• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه‌ی بلااستفاده و راکـِـدَم رو توی چی و کجا وچطور سرمایه گذاری کنم ؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
او روزی دهنده است

این موضوع ممکنه وضع مالی شما رو دگرگون کنه ... درسته که مطالب طولانی هستند اما جذاب و کارآمد و خودمونیه ... پس با عشق و به دقت بخونید
bighug.gif
من تجربه هام رو توی انواع بازار های مالی توی این تایک جمع کردم که امیدوارم شما هم بتونید همونطوری که من سود کردم سود کنید ... کاملاً رایگان و بدون چشم داشت ...

درود به همه‌ی دوستان سرمایه دار که دقیقاً نمیدونن چی کار کنن!
crazy.gif

با توجه به اینکه خیلی از دوستانم درخواست کردند و من هم تو همین فروم دیدم خیلی ها تاپیک میزنن که مثلاً با فلان سرمایه چیکارکنم (کاری که خودم هم چند سال پیش انجام دادم) ، لازم دیدم که اینجا یه سری توضیحات برای نحوۀ سرمایه گذاری ، مقدارش و جای مورد نظر برای خابوندن سرمایه رو بزارم و این بحث رو یه کمی متمرکز کنم
4628.gif

اینجا با کسایی کار داریم که سرمایه‌شون رو برای حداقل 1 سال نیاز ندارن

صحبتم با افرادیه که جیگر ریسک رو داشته باشن و نترسند

اگه دو تا شرایط بالا رو ندارید :
m195.png

من فقط سرنخ رو میدم ؛ خواستید بیشتر بشکافید تو همینجا بنویسید و با تشکیل یه میزگرد ، اون مورد خاص رو شرح میدیم
mocantina.gif

• سرمایه گذاری روی زمین ، مغازه و مسکن + آموزش

ببینید شاید یکی از بهترین سرمایه گذاری ها توی ایران همین ساخت و ساز ، خرید و فروش یا دلالی توی ملک باشه ؛ حداقلش اینه که همه ما یکی رو دور و بر خودمون سراغ داریم که با این کارا سرمایه ای به هم زده و مایه دار شده
128fs318181.gif
با اینکه گاهی اوقات بازار ملک راکت میشه اما چیزی هست که هیچ وقت به صاحبش ضرر نزده حالا افرادی که میخوان سرمایه گذاری کنن چند دسته هستند :

• سرمایه کم در بازار ملک (20 - 70 میلیون) :

اگر این مقدار سرمایه دارید پیشنهادم وارد نشدن توی این بازار هست چون خیلی بهتون فشار میاد ؛ در هر حال اگه اصرار دارید برای سرمایه گذاری در این بازار توصیه من به شما پیش خرید آپارتمان و یا خرید زمین هایی هست که خیلی ارزون هستند .

*برای پیش خرید آپارتمان باید یه فرد آشنا یا مورد اطمینان رو پیدا کنید که موقع سند زدن یا وام مسکن یا خیلی چیز های دیگه سرتون کلاه نره ... (زمان به سود رسیدن پول حداکثر 1 سال)
*برای خرید زمین های ارزون هم باید توی شهرستان ها یا اطراف تهران دنبال زمین هایی بگردید که یا سند هاشون در حال آماده شدن هست یا شهرداری به اون قسمت جواز ساخت نمیده یا مانند اون که ما اصطلاحاً بهشس میگیم زمین خاک خوری داره ... یعنی باید خاک بخوری و حداقل 5 سال یا بیشتر صبر کنی تا شهرداری تغییر کاربری بده یا سندهاش درست شه یا جواز ساخت بده (زمان به سود رسیدن حداقل 5 سال یا بیشتر)
129fs238648.gif
برای همینه که میگم با این مقدار سرمایه بهتره گزینه های دیگه ای رو بررسی کنید

• سرمایه متوسط در بازار ملک (70 - 300 میلیون ) :
ورود با این سرمایه در بازار ملک هم زیاد توصیه نمیشه منتهی نه به شدّت مورد قبل :) با این مقدار سرمایه میتونید در داخل شهر و یا یک جای خوب یه واحد آپارتمان بخرید ، اجارش بدید یا اینکه تمیز کنید و بفروشیدش باز هم دست خودتونه ... یا میتونید چند قطعه زمین (مثل مورد قبل
2lxwef8.gif
) هم باهاش بگیرید و اگه جوان هستید 5 سال یا بیشتر صبر کنید و اونموقع چند ده برابر شدن سرمایه تون رو نظاره گر باشید.

• سرمایه زیاد در بازار ملک (300 - n میلیون) :

بنده شدیداً توصیه میکنم که بازار ملک ، بهترین بازار برای سرمایه گذاریه اگر و فقط اگر بالای 300 میلیون سرمایه دارید (پرسود ترین کار قاونی که سراغ دارم ) . شما با این مقدار سرمایه ، به راحتی میتونید یک قطعه زمین از 300 میلیون تا چند ده میلیارد خریداری کنید که سند داشته باشه و بدون مشکل جواز باشه ، جوازش رو بگیرید ، بکوبید ، بسازید در حدود 1 سال فکر کنم بشه سرمایه دو دوبل کرد
2qcmh45.gif
(توضیحات بیشتر درخواستی هست) (مدت زمان انتظار برای به سود رسیدن 6 ماه تا 1 سال)

تاپیک مربوطه برای مطالعه : http://forum.persiantools.com/t398342.html

• سرمایه گذاری در بورس و بازار های سرمایه + آموزش

فک کنم حداقل یه بار رو به گوشتون خورده که تو اخبار یا روزنامه میگن شاخص بورس یالا رفته یا پایین اومده یا فلان شرکت تو بورس ، خوب سود میده یا ... ولی آیا فکر کردید که ورود به این بازار و خرید و فروش چقدر راحته ؟
301.gif

سرمایه مورد نیاز برای ورود به بورس از کمتر از 1000 تومان شروع میشه تا n میلیار تومن ؛ پی با هر سرمایه ای میشه وارد بورس شد.

سود در بورس به صورت روزانه و حداکثر + 4% - (مثبت منفی 4 درصد) هست و تعریف شده هست یعنی این امکان وجود نداره که یه دفعه کلی ضرر کنید یا یک شبه کلی سود کنید.

با انتخاب سهم های مناسب و تحقیق و بررسی در مورد اون ها به راحتی و حتی در منزل یا محل کار میتونید سهم رو بخرید یا بفروشید . . . دقت کنید که خیلی ها از بورس بعنوان شغل دوّمشون استفاده میکنند و در کنار کار اصلی این رو هم بعنوان یک بازار سرمایه گذاری سود آور انتخاب میکنند.خیلی ها هم شغل اصلیشون همینه.

در کل خرید و فروش و ورود به بورس آسونه و چندین روش داره که محبوبترینش معاملات آنلاینه

چگونه وارد معاملات آنلاین بورس شویم :
computer3.gif

برای شروع نیاز به ثبت نام در بورس و کار کردن با یک کارگذار به عنوان واسطه بین شما و بورس هست ... انتخاب کارگذار هم مهمه ولی زیاد شرکت های کارگذاری با هم فرقی ندارند و میتونید از بین کارگذاری های ملت ، مفید ، ملی ، کشاورزی ، فارابی و ... یکی رو انتخاب کنید... توصیه من کارگذاری مفیده که خودم باهاشون کار میکنم.

به یکی از شعب کارگذاری در سراسر کشور مراجعه میکنید
shake2.gif
هرجا که هستیدمهم نیست (من هم توی تهران نیستم) ؛ اونجا میرید و میگید میخوام کد بورسی بگیرم و معاملات آنلاین هم برام فعال بشه اونا هم بهتون چند تا فرم میدن که مشخصاتتون رو باید پر کنید و امضا بزنید . مدارک اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی لازمه . و باید تحصیلاتتون هم فوق دیپلم به بالا باشه برای گرفتن پنل معاملات آنلاین. اینم بگم کاملاً رایگانه.

بعد از 2 هته از پر کردن فرم ها اطلاعات رو بهتون میدن از طریق ایمیل ، فکس تلفن و یا مراجعه حضوری (هر کدوم راحت ترید)

وارد پنل بورسیتون میشید و از اینترنت سهم ها رو میبینید و خرید و فروش میکنید....

انتخاب یه سهم سور آور هم خیلی مهمه و اینکه در حین کار مطالعه بکنید در مورد بورس و ... که زیاد ضرر نکنید
288.gif

(مدّت زمان انتظار برای به سود رسیدن : کمتر از یک روز )

نکات مهم در بورس
laie_14.gif

1 - جَو زده نشید و وقتی همه میفروشند لزومی نداره شما هم بفروشید یا برعکس بخرید
2 - در خرید و فروش اصلاً عجله نکنید ... باز هم قیمت ها را خواهید دید که به نقطه مورد نظر شما باز خواهند گشت
3 - سعی کنید برای بلند مدت خرید کنید و نه اینکه امروز بخرید و فردا بفروشید.
4 - سهم مورد نظرتون رو خودتون انتخاب کنید ... البته مشورت بگیرید اما هیچوقت به گفته یا حرف کسی خرید و فروش نکنید ...

تاپیک مربوط به بورس : http://forum.persiantools.com/t174168.html

• سرمایه گذاری روی سکه ، طلا و ارز های خارجی + راهنمایی و آموزش در خرید و فروش

دور و برتون ، توی دوستان ، فامیل و آشنا حتماً کسی رو دارید که در این زمینه ها فعال باشه یا برای حفظ ارزش پولش یا کاسبی ، سکه و دلار خرید و فروش میکنه
157fs409780.gif
... خود من بین سال های 89 تا 91 سکه بصورت تقریباً زیاد میخریدم و میفروختم ... با 10 تا شروع کردم و تا 100 سکه تمام (یه پک) ادامه دادم و شکر خدا سود خوبی کردم اما چگونه؟

ببینید موقعی که من کار سکه رو شروع کردم هر دونه 500 - 550 بود و تا پایان کارم به 1600 رسید ... مهم نیست چقد بود و چقد شد چون من نوسان گیری میکردم ؛ یعنی تشخیص میدادم کی و از کجا بخرم و کی بفروشم ... چطور تقلبی نباشه و خیلی چیزای دیگه چون متاسفانه آدمای حقه باز تو این بازار زیادن
4fvgdaq_th.gif

اگه شما میخواهید این کار رو شروع کنید توصیه اکید من این است که ابتدا با همون دوست و آشنای کار بلدتون برید تو بازار و اگه هم ندارید ، با 1/4 سرمایه حداکثر وارد شید ؛ اگر در تهران هستید برید بازار سکه و طلا که معروف به سبزه میدون هست . نزدیک متروی 15 خرداد ... من خودم با مترو میرم
129fs386154.gif
... روبروی بانک ملی یه بازاریه زیر زمینه و بزرگترین سکه فروش های کشور اونجا حجره دارن ... دقیقاً همون قیمتی که تو سایت ها میزنن خرید و فروش میکنن ... اگه هم تهران نیستید به بازار مرکزی طلا و جواهر شهرتون برید و از سکه فروشی هایی که از اتجادیه طلا جواهر مجوز دارن سکه بخرید مورد داشتیم ازین دس فروشا خریده همه سکه ها غیره درومده
consoling2.gif

نکات مهم که اگه دقت نکنید ضرر میکنید پس دقت کنید
129fs3867689.gif

سکه که میخواهید بخرید برای شروع و اطمینان بیشتر حتماً و حتماً به سکه فروش بگید که پلمپ و یا همون وَکیوم Vacuum بهتون بده که توی جلد هستند و پرس شدن
سکه که میخواهید بخرید همون قیمتی که توی سایت ها خورده بخرید و مواظب باشید گرون تر نکنن تو پاچتون
سکه که میخواهید بخرید سعی کنید تمام سکه بخرید همه رو بنا به دلایلی که موقع فروش کمتر از قیمتش می افته ، حمل و نقل ساده تره و بهتر خرید و فروش میشه
سکه که میخواهید بخرید توجه کنید که همه سکه ها به جز سکه گرمی ، روش تاریخ خورده ؛ آخرین تاریخ الان 1386 هست و باید اونو بخرید ... تاریخ های 85 ، 84 و پایین تر ازون ارزون تر هستند
به سکه تمام طرح جدید ، سکه فروش ها میگن "امامی" یا "امام" اگه جلوشون اینطوری بگید نمیفهمن که تازه واردید اگه چیزی رو لو ندید :D
سکه که میخواهید بفروشید بستگی به حالت بازار داره که چقد از قیمت کم کنن ... اگه بازار آروم باشه ، 5 - 7 هزار تومن کمتر از قیمت فروش میخرن ازتون - بازار نزولی شدید 10 تا 15 تومن زیر قیمت و بازار رو به بالا 2 - 3 هزار تومن زیر قیمت
موقع فروش سکه ، همیشه پیش سکه هاتون باشید ... طلافروش گفت وایسا اینجا من برم سکه هاتو چک کنم بیام حتماً همراهش برید
out.gif

میخواهید سکه بخرید توی نوسان های شدید نخرید و موقعی که آرومه و رو به کف و پایینه بخرید
موقعی که بازار هیجانیه نظاره گر باشید و درس بگیرید از رفتار بازار
fly.gif

جَو گیر نشید و به استناد به حرف کسی خرید و فروش نکنید...
پله ای بخرید و پله ای بفروشید ... یعنی اگه میخواید 10 تا بخرید ، طی چند روز بخرید و نه اینکه کل پول رو بدید یه دفعه بخرید ... مثلاً تو خرید و فروش ، حتی موقع سود و ضرر سعی کنید خرید یا فروش رو به 3 روز تقسیم کنید هر روز 3 تا دونه بر فرض
4bhn7et.gif

مدیریت سرمایه داشته باشید (مبحث مدیریت سرمایه طولانی اما خلاصه میگم) یعنی همه پول رو خرج نکنید روی سکه (مثل معروفی که میگه همه‌ی تخم مرغ هاتونو تو یه سبد نزارید) ... اگه 100 تومن دارید 20 تومن سکه ، 20 تومن بورس 20 تومن ارز و ... | همچنین حد سود و ضرر تعیین کنید ... مثلاً سکه رو خریدید 1 میلیون پیش خودتون بگید خوب اگه رسید به 950 میفروشمش ... منتظر نشینید بگید فردا میشه 970 اون موقع ضررم کمتره ... توی سود هم همینطور
همیشه نقدینگی داشته باشید و خودتون رو صفر نکنید (حداقل 20% سرمایه کل)
طمعکار (خوک) نباشید

موردی بود اضافه میشه (اینا همه رو تجربه کردم به خدا ... خوب استفاده کنید)
2lxwef8.gif

• سرمایه گذاری در اینترنت (راه اندازی وب سایت و فروشگاه اینترنتی)

خوب ؛ اول از همه همینو بگم که هرچی دارم و ندارم از اینترنته!
4628.gif
یعنی من سال 85 هیچ پولی نداشتم و ماهیانه 30 - 40 هزار تومن از پدرم میگرفتم (الان یادش افتادم چه دورانی بود ... یادش بخیر) ؛ چند خطی از خودم میگم ... 87 دانشجو بودم و پولم در حدّی پدرم
hitler.gif
یداد که با تاکسی برم و برگردم و دانشگاهم کم نیارم یادم نیست چقدر بود
hiker.gif
... من یادمه از کلاس که برمیگشتم تا نیمه شب بیدار بودم و توی سایتم مطلب میزدم نه به خاطر اینکه پول دربیارم ؛ حتی 1% به این فکر نمیکردم ... سایتم در مورد موبایل بود و اون موقع حالت یه ایده رو داشت و مث الان زیاد نبود ؛ بخاطر این مطلب میزدم که ملت بیان آهنگ و تم و نرم افزار بگیرن دعامون کنن!
hanghead.gif

یادمه پول هاست و اینترنت گرون بود و من بیش از نیمی از پول ماهیانه رو خرج هاستینگ و .. میکردم و مسیر دانشگاه که با ماشین شخصی 20 دقیقه ، با تاکسی 1 ساعت و با اتوبوس 2 ساعت طول میکشید رو با اتوبوس میرفتم تا پول ذخیره کنم برای سایت ؛ کسی هم کمکم نمیکرد و سرکوفت میشنیدم
consoling2.gif
که چرا انقد زحمت میکشم درحالی که مزدی نمیده ؛ شاید میگید عقلش کمه ... اما نیست :D

اینا رو گفتم که چند تا چیزو راحت بگم ...

1 - سرمایه گذاری در اینترنت تخصص زیادی نمیخواد
cow.gif

2 - باید ایده داشته باشید و سایتی بزنید که کم باشه
3 - باید براش زحمت بکشید یا اگه نمیکشید خیلی پول داشته باشید
4 - 100 درصدِ فکر و هدفتون پول نباشه چون امکان شکستتون بالا میره
5 - بازدهی این کار از 5 ماه به بالا هست پس اگه عجله دارید روش های دیگه ای رو توصیه میکنم

در کل سرمایه گذاری در نت برای کسایی مناسبه که پول کمی دارند و وقت زیاد!
chase.gif

سایت های مختلفی میتونید راه اندازی کنید مث

سایت های دانلود رایگان
سایت کارت شارژ
سایت های خبری
سایت های در زمینه‌ی اقتصاد
سایت های فروشگاه اینترنتی
سایت های تفریحی و ...
fingersmiley.gif

منتهی تویه من اینه که خوب فکر کنید ، برنامه ریزی کنید ، هدف هاتونو مشخص کنید و بعد اقدام به سرمایه گذاری در اینترنت بکنید ...

چگونه شروع کنم ؟
4025mr7.gif

ببینید خیلی ساده هست ؛

1 - به یک دامنه نیاز دارید که از 4000 تومان (.ir) شروع میشود تا 40.000 تومان به بالا (.Com)
2 - به یکی از شرکت های هاستینگ که توی اینترنت فراوان هست مراجعه کنید و بگید که یه هاست ساده برای شروع کار میخواهید !
3 - به یک طراح و برنامه نویس نیاز دارید تا سیستم مدیریت رو براتون پیاده کنه و بتونید روی سایتتون مطلب بزارید به سادگی!
(4 - ) اگه فروشگاه اینترنتی میخواهید بزنید باید با یک شرکت سرویس خرید پستی کار کنید!

(همه اینا رو هم من آشنا دارم ... کسی خواست پ.خ بده)
128fs318181.gif

حاج احسان چیکار کرد و چقدر درآورد ؟
interview.gif

خوب من با 110.000 تومان دامنه و هاست خریدم و پول طراح رو هم دادم و سایتم آماده شد برای کار!
129fs238648.gif

شروع کردم تو سایتم مطلب بدم با فوکوس روی یک موضوع خاض! موبایل! موضوع شما میتونه یه چیز دیگه باشه ... بعد از چند ماه دیدم کاربرانی با جسجوی مطالب مربوط به موبایل وارد سایت من میشوند و بعد 2 سال به خودم اومدم دیدم بزرگترین سایت موبایل ایران شد و از شرکت های مختلف باهام تماس گرفتن که آقا مثلاً ما بهت 200 تومن میدیم یک ما تبلیغ ما رو بزار
icare.gif
... اینطوری شد که کم کم پول دراوردم ... کنارش دیدم میتونم مجموعه هایی رو که برای دانلود میزارم ، برای خرید پستی هم بزارم و اینکارو کردم و یه فروشگاه زدم و ازون هم خیلی خوب پول دراوردم
2i8d4ao.gif
.. روال شاپ به این شکل بود که مشتری جنس رو سفارش میداد و من خودم آماده میکردم و پست میکردم و مامور پست وقتی جنسو میداد به مشتری پولشو میگرفت و بعداً با ما تسویه میکرد
crazy.gif
. گفتم بزار به کاربرای سایتم بگم که بیان کارت شارژ موبایلشونو از من بخرن ... این کارو هم کردم ... یه کم سخت بود و در اواخر کارم انجامک شد که نتونستم وقت بزارم اما مورد خوبی بود ... در کل درامد من از تبلیغات و فروشگاه اینترنتی رسید به حدود 130 - 140 میلیون در طول 5 سال ... که خرج در رفته میشد حدود 80 تومن این حدودا
4chsmu1.gif
.. چون از این پول خرج سایت ، برنامه نویسی ، پاکت ، لوازم فروشگاه و ... میکردم و خرج دانشگاه و ... خلاصه انقد موند ... در نهایت هم بازدهی شاپ ، سایت و ... کم شد و به ازای مبلغی به دوستی واگذارش کردم.
10.gif

الان چند تا پروژۀ جدید اینترنتی دست گرفتم که اونا هم خوب دارند پیش میروند شکر خدا !

همین دیگه ... اینترنت اینطوریه ... میشه بعنوان کار دوم هم بهش نگاه کرد اما هنوز اصلی ترین بخش درامد من از نته
292.gif

دوستان ضمن احترام به همه شما و اینکه خیلی دوستتون دارم ازتون برادرانه خاهش میکنم از ارسال پیام خصوصی در این مورد به بنده پرهیز کنید چون واقعاً روزی 4 - 5 تا پ.خ میاد اصن نمیتونم جواب بدم و شرمنده میشم.

Last edited:

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
دلالی را کم و بیش هم دیدن یا انجام دادن احسان جان چیزی که همیشه مبهم بوده و فکر میکنیم کار از ما بهترونه ورود به بورسه
با توجه به اینکه اکثر دوستان سرمایه اندک دارند ورود به بحث بورس و اطلاع رسانی و تشکیل یک تیم میتونه نقطه عطفی تو پی تی باشه
برو جلو ما پشتتیم
;)

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
داداش قرار نشد همين جوري بزني تو صنف ما :دي صنف ما داداش توش اگر وارد نباشي فرو ميكنن مثل باقلوا و تو ميموني و يه زمين 2 زاري كه براش 100 ميليون مثلا پول دادي رو دستت ميمونه.

اين بازار مثل هر بازاري اعتماد حرف اول رو ميزنه و كسي كه توش فعاليت ميكنه با معتمدهاي بازار بايد طرف باشه وگرنه شما مبلغ ساختموني رو پرداخت ميكنيد كه مصالحش با مثلا 1000 تومن ساخته شده ولي شما 5000 تومن پول ميدي، كي ميفهمي سرت كلاه رفته وقتي كه مثلا ميخواي رو سند وام بگيري و كارشناس دادگستري مياد و بهت ميگه اين خونه متري (حالا فرض كن 3 سال گذشته و تورم مسكن رو هم داشتيم) 3000 تومن ميارزه و شما ميگي نه آقا متري 8000 تومنه!!!

اين قسمت آخر سرمايه بين 300 ميليون تا n ميليارد رو بايد بيشتر باز كني و ريزتر بشي چون رنجش خيلي بزرگتره يعني كلمه ميليارد رو زود اومدي بايد ميگفتي تا n ميليون بهد ميگفتي از 1 ميليارد تا 20 ميليارد و از 20 ميليارد تا n ميليارد :دي

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
داداش قرار نشد همين جوري بزني تو صنف ما :دي صنف ما داداش توش اگر وارد نباشي فرو ميكنن مثل باقلوا و تو ميموني و يه زمين 2 زاري كه براش 100 ميليون مثلا پول دادي رو دستت ميمونه.

اين بازار مثل هر بازاري اعتماد حرف اول رو ميزنه و كسي كه توش فعاليت ميكنه با معتمدهاي بازار بايد طرف باشه وگرنه شما مبلغ ساختموني رو پرداخت ميكنيد كه مصالحش با مثلا 1000 تومن ساخته شده ولي شما 5000 تومن پول ميدي، كي ميفهمي سرت كلاه رفته وقتي كه مثلا ميخواي رو سند وام بگيري و كارشناس دادگستري مياد و بهت ميگه اين خونه متري (حالا فرض كن 3 سال گذشته و تورم مسكن رو هم داشتيم) 3000 تومن ميارزه و شما ميگي نه آقا متري 8000 تومنه!!!

اين قسمت آخر سرمايه بين 300 ميليون تا n ميليارد رو بايد بيشتر باز كني و ريزتر بشي چون رنجش خيلي بزرگتره يعني كلمه ميليارد رو زود اومدي بايد ميگفتي تا n ميليون بهد ميگفتي از 1 ميليارد تا 20 ميليارد و از 20 ميليارد تا n ميليارد :دي

حسین در مورد اینکه چطور میشه تشخیص داد مصالح به کار رفته در ساخت با چه کیفیتی هستند توضیح میدی ؟
بعدم به نظر من ملک رشد خودش رو کرده یعنی برای خرید و منتظر موندن برای گرون شدن اگه اینکه بری تو کار ساخت و ساز :D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین در مورد اینکه چطور میشه تشخیص داد مصالح به کار رفته در ساخت با چه کیفیتی هستند توضیح میدی ؟
بعدم به نظر من ملک رشد خودش رو کرده یعنی برای خرید و منتظر موندن برای گرون شدن اگه اینکه بری تو کار ساخت و ساز :D

خب اولش كه گفتم بحث اعتماد رو و سازنده معتبر رو ، راستش خونه اي كه ساخته شده رو به اين راحتي ها نميشه فهميد ولي من يه خونه رفتم تو جهان آرا پريروزا ديدم يارو هي ميگفت سنگها درجه 1 هستش يه خرده دقت كردم يه سوتي داده بود بهش گفتم اينا چرا اينجوريه به تته پته افتاد كه آره و فرقي نداره شما متوجه شديد و الان همه همينجوري كار ميكنن، تشخيصش خيلي سخته به شرف سازنده و فروشنده ربط داره

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
با سلام

البته باید یه نگته ای هم درنظر داشت همیشه این که تو یک طرح و ایده ای بخواهیم موفق بشیم به عوامل مختلفی بستگی داره وتنها سرمایه نیست که برای ما نقش بازی می کنه .....اینکه زیر و بم کار رو بشناسیم و تا حد ممکن تجربه داشتیم باشیم یا لااقل از تجارب خوب و بد دیگران استفاده کنیم درغیر اینصورت نتیجه ای جز برشکست شدن و شکست خوردن نخواهد داشت. ....زدن تو کار ساختمون سازی خوبه ...... بورس وارز هم خوبه و خیلی چیزهای دیگرهم خوبه اما این دلیلی نمیشه چون خوبه و ما هم سرمایشو داریم بدون تحقیق و پرسش و استفاده از تجارب دیگران بزنیم تو کارش !

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

سلام

به نظرتون با سرمایه 40-45 خرید سوییت اینها و سپس دادنش اجاره
یا ردیف کردن یه خونه ی مبله چطور هست ؟؟

به نظرم برای سرمایه گذاری در ملک با این ایده ، طرح خوبیه اما انتظار سود زیاد رو نمیشه داشت ... با این مقدار سرمایه بازار های دیگری میتونن سود بیشتری بدن ولی ریسکشون بالاتره
اگه ریسک کم میخوای با سود تضمین شده این مورد خوبه

عمو حسین ممنون از جوابت توی پ.خ
به تو نیاز داریم :D شما استاد مایی تو ملک و زمین

علی آقا با همکاری تو در بخش بورس توی این تاپیک امیدوارم بتونیم به بچه ها کمک کنیم بیان تو این بازار :)
تجربه چند ساله تو تو بورس کمکمون میکه (قلب)

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
ایده خوبیه ولی با 40 تومن میشه سوییت خرید؟
سال گذشته من‌این کارو انجام دادم
۶.۵ سرمایه اولیه گذاشتم (خونه اجاره کردم)
آخر سال ۱۱ تومان سود خالص داشتم+ ۶.۵ اولیه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
منم یه 250 تومنی دارم ولی نمیدونم چیکار کنم. البته 210 تومنش رو دادم به یه واحد 100 متری و 40 تومن هم نقد دارم. واقعا نمیدونم چیکار کنم و از این وضعیت هم متنفرم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
علی آقا با همکاری تو در بخش بورس توی این تاپیک امیدوارم بتونیم به بچه ها کمک کنیم بیان تو این بازار
تجربه چند ساله تو تو بورس کمکمون میکه (قلب)

ممنون احسان جان
من که اماتورم داداش ! با تجربه اینجا کم نیست ‍! شما خودت هستی حاج حسین هست دوستان دیگه هم هستن
ما درس پس میدیم

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
مسئله ای که هر سرمایه گذاری داره قدرت ریسکه
مسئله بعدیش آشنایی با بازاره
تو هر بازاری میخواین وارد بشین از کم شروع کنین
مثلا هر روز داره سکه میره بالا کل سرمایتون 40 میلیونه امروز تصمیم گرفتین برین 40 میلیونو سکه بخرین این کار رو نکنین
10 میلیون سکه بخرین صبر کنین ببینین اون نتیجه ای که مخیواستین رو داشت یا خیر
اگر نداشت که خیلی ضرر نکردین و اگر داشت هم که سود کردین
بیشترین ضرر رو تو هر بازاری آدمایی میدن که پولشون رو یک شبه میخوابونن تو بازار های مختلف
یه نکته دیگری هم هست
اینکه خیلیا تو دلال بازی سود کردن و به همه جا رسیدن هم درسته هم اشتباه
دلال بازی اگر به کارای دیگه نرسه فقط ضرره
مثلا شما پولتون رو خوابوندین تو کار ماشین و سود خوبی میکنین
دو باره میرین ماشین میخرین
بازار نوسان داره و بعد از یک تا چند دوره حتما باید ازش خارج شین
وگرنه مطمئنا ضرر می کنین

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نظر من خرید خونه و زمین اطراف تهران گزینه خوبی هست در این بازه زمانی چون تهران رشد خودش رو کرده
و الان اونقدر خرید و فروش نمیشه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دوستان یه نکته هست که فقط توی ایرانیا دیدم :D

موقعی که بازار شیرینه مثل الان توی ارز یا همین الان توی مسکن کسی نمیخره در حالی که قیمت ها خیلی مناسبه

تا میره بالا میخرن
من حقیقتاً اینطوری نیستم خودم شما هم نباشید که اشتباهه

بعد سکه رو رو 1600 میخرید و الان که 970 هست میفروشید در حالی که باید دقیقاً برعکسش عمل کنید :/

ممنون احسان جان
من که اماتورم داداش ! با تجربه اینجا کم نیست ‍! شما خودت هستی حاج حسین هست دوستان دیگه هم هستن
ما درس پس میدیم

علی جان من حرف هایی که در مورد این بازار میزنی رو همیشه میخونم ؛ مثل یه آدم آماتور نمینویسی :)

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
احسان جان پولمو میخوام تو بورس بزارم سهام کدامین شرکتها را با چند سهم بخرم
منتظر راهنماییتم

بالا