Haj_Ehsan
Registered User
او روزی دهنده است
این موضوع ممکنه وضع مالی شما رو دگرگون کنه ... درسته که مطالب طولانی هستند اما جذاب و کارآمد و خودمونیه ... پس با عشق و به دقت بخونید
من تجربه هام رو توی انواع بازار های مالی توی این تایک جمع کردم که امیدوارم شما هم بتونید همونطوری که من سود کردم سود کنید ... کاملاً رایگان و بدون چشم داشت ...
این موضوع ممکنه وضع مالی شما رو دگرگون کنه ... درسته که مطالب طولانی هستند اما جذاب و کارآمد و خودمونیه ... پس با عشق و به دقت بخونید

درود به همهی دوستان سرمایه دار که دقیقاً نمیدونن چی کار کنن!

با توجه به اینکه خیلی از دوستانم درخواست کردند و من هم تو همین فروم دیدم خیلی ها تاپیک میزنن که مثلاً با فلان سرمایه چیکارکنم (کاری که خودم هم چند سال پیش انجام دادم) ، لازم دیدم که اینجا یه سری توضیحات برای نحوۀ سرمایه گذاری ، مقدارش و جای مورد نظر برای خابوندن سرمایه رو بزارم و این بحث رو یه کمی متمرکز کنم

اینجا با کسایی کار داریم که سرمایهشون رو برای حداقل 1 سال نیاز ندارن صحبتم با افرادیه که جیگر ریسک رو داشته باشن و نترسند |
اگه دو تا شرایط بالا رو ندارید :

من فقط سرنخ رو میدم ؛ خواستید بیشتر بشکافید تو همینجا بنویسید و با تشکیل یه میزگرد ، اون مورد خاص رو شرح میدیم

- سرمایه گذاری روی زمین ، مغازه و مسکن + آموزش
ببینید شاید یکی از بهترین سرمایه گذاری ها توی ایران همین ساخت و ساز ، خرید و فروش یا دلالی توی ملک باشه ؛ حداقلش اینه که همه ما یکی رو دور و بر خودمون سراغ داریم که با این کارا سرمایه ای به هم زده و مایه دار شده

- سرمایه کم در بازار ملک (20 - 70 میلیون) :
اگر این مقدار سرمایه دارید پیشنهادم وارد نشدن توی این بازار هست چون خیلی بهتون فشار میاد ؛ در هر حال اگه اصرار دارید برای سرمایه گذاری در این بازار توصیه من به شما پیش خرید آپارتمان و یا خرید زمین هایی هست که خیلی ارزون هستند .
*برای پیش خرید آپارتمان باید یه فرد آشنا یا مورد اطمینان رو پیدا کنید که موقع سند زدن یا وام مسکن یا خیلی چیز های دیگه سرتون کلاه نره ... (زمان به سود رسیدن پول حداکثر 1 سال)
*برای خرید زمین های ارزون هم باید توی شهرستان ها یا اطراف تهران دنبال زمین هایی بگردید که یا سند هاشون در حال آماده شدن هست یا شهرداری به اون قسمت جواز ساخت نمیده یا مانند اون که ما اصطلاحاً بهشس میگیم زمین خاک خوری داره ... یعنی باید خاک بخوری و حداقل 5 سال یا بیشتر صبر کنی تا شهرداری تغییر کاربری بده یا سندهاش درست شه یا جواز ساخت بده (زمان به سود رسیدن حداقل 5 سال یا بیشتر)

- سرمایه متوسط در بازار ملک (70 - 300 میلیون ) :

- سرمایه زیاد در بازار ملک (300 - n میلیون) :
بنده شدیداً توصیه میکنم که بازار ملک ، بهترین بازار برای سرمایه گذاریه اگر و فقط اگر بالای 300 میلیون سرمایه دارید (پرسود ترین کار قاونی که سراغ دارم ) . شما با این مقدار سرمایه ، به راحتی میتونید یک قطعه زمین از 300 میلیون تا چند ده میلیارد خریداری کنید که سند داشته باشه و بدون مشکل جواز باشه ، جوازش رو بگیرید ، بکوبید ، بسازید در حدود 1 سال فکر کنم بشه سرمایه دو دوبل کرد

تاپیک مربوطه برای مطالعه : http://forum.persiantools.com/t398342.html
- سرمایه گذاری در بورس و بازار های سرمایه + آموزش
فک کنم حداقل یه بار رو به گوشتون خورده که تو اخبار یا روزنامه میگن شاخص بورس یالا رفته یا پایین اومده یا فلان شرکت تو بورس ، خوب سود میده یا ... ولی آیا فکر کردید که ورود به این بازار و خرید و فروش چقدر راحته ؟

سرمایه مورد نیاز برای ورود به بورس از کمتر از 1000 تومان شروع میشه تا n میلیار تومن ؛ پی با هر سرمایه ای میشه وارد بورس شد.
سود در بورس به صورت روزانه و حداکثر + 4% - (مثبت منفی 4 درصد) هست و تعریف شده هست یعنی این امکان وجود نداره که یه دفعه کلی ضرر کنید یا یک شبه کلی سود کنید.
با انتخاب سهم های مناسب و تحقیق و بررسی در مورد اون ها به راحتی و حتی در منزل یا محل کار میتونید سهم رو بخرید یا بفروشید . . . دقت کنید که خیلی ها از بورس بعنوان شغل دوّمشون استفاده میکنند و در کنار کار اصلی این رو هم بعنوان یک بازار سرمایه گذاری سود آور انتخاب میکنند.خیلی ها هم شغل اصلیشون همینه.
در کل خرید و فروش و ورود به بورس آسونه و چندین روش داره که محبوبترینش معاملات آنلاینه
چگونه وارد معاملات آنلاین بورس شویم :

برای شروع نیاز به ثبت نام در بورس و کار کردن با یک کارگذار به عنوان واسطه بین شما و بورس هست ... انتخاب کارگذار هم مهمه ولی زیاد شرکت های کارگذاری با هم فرقی ندارند و میتونید از بین کارگذاری های ملت ، مفید ، ملی ، کشاورزی ، فارابی و ... یکی رو انتخاب کنید... توصیه من کارگذاری مفیده که خودم باهاشون کار میکنم.
به یکی از شعب کارگذاری در سراسر کشور مراجعه میکنید

بعد از 2 هته از پر کردن فرم ها اطلاعات رو بهتون میدن از طریق ایمیل ، فکس تلفن و یا مراجعه حضوری (هر کدوم راحت ترید)
وارد پنل بورسیتون میشید و از اینترنت سهم ها رو میبینید و خرید و فروش میکنید....
انتخاب یه سهم سور آور هم خیلی مهمه و اینکه در حین کار مطالعه بکنید در مورد بورس و ... که زیاد ضرر نکنید

(مدّت زمان انتظار برای به سود رسیدن : کمتر از یک روز )
نکات مهم در بورس

1 - جَو زده نشید و وقتی همه میفروشند لزومی نداره شما هم بفروشید یا برعکس بخرید
2 - در خرید و فروش اصلاً عجله نکنید ... باز هم قیمت ها را خواهید دید که به نقطه مورد نظر شما باز خواهند گشت
3 - سعی کنید برای بلند مدت خرید کنید و نه اینکه امروز بخرید و فردا بفروشید.
4 - سهم مورد نظرتون رو خودتون انتخاب کنید ... البته مشورت بگیرید اما هیچوقت به گفته یا حرف کسی خرید و فروش نکنید ...
تاپیک مربوط به بورس : http://forum.persiantools.com/t174168.html
- سرمایه گذاری روی سکه ، طلا و ارز های خارجی + راهنمایی و آموزش در خرید و فروش
دور و برتون ، توی دوستان ، فامیل و آشنا حتماً کسی رو دارید که در این زمینه ها فعال باشه یا برای حفظ ارزش پولش یا کاسبی ، سکه و دلار خرید و فروش میکنه

ببینید موقعی که من کار سکه رو شروع کردم هر دونه 500 - 550 بود و تا پایان کارم به 1600 رسید ... مهم نیست چقد بود و چقد شد چون من نوسان گیری میکردم ؛ یعنی تشخیص میدادم کی و از کجا بخرم و کی بفروشم ... چطور تقلبی نباشه و خیلی چیزای دیگه چون متاسفانه آدمای حقه باز تو این بازار زیادن

اگه شما میخواهید این کار رو شروع کنید توصیه اکید من این است که ابتدا با همون دوست و آشنای کار بلدتون برید تو بازار و اگه هم ندارید ، با 1/4 سرمایه حداکثر وارد شید ؛ اگر در تهران هستید برید بازار سکه و طلا که معروف به سبزه میدون هست . نزدیک متروی 15 خرداد ... من خودم با مترو میرم

نکات مهم که اگه دقت نکنید ضرر میکنید پس دقت کنید

سکه که میخواهید بخرید برای شروع و اطمینان بیشتر حتماً و حتماً به سکه فروش بگید که پلمپ و یا همون وَکیوم Vacuum بهتون بده که توی جلد هستند و پرس شدن
سکه که میخواهید بخرید همون قیمتی که توی سایت ها خورده بخرید و مواظب باشید گرون تر نکنن تو پاچتون
سکه که میخواهید بخرید سعی کنید تمام سکه بخرید همه رو بنا به دلایلی که موقع فروش کمتر از قیمتش می افته ، حمل و نقل ساده تره و بهتر خرید و فروش میشه
سکه که میخواهید بخرید توجه کنید که همه سکه ها به جز سکه گرمی ، روش تاریخ خورده ؛ آخرین تاریخ الان 1386 هست و باید اونو بخرید ... تاریخ های 85 ، 84 و پایین تر ازون ارزون تر هستند
به سکه تمام طرح جدید ، سکه فروش ها میگن "امامی" یا "امام" اگه جلوشون اینطوری بگید نمیفهمن که تازه واردید اگه چیزی رو لو ندید
سکه که میخواهید بفروشید بستگی به حالت بازار داره که چقد از قیمت کم کنن ... اگه بازار آروم باشه ، 5 - 7 هزار تومن کمتر از قیمت فروش میخرن ازتون - بازار نزولی شدید 10 تا 15 تومن زیر قیمت و بازار رو به بالا 2 - 3 هزار تومن زیر قیمت
موقع فروش سکه ، همیشه پیش سکه هاتون باشید ... طلافروش گفت وایسا اینجا من برم سکه هاتو چک کنم بیام حتماً همراهش برید

میخواهید سکه بخرید توی نوسان های شدید نخرید و موقعی که آرومه و رو به کف و پایینه بخرید
موقعی که بازار هیجانیه نظاره گر باشید و درس بگیرید از رفتار بازار

جَو گیر نشید و به استناد به حرف کسی خرید و فروش نکنید...
پله ای بخرید و پله ای بفروشید ... یعنی اگه میخواید 10 تا بخرید ، طی چند روز بخرید و نه اینکه کل پول رو بدید یه دفعه بخرید ... مثلاً تو خرید و فروش ، حتی موقع سود و ضرر سعی کنید خرید یا فروش رو به 3 روز تقسیم کنید هر روز 3 تا دونه بر فرض

مدیریت سرمایه داشته باشید (مبحث مدیریت سرمایه طولانی اما خلاصه میگم) یعنی همه پول رو خرج نکنید روی سکه (مثل معروفی که میگه همهی تخم مرغ هاتونو تو یه سبد نزارید) ... اگه 100 تومن دارید 20 تومن سکه ، 20 تومن بورس 20 تومن ارز و ... | همچنین حد سود و ضرر تعیین کنید ... مثلاً سکه رو خریدید 1 میلیون پیش خودتون بگید خوب اگه رسید به 950 میفروشمش ... منتظر نشینید بگید فردا میشه 970 اون موقع ضررم کمتره ... توی سود هم همینطور
همیشه نقدینگی داشته باشید و خودتون رو صفر نکنید (حداقل 20% سرمایه کل)
طمعکار (خوک) نباشید
موردی بود اضافه میشه (اینا همه رو تجربه کردم به خدا ... خوب استفاده کنید)

- سرمایه گذاری در اینترنت (راه اندازی وب سایت و فروشگاه اینترنتی)
خوب ؛ اول از همه همینو بگم که هرچی دارم و ندارم از اینترنته!

یادمه پول هاست و اینترنت گرون بود و من بیش از نیمی از پول ماهیانه رو خرج هاستینگ و .. میکردم و مسیر دانشگاه که با ماشین شخصی 20 دقیقه ، با تاکسی 1 ساعت و با اتوبوس 2 ساعت طول میکشید رو با اتوبوس میرفتم تا پول ذخیره کنم برای سایت ؛ کسی هم کمکم نمیکرد و سرکوفت میشنیدم

اینا رو گفتم که چند تا چیزو راحت بگم ...
1 - سرمایه گذاری در اینترنت تخصص زیادی نمیخواد

2 - باید ایده داشته باشید و سایتی بزنید که کم باشه
3 - باید براش زحمت بکشید یا اگه نمیکشید خیلی پول داشته باشید
4 - 100 درصدِ فکر و هدفتون پول نباشه چون امکان شکستتون بالا میره
5 - بازدهی این کار از 5 ماه به بالا هست پس اگه عجله دارید روش های دیگه ای رو توصیه میکنم
در کل سرمایه گذاری در نت برای کسایی مناسبه که پول کمی دارند و وقت زیاد!

سایت های مختلفی میتونید راه اندازی کنید مث
سایت های دانلود رایگان
سایت کارت شارژ
سایت های خبری
سایت های در زمینهی اقتصاد
سایت های فروشگاه اینترنتی
سایت های تفریحی و ...

منتهی تویه من اینه که خوب فکر کنید ، برنامه ریزی کنید ، هدف هاتونو مشخص کنید و بعد اقدام به سرمایه گذاری در اینترنت بکنید ...
چگونه شروع کنم ؟

ببینید خیلی ساده هست ؛
1 - به یک دامنه نیاز دارید که از 4000 تومان (.ir) شروع میشود تا 40.000 تومان به بالا (.Com)
2 - به یکی از شرکت های هاستینگ که توی اینترنت فراوان هست مراجعه کنید و بگید که یه هاست ساده برای شروع کار میخواهید !
3 - به یک طراح و برنامه نویس نیاز دارید تا سیستم مدیریت رو براتون پیاده کنه و بتونید روی سایتتون مطلب بزارید به سادگی!
(4 - ) اگه فروشگاه اینترنتی میخواهید بزنید باید با یک شرکت سرویس خرید پستی کار کنید!
(همه اینا رو هم من آشنا دارم ... کسی خواست پ.خ بده)

حاج احسان چیکار کرد و چقدر درآورد ؟

خوب من با 110.000 تومان دامنه و هاست خریدم و پول طراح رو هم دادم و سایتم آماده شد برای کار!

شروع کردم تو سایتم مطلب بدم با فوکوس روی یک موضوع خاض! موبایل! موضوع شما میتونه یه چیز دیگه باشه ... بعد از چند ماه دیدم کاربرانی با جسجوی مطالب مربوط به موبایل وارد سایت من میشوند و بعد 2 سال به خودم اومدم دیدم بزرگترین سایت موبایل ایران شد و از شرکت های مختلف باهام تماس گرفتن که آقا مثلاً ما بهت 200 تومن میدیم یک ما تبلیغ ما رو بزار

الان چند تا پروژۀ جدید اینترنتی دست گرفتم که اونا هم خوب دارند پیش میروند شکر خدا !
همین دیگه ... اینترنت اینطوریه ... میشه بعنوان کار دوم هم بهش نگاه کرد اما هنوز اصلی ترین بخش درامد من از نته

دوستان ضمن احترام به همه شما و اینکه خیلی دوستتون دارم ازتون برادرانه خاهش میکنم از ارسال پیام خصوصی در این مورد به بنده پرهیز کنید چون واقعاً روزی 4 - 5 تا پ.خ میاد اصن نمیتونم جواب بدم و شرمنده میشم.
Last edited: