميگن بالا خب حالا بايد صلح كرد!!!

درسته كه قيمت دلار و سكه و ... دست خود دولته ولي فقط اين دو تا قلم كالاست كه انگار قيمتش بالا رفته بريد قيمت زمين و مسكن و مصالح ساختماني و خواربار و ... بپرسيد

در ضمن اولين و مهمترين موضوع براي دولت فروش نفت هستش اگر هم اتفاقي بيافته در درجه اول براي فروش بالاتر نفته ...

اصولاً همه میدونن که قیمت همه چیز به جز معدودی اقلام را ارز تعیین خواهد کرد. پس این صحبت من را میشه بسط داد به همین گفته شما ...

ولی اصولاً من معتقد هستم اینبار یه حرکت صرفاً سایسی در حال انجام هست، به هر حال در صورت انجام هم تاثیرش بر ارز و سکه بر کسی پوشیده نیست.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بدون قصد توهین فقط به نظرم این حرف خیلی بچه گونه است ;)

آره بچه گونه است !
چون نمی تونم بگم کیه !
در ثانی اصل ماجرا چیز دیگه ای هست ، اینکه جناب lapd گفتن یه خورده از ماجراست ، قضیه یه خورده فرق داره ،
اگه منظورت نحوه گفتن اینکه اون یارو کیه بچه گونه است خب همینه ، شما بزرگانه بخونش
من نمیگم حرف این بنده خدا وحی منزله ولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
اخبار این روزها خیلی فرق داره با گذشته
اگر وضعیت منظقه + کشور و حرفهای **** و سفر احمدی نژاد و ... بزارید کنار هم می بینید همچین چیز بزرگی نیست آزاد شدن این دو نفر
ببینیم و تعریف کنیم ..

ضمنا درخواست عفو رو زندانی میده بعد ***** موافقت یا مخالفت میکنه، عفو بشن یعنی این درخواست رو کردن و توبه کردن، که امکان نداره. از اون مهمتر اصلا مگه محکوم شده بودن که عفو بشن؟!
خب قضیه این هست که اینا مملکت رو بهم ریختن ! نکنه فکر کردی ج.ا میاد بگه تبرئه شدن این 2 نفر؟
مثلا بگن تبرئه یعنی ....

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اتفاقا منم همین چند ساعت پیش شنیدم
که آزاد شدن عفو خوردن

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
متاسفانه علت اینکه اکثر افراد عادی ضرر میکنن تو بازار همین بی اطلاعی ها و شایعات است.
عملا هیچ چیز معلوم نیست و یک شبه همه چیز ممکنه تغییر کنه.
واقعا سرمایه گذاری تو این بازار ریسک مطلق نیست؟
من به شخصه بر این عقیده هستم که برنامه از پیش تعیین شده ای برای جهت دادن به بازار در کشور وجود نداره و تصمیمات مسئولان لحظه ای است.
در حال حاضر وضعیت بازار آَشفته و پیچیده هست شاید نظاره گر بودن بهترین تصمیم باشه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز
من نه توی این بازار سرمایه ای دارم نه قراره سرمایه ای بزارم
چون اونقدر سرمایه ندارم که با بالارفتن 20-30 تومنی و 200 تومنی طی چند ماه سود انچنانی و میلیونی مثل بعضی ها کنم

حرف من رو قبول نکنید
فقط خواستم بدونید که همچین حرفی هست که این 2 تا عفو خوردن همین !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
البته من میگم تاثیری تو قیمتها نخواهد گذاشت :دی
همه چیز سر جاشه حتی اگه خود آمریکت هم صلح بکنه و ...این تورم غیر قابل کنترله ممکنه مقطعی قیمتها شکسته بشه ولی باز ادامه داره اگرهم قیمتها شکسته بشه تاثیرش تو دلاره

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
هنوز کاملا برای من قطعی نشده
قضیه در مورد جام زهر و ایجاد ریزش کاذب ولی شدید در بازار برای کمرنگ کردن اخبار مربوط به اونه
من اگر سکه داشتم با تمام توان شنبه اول صبح می فروختم
چون اگر این جریان راه بیفته ریزش سنگینی خواهیم داشت
و اگر راه نیافتاد به محض این که سکه به مرز 810 تومن رسید سریعا خرید می کردم چون دیگه نمیشه جلوی بالا رفتنش رو گرفت

بالا